Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a Quickn (5 db)

Hogyan kell a Quick Player-ről zenét letölteni?

Mikor le akarok egy zenét tölteni akkor el?jön egy külön oldal ahol egy úgynevezett Quick Player lejátsza a zenét amit le akarok tölteni. De csak ennyi történik. Akkor most hogyan tölthetem le a zenét?? Bármit csinálok mindig ez a lejátszó jön el?.

Legjobb válasz: már nem aktuális megoldottam a problémát :D:D

A kérdező hozzászólása: már nem aktuális megoldottam a problémát :D:D

N97 >> Hogy tudom a Quick Office-t használhatóvá tenni? Serialt nem enged beírni, más hogy hogyan? Ja és Emulátort h kell használni?

Legjobb válasz: nokiaprogramok.hu regisztrálj be! a quickoffice feltört verzióját onnan le tudod tölteni sõt még hackelni is lehet a telefont meg stb a fórumon segítenek ha gondod van!

nokiaprogramok.hu regisztrálj be! a quickoffice feltört verzióját onnan le tudod tölteni sõt még hackelni is lehet a telefont meg stb a fórumon segítenek ha gondod van!

Milyen programnak kell lennie a gépemen, hogy tudja letölteni zenét a beemp3.com-ról? Mert így csak megtudom hallgatni! Vagy le kell törölnöm a Quick Time-ot?

Legjobb válasz: Ezt nem egészen értem.Nekem is fent van a Quick Time,ennek semmi köze hozzá.Viszont ha beírod az ellenõrzõ kódot,akkor simán le kell,hogy töltse.

Ezt nem egészen értem.Nekem is fent van a Quick Time, ennek semmi köze hozzá.Viszont ha beírod az ellenõrzõ kódot, akkor simán le kell, hogy töltse.
jobb klikk mentés másként asszem ugy kell onnan letölteni
nekem se töli le a bee mp3-ról eddig onnan töltöttem le a zenéket de 1*ûen nem engedi most h letöltsem
Na akkor a következõ a módja: 1 használj Firefox-ot.Ehhez van egy bõvítmény a Video Download Helper.Ha még nincs, akkor a honlapján keresd a bõvítmények között. 2 ha beírtad az ellenõrzõ kódot, és megjelent a letöltési link, akkor kattints rá.Ekkor megjelenik egy új oldal, ahol csak lejátszani lehet.Na itt fog mûködni az a bõvítmény. A három szines gömbre kattints rá--ez forog felül az oldal címe elõtt--és csak húzd tovább az egeret a megjelenõ címre.Ekkor oldalt elõbukkannak a lehetõségek és ott már csak a Download-ra kell kattintani.


Hogyan kell beálítani a Quick'n Easy FTP Server 2.7.1 programot, hogy működjön?

Legjobb válasz: Még nem próbáltam, de valószínûleg el kell indítani a szerver szolgáltatást. A megosztandó fájloknak ki kell jelölni egy könyvtárat. Tûzfal beállításokra is szükség lehet. (Ha lesz idõm kipróbálom, esetleg keresek egyszerûbb progit.)

Még nem próbáltam, de valószínûleg el kell indítani a szerver szolgáltatást. A megosztandó fájloknak ki kell jelölni egy könyvtárat. Tûzfal beállításokra is szükség lehet. (Ha lesz idõm kipróbálom, esetleg keresek egyszerûbb progit.)

Hogy kell megoldani vagy atugrani a "quick survey"-ket?

Akarhogy probalom nem sikerul megoldani!!!

Legjobb válasz: Peldak:http://www.jafiles.net http://www.coolmydl.com/filedone.html http://filesmy.com/287nw stb....

A kérdező hozzászólása: Peldak:http://www.jafiles.net http://www.coolmydl.com/filedone.html http://filesmy.com/287nw stb....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!