Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a GYNEVAC (3 db)

Tisztelt Válaszadók! Jelenleg megvásárolható-e a Gynevac injekció? Ha igen hol, és mennyibe kerül? Azt tudom, hogy mindkettőnknek fel kell venni, de azt nem tudom egy vagy két dobozzal kell személyenként?

Állandóan visszatérő kismedence gyulladás kezelésére szeretném felvenni, hogy a közeljövőben tervezett kisbabánk összejöjjön!

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Gynevac inekciót hol lehet kapni? Ki kell kérni a nődoki tanácsát, vagy simán eldönthetem én, hogy kell-e ez nekem?

Legjobb válasz: Úgy tudom, semmilyen injekciót nem lehet kapni recept nélkül sehol, és nem adhatod be magadnak még izomba sem, hacsak elõtte nem kaptál rá alapos kiképzést (mint pl a cukrosok).

Úgy tudom, semmilyen injekciót nem lehet kapni recept nélkül sehol, és nem adhatod be magadnak még izomba sem, hacsak elõtte nem kaptál rá alapos kiképzést (mint pl a cukrosok).
Szia! Nem kell kikérni a nõdoki tanácsát, a háziorvossal tudod felírattatni. Kb. 8700 Ft. 5 ampulla van benne, amit kb. 7-14 naponként kell beadni. Mi tegnap kezdtük a kúráz a párommal. Remélem lesz eredménye :) nézd meg a http://www.gynevac.hu oldalán a leírást és eldöntheted, hogy szükség van-e rá! Bár, ha nincs is semmilyen tüneted, akkor is lehet gyulladás a szervezetedben és a párodéban is. Szerintem egy próbát megér! Ha tudok még valamiben segíteni, írj bátran!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló. 2 éve nem jön nálunk a baba, és a legutóbbi citológián kis gyulladás volt, de p2.Ezért gondoltam, hogy jó lenne.Bár nálunk a páromnál van a gond, kevés spermaszám, meddõségibe járunk, kivizsgálások vannak.Szval lehet, hogy csak ezért nem sikerül, nem a gyulladás miatt.Sokszor felfázok, vagy gombám van, ezért gondoltam., h jó lehet.Ha megkérdezem a meddõségiben, az jó ötlet?Ti miért kezdtétek el, és ki javaslatára?
2. vagyok! Páromnak szintén kevés a spermaszáma, kapott rá gyógyszert, de sajnos még nem estem teherbe...ha idén nem jön össze természetes úton, akkor jövõre lombik lesz. Tv-ben láttam dr. Lázár Erikát beszélni a szerrõl és felkeltette az érdeklõdésemet, gondoltam egy próbát megér... mert nekem is elég sûrûn van ilyen-olyan bajom, meg ki tudja, lehet, hogy páromnál is segít.... szerintem veszteni nem vesztesz vele semmit :)

Hogyan kell elkezdeni a GYNEVAC kezelést?

N?gyógyász írja fel vagy háziorvos? Ki adja be a szurit? Mennyi ideig tart a kúra? És ami a legfontosabb, tényleg segíti a teherbeesést?

Legjobb válasz: Házi orvos irja fel és õ is adja be!Sokaknak segitett már!

Házi orvos irja fel és õ is adja be!Sokaknak segitett már!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Kb mennyibe kerül a kúra? Egészségpénztár támogatja?
http://www.gynevac.hu/ itt nagyon részletesen le van írva minden, úgy hogy nem másolom át...:-))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!