Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a Dynamic (4 db)

C++ -ban, mi az a dynamic_cast, és, hogy kell használni?

Legjobb válasz: Lényeg az,hogyha többalakúságnál az az ha egy bázisosztályhoz rendeled a származtatott osztály létrehozott objektumának a memóriacímét akkor ezzel nem fogod tudni elérni a származtatott osztály olyan metódusait amik nincsenek virtuálisként deklarálva a bázisosztályban. De ha te mégis el szeretnéd velük érni akkor nem tehetsz mást minthogy létrehozol egy származtatott osztály típusú objektumot és azzal eléred. A dinamikus típusváltással ezt könnyen és biztonságosan megteheted.Azért jó a dinamikus típusváltás mert ha nem tudod még fordítási idõben,hogy pontosan milyen objektumot akarsz kasztolni akkor a dynamic_cast - ot használva nem fog összeomlani a programod futás közben,hogyha esetleg olyan objektumot akarsz konvertálni amit nem is lehet valójában például x típusra.

Lényeg az, hogyha többalakúságnál az az ha egy bázisosztályhoz rendeled a származtatott osztály létrehozott objektumának a memóriacímét akkor ezzel nem fogod tudni elérni a származtatott osztály olyan metódusait amik nincsenek virtuálisként deklarálva a bázisosztályban. De ha te mégis el szeretnéd velük érni akkor nem tehetsz mást minthogy létrehozol egy származtatott osztály típusú objektumot és azzal eléred. A dinamikus típusváltással ezt könnyen és biztonságosan megteheted.Azért jó a dinamikus típusváltás mert ha nem tudod még fordítási idõben, hogy pontosan milyen objektumot akarsz kasztolni akkor a dynamic_cast - ot használva nem fog összeomlani a programod futás közben, hogyha esetleg olyan objektumot akarsz konvertálni amit nem is lehet valójában például x típusra.
Kezdõ vagyok VÁLASZA: ------ Lényeg annyi, hogyha: X *x = dynamic_cast<X*>(&obj) ; //Hogyha itt az obj objektum memóriacíme egy X típusú objektumra mutat akkor vissza adja annak memóriacímét és bele kerül *x be.Ellenkezõ esetben NULL ad vissza.
Rosszul írtam így helyes: //Hogyha itt az obj objektum X típusú, akkor vissza adja annak memóriacímét és bele kerül *x be.Ellenkezõ esetben NULL ad vissza.
Azt hiszem az elõzõt is jól írtam xD Na mindegy majd jön iostream.

Dynamic photo hdr en hogy kell menteni a képet ha már meg szerkesztetem?

mert ne mengedi felül van az a jel de nem megy

Hogyan kell használni a Dynamic torrent searcher 3.2-őt?

ez 1 nagyon hatásos torrentkeres? több 100 oldalon tud keresni csak az a bibi hogy nem magyar és nem igazán értem a beállitásokat


Routernél a Dynamic IP-nél a Mac Clonenál van a felső és alsó rublika, az alsónál rá kell kattintani arra hogy Clone Mac Address, vagy ahogy bejön, hagyjak ugy mindet?

Legjobb válasz: Ha clone mac adress-t választod, akkor a routernek ugyan az lesz a mac címe, mint a gépednek, ha úgyhagyod, akkor pedig a router saját mac címe marad. Attól függ, számít-e hogy mi a netvégpontra kötött gép fizikai címe. Ha igen érdemes klónozni, ha nem, akkor nem.

Ha clone mac adress-t választod, akkor a routernek ugyan az lesz a mac címe, mint a gépednek, ha úgyhagyod, akkor pedig a router saját mac címe marad. Attól függ, számít-e hogy mi a netvégpontra kötött gép fizikai címe. Ha igen érdemes klónozni, ha nem, akkor nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!