Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a Citromail (9 db)

Egy gondom van hogy feltörték a fészbukom, és a citromailom-nak meg nemtudom a jelszavát! Mindent próbáltam már a jelszó emlékezz-tetőt, meg minden jelszót beírtam, és semmi Ha kell igazoltatom magam hogy igen az én fészbukom. Segítsen már valaki? !

Legjobb válasz: Feltörték? Kit érdekel? Találtál volna ki egy olyan jelszót amit más nem talál ki! Nem tudod a citromail jelszavad? Kit érdekel? Jegyezted volna meg, vagy esetleg meddig tartott volna létrehozni egy .txt-t és abba szépen belemásolgatni az összes jelszót, majd elmenteni? Akkor mindig tudtad volna az összes jelszavad, ha megnyitod! Egyáltalán mi a kérdés? Ha nem tudsz egyetlen jelszót se mert hülye voltál felírni, hogy segítsünk? Senki nem fog segíteni annak aki még ahhoz is hülye, hogy leírja a cseszett jelszavait! Nem fog dolgozni helyetted senki! Ajánlom, hogy korrepetáljanak nyelvtanból, mert mind a helyesírásod, mind a fogalmazásmódod érthetetlen! Üdv!

Feltörték? Kit érdekel? Találtál volna ki egy olyan jelszót amit más nem talál ki! Nem tudod a citromail jelszavad? Kit érdekel? Jegyezted volna meg, vagy esetleg meddig tartott volna létrehozni egy .txt-t és abba szépen belemásolgatni az összes jelszót, majd elmenteni? Akkor mindig tudtad volna az összes jelszavad, ha megnyitod! Egyáltalán mi a kérdés? Ha nem tudsz egyetlen jelszót se mert hülye voltál felírni, hogy segítsünk? Senki nem fog segíteni annak aki még ahhoz is hülye, hogy leírja a cseszett jelszavait! Nem fog dolgozni helyetted senki! Ajánlom, hogy korrepetáljanak nyelvtanból, mert mind a helyesírásod, mind a fogalmazásmódod érthetetlen! Üdv!
A citromail jelszóemlékeztetõ kéne ide, mert ha az megvan akkor a uj jelszó is meglesz.De amikor regisztráltál a citromail-re akkor adtál meg másodlagos email címet?
A kérdező hozzászólása: igen, adtam meg de az megszûnt.. jó.bocsánat.
1.Mert a citromailnak elvitték egy szerverét a torrent razzia során 2.Ha T-Onlinenál nál vagy akkor meg [email protected]áment egy elosztóközpontjuk
Kedves kérdezõ, direkte szelektíven olvasol? A letöltési sebességed az egynyolcada a szerzõdés szerinti sebességednek, mert a kettõz NEM UGYANABBAN a mértékegységben számolják. A sávszélességet megabitben, a letöltést meg megabyte-ban. Tehát a speedtest NEM a letöltésedet írja ki, hanem a sávszélességedet. Tölts le valami nagyobb fájlt, ami nem 2 másodperc alatt jön le, és közben figyeld a sebességet. Ha az messze van az 1.7-1.8 megabyte-tól akkor gond van. Ha azt megközelíti, akkor a neted jó.
A kérdező hozzászólása: mi az a no-script? a letöltés speedtesten 14.56Mbit/s volt.Explororert használok.
Teszteld, hogy a fájlletöltésed is lassú-e. Ha az rendben van, akkor csinálj egy premiter tisztítást. Lefuttatod a CCleanert meg az ATF-Cleanert és megnézed, változott-e a dolog. Böngészõd? Használsz valami no-scriptet?
A kérdező hozzászólása: De nem csak a citromail, hanem az összes.
Nem, mert razzia során véletlenül a rendõrõk elvittek egy citromail szervert :D
13:19 1. LOL Istenem, ekkora szar a citromail, hogy torrentbõl tartotta fennt magát? XDDDDDD
A sávszélességedet elosztod nyolccal, és úgy kapod meg a maximális letöltési sebességedet. Ez 15 megabites netre levetítve, kb 1.8 megabyte per sec.
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a gépem baja amiért nem tölt?Légyszi segítsetek!És amúgy, ha pl. letöltök egy játékot akkor azt 14.56Mbit/s-al tölti le, vagy azt is lassan?
speedtest-es eredményed jó. honlap betöltésének a sebessége sok mindentõl lehet lassú, nem feltételen a neted a lassú (sõt biztos, hogy nem az, mert a speedtest-nél semmi baj).
A kérdező hozzászólása: Próbáltam letölteni egyet, de csak 75-76kb/mp-vel jött le.

Hogyan kell használni a Citromail Kéretlen levélszűrő beállításait?

Volt egy e-mail cím, amir?l nem kaptam meg az e-mail-t, merthogy visszadobta a citromail, hogy spam tartalom. Ezután beállítottam manuálisan a Kéretlen levélsz?r?ben az e-mail címhez tartozó domaint, kevés volt, beállítottam az e-mail címet is, de még így sem kapom meg a levelet, a citromail visszadobja "spam tartalom" felkiáltással. Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Citromailt alapból nem ajánlom, mivel a spamszûrése rettenetes, és a biztonsága is ratyi. Ha jó e-mail szolgáltatót akarsz, akkor jó szívvel ajánlom a Google Mailt-t. Most nem fogom leírni, miért is érdemes használni, fent van a honlapomon. http://www.destroyersoftware.tk/ Keresd a cikkek-nél...

Citromailt alapból nem ajánlom, mivel a spamszûrése rettenetes, és a biztonsága is ratyi. Ha jó e-mail szolgáltatót akarsz, akkor jó szívvel ajánlom a Google Mailt-t. Most nem fogom leírni, miért is érdemes használni, fent van a honlapomon. http://www.destroyersoftware.tk/ Keresd a cikkek-nél...


IPhone-on hogy kell beállítani a citromail-es email címet a Mail alkalmazásba?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy be lehet, de ne csináld, hagyd a francba. Nem véletlenül létezik a GMail-Yahoo-Microsoft hármas, több, mint a fél világnak megfelel, ha e-mail címet akarsz, ezek közül válassz. Nem vesznek el a leveleid, mindig elérhetõk, valamint iPhone-on sem kell tökölnöd, hanem beírod a felhasználónevet és jelszavat, és kész, mûködik.

Úgy tudom, hogy be lehet, de ne csináld, hagyd a francba. Nem véletlenül létezik a GMail-Yahoo-Microsoft hármas, több, mint a fél világnak megfelel, ha e-mail címet akarsz, ezek közül válassz. Nem vesznek el a leveleid, mindig elérhetõk, valamint iPhone-on sem kell tökölnöd, hanem beírod a felhasználónevet és jelszavat, és kész, mûködik.
beállítások->mail, kontaktok, naptárak-> új fiók->egyéb->mail-fiók hozzáadása.
Nekem nem sikerült, nem engedte az indamailt. Én csináltam egy gmailt, ahová mindhárom emailemrõl átirányítottam a leveleket, és így használom. Ez a legegyszerûbb szerintem.
A kérdező hozzászólása: Te meg szopjad le apád faszát te utolsó köcsög!
azta rohadt:D a segged ki ne nyalja már egybõl?:D örülj hogy válaszolt......
citromail supporthoz
A kérdező hozzászólása: Hogy mihez? Hogy tudom felvenni velük a kapcsolatot?
Elsõ vok. ird be a googléba hogy citromail support õk foglalkoznak ilyennel. support-->jelentés, hibajelentés
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ha írtál volna egy e-mail címet, akkor nem kellene külön keresgélnem, de így kénytelen vagyok.

Leirná nekem valaki hogy kell eljátszani gitáron a Bikini közeli helyeken c. számot? De ha gondolod elküldheted az email cimemre is. [email protected]

Legjobb válasz: Tehát versszakok:em D am em C D em refren: C D am em Nem egészen pontos így,de én így játszom és így is jó. 1.Elõször az e mollt full megpengeted,aztán az et a ht és gt visszapengeted ebben a sorrendben 2.D dúr:egészet,aztán megint e hurtol g hurig visszapengetsz,aztán fisz g fisz e d 3.am úgy mint az elsõnel,és em szintén

Tehát versszakok:em D am em C D em refren: C D am em Nem egészen pontos így, de én így játszom és így is jó. 1.Elõször az e mollt full megpengeted, aztán az et a ht és gt visszapengeted ebben a sorrendben 2.D dúr:egészet, aztán megint e hurtol g hurig visszapengetsz, aztán fisz g fisz e d 3.am úgy mint az elsõnel, és em szintén
A kérdező hozzászólása: ez eddig tiszta de hol fogom le a fisz-t meg a g-t a gitáron?mert még kezdö vagyok.
az e1-es(legvékonyabb huron)van a fisz a 2., a g a 3. bund. Kérlek ha segítettem akkor a zöld kézre nyomj rá!

Csak az Expoleren tudom megnyitni a freemail-t és a citromailem. Mozillán hogyan kell? hónapok óta nem jó

Legjobb válasz: Egy kicsit írhatnál többet is? Egy tipp nincs-e tiltó listán a Mozillába?

Egy kicsit írhatnál többet is? Egy tipp nincs-e tiltó listán a Mozillába?
Jó ideje csak mozzillát használok teljesen alapbeállításon-igaz, hogy elég lassú a freemail, de megnyitja-ha mégsem tenné, mert ritkán, de elõfordul, akkor nézem meg explorerrel, vagy olyan is van, hogy elromlik és késõbb tudom csak megnézni, ha megjavítják az oldalt. próbáld meg a régi verziós oldalán, adok linket, ez gyorsabb: http://freemail.hu/szimpla
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hol lehetséges, hogy esetleg tiltva van ?

Hogyan kell törölni a citromail-es fiókom?

Legjobb válasz: Belépsz a fiókodba!Ott a beállítások és alul a postafiók törlésére kattints rá!

Belépsz a fiókodba!Ott a beállítások és alul a postafiók törlésére kattints rá!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ!
nincs mit!
Rá mentem a Beálitások menüpontra, de nem volt olyan amit te ítrál!!!!!

Sokak által feltett kérdés, kicsit átfogalmazva. Citromail-jelszó téma. Nem feltörni szeretném, hanem segítséget, hogy hova kell/lehet küldeni emailt, ahol tudnak segíteni? A jelszóemlékeztető nem tökéletes, nem hozott eredményt.

Legjobb válasz: Hogy õszinte legyek nem fognak segíteni mert nem tudják 100% ra hogy a fiok a tied hiába is töltöttél ki pontos adatokat A legjobb megoldás ami lehet hogy mûködik meg kéred a levelezõ partnereidet hogy írjanak a citromail csapatának egy levelet hogy nem tudnak elérni és kérik a emailfiók ideiglenes jelszavát számodra közbe te is írhatsz egy levelet http://auth.citromail.hu/support/

Hogy õszinte legyek nem fognak segíteni mert nem tudják 100% ra hogy a fiok a tied hiába is töltöttél ki pontos adatokat A legjobb megoldás ami lehet hogy mûködik meg kéred a levelezõ partnereidet hogy írjanak a citromail csapatának egy levelet hogy nem tudnak elérni és kérik a emailfiók ideiglenes jelszavát számodra közbe te is írhatsz egy levelet http://auth.citromail.hu/support/
lastpasst kell legközelebb csinálni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!