Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Power Pointba a (8 db)

A kérdező hozzászólása: péntekre is elég, most kiderült, de plz help! :D
Annyit segítek, hogy a hûtõ hátulján lévõ fûtõszál a kulcs.
Gondolom a tanár itt a hõszivattyúkhoz szeretne kilyukadni, illetve arra, hogy ezek mûködése hogyan egyeztethetõ össze a hõtan 2. fõtételével.

Hogyan kell a Power Pointba a diák alá zenét rakni?

Úgy értem hogy, hogyan tudok mondjuk egy 3-4 perces mp3 formátumú zenét berakni mondjuk 10-15 dia alá úgy, hogy ne kezdje minden dia elején el?lr?l hanem folytassa??

Legjobb válasz: eszközök->animáció testreszabása (helyi menübõl is megy) itt a kivitelezés fülnél találod a hangot. vannak alap hangjai, de tudsz sajátot is berakni. az office 2000 még csak wavot ismert sz újakat nem ismerem

eszközök->animáció testreszabása (helyi menübõl is megy) itt a kivitelezés fülnél találod a hangot. vannak alap hangjai, de tudsz sajátot is berakni. az office 2000 még csak wavot ismert sz újakat nem ismerem
A kérdező hozzászólása: wav? :D az mi?:D mp3-at nemtok berakni sehogysem? vagy Media Playeres zenét?
MP3-ból is tudsz wavot csinálni, nem nagy ügy. Talán a mediaplayer is el tudja menteni másként, de ha nem, akkor google mp3 to wav és számos programot fogsz találni.
A kérdező hozzászólása: Amúgy az elsõ hozzászólonak írom, h nekem 2003-as a power pointom... abba nincs olyan, h kivitelezés stb. vagy csak én nem találtam?

Szükségem van power pointra. Egyik ismerősöm azt mondta h fizetni kell a power pointért, ezért azt ajánlotta h töltsem le az open office-t. Letöltöttem, működik, de hogyan lehet megnyitni a power pointot, vagy az ahhoz hasonló programot?

Legjobb válasz: Az OpenOffice (illetve újabban Libre Office) nem ugyanaz, mint az MS Office. Ugyanúgy egy irodai porgramcsomag. Van benne szövegszerkesztõ, táblázatkezelõ, prezentáció szerkesztõ (ez az, amit te keresel) Ingyen van, nem kell mindenféle feltört verziókat lopkodni hozzá. Ugyanúgy lehet vele prezentációt csinálni, mint a Power Pointtal. A PowerPointtal készített prezentációkat is megnyitja. A LibreOffice Impress az, ami a csomagban a PowerPointnak megfelel.

Az OpenOffice (illetve újabban Libre Office) nem ugyanaz, mint az MS Office. Ugyanúgy egy irodai porgramcsomag. Van benne szövegszerkesztõ, táblázatkezelõ, prezentáció szerkesztõ (ez az, amit te keresel) Ingyen van, nem kell mindenféle feltört verziókat lopkodni hozzá. Ugyanúgy lehet vele prezentációt csinálni, mint a Power Pointtal. A PowerPointtal készített prezentációkat is megnyitja. A LibreOffice Impress az, ami a csomagban a PowerPointnak megfelel.


Hogy kell olyan kis számot csinálni a power pointba? (kémiai képletre gondoltam pl H2O)

Legjobb válasz: kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index

kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index
A kérdező hozzászólása: Na és azt hogy kell :D ? (infóból nem vagyok túl jó :/)

Mi az előláb és előfej a power pointban? Hogyan kell módositani, mire szolgál?

Találtam utmutatásokat de csk magyarul, és az én powerem angol, igy nem naon boldogulok:(

Legjobb válasz: footer, meg header. De az nem elõláb meg elõfej, hanem ÉLÕLÁB meg ÉLÕFEJ. Az a lényege, hogy az élõfejben vagy élõlábban beállított információk minden dián meg fognak jelenni.

footer, meg header. De az nem elõláb meg elõfej, hanem ÉLÕLÁB meg ÉLÕFEJ. Az a lényege, hogy az élõfejben vagy élõlábban beállított információk minden dián meg fognak jelenni.
A kérdező hozzászólása: ok koszi...és hogyan-hol lehet módositani?

Hogy kell megcsinálni a Power Pointba? :D

El?ször hangsúlyoznám, nem vagyok vmi jó infós, de a pointba megtudtam mindent csinálni, csak két dolgot nem, amiben a segítségeteket kérném!:D

Legjobb válasz: Nekem se volt, de valahogy rájöttem:D Közben meglett a dia animálása :DDD így már csak zenét kellene alá tenni, de nem engedi...de ha nem jön válasz addig próbálgatom...:D

A kérdező hozzászólása: Nekem se volt, de valahogy rájöttem:D Közben meglett a dia animálása :DDD így már csak zenét kellene alá tenni, de nem engedi...de ha nem jön válasz addig próbálgatom...:D
Küldök egy wav zenét, ezt próbára majd betudod tenni a 10 dia alá : ***** és így tedd be a zenét : https://lh5.googleusercontent.com/-Ty24YaTpKLU/S4zpQQ5P5rI/A..* Automatikusan eltávolított tartalom.
Gõzöm sincs. :D:D:D
A kérdező hozzászólása: áááá, köszönöm szépen :3333

Még mindig nem tudok képet kivenni PPs-ből van office-om van power pointom de nem megy. A totál commanderben sem tudom átváltani PPt-re. Segítsen valaki. Hogyan kell?

Legjobb válasz: ha nem sikerülne, agy 1 linket ahol elérhetõ a PPS amibõl képet akarsz kinyerni, jelezd, hogy melyik (hanyadik) diakockáról kellene a kép és milyen képfájlba. (jpg stb.) megcsinálom és felteszem 1 kép-megosztóra, majd a linkjét megadom itt, vagy elküldöm privibe...

ha nem sikerülne, agy 1 linket ahol elérhetõ a PPS amibõl képet akarsz kinyerni, jelezd, hogy melyik (hanyadik) diakockáról kellene a kép és milyen képfájlba. (jpg stb.) megcsinálom és felteszem 1 kép-megosztóra, majd a linkjét megadom itt, vagy elküldöm privibe...
a legegyszerûbb a print/screen billentyûvel
ha le van lelszavazva szerkesztésre, akkor csak a monitoron megjelenõ képet tudod az elsõ válaszoló szerint, vagy képlopó pr.-okkal(FSCapture, stb) "kivenni"! ha, NINCS jelszavazva akkor jobb klikk a PPS fájlnévre, Új > Fájl menü > Mentés másként és a PPT -t választod. a PPS bezárod, majd megnyitod azelõzõleg mentett PPT -t!
A Total Commander meg abszolut nem is kell hozzá.
Bocsi, most irtam a választ a printscreen billentyûk nagy varázslatáról :) sok sikert

Hogyan kell a Microsoft Power Pointban elmenteni úgy az animációt . Gif-ben, hogy ne csak egy sima kép legyen?

Legjobb válasz: Ha zavaros a megfogalmazás , ennek a körnek forognia kéne http://kephost.hu/share-D13D_4C52AD83.html

A kérdező hozzászólása: Ha zavaros a megfogalmazás , ennek a körnek forognia kéne http://kephost.hu/share-D13D_4C52AD83.html
a powerpoint diakészítõ szoftver. használd a pivot3-at vagy egy animációkészítõ szoftvert.
A kérdező hozzászólása: köszi :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!