Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Power Pointba (14 db)

Hogy kell power pointban beállítani azt, hogy az utolsó dia után egyből az első következzen?

Legjobb válasz: Piszok egyszerû : http://postimage.org/image/1obl03en8/

A kérdező hozzászólása: köszönöm :-)))

Hogyan kell power pointba hivatkozást elkészíteni? SOS!

elkészítettem a power point házidogámat, de nem tudom hogy tudnám megcsinálni azt, hogy ha kétszer rákattintok egy képre, akkor autómatikusan hivatkozásként behozza nekem a weboldalt.

Legjobb válasz: Office 2007-ben így megy: Képeszközök - Mûvelet - Kattintásra - Hiperhivatkozás - URL

Office 2007-ben így megy: Képeszközök - Mûvelet - Kattintásra - Hiperhivatkozás - URL
A kérdező hozzászólása: sikerült a hivatkozást megcsinálnom, de csak akkor nyitja meg a weblapot, ha jobb klikk hivatkozás megnyitására kattintok. Hogy lehet azt hogy egybõl két kattintással megnyissa a weblapot? köszönöm
A kérdező hozzászólása: péntekre is elég, most kiderült, de plz help! :D
Annyit segítek, hogy a hûtõ hátulján lévõ fûtõszál a kulcs.
Gondolom a tanár itt a hõszivattyúkhoz szeretne kilyukadni, illetve arra, hogy ezek mûködése hogyan egyeztethetõ össze a hõtan 2. fõtételével.


Szükségem van power pointra. Egyik ismerősöm azt mondta h fizetni kell a power pointért, ezért azt ajánlotta h töltsem le az open office-t. Letöltöttem, működik, de hogyan lehet megnyitni a power pointot, vagy az ahhoz hasonló programot?

Legjobb válasz: Az OpenOffice (illetve újabban Libre Office) nem ugyanaz, mint az MS Office. Ugyanúgy egy irodai porgramcsomag. Van benne szövegszerkesztõ, táblázatkezelõ, prezentáció szerkesztõ (ez az, amit te keresel) Ingyen van, nem kell mindenféle feltört verziókat lopkodni hozzá. Ugyanúgy lehet vele prezentációt csinálni, mint a Power Pointtal. A PowerPointtal készített prezentációkat is megnyitja. A LibreOffice Impress az, ami a csomagban a PowerPointnak megfelel.

Az OpenOffice (illetve újabban Libre Office) nem ugyanaz, mint az MS Office. Ugyanúgy egy irodai porgramcsomag. Van benne szövegszerkesztõ, táblázatkezelõ, prezentáció szerkesztõ (ez az, amit te keresel) Ingyen van, nem kell mindenféle feltört verziókat lopkodni hozzá. Ugyanúgy lehet vele prezentációt csinálni, mint a Power Pointtal. A PowerPointtal készített prezentációkat is megnyitja. A LibreOffice Impress az, ami a csomagban a PowerPointnak megfelel.

Hogy kell Microsoft Office Power Pointba mozgó képet betenni, hogy az mozogjon is?

Legjobb válasz: Szia. Ha jól rémlik akkor VMV formátumra kell konvertálni amit be szeretnél szúrni, azt tudja. (PL MoviMarker tudja a VMV formátumot) Ha megvan akkor : Beszúrás - Mozgóképek és hangok - Mozgókép fájlból és megkeresed a VMV fájlodat. Sok sikert. Üdv.

Szia. Ha jól rémlik akkor VMV formátumra kell konvertálni amit be szeretnél szúrni, azt tudja. (PL MoviMarker tudja a VMV formátumot) Ha megvan akkor : Beszúrás - Mozgóképek és hangok - Mozgókép fájlból és megkeresed a VMV fájlodat. Sok sikert. Üdv.

Hogy kell olyan kis számot csinálni a power pointba? (kémiai képletre gondoltam pl H2O)

Legjobb válasz: kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index

kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index
A kérdező hozzászólása: Na és azt hogy kell :D ? (infóból nem vagyok túl jó :/)

Még mindig nem tudok képet kivenni PPs-ből van office-om van power pointom de nem megy. A totál commanderben sem tudom átváltani PPt-re. Segítsen valaki. Hogyan kell?

Legjobb válasz: ha nem sikerülne, agy 1 linket ahol elérhetõ a PPS amibõl képet akarsz kinyerni, jelezd, hogy melyik (hanyadik) diakockáról kellene a kép és milyen képfájlba. (jpg stb.) megcsinálom és felteszem 1 kép-megosztóra, majd a linkjét megadom itt, vagy elküldöm privibe...

ha nem sikerülne, agy 1 linket ahol elérhetõ a PPS amibõl képet akarsz kinyerni, jelezd, hogy melyik (hanyadik) diakockáról kellene a kép és milyen képfájlba. (jpg stb.) megcsinálom és felteszem 1 kép-megosztóra, majd a linkjét megadom itt, vagy elküldöm privibe...
a legegyszerûbb a print/screen billentyûvel
ha le van lelszavazva szerkesztésre, akkor csak a monitoron megjelenõ képet tudod az elsõ válaszoló szerint, vagy képlopó pr.-okkal(FSCapture, stb) "kivenni"! ha, NINCS jelszavazva akkor jobb klikk a PPS fájlnévre, Új > Fájl menü > Mentés másként és a PPT -t választod. a PPS bezárod, majd megnyitod azelõzõleg mentett PPT -t!
A Total Commander meg abszolut nem is kell hozzá.
Bocsi, most irtam a választ a printscreen billentyûk nagy varázslatáról :) sok sikert

Hogyan kell a Microsoft Power Pointban elmenteni úgy az animációt . Gif-ben, hogy ne csak egy sima kép legyen?

Legjobb válasz: Ha zavaros a megfogalmazás , ennek a körnek forognia kéne http://kephost.hu/share-D13D_4C52AD83.html

A kérdező hozzászólása: Ha zavaros a megfogalmazás , ennek a körnek forognia kéne http://kephost.hu/share-D13D_4C52AD83.html
a powerpoint diakészítõ szoftver. használd a pivot3-at vagy egy animációkészítõ szoftvert.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Mi az előláb és előfej a power pointban? Hogyan kell módositani, mire szolgál?

Találtam utmutatásokat de csk magyarul, és az én powerem angol, igy nem naon boldogulok:(

Legjobb válasz: footer, meg header. De az nem elõláb meg elõfej, hanem ÉLÕLÁB meg ÉLÕFEJ. Az a lényege, hogy az élõfejben vagy élõlábban beállított információk minden dián meg fognak jelenni.

footer, meg header. De az nem elõláb meg elõfej, hanem ÉLÕLÁB meg ÉLÕFEJ. Az a lényege, hogy az élõfejben vagy élõlábban beállított információk minden dián meg fognak jelenni.
A kérdező hozzászólása: ok koszi...és hogyan-hol lehet módositani?

Hogy kell 2003-as Power Pointban készített ppt-t megnyitni 2007-es programban?

Legjobb válasz: A 2007-es powepoint a régebbi fájlokat is megnyitja, tehát a ppt-t is. Ha még sem sikerül megnyitnod, akkor valószínüleg sérült a fájl. Google-ban keress rá a ppt fájl javítására.

A 2007-es powepoint a régebbi fájlokat is megnyitja, tehát a ppt-t is. Ha még sem sikerül megnyitnod, akkor valószínüleg sérült a fájl. Google-ban keress rá a ppt fájl javítására.
Úgy, hogy kétszer rákattintasz.
A kérdező hozzászólása: A Power Point nem tudja olvasni a C:\Users\Asus\Downloads\3.óra.ppt fájlból a vázlatot olvasni. Ehhez a típushoz nincs konveter telepítve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!