Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Power (51 db)

Valaki leirná nekem, hogy hogyan kell Power Point beszámolot késziteni és hogyan kell képet is tenni bele? !

Legjobb válasz: mivel semmi kézzelfoghatót nem jeleztél, hogy melyik verziójával akarsz dolgozni, itt egy általános tájékoztató a témában: https://www.google.hu/search?q=PowerPoit+haszn%C3%A1lata%3F&..

mivel semmi kézzelfoghatót nem jeleztél, hogy melyik verziójával akarsz dolgozni, itt egy általános tájékoztató a témában: https://www.google.hu/search?q=PowerPoit+haszn%C3%A1lata%3F&..
A kérdező hozzászólása: Koszonom!

Hogy kell power pointban beállítani azt, hogy az utolsó dia után egyből az első következzen?

Legjobb válasz: Piszok egyszerû : http://postimage.org/image/1obl03en8/

A kérdező hozzászólása: köszönöm :-)))

Hogy kell Power Point előadást feltölteni You Tubera?

Valaki elmagyarázná, mert nem engedi. És ugyanolyan marad a min?ség, ha esetleg animáltam?

Legjobb válasz: Sürgõs lenne....

A kérdező hozzászólása: Sürgõs lenne....
Mert elõször át kell konvertálni videová és azt már fel tudod tölteni. /mint a YouTube esetében/ Több ilyen konverter is van, itt van pl. ez: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..


Hogyan kell power pointba hivatkozást elkészíteni? SOS!

elkészítettem a power point házidogámat, de nem tudom hogy tudnám megcsinálni azt, hogy ha kétszer rákattintok egy képre, akkor autómatikusan hivatkozásként behozza nekem a weboldalt.

Legjobb válasz: Office 2007-ben így megy: Képeszközök - Mûvelet - Kattintásra - Hiperhivatkozás - URL

Office 2007-ben így megy: Képeszközök - Mûvelet - Kattintásra - Hiperhivatkozás - URL
A kérdező hozzászólása: sikerült a hivatkozást megcsinálnom, de csak akkor nyitja meg a weblapot, ha jobb klikk hivatkozás megnyitására kattintok. Hogy lehet azt hogy egybõl két kattintással megnyissa a weblapot? köszönöm

Az lenne kérdésem h Power Protein-t hogy kell szedni és még mellé mit érdemes és h mennyi egy adag én azt olvastam h 25g nem kevés az egy kicsi?

Legjobb válasz: Edzés után kell 0,5g*testsúlykg fehérje, és 1g*testsúlykg ch. Remélem így mondták.

Edzés után kell 0, 5g*testsúlykg fehérje, és 1g*testsúlykg ch. Remélem így mondták.

Hogy kell Microsoft Office Power Pointba mozgó képet betenni, hogy az mozogjon is?

Legjobb válasz: Szia. Ha jól rémlik akkor VMV formátumra kell konvertálni amit be szeretnél szúrni, azt tudja. (PL MoviMarker tudja a VMV formátumot) Ha megvan akkor : Beszúrás - Mozgóképek és hangok - Mozgókép fájlból és megkeresed a VMV fájlodat. Sok sikert. Üdv.

Szia. Ha jól rémlik akkor VMV formátumra kell konvertálni amit be szeretnél szúrni, azt tudja. (PL MoviMarker tudja a VMV formátumot) Ha megvan akkor : Beszúrás - Mozgóképek és hangok - Mozgókép fájlból és megkeresed a VMV fájlodat. Sok sikert. Üdv.

Ha letöltök egy betűtípust a betterfonts.com-ról, hogy kell beállítani, hogy tudjam használni microsoft wordben, meg power paintben?

Legjobb válasz: alap esetben kicsomagolod a zip fájlból és ha jól láttam, sima betûtípus kiterjesztéses fájl (.ttf) van benne, kimásolod magát a betûfájlt -> utána megnyitod a C:\windows\Fonts könyvtárat és bemásolod oda, majd ha ezek után indítod a word-öt, benn kell lennie (ez mind XP alatt)

alap esetben kicsomagolod a zip fájlból és ha jól láttam, sima betûtípus kiterjesztéses fájl (.ttf) van benne, kimásolod magát a betûfájlt -> utána megnyitod a C:\windows\Fonts könyvtárat és bemásolod oda, majd ha ezek után indítod a word-öt, benn kell lennie (ez mind XP alatt)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!