Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Nokia (568 db)

Hogyan kell nokiát gépröl szoftverezni?

Legjobb válasz: Szia Nokiát nagyon könnyû,szoftverezni. Le kell tölteni a Nokia suite programo

Szia Nokiát nagyon könnyû, szoftverezni. Le kell tölteni a Nokia suite programo
Attól függ, milyen Nokiát.
A kérdező hozzászólása: nokia c7-00

Hogyan kell nokia c1-01-re témát rakni, mert mindig azt írja ki, hogya téma megsérült?

Legjobb válasz: ez a probléma nekem is fent áll ,nem tudom miért, a nokiába se tutták megmondani...

ez a probléma nekem is fent áll , nem tudom miért, a nokiába se tutták megmondani...

Hogyan kell Nokia Classic mobiltelefonról adatkábellel PC-re képeket feltölteni?

Telepit?program már fel van telepitve gépre.

Legjobb válasz: Összedugod,a telefon kiírja,hogy válassz csatlakozási módot/válaszd a Nokia módot/. Aztán megtalálod a telefont a Sajátgépben a többi meghajtó között.Megkeresed a Képek mappát és kimásolod a képeket.

Összedugod, a telefon kiírja, hogy válassz csatlakozási módot/válaszd a Nokia módot/. Aztán megtalálod a telefont a Sajátgépben a többi meghajtó között.Megkeresed a Képek mappát és kimásolod a képeket.
A kérdező hozzászólása: Miért nem irja ki a telefonom a kapcsolatot a számitógéppel, sem a Nokia módot.Mit tegyek?


Hogyan kell Nokia C5-03 telefonra letölteni témát vagy alkalmazásokat?

Már próbáltam de se témát se alkalmazást nem tudom hogy kell.Van hozzá valami program ?

Legjobb válasz: Témát illetve alkalmazást/de csak ami fut is rajta/ elösször a számítógépedre tölsd le, majd onnan át a telodra. A telodon az Iroda>fájlkezelö be fogja bemásolni ha igaz. Az OVI áruház a Nokia támogatása ott is találsz ingyenes és fizetösen letölthetö Témákat háttérképeket alkalmazásokat

Témát illetve alkalmazást/de csak ami fut is rajta/ elösször a számítógépedre tölsd le, majd onnan át a telodra. A telodon az Iroda>fájlkezelö be fogja bemásolni ha igaz. Az OVI áruház a Nokia támogatása ott is találsz ingyenes és fizetösen letölthetö Témákat háttérképeket alkalmazásokat
A kérdező hozzászólása: Köszi

Telefont kikódolni hogyan kell? (Nokia 2630)

Vodafonos a telefon, de jobb lenne ha lehetne a pannonos kártyával használni!

Legjobb válasz: http://www.peters1.dk/unlock/nokia/online.php?sprog=hu

A kérdező hozzászólása: Itt nincs 2630.
Vidd át a számod számhordozással a pannonhoz. Még új számot sem kell igényelned.
Add le egy GSM boltba, ott ki tudják függetleniteni.

Eltudnátok magyarázni, hogyan kell Nokia Lumia 710 szoftverék WP 7.5-ről 7.8-ra frissíteni?

Nem jelzi a Zune, hogy lehetne. Fogalmam sincs, nem értek ehhez a telefonhoz. Most váltottam rá, android után. Valaki letudná nekem írni mit kell tenni. Esetleg a kényszerítés folyamatát. T-Mobilos vagyok.

Legjobb válasz: Usb vel összekötöd a pc vel, majd zune. Frissítés. Megnézed mikor írja ki hogy nem talál. Nah aztán ujra kezded de amielõtt kiírná, legyen ez pl 5mp azelõtt megszakírod a kapcsolatot. Lehet párszor el kell játszani, de akkor belöki majd talált egy frissítést. Onnan csak a tovább ra kell kb kattintgatni néha. Am a mobilarenán bõvebben ott van ez a netmegszakítósdi, google kidobja ha beírod. Am fura, én sym3 után vettem lumiát de nekem nem kellett vacakolni soha. Egybõl mûködött minden, ahogy a symbiannál is, bár azt is használom a mai napig.

Usb vel összekötöd a pc vel, majd zune. Frissítés. Megnézed mikor írja ki hogy nem talál. Nah aztán ujra kezded de amielõtt kiírná, legyen ez pl 5mp azelõtt megszakírod a kapcsolatot. Lehet párszor el kell játszani, de akkor belöki majd talált egy frissítést. Onnan csak a tovább ra kell kb kattintgatni néha. Am a mobilarenán bõvebben ott van ez a netmegszakítósdi, google kidobja ha beírod. Am fura, én sym3 után vettem lumiát de nekem nem kellett vacakolni soha. Egybõl mûködött minden, ahogy a symbiannál is, bár azt is használom a mai napig.
A kérdező hozzászólása: Ezt a megszakítósdit a nettel 7-el egymás után eljátszottam. Lehet az usb-t kéne lehúznom róla nem a nettel [email protected]? Egyszerûen csak azt írja "Nem szükséges a telefont frissíteni". Én vagyok ekkora [email protected] a telefonhoz, hogy lövésem de még halvány szikráját is lással, hogy 7.8-as legyen.
Nekem simán kiírta a lumia 800-om hogy frissítés elérhetõ, rádugtam USB kábellel és pár kattintással, éa a Zune segítségével kb 1 óra alatt frissítette a szoftvert

Hogyan kell Nokia lumia 610 telefonon csengõhangot beállítani? Pl: nem alapértelmezzett hanem egy szám.

Okostelefon

Legjobb válasz: le kell töltened a piactérrõl a csengõhangkészítõt, de bár csak 30 mp-t tudsz csinálni -.-

le kell töltened a piactérrõl a csengõhangkészítõt, de bár csak 30 mp-t tudsz csinálni -.-

Hogy kell Nokia 5800-án beállítani azt, hogy Bluetooht-on kapott fájlokat a memóriakártyára mentse? !

Köszi el?re is!

Legjobb válasz: ***** Szignózni kell, én nem próbáltam se a szignózást, se a programot szignó nélkülit nem tudok :/ * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Szignózni kell, én nem próbáltam se a szignózást, se a programot szignó nélkülit nem tudok :/* Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogy kell Nokia Lumia 620 telón beállítani a csangõhangot a saját zenéim közül?

Legjobb válasz: Bedugod a telót usb-vel a gépedbe. Aztán majd találsz egy olyan mappát hogy Ringtones. Ebbe a mappába másold át a zenét. És ha csengõhangot akarsz beállítani akkor ott lesz és beállíthatod :)

Bedugod a telót usb-vel a gépedbe. Aztán majd találsz egy olyan mappát hogy Ringtones. Ebbe a mappába másold át a zenét. És ha csengõhangot akarsz beállítani akkor ott lesz és beállíthatod :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Bármilyen kérdésed van windows phone-nal kapcsolatban nyugodtan kérdezz :)
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm :)

Hogy kell Nokia N95-re témát beállítani?

VALAKI SEGÍTSEN MÁÁÁÁR!!!xD

Legjobb válasz: Symbianos, szóval letöltöd a kívánt témát pl. innen (zedge.net). Egy sis fájl, amit az SD-karira ráteszel (nem tudom az N95-nél van-e olyan mappa, hogy install, ha igen akkor oda). A telefonban keresel olyat, hogy alkalmazáskezelõ (telepítendõ alkalmazások) és felrakod. Ezután megtalálod a beállításoknál ugyanott, ahol a gyári téma is van.

Symbianos, szóval letöltöd a kívánt témát pl. innen (zedge.net). Egy sis fájl, amit az SD-karira ráteszel (nem tudom az N95-nél van-e olyan mappa, hogy install, ha igen akkor oda). A telefonban keresel olyat, hogy alkalmazáskezelõ (telepítendõ alkalmazások) és felrakod. Ezután megtalálod a beállításoknál ugyanott, ahol a gyári téma is van.
A kérdező hozzászólása: nem találom az alkalmazáskezelõt:S
Érdekes, ismerõsömnek van N95-je, én úgy gondolom, hogy pedig a beállításoknál kéne lennie...
A kérdező hozzászólása: Igen, de ott csak gyári témát lehet beállítani...
Ha jól emlékszem a beállításokon belül kellett valahol telepíteni is a kártyára másolt fájlokat.
Vagy Fájl kezelõ
igen, rárakod a sis fájlt, majd fájlkezelõvel rákeresel, telepíted, és ott lesz a beállításoknál a gyáriak között.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!