Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Mindig mind a két (61 db)

Hogyan kell szoptatni? Mindig mind a két mellből, vagy egyszer az egyikből aztán a másikból?

Legjobb válasz: Egy szoptatás során mindkét mellbõl felváltva:)

Egy szoptatás során mindkét mellbõl felváltva:)
Hát én egyszer az egyikbõl, következõ alkalommal a másikból szoptattam. Sose volt gond, 1 éves koráig szopiztak a fiaim.
Én is egybõl szoktam.
Ha van elég tejed, akkor alapból 1 mellbõl kell szoptatni. Tehát pl. reggel 7-kor jobb mell, 10-kor bal mell. Persze az idõt nem kell óramû pontossággal nézni, ha éhes megeteted. De akinek kevés a teje, az mindkét mellel megkínálja a kicsit egy etetés során.

Hogy kell össze kötni a két gépet, hogy mind a kettőn legyen net hozáférrés?

http://www.pcx.hu/pcx_upload/termek-kepek/45/m/bGetNet_GR154.. ez a routerem ezzel akarom a netet 2 osztani de valamiért nincs net egyik gépen sem mi lehet a baj telepítö cd-n követem hogy hová dugjam a kábeleket de semmi a router vilognak a kijelző lámpák a modemen is de net nincs sehol

Legjobb válasz: asztalin win7 van a laptopon xp

A kérdező hozzászólása: asztalin win7 van a laptopon xp
A legtöbb routerhez adott CD egy kalap [email protected] nem ér. Csináld a beállításokat webes felületen: http://www.getnet.eu/data/QIG, Manual/GR-154%20user%20manual... Segítek ha gondolod, de tudnom kell milyen internet elõfizetésed van és milyen modemed.

Hogyan kell egyszerre mind a két magot működtettetni?

Van egy Intel Core 2 E7400 2.8ghz-s CPU-m, és azt szeretném hogy folyamatosan mind a két magot használja egyszerre, hogyan lehetséges ez? Köszi

Legjobb válasz: alapbol használja mind kettöt amikor szükség van rá azt ne várd el hogy de 100 dolgot csinálsz és egy szere kettöt fog használni és 2 % lessz

alapbol használja mind kettöt amikor szükség van rá azt ne várd el hogy de 100 dolgot csinálsz és egy szere kettöt fog használni és 2 % lessz

Párommal élettársi viszonyban élünk 4közös gyermekünk van, sokan mondják hogy adómentesnek kellenne lennie ebből mi igaz? Mert már 3hónaposak a babák de kevesebb pénzt kap mint amit a két nagy után kapott. Hova kell fordulni ez ügyben?

Legjobb válasz: Szerintem azért, mert a bruttójából már nem tud több adót visszaigényelni. Mert ugye a családi pótlék az 12 ezer/gyerek vagy mennyi. Ezenfelül jön, a családi adókedvezmény aminek köszönhetõen gyerekenként 10-10 ezer forintot tud visszaigényelni a befizetett szja-ból. Szóval ha õ csak 20000 ft szja-t fizet akkor az csak 2 gyerekre futja. Tudom, hogy baromság, de ez van. Ha esetleg elég magas a bruttója és kikerülne belõle az a plusz adókedzvezmény, akkor lehet az önkormányzathoz menni segítségért, hogy mi a teendõ (legalább is én odamennék)

Szerintem azért, mert a bruttójából már nem tud több adót visszaigényelni. Mert ugye a családi pótlék az 12 ezer/gyerek vagy mennyi. Ezenfelül jön, a családi adókedvezmény aminek köszönhetõen gyerekenként 10-10 ezer forintot tud visszaigényelni a befizetett szja-ból. Szóval ha õ csak 20000 ft szja-t fizet akkor az csak 2 gyerekre futja. Tudom, hogy baromság, de ez van. Ha esetleg elég magas a bruttója és kikerülne belõle az a plusz adókedzvezmény, akkor lehet az önkormányzathoz menni segítségért, hogy mi a teendõ (legalább is én odamennék)
Kevés az info! A párod milyen ellátást kap? Thgy., GYED, avagy GYES? Az sem mindegy. Az ellátásoknál az is lényeges, hogy köztük volt-e valamennyi idõ, amennyit munkával töltött, és az mégis milyen idõtartamú volt. Ugyanis az ellátások összegét, valamint magát az ellátás fajtáját is befolyásolja. Valamint Neked van-e jövedelmed? Négy gyermek után évi 9.900.000, - Ft jövedelemig SZJA mentességet élveztek, persze csak akkor, ha van olyan jövedelmetek, amely SZJA-köteles lenne. Amíg nem írsz konkrétumot, én sem tudok konkrétan segíteni, hogy miért nem éreztek ebbõl semmit...

Hogy kell 2 gépet összekötni, hogy mind a 2 gépen lehessen játszani? Elég csak az internet kábellel összekötni a két gépet? Nem a netet akarjuk megosztani, mert az megy mind a két gépen.

A Call of Dutyval szeretnénk játszani a párommal,de nem tudjuk,hogy kell két gépet összekötni.

Legjobb válasz: Akkor kell egy switch vagy router, ha nincs, akkor crosslinkes! UTP kábel. Netet pedig ki kell osztani: IP beállítások: 192.168.1.1 <egyik gép 192.168.1.2 <másik gép IPX/SPX protokollt nem árt telepíteni és a fájl és nyomtatómegosztást sem:)

Akkor kell egy switch vagy router, ha nincs, akkor crosslinkes! UTP kábel. Netet pedig ki kell osztani: IP beállítások: 192.168.1.1 <egyik gép 192.168.1.2 <másik gép IPX/SPX protokollt nem árt telepíteni és a fájl és nyomtatómegosztást sem:)
Akkor utp kábellel összekötitek, beállítjátok a hálózatot és mehet a móka.
Mindegyik gépben kell, hogy legyen hálókártya.
A kérdező hozzászólása: Mind a két gépen van hálókártya.
A kábelnek forditott kábelnek kell lennie!

Az ersténél vagyok és több mint kétt éve csináltatam. Egy diákot. A probléma az hogy hülye voltam és a volt páromat társkártyáztam de fő bankártyás én vagyok. Szerintetek nélküle is le tudom mondani? Vagy ő kell hozzá?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy az Ersténél van bankszámlád és csináltattál hozzá egy társkártyát, akkor azt te mondhatod le, mivel te vagy a számlatulajdonos. Máskor kicsit érthetõbben fogalmazz! "Az ersténél vagyok és több mint kétt éve csináltatam. Egy diákot." Ennek se füle, se farka.

Ha arra gondolsz, hogy az Ersténél van bankszámlád és csináltattál hozzá egy társkártyát, akkor azt te mondhatod le, mivel te vagy a számlatulajdonos. Máskor kicsit érthetõbben fogalmazz! "Az ersténél vagyok és több mint kétt éve csináltatam. Egy diákot." Ennek se füle, se farka.
Én is társkártyás vagyok az Ersténél. Természetesen te egyedül megszüntetheted a számlát vagy visszavonhatod a társkártya hozzáférést.

Elvileg két gépen kellene hogy működjön az internet ( adsl) Az egyiken mindig jó a másik valamiért nem. Milyen beállítások kellenek hozzá?

pl. ilyen re gondolok h mozilánál hálózatbeállítások - kapcsoltat és ott mit kell... stb

Legjobb válasz: Ott nem kell semmit állítgatni, miután csatlakoztattad a router-hez, automatikusan be kéne állítania. Úgy csináld, mint a másik gépen.

Ott nem kell semmit állítgatni, miután csatlakoztattad a router-hez, automatikusan be kéne állítania. Úgy csináld, mint a másik gépen.
Vagy milyen router van? Wifis vagy vezetékes?
A kérdező hozzászólása: vezetékes,

Egy körben két egymást metsző, egymásra merőleges húrt rajzoltunk. Igazoljuk, hogy a húr négy szeletének négyzetösszege mindig ugyanakkora. Hogy kell?

Legjobb válasz: Bongolo nagyszerû válaszát, két betû eltéréssel, egy dinamikus ábrával összekötve itt tettem közzé: http://www.geogebratube.org/material/show/id/6932 Remélem az ábra segítségével könnyebben követhetõ a bizonyítás.

Bongolo nagyszerû válaszát, két betû eltéréssel, egy dinamikus ábrával összekötve itt tettem közzé: http://www.geogebratube.org/material/show/id/6932 Remélem az ábra segítségével könnyebben követhetõ a bizonyítás.
Jó kis ábra lett, kösz! :)

Azt mondják sokan, hogy a fiúknak kell kezdeményezni mindig. A lányoknak talán nem is illik. De akkor két leszbikus lány hogyan jön össze?

:)

Legjobb válasz: Mint a pornóban: Egymásra néznek, hümmögnek és már nyalják is egymást... Nem? :D

Mint a pornóban: Egymásra néznek, hümmögnek és már nyalják is egymást... Nem? :D
:)
amelyik felveszi a müf.. azt lesz a pasi..:DxD
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem úgy van, hogy csak úgy elmennek együtt zuhanyozni, és akkor egyszer csak lesz "valami"?
Hja az irányító csajszi kezdeményez :D Ez aztán bonyolult :D
Ismerek pár leszbikust...nagyon ronda nõk..a pornó az mese habbal.
Gondolod, hogy õk az illemmel fognak törõdni?
oTT is megvannak a szerepek...ott is van domináns személyiség...stb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!