Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Mindig mind a (2512 db)

Hogyan kell szoptatni? Mindig mind a két mellből, vagy egyszer az egyikből aztán a másikból?

Legjobb válasz: Egy szoptatás során mindkét mellbõl felváltva:)

Egy szoptatás során mindkét mellbõl felváltva:)
Hát én egyszer az egyikbõl, következõ alkalommal a másikból szoptattam. Sose volt gond, 1 éves koráig szopiztak a fiaim.
Én is egybõl szoktam.
Ha van elég tejed, akkor alapból 1 mellbõl kell szoptatni. Tehát pl. reggel 7-kor jobb mell, 10-kor bal mell. Persze az idõt nem kell óramû pontossággal nézni, ha éhes megeteted. De akinek kevés a teje, az mindkét mellel megkínálja a kicsit egy etetés során.
Legbiztosabb módszer, egy pszichiáter.
A kérdező hozzászólása: Már voltam ott is! De már annyit sikerült csinálni h körbe kell keríteni a telket teljesen mert nekem a kocsibeálló szabadon volt és azért jött annyi zombie! Meg már kijött a javítás (patch) Nem tudom h jó ötlet volt ezt itt megkérdeznem! Amiket itt olvasok :D Tele van kettyós emberekkel!

Tapasztalt keltetõk segítségét kérném! Kacsa illetve lúd tojással kapcsolatban kérnék néhány tanácsot keltetõgéphez! Mit hogyan kell másképp, mint a tyúk vagy pulykatojásnál?

Alapvetõ dolgokkal tisztában vagyok, de szeretnék olyan emberek tanácsát olvasni, akik tudják is, mit beszélnek, és nem csak a "szakrizsát" nyomatják.

Legjobb válasz: szinte minden szárnyast szoktam keltetni, mi a konkrét kérdésed? a páratartalom más, ciklikussága is más mint a tyúké, forgatni ugyanúgy kell szellõztetni hosszabban, ha valami konkrét van írd meg

szinte minden szárnyast szoktam keltetni, mi a konkrét kérdésed? a páratartalom más, ciklikussága is más mint a tyúké, forgatni ugyanúgy kell szellõztetni hosszabban, ha valami konkrét van írd meg

Egy 12 és egy 15 kg-os beaglenek hány gramm Acana Adult Dogot kell adni? Az Acanából biztos, hogy kevesebbet kell adni, mint pl. a Pedigreeből?

Naponta kb 1 órát sétálunk. És a 15 kilós fiú szerintem kicsit sovány, pedig napi 200 g-ot legalább kap.

Legjobb válasz: Minden prémium tápon tételesen fel van sorolva, hogy mekkora súlyú kutyának mennyi a napi adagja belõle. Az én kutyáim hetente max 2-szer kapnak mellé házi kosztot (nem fõzeléket), ezen kívül mást nem esznek, és mindegyik nagyon jó súlyban van. Ha a kutyád valóban kórosan lesoványodna, akkor se etesd össze-vissza minden szutyokkal, attól csak az emésztése lesz rossz. Próbálj meg olyan tápra váltani ami aktívabb kutyáknak van.

Minden prémium tápon tételesen fel van sorolva, hogy mekkora súlyú kutyának mennyi a napi adagja belõle. Az én kutyáim hetente max 2-szer kapnak mellé házi kosztot (nem fõzeléket), ezen kívül mást nem esznek, és mindegyik nagyon jó súlyban van. Ha a kutyád valóban kórosan lesoványodna, akkor se etesd össze-vissza minden szutyokkal, attól csak az emésztése lesz rossz. Próbálj meg olyan tápra váltani ami aktívabb kutyáknak van.
Olvasd el, ott van a zsák hátulján, de akor be is írhatod keresõbe, és akkor kiadja az Acana oldalát ahol leírja az adagolást is! És BIZTOS, hogy kevesebbet kell adni belõe. Nekem is ennyi kilósak a kutyáim, és Acana-t esznek, de keresd meg... Sokkal kevesebb idõ megnézni a honlapjukat, mint várni a kérdésekre.
Én nem javaslom, hogy hízlald. Az Acana nagyon jó táp, bízhatsz benne, hogy ennyi tényleg elég neki. Vagy ha mindenképpen hízlani akarod, elõbb kérdezd meg az állatorvost.
És miért nem tudod feltalálni magad, hogy ha 10 kilósnak annyi kell akkor mennyit adjál egy 15 kilósnak? Nagyon nehéz? És ha szerinted még zhízhatna egy kicsit az jelenti azt, hogy tényleg így van...
Szerintem olyan 170-et kéne kapni neki hogy hizzon.
Csak nem Evelinke ismét????
A kérdező hozzászólása: Az Acana oldalán meg a táp hátulján már megnéztem. És 10 kilósnak tudom 115 gramm kell, de ez nem kevés? Miután megették még mindig sokat ennének, ami végülis jó, mert szeretik. Nem kórosan sovány és nem látszik ki a bordája se, de szerintem még hízhatna egy kicsit. A másik nem sovány. Egyébként igen Evelin vagyok, de akkor nekem már nem is válaszolsz? Lelehet szálni rólam. Hidd el én is beléd tudnék kötni, csak nem nézegetem ki vagy és még milyen oldalakon vagy fent, mert nem érdekelsz.
A kérdező hozzászólása: Látom amásnak sem tudsz normális válaszokat adni. A 64%-os válaszok már igencsak az alsó határt súrolják. A többieknek köszi a választ. Akkor etetem õket úgy ahogy eddig.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy menyi 115 és 225-nek a közepe, de mennyit kapjon hogy még egy kicsit hízzon? Tudom, hogy erõsödni kellene neki és nem hízni, de nem könnyû annyit futtatni, hogy elég legyen neki.

Hogyan kell egyszerre mind a két magot működtettetni?

Van egy Intel Core 2 E7400 2.8ghz-s CPU-m, és azt szeretném hogy folyamatosan mind a két magot használja egyszerre, hogyan lehetséges ez? Köszi

Legjobb válasz: alapbol használja mind kettöt amikor szükség van rá azt ne várd el hogy de 100 dolgot csinálsz és egy szere kettöt fog használni és 2 % lessz

alapbol használja mind kettöt amikor szükség van rá azt ne várd el hogy de 100 dolgot csinálsz és egy szere kettöt fog használni és 2 % lessz

Novellát kell írnom. A téma nincs megadva, arról kell írnom, amit akarok. De mégis hogy kell kinéznie? Mint egy fogalmazás? Bekezdés, tárgyalás, befejezés? :S Mitől novella a novella?

Legjobb válasz: Cselekménye általában egy szálon fut, és egyetlen sorsfordulat köré épül. Legtöbbször kevés szereplõ jelenik meg benne. Lezárására jellemzõ a csattanó. Ugyanúgy kell írni mint a fogalmazást bevezetés, tárgyalás,befejezés

Cselekménye általában egy szálon fut, és egyetlen sorsfordulat köré épül. Legtöbbször kevés szereplõ jelenik meg benne. Lezárására jellemzõ a csattanó. Ugyanúgy kell írni mint a fogalmazást bevezetés, tárgyalás, befejezés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ;)

Azt hallottam, hogy a fokhagyma nagyon jó fogamzásgátló. Csak nem tudom, hogy mennyit kell belőle szedni ill. milyen gyakran? Hogy kell alkalmazni? Mint a tablettát vagy mint a hüvelykúpot?

kérlek segítsetek, nagyon fontos. Még sz?z vagyok, de már nagyon szeretné a barátom ha végre szexelnénk. 9/L

Legjobb válasz: napi egy kilót kell megenni és garantált a fogamzásgátlás,senki nem akar majd veled lefeküdni:)

napi egy kilót kell megenni és garantált a fogamzásgátlás, senki nem akar majd veled lefeküdni:)
Igen, az orrba kell, mert ott szívódik föl rendesen. Figyelj oda, hogy míg nem szívódik fel, addig a szádon vegyél levegõt!
Minden órában 1 fej foghagymát kell megenned, és lent is bekenni neked és barátodnak!Nagy élmény lessz!Sok sikert!:)
Elõszõr háromnapig vizeletbe kell áztati egy kg fokhagymát, majd a párod ürülékében gontosan szét kell morzsolgatni és kint hagyni a napon egy hétig aszalódni. Ezután kis golyókat kell belõle gyúrni és az orrodba kell tömködni minden nap kettõt. Fontos, hogy ugyanabban az órában csináld, minden nap! És ne feledkezz meg idõben gondoskodni a következõ adagról, nehogy elfogyjon!!!
A dolog a barátod érzékenységétõl függ. Ha vámpír, elég, ha csak az ajtóban felakasztasz egy füzérrel, akkor a közeledbe sem megy és mint tudjuk ez a legbiztosabb módszer. A következõ: (ha mégsem vámpír) minden randi elõtt rágj el 40-50 deka fokhagymát és csók elõtt lehelj rá teljes erõdbõl. Ha még ez is kevés és közeledni próbál, péppé tört fokhagymával kend be a fütyijét, jó erõsen. Hüvelykúpként te is használhatod emellett kiegészítõ védekezésként. Ha ez sem válna be, keress másik pasit, mert ez nem normális :D
Minden nap egy fej foghagymát a két térded közé kell tenni és jó erõsen szorítani. Tuti a hatás!
az elején azt hittem komoly ez a kérdés de amikor láttam hogy 9/L hát akkor nagyot röhögtem és hoppá Humor kategória! xD
Vicces és egyben nagyon elszomorító hogy egy 9 éves kislánynak azon jár az esze, hogy de jó lenne már baszni. Uramisten.
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 14:08 egyenlõre nem akarjuk a nazális szexet. akkor is az orrba kell dugni?
rendben, egy újabb kamu kérdés
Emberek! Nézzétek már a kategóriát! HUMOR! Ez itt a mai fiatalság cinikus kifigurázása. :D Persze ez csak az akadékoskodóknak szólt. :)

Gólyabálba hogy kell felöltözni? Estélyi kell, meg minden, mint a szalagavató bankettre?

ELTE-BTK

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbb helyen diszkós, de javítsatok ki ha tévedek. :D

Szerintem a legtöbb helyen diszkós, de javítsatok ki ha tévedek. :D
Nem kell nagyestélyiben menni, de azért általában elegánsan mennek az emberek. Egy fekete nadrág + szép felsõ is megteszi, diszkós csillogós-feliratos cuccban már mégse menj bálba.
Nálunk estélyiben vannak a lányok, a fiúk meg öltönyben. ez azért mégis csak egy bál, mégha diszkósabb is a hangulata. vegyél rá majd egy elegáns, kis fekete ruhát, az mindig telitalálat.
Én is ELTE-BTK-s leszek, de nem olvastam sehol, h lesz gólyabál. Te honnan vetted? Egyébként attól is függ, h a szalagavatón ki hogy öltözött ki. Nálunk volt, aki azt sem vette nagyon komolyan :S
A kérdező hozzászólása: Minden évben, minden karon van gólyabál, a felvettek.elte.hu-n is említik. :)
Bizony, hogy van :) Én 3 gólyabálon voltam. (nem mindegyiken gólya voltam :D) Az elsõn csillogós hosszú báli ruhában voltam. Ilyenben nem túl sokan mennek, de azért nem néztek ki. A másodikra tipikus kis rövid fekete ruha. A harmadikra hosszú fekete szoknya, hozzá egy carmen nyakkivágású fekete felsõ. Elegánsan kell menni, de nem nagyestélyiben.

Eladnánk a házunkhoz tartozó telkünk felét, mint építési telek. Hogyan kell ezután adózni? A vevőnek is kell vagy csak az eladónak?

Annyit hallottam, hogy jobban járunk, ha a kiegyezett vételárhoz képest kevesebbet írunk a szerz?désbe, mert akkor ugye kevesebbet kell adózni is...

Legjobb válasz: Te ugye pénzt kapsz érte, amit személyi jövedelemadó bevallásban majd fel kell tüntetni, a vevõ meg illetéket fizet a vételár %ában. Bevált szokás hogy kisebb összeget írnak a szerzõdésbe, de ezzel nincs minden elintézve. Ugyanis pl az illetéket az után az összeg után kell megfizetni, amit az illetékhivetel megállapít, tehát nem feltétlenül a vételár után. Ja és ha kiderül az adóhatóság nem lesz kedves. Szóval kicsivel kevesebbet lehet írni, de sokkal kevesebb nem éri meg, mert az gyanús lehet.

Te ugye pénzt kapsz érte, amit személyi jövedelemadó bevallásban majd fel kell tüntetni, a vevõ meg illetéket fizet a vételár %ában. Bevált szokás hogy kisebb összeget írnak a szerzõdésbe, de ezzel nincs minden elintézve. Ugyanis pl az illetéket az után az összeg után kell megfizetni, amit az illetékhivetel megállapít, tehát nem feltétlenül a vételár után. Ja és ha kiderül az adóhatóság nem lesz kedves. Szóval kicsivel kevesebbet lehet írni, de sokkal kevesebb nem éri meg, mert az gyanús lehet.
annyira nem gyanús, vettünk már így házat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!