Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Mindig (3319 db)

Nem csak egy problémád van itten/neked, amúgy amit tõtikéznél fölfelé az milyen fájl ?
A kérdező hozzászólása: microsoft powerpoint és ilyen igaz történetes cucc lenne
Hát ettõl féltem, ppt-t nem lehet egybõl Youtubere föltenni, azt elõbb át kéne konvertálnod.

Hogyan kell mini amerikai fánkot készíteni?

Már régóta szeretnék amerikai kakaós mini fánkot.De sehol se találom a receptet:( Tudtok segíteni, hogyan kell elkészíteni?

Legjobb válasz: Így: 30 dkg liszt 4 dkg margarin 1/2 cs. sûtõpor 5 dkg porcukor 2 db tojás sárgája 3 dl tej A hozzávalókat a szobahõmérsékletû tejjel összedolgozzuk,vastagon folyó nyúlos tésztát kapunk. Fánk adagolóval vagy teáskanállal adagoljuk forró olajba, mindkét oldalát egyenletesen süssük barnára. Ha nincs fánk adagolód, akkor annyi, hogy nem lesz lyukas a közepe, mint a vásárinak:))) de ugyanolyan az íze:)

Így: 30 dkg liszt 4 dkg margarin 1/2 cs. sûtõpor 5 dkg porcukor 2 db tojás sárgája 3 dl tej A hozzávalókat a szobahõmérsékletû tejjel összedolgozzuk, vastagon folyó nyúlos tésztát kapunk. Fánk adagolóval vagy teáskanállal adagoljuk forró olajba, mindkét oldalát egyenletesen süssük barnára. Ha nincs fánk adagolód, akkor annyi, hogy nem lesz lyukas a közepe, mint a vásárinak:) )) de ugyanolyan az íze:)
sima mezei kakóport:)
A kérdező hozzászólása: Tudjátok olyat amient a vásárokban szoktak készíteni!?
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszi :)
A kérdező hozzászólása: És még az a kérdésem lenne hogy milyen fajta kakaót hasznéljak hozzá?Sime egyszerû kakaóport vagy mit?
http://www.nosalty.hu/receptek/kategoria/fank/amerikai-fank google keresõ: amerikai fánk recept

Hogyan kell mind a 12 hónapot japánul le írni?

Előre is köszönöm. :-)

Legjobb válasz: Japánul nincsen teljesen külön nevük, mint április vagy december. Szimplán a szám maga + a hónap kanjija (ami a hold kanjija). Most már japánban is gyakori az arab számok szóval csak képzelj el egy 月-t, az arab számok után... De japán számokkal: (bár már ez ritkább) 一月 二月 三月 四月 五月 六月 七月 八月 九月 十月 十一月 十二月

Japánul nincsen teljesen külön nevük, mint április vagy december. Szimplán a szám maga + a hónap kanjija (ami a hold kanjija). Most már japánban is gyakori az arab számok szóval csak képzelj el egy 月-t, az arab számok után... De japán számokkal: (bár már ez ritkább) 一月 二月 三月 四月 五月 六月 七月 八月 九月 十月 十一月 十二月
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. :-)

Java hogy kell minden másodikat kiíratni?

Azt tudom,hogy valami for ciklusos dolog, de mégis pontosan esetleg valaki?

Legjobb válasz: Minden második mit?? Krumplit vagy szilvásbuktát? Egyébként meg 2*i...

Minden második mit?? Krumplit vagy szilvásbuktát? Egyébként meg 2*i...
Nem egyet, hanem kettõt lépsz. Ha ennyit sem tudsz, akkor bele se kezdj.
Ha esetleg mindegyiken végig kell menni, de minden másodikat kiíratni, akkor egy boolean változót invertálsz minden ciklusban és vagy csak a true, vagy csak a false értéknél írsz ki. Mert ekkor ugye a változó a true-false-true-false-true... értékeket veszi föl, te meg csak az egyiknél írsz ki. Így látszik, hogy minden másodiknál lesz csak kiírás.
Lehet akár for ciklus is, teljesen mindegy melyiket választod.És nem egyesével, hanem kettesével lépteted. Ez azért nem túl bonyolult. http://yebo.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=..

Nekem mikor indul a gépem akor nem indul el ki irja hogy ezt nyomjam meg! Ctrl+alt+delete Szerintem az a probléma hogy nincs felhasználom hogy kell mini windows xp be felhasználot csinálni?

Legjobb válasz: Ha el se indul az Xp hogy akarsz felhasználót csinálni? Amúgy meg vezérlõpult>felhazsnálói fiókok. Ha ennyire nem értesz hozzá ne b.sztasd

Ha el se indul az Xp hogy akarsz felhasználót csinálni? Amúgy meg vezérlõpult>felhazsnálói fiókok. Ha ennyire nem értesz hozzá ne b.sztasd
A kérdező hozzászólása: de elindul a a mini windows xp egy program segitségével

Facebook-on hogy kell minden bejegyzést törölni?

tahát amit eddig irtál oda...az üzen?faladra.

Legjobb válasz: Sehogy...elrejteni lehet.

Sehogy...elrejteni lehet.

Hogyan kell? (minden válasz érdekelne! )

Most vettem egy iphone 2g-t.Nem tudom rajta beállítani a cseng?hangot,hogy zene legyen,de ne az ami alapból volt rajta.

Legjobb válasz: De jól jönne bármilyen csengõhangos segítség,még ha a többi iphone-hoz (3g,3gs,4) írnátok,lehet ezen is megtalálnám úgy.

A kérdező hozzászólása: De jól jönne bármilyen csengõhangos segítség, még ha a többi iphone-hoz (3g, 3gs, 4) írnátok, lehet ezen is megtalálnám úgy.

Éjszakai fogszabit hogy kell használni? Ha enni akarok mindig kiveszem 5-10 percre aztán rögtön visszateszem? Nem törhet el? Nem mozdulhatnak el az ívek? Honnan tudom, hogy jól tettem fel? Meddig kell hordani?

Legjobb válasz: az ejszakai fogszabalyzoba epp az a lenyeg, hogy csak ejszaka kell hasznald, mert akkor nem eszel, es nem kell mindig kiszedd. nekem is volt, konnyu feltenni, nem torik el, nem ferdul el semmi. este(vagy hamarabb amikor mar tudod hogy ugyse mesz sehova, nem csinalsz semmit) megmosod a fogad, berakod a fogszabalyzot, azt ugyis megmutatja a fogorvos hogy kell betenni, es kesz.

az ejszakai fogszabalyzoba epp az a lenyeg, hogy csak ejszaka kell hasznald, mert akkor nem eszel, es nem kell mindig kiszedd. nekem is volt, konnyu feltenni, nem torik el, nem ferdul el semmi. este(vagy hamarabb amikor mar tudod hogy ugyse mesz sehova, nem csinalsz semmit) megmosod a fogad, berakod a fogszabalyzot, azt ugyis megmutatja a fogorvos hogy kell betenni, es kesz.

Lányok! Hogy vagytok mindig simák lent amikor kell?

Ha a barátotokkal éltek és esetleg minden másnak,vagy egymás után 2 nap csináljátok akkor ezt hogy oldjátok meg?

Legjobb válasz: Miért kell mindig simának lenni? Ahhoz kb kétnaponta borotválni kellene. Az ember párja is csak emberbõl van, tisztában van azzal, hogy a szõr nõ, és normális ember el se várja, hogy a másik mindig mindenhol csupasz legyen. Mindenki maga miatt szõrtelenítsen. Én még olyan pasival nem találkoztam, aki ne dugott volna meg, csak mert nem olyan a puncim, mint egy gyereknek.

Miért kell mindig simának lenni? Ahhoz kb kétnaponta borotválni kellene. Az ember párja is csak emberbõl van, tisztában van azzal, hogy a szõr nõ, és normális ember el se várja, hogy a másik mindig mindenhol csupasz legyen. Mindenki maga miatt szõrtelenítsen. Én még olyan pasival nem találkoztam, aki ne dugott volna meg, csak mert nem olyan a puncim, mint egy gyereknek.
Sehogy. Sõt azóta nem is borotválom, hanem idõnként gyantázom. Így egy hétig sima, és utána sincs olyan szúrós borosta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) és milyen gyantát használsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!