Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell La (32 db)

Hogy kell kiejteni? : de La Reue (francia név)

Valamint a ‘de lá ró‘-t hogy kéne leírni?

Legjobb válasz: dö la rú

dö la rú
Gondolom, Jean-Luc Delarue-re gondolsz. Nemrégiben húnyt el, nagyon fiatalon, gyomorrákban. A franciák egyik kedvenc televíziós mûsorvezetõje és producere volt. Kiejtése: Zsan-Lük Delárû De la rue (dö lá rû) annyit jelent mint "az utcáról" Rue = utca
A kérdező hozzászólása: Nem, nem miatta kérdeztem, de köszönöm a választ! A Reue mit jelent?
"A Reue mit jelent?" Úgy írják, hogy "rue" (ejtsd "rû") és azt jelenti, hogy "utca". Pl. Rue Kossuth = Kossuth utca.

Hogy kell kiejteni La Roche-Posay?

És ugye még lehet ingyenes termékmintákat kérni a patikákban?

Legjobb válasz: ez francia nem? akkor viszont a patikusoknak van igazuk: lá rós poszé

ez francia nem? akkor viszont a patikusoknak van igazuk: lá rós poszé
Hivatalosan: Lá Rózsé Pózáj Sajnos a patikában rosszul szokták mondani így: La Ros Poszéj
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Lá ros pozej szerintem

Hogyan kell a La Leche Liga nevet kiejteni?

Legjobb válasz: "lá les liga"

"lá les liga"

Budapesten hol találok olyan uszodát, ahol adnak a biciklik normális tárolására és nem kell attól tartanom, hogy esetleg lába kél?

Legjobb válasz: a Városmajor utcai uszoda itt jó a kérnyék biztos hogy nem lopják el :)) 12.kerületben van !! a Moszkva térrõl 129-es busszal kell menni 2.megállót és ott lessz :)) visszafelé !a Posta irányában :))

a Városmajor utcai uszoda itt jó a kérnyék biztos hogy nem lopják el :) ) 12.kerületben van !! a Moszkva térrõl 129-es busszal kell menni 2.megállót és ott lessz :) ) visszafelé !a Posta irányában :) )
a Kispesti uszoda kertjébe be lehet kéreckedni vele ha jól rémlik
Kapcsold le náluk az áramot.
Ez az anti-urigeller módszer. Megpróbálom összefoglalni röviden: "Nemúköggy!!!"
Ajaj amit magadnak nem kívánsz, azt mással se tedd. Mert vissza fordul, mint a bumeráng. tudod aki másnak vervet ás, az maga esik bele. Nem fojtatom, szerintem kicsit hûtsd le magad, abból nem lesz baj.:) )
Mi a baromság? Az hogy a hazánkban nem lehet megélni, ezért sokan elmennének? Ha a gyerekednek nem tudsz enni adni, az is baromság?
Jobb lenne ha a saját életeddel foglalkoznál nem pedig ilyen baromsággal foglalkozni és idõt pazarolni reá értelmetlenül
Nem tanácsolnám, hogy átkozz, mert azt késõbb sokkal durvábban vissza kapod.
"A szeretet nem tesz rosszat az embertársnak." Próbáld meg szeretettel elfogadni, és legyen benned békesség az ellenséged felé. :) "A szeretet hosszútûrõ, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel." Pál Apostolnak Korinthusbeliekhez írt elsõ levele 13:4
Ne legyetek már ilyenek! :D Naaaa, legalább egy icipici kutyaszar a kilincsére! :)
Nekem is volt egy olyan személy aki gonosz volt velem. Nem kívántam neki semmi rosszat, csak azt, hogy kapja vissza azt amit tett másokkal. Be is vállt, 2 esetben is vissza kapta sokszorosát amit tett.
Minden amit gondolunk vissza szál ránk. Ha pár év múlva neked romlik el minden ne csodálkozz! :) Ezért van, hogy álldjátok az ellenségeiteket, mert az száll vissza rád! Nem az, hogy mit teszel, hanem az, hogy mit gondolsz.
Csak érdeklõdök, kedves kérdezõ, szerinted ha mûködne az átkozódás, és történetesen akarattal elrontanád az illetõ elektromos berendezéseit, szerinted magába szállna, felismerné, hogy milyen gonosz volt, jobb emberré válna? Mert elromlott a hûtõje? Akármit is mûvelt veled, az semmissé válna, ha tönkremenne az illetõ telefonja?
"Õ gonosz velem, nagyon.. örüljön , hogy csak ennyit akarok." - sííírok :) ))- nem is tudom a röhögéstõl, vagy a meghatódottságtól - tehát örömet akarsz neki szerezni
Mi ez a sok negatív energia kérdezõ? Inkább vigyél neki virágot...
A kérdező hozzászólása: Õ gonosz velem, nagyon.. örüljön , hogy csak ennyit akarok.
Lehet nem a hûtõd romlik el, hanem a gonoszság gonoszságot szül.
A kérdező hozzászólása: Akkor elromlik a hûtõ nekem is :) nos akkor mi?
A kérdező hozzászólása: Egyszer már bevált, csak mást kívántam. És , hogy miért ?...??? Mert megérdemli, sok rosszat tett.
Átokkal elég nehezen, ehhez fizikai behatás kell, az agyad nem EMP bomba. :D
Miért akarsz te másnak rosszat?
a 20 beírással egyetértek. minden rossz gondolat lehet hogy eljuthat a címzetthez, de utána visszatér a feladóhoz, mert az a feladó gondolat energiája amely önmagához mindig visszatér-- igy az átok szavai is.
A "moule" a puncit is jelent (a szag miatt). Ez persze nagyon trágár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hogyan kell puncit nyalni, hogy a csaj lába beremegjen és elélvezzen?

már egy ideje próbálkozok vele többféleképpen is de max csak kicsit megmozdul mikor jó érzés és bármeddig csinálom nem jut közelébe is megkérdem jó érzés-e azt mondja jó de akkor sincs közelébe sem meg mondja ha nyalom sokáig h gyere dugj meg szóval annyira mégsem jó neki! szóval valami tipp? részletessen leírva

Legjobb válasz: Ügyesen. Gyakorlat teszi a mestert. (csináljátok hidegben vagy hóban, ott tutira bele fog remegni :).

Ügyesen. Gyakorlat teszi a mestert. (csináljátok hidegben vagy hóban, ott tutira bele fog remegni :) .
Megint egy 19 éves szakértõt hallottunk :) )) Úgy bírom amikor kamaszgyerekek adnak "tanácsot" akik legalább már két éve élnek nemi életet ha anyuék nincsenek otthon :D:D:D
vezess bele áramot miközben nyalod és attól tuti beleremeg
Körkörös mozdulatokkal kezdj, nyalogasd finoman a szemérajkait is, egyre kisebb körökkel közelíts a csiklója felé, de ne közvetlenül azzal kezd, aztán újranövekvõ kör, össze-vissza is nyalogathatod stb. Nyalogathatod a csikló feletti húsos részt is, azzal is ingerled, majd ahogy egyre jobban felizgul a lány, úgy nyald egyre inkább a csiklóját, egyre erõsebben és gyorsabb ütemben. Az jó, ha nem pont a nyelved hegyével, hanem kicsit puhábban, ha érted, hogy gondolom. Így ébredés után félkómásan ennyi jutott eszembe. 23/N
Egy jó szex ezerszer élvezetesebb, mint egy jó nyalás nekem is. Akárhogy próbálkoztunk, ha megfeszültünk is, nincs csiklóorgazmusom, viszont nagyon intenzív hüvelyi orgazmusaim vannak, azt pedig nyalással nem lehet elérni. :D Szóval vannak ilyen lányok. Azért próbálkozhatsz tovább, kérdezd meg, hogy szeretné, és úgy csináld. 19/L
8-as vagyok Engem még az is nagyon fel tud izgatni, ha párom közben a mellbimbóimat szorítja finoman, vagy az egész mellemet, esetleg az egyik ujját fel-feldugja nyalás közben.
Nem értem mit kell itt oltani valakit azért mert 19 éves. Mindenki volt/ lesz egyszer 19! Sok ember visszasírja azt az éveit. Sõt attól hogy valaki 19 lehet a koránál sokkal fejlettebb, érettebb gondolkodású. hozzá teszem én sem vagyok sokkal több 21/L. A másik hogy lehet hogy egy "kis" 19 évesnek több tapasztalata van mint itt néhány fatökûnek. A témára rátérve, az nem csak tõled függ hogy te mennyire csinálod jól. Ha a lány nem az a fajta aki nyalás közben el tud menni, akkor te csinálhatsz bármit. Én is imádom ha nyalnak, de soha nem tudnék közben elélvezni. Szóval ennyi
harapgáld a csiklóját na az tényleg veszélyes úgy remeg hogy még le is rúg az ágyról
Jól húzd fel. Vannak csajok, akik belevesznek, hogy jó sokáig csak "táncolnak körülötte", ld. combok, nagyajkak, környék. Esetleg kérd meg, hogy segítsen, azaz egy kicsit nyúljon magához, irányítsa a kezed, fejed, néhány félszóval szóljon, most hogyan tovább stb. Türelem, tornaterem.
A kérdező hozzászólása: van némelyik aki 19éves korára már egy focicsapat átment rajta akkora kurv4 szóval ne becsüld alá a 19éveseket xD
A kérdező hozzászólása: hát hüvelyi orgazmusa neki is alég nagy szokott lenni legalábbis hátamon szoktam érezni elég rendesen meg nyomai is meglátszanak elég hosszasan szokott élvezni és végén mindig mosolyog és nevet egyet azt mondja neki jó velem a szex
A kérdező hozzászólása: XD
19 éves válaszoló vagyok. Legközelebb nem írom oda a koromat, ha válaszolok, mert úgy tûnik ez befolyásolja a válaszom hasznosságát. Én csak a saját tapasztalataimat osztottam meg, mindenféle rossz szándék nélkül, segítségadás céljából. A legtöbb válaszadó kiröhögi a kérdezõt, hülyeségeket ír a kérdés alá, sokszor akkor is, amikor az komoly választ várna, mert fontos számára az adott kérdés. Esetleg leoltják, hogy hogy lehet ilyen hülye, pedig sokszor egyszerûen csak nincs tapasztalata. Szerintem ez az oldal nem azért van, hogy egymást bántsuk, kiröhögjük (az extrém kivételeket és a kamukérdéseket most hagyjuk...), hanem azért, hogy segítséget kérjünk és adjunk. Úgy tudom ez nincs korhatárhoz kötve. Ha egy 30 éves szûz pasi (aki nõi nemi szervet még csak képen látott) adna tanácsokat a nyalásról, az hitelesebb lenne, csak azért mert 30 éves? Nem hiszem. És nem, nem 12 éves korom óta szexelek, mielõtt ezzel jönne valaki, csupán a kérdéssel kapcsolatosan írtam le, hogy én mit tapasztaltam az adott témában eddig, hátha segítek vele.

Van valami titka, hogy kell gyömöszölés nélkül ráadni fekvő babára a béléses (tehát nem overál, nem csúszik) kinti meleg kezeslábast? Az egyik lába popsiig teljesen zárt ezeknek a ruháknak.

Legjobb válasz: Elõször a zártabb felébe tedd a lábát,aztán a másikat,utána a kezecskéit.Ha így csinálod és még így is gyömöszölõs,akkor ha nem tudsz varrni,keress egy varrónõt,talán tudna rajt alakítani.

Elõször a zártabb felébe tedd a lábát, aztán a másikat, utána a kezecskéit.Ha így csinálod és még így is gyömöszölõs, akkor ha nem tudsz varrni, keress egy varrónõt, talán tudna rajt alakítani.
Vegyél más fajtát, kapcsost.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is úgy szoktam, hogy a legnehezebb részével kezdem. Lehet, hogy átalakítom, csak akkor meg a visszavarrás miatt nem veszít a szélességébõl?

Hogy kell kiejteni a La Salette várost és a Dauphine megye nevet?

Fonetikusan leírád?

Legjobb válasz: Laszalette ill. Dofin

Laszalette ill. Dofin

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!