Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell II. Klinikán (4 db)

Hogyan kell a II. Klinikán szülőszobát látogatni? Időponttal?

Egyszer?en csak besétálok,hgy csókolom itt fogok szülni,körülnéznék...

Legjobb válasz: Én csak besétáltam, csöngettem a szülõszoba bejáratánál, és a kijövõ nõvérnek szóltam, hogy ez és ez a dokim, szeretnék körülnézni. vagy ha van választott szülésznõd, vele egyeztethetsz, amikor õ benn van. Etelkát ajánlom ;)

Én csak besétáltam, csöngettem a szülõszoba bejáratánál, és a kijövõ nõvérnek szóltam, hogy ez és ez a dokim, szeretnék körülnézni. vagy ha van választott szülésznõd, vele egyeztethetsz, amikor õ benn van. Etelkát ajánlom ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ!:) Holnap megyek és elõtte ilyet még nem csináltam. Szép napot!
Szia, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen tapasztalataid lesznek. Én most vagyok 26 hetes, nincs választott orvosom a Klinikán, szerintem nem is lesz, de a szülõszobára és a szülésznõkre kíváncsi lennék. Ha nem nagy kérés, írnál pár infót, miután körbenéztél? Nagyon köszi.
A kérdező hozzászólása: Persze! Körbenézek és írok privit!:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Nem tudok privit írni Neked! Segíts!:)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Köszönöm a tippet, tényleg nagyon jófejek voltak a Klinikán.:)
kedves 2. válaszoló....írj nekem privit én kb.2 hónapja szültem ott...tudok némi infót adni :)

II. Női Klinikán, hogy mennek a dolgok? Szülés után megkapjuk-e babát, van-e lehetőség rögtön megpróbálni szoptatni, és éjszaka velem lehet, vagy oda kell adni a csecsemősöknek?

igazából nagyon szeretném ha menne a szoptatás,és ha van tejcsi is, semiképp nem akarom, hogy bármilyen cukros vizet kapjon cumisüvegb?l.

Legjobb válasz: Szia!!!Én a II.Klinikán szültem 6ével ezelõtt,és sima szülésem volt meg kaptam a babámat csak annyira vidték el míg meg fürdeték,de végik vellem volt.Most nemtudom,hogy mûködik.ÜDV:40hetes kismama

Szia!!!Én a II.Klinikán szültem 6ével ezelõtt, és sima szülésem volt meg kaptam a babámat csak annyira vidték el míg meg fürdeték, de végik vellem volt.Most nemtudom, hogy mûködik.ÜDV:40hetes kismama

A II. sz. női klinikán hogy zajlik a spermavizsgálat, lehet vinni a cuccot, vagy ott kell produkálni?

A dokim azt mondta, hogy 5 szexmentes nap után lehet menni, mást nem mondott. Kíváncsi vagyok van valakinek tapasztalata ezzel az intézménnyel.

Legjobb válasz: Szia! Mi is voltunk, de nem ott, én külföldön élek, de mi nálunk megmondtak, hogy 3-5 nap sexmentes napok, és hogy ott kell helyben produkálni! De nagyon sok embernek visszataszito az ottani körülmény, ezért sokan nem tudnak jol produkálni! Nekünk sem volt jó, sajnos! De holnap ismét megyünk, és már itthonrol visszük! Nekünk már az urológus is megcsinalja, remélem jo lesz az eredmény! Sztem nektek is ott kell megcsinalni, mert akkor mondta volna a dokid, hogy vigyétek otthonrol! Sok sikert!

Szia! Mi is voltunk, de nem ott, én külföldön élek, de mi nálunk megmondtak, hogy 3-5 nap sexmentes napok, és hogy ott kell helyben produkálni! De nagyon sok embernek visszataszito az ottani körülmény, ezért sokan nem tudnak jol produkálni! Nekünk sem volt jó, sajnos! De holnap ismét megyünk, és már itthonrol visszük! Nekünk már az urológus is megcsinalja, remélem jo lesz az eredmény! Sztem nektek is ott kell megcsinalni, mert akkor mondta volna a dokid, hogy vigyétek otthonrol! Sok sikert!


Hogy zajlik a II. Női Klinikán a programozott császár? Be kell előtte feküdni, vagy ráér aznap bemenni? Bemenetelt követően mikor kezdik a műtétet? Van előtte burokrepesztés vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Biztos be kell menni elõtte való nap Az hogy mikor kezdõdik sokmindentõl függ. Pl jöhet egy kismama akinek azonnal császár kel akkor Te vársz Miért kéne burkotrepeszteni zárt méhszájnál?

Biztos be kell menni elõtte való nap Az hogy mikor kezdõdik sokmindentõl függ. Pl jöhet egy kismama akinek azonnal császár kel akkor Te vársz Miért kéne burkotrepeszteni zárt méhszájnál?
A dokid biztos elfogja mondani mire készülj.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos elmondja, csak nem akartam megkérdezni tõle, mert pont azt szeretném elkerülni. Sima szülést szeretnék egy császár után (2 év után)és ha megkérdezem tõle akkor már Õ is úgy fog a dolgokhoz hozzá állni...No meg a kisfiam se akarom sokáig egyedül hagyni (apára, mamára) és ha lehet nem feküdnék be elõtte korházba.
Bocs, de szerintem ez struccpolitika. A dokidnak úgyis van valami álláspontja a dologról, jobban jársz, ha te is tudod. (Egyébként barátnõm 1. császár után a 38. hétben váltott dokit, hogy természetesen szülhessen. Sikerült neki.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!