Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Hol találok olyan oldalt (29 db)

Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva részletesen, hogy mi kell a babának?

Úgy értem, a véd?n? is el fogja biztos mondani, meg elkezdtem fejb?l összeírogatni, de mindig azt hiszem, hogy valami kimarad. Szóval minek kell itthon lennie, amire szüksége lehet a babának?

Legjobb válasz: www.babanet.hu oldal nagyon jó.Én is ott írtam össze mire lesz majd szükség.Jó oldal nagyon merem ajánlani. További jó baba várást! 24hetes kismama

http://www.babanet.hu oldal nagyon jó.Én is ott írtam össze mire lesz majd szükség.Jó oldal nagyon merem ajánlani. További jó baba várást! 24hetes kismama
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM

Hol találok olyan oldalt, ahol leírják, hogy hogyan kell elkészíteni egy henna tetoválást?

mire kell odafigyelni, mit kell rátenni stb...? el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: úgy bírom az ilyen köcsögöket akik csak beírják a gugliba és elküldik a választ mintha az olyan sokat segítene..általában a kérdezõk elõbb a guglin nézik meg.. HAJRÁ EMBEREK LEHET LEPONTOZNI!!!

úgy bírom az ilyen köcsögöket akik csak beírják a gugliba és elküldik a választ mintha az olyan sokat segítene..általában a kérdezõk elõbb a guglin nézik meg.. HAJRÁ EMBEREK LEHET LEPONTOZNI!!!
A kérdező hozzászólása: ezt én is megtaláltam de mindegy...azért köszönöm :)

Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva, hogy havonta, esetleg hetente miket kell már tudnia a babának?

Tudtok ilyen oldalt?

Legjobb válasz: www.babszoba.hu az én kicsim link alatt van olyan, hogy mt tud a baba

http://www.babszoba.hu az én kicsim link alatt van olyan, hogy mt tud a baba
pampers.hu-ra lehet regisztrálni ott küldenek havonta hirlevelet abban -is- benne van. könyvekben is benne szokott lenni pl anya tanits engem meg a babanaplók többségében


Hol találok olyan oldalt, ahol megnézhetem, hogy hogy kell bekötni a gyerekülést?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy minden gyerekülést másképp kell bekötni. Amúgy engem is érdekelne.

Az a baj, hogy minden gyerekülést másképp kell bekötni. Amúgy engem is érdekelne.
Tényleg mindegyik más és más, de rajta van oldalt az ülésen is, de a boltba is megmutatják.Ha pedig rendeled, értelemszerûen rajta van az oldalán az ülésnek.Nem túl bonyolult......

Hogyan kell asztrálutazni? Hol találok olyan oldalt ahol leírják?

Olvastam pár kérdést az asztrálutazsáról, és nagyon kíváncsi vagyok! PESSZIMISTÁK KÍMÉLJENEK!!!

Legjobb válasz: lelekvandor.hu nagyon sok érdekes dolgot írkálnak ott, regizni kell hogy elolvasd azt a hosssszas fejtegetést, de ha komolyan gondolod (merthát szerintem is egy életforma ) akkor úgyis foglalkozol még bõvebben vele Hét fõ tényezõ: I. Vágy II. Kontrollált relaxáció III. Vizualizáció és célállomás IV. Közvetlen kiemelkedés V. Tudatosság VI. Utazás VII. Visszatérés és emlékezés

lelekvandor.hu nagyon sok érdekes dolgot írkálnak ott, regizni kell hogy elolvasd azt a hosssszas fejtegetést, de ha komolyan gondolod (merthát szerintem is egy életforma ) akkor úgyis foglalkozol még bõvebben vele Hét fõ tényezõ: I. Vágy II. Kontrollált relaxáció III. Vizualizáció és célállomás IV. Közvetlen kiemelkedés V. Tudatosság VI. Utazás VII. Visszatérés és emlékezés
ez nem olyan, mint mondjuk a kajakozás. Nem lehet csak úgy megtanulni. Hosszas, fõleg szellemi tanulás, fejlõdés kell hozzá. Ez egy életforma, életszemlélet, maga az asztrálutazás képessége csak melléktermék. A technika egyébként a következõ: elhelyezkedsz, lehunyod a szemed, koncenrtálsz és kilépsz a testedbõl. ennyi. Fred Astaire-tõl amikor megkérdezték, hogy is kell ilyen jól táncolni azt válaszolta: "csak felemelem a lábam a levegõbe és mozgatom" :)
egyet értek az elsõ hozzászólóval, sok sok gyakorlás kell hozzá és mindenképpen nyugodt környezet.Ha esetleg baj van a szíveddel akkor veszélyes is lehet mert ha valaki megijeszt és a léleknek hirtelen kell visszatérnie a testbe akkor az ezüstzsinór elszakadhat és nincs visszatérés.
Nem lehet asztrálutazni . . . Esetleg ha leiszod magad . . . xD ( Ez nem pesszimizmus, hanem az igazság. Bocsi. )-nak üzenem, hogy: ha még nem kóstoltál vanília fagylaltot, az nem jelenti azt, hogy vanília fagyi nem létezik!
Nem lehet asztrálutazni . . . Esetleg ha leiszod magad . . . xD ( Ez nem pesszimizmus, hanem az igazság. Bocsi. ) Üdv.
Nagyon messzire lehet utazni, óriási sebességgel. Sõt megtanulható a test mozgatása is, ilyenkor már nem csak az asztráltest utazik, hanem a fizikai test is. Én voltam 10-15 alkalommal a Földön kívül, kétszer a Naprendszeren is kívül.

Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva feketén fehéren hogy mennyit kell itthon szenvedni diploma után? És egyéb dolgok.

Linkelnétek? Köszi!

Legjobb válasz: http://index.hu/belfold/2012/01/20/6-12_evig_kell_itthon_dol..

Semennyit nem kell szenvedni, szépen kiperkálod a képzésed költségeit, és mehetsz Isten hírével!
Mennyit kell szenvedni semennyit, fizess. A bátyám rengeteget fizet tanulmányi hozzájárulást, õ miért fizessen?
A kérdező hozzászólása: igen ez igaz, rosszul foglamaztam meg a kérdést, de azért köszi a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: már nemazé... még csak most felvételizek 1. 2. szeretnél valamikor a jövõben logót, plakátot, mesekönyvet rendelni? ha ennyire nincs pénzed anyukám akkor ne dumálj... nemhiszem h bármilyen hasznod lenne belõlem.
A kérdező hozzászólása: mellesleg nem én vagyok az élõsködõ...
Mi az, hogy a te pénzedbõl tanult? Az ország pénzébõl, ami minden állampolgár tulajdona a csecsemõtõl a nyugdíjasig.
"2. szeretnél valamikor a jövõben logót, plakátot, mesekönyvet rendelni? ha ennyire nincs pénzed anyukám akkor ne dumálj" Megnéztem, és jól emlékszem, kukim van, úgyhogy inkább apád lehetnék /már csak a korom miatt is/. Egyébként annak idején az elsõ szakmám tanulásakor én kaptam ösztöndíjat, és bizony "szenvedni kellett" azon a munkahelyen, ahonnan kaptam,
A kérdező hozzászólása: igen és itt magyarországon, ahol mindenkinek annyira rosszul megy, ki a franc fog alkalmazni valamire egy tervezõgrafikust? apám..

Az interneten hol találok olyan oldalt amin nyomtatványok vannak példaképpen hogy hogy kell egy hivatalos papírt kitölteni?

A Bíróságnak szeretnék írni,volt egy gyerektartási ügyem aminek a folytatása Októberben folytatódik,de mivel 15-napon belül vagyok szeretnék nekik írni hogy beleegyezek az összegbe amit az apuka tud adni,illetve amit a bírón? is ajánlott,de nem tudom mit is kell pontosan írnom.Ezért kellene valami hasonló piszkozat ami tudna segíteni a levél megírásában.
felvi.hu
A kérdező hozzászólása: De azon belül hol? mert én azt nemtalálom
felvi.hu --> Felvételi (bal szélsõ fül) --> Egyetemek, fõiskolák/ --> ezután kiválasztod az egyetemet, majd a kart, amelyik érdekel, és azon belül fel vannak sorolva a szakok táblázatokban, ott vannak, hogy hova milyen tárgy kell.
A kérdező hozzászólása: köszi
megint én:D ez nagyon jonak tünik :D http://csecsemolevelezo.uw.hu/mondokak1.php#igy
De jóóóóóók:-))))))
Az én fiamnak ezek a kedvencei: Erdõ szélén házikó (mutatjuk a kezünkkel a házat) Ablakában nagyanyó (szemüveget formázunk az ujjainkkal) LÁm egy nyuszi ott topog (két karját fülként lengeti a feje felett) Az ajtaján bekopog (egyik kéz a levegõt, másik a padlót kopogtatja) Kérlek segíts énrajtam (kezünkkel fogjuk az arcunkat) A vadász a nyomomban (puskát formáznak a kezek) Gyere nyuszi sose félj (hívó mozdulatok) Megleszünk mi kettecskén (taps). A másik: malter tégla, malter tégla, malter tégla, (egymás fölé tesszük a kezeket) Építünk egy házat (házat formázunk a kezünkkel) Ablakot rá százat (ablakot rajzolunk) Jött egy nagy szél ssssss (karokat lengetjük, mintha szél fújna) Összedõlt a ház (padlóra csapunk)
A kisfiamnak ez a kedvence: Fej, váll, térd lábacska. Fej, váll, térd lábacska. Szem, fül, száj és orrocska. Fej, váll, térd lábacska. A tanulókutyusa énekli és oda van érte.
A kérdező hozzászólása: Mit csinál a kis kezem? (széttárjuk a karunkat) Simogat kedvesen, (simogatjuk a baba arcát) Ütöget mérgesen, (megütögetjük a térdeit) Csiklandoz viccesen, (megcsiklandozzuk) Csípked hegyesen, (megcsipkedjük a kezét, karját) Táncol ügyesen. (megtáncoltatjuk az ujjainkat a lábán) Na mit csinál a kis kezem? Te is tudod, mondd velem! Cicuska, macuska (arcát simogatjuk) Mit fõztél Danika (kérdõn széttárjuk a karját) Kevertem kását (tenyereben kevergetünk) Sütöttem pampuskát (tenyereben gyúrjuk) Ide tettem, oda tettem (jobbra majd balra tesszük a kezet) Utoljára mind megettem. Hamm-hamm ('megesszük' a kezet Itt a kezem, jobb és bal, (egymás után nyújtsuk elõre elõbb a jobb, majd a bal kezet) Összeverem, megszólal. (ökölbe zárt kezeinket, ütögessük egymáshoz) Itt a kezem, bal és jobb, (kezek elõrenyújtása megadott sorrendben) Most kell vele tapsolnod. (tapsolás) Egy kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (Jobb kezünk ökölben, a fejünk fölött kiindulva kalapáló mozdulatot végzünk, másik kezünket nem használjuk.) Két kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (A két kalapács, vagyis a két kezünk ökölben és összeütögetjük õket.) Három kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (Az ökleinket továbbra is összeütögetjük, de beszáll a harmadik kalapács is, az egyik lábunk, amivel dobbantunk.) Négy kicsi kalapács kopp-kopp kopp. (Az elõzõeket folytatjuk, és beszáll a negyedik kalapács, a másik lábunk is. Így már a kettõvel dobbantunk, azaz helybenjárunk.) Öt kicsi kalapács kopp-kopp-kopp. (Jár az öklünk, jár a lábunk, végül az ötödik kalapácsként a fejünkkel bólogatunk.) Gyülekeznek a felhõk, (ujjacskákat mozgatni a fejünk fölött) esik az esõ, (fentrõl lefele az ujjakat mozgatni) kopog a jég, (asztalon kopogni vagy pici gyerek esetében öklöket összeütni vagy tapsolni) dörög az ég, (asztalt csapni, picúrkák esetében a combokat) villámlik, lecsap (magastartásból lecsapni) és kisüt a nap. (fej fölött körözni) Gomba, gomba, gomba... (kézzel a fejet símogatni) Nincsen semmi gondja. (kézfejeket, fejet rázni) Ha az esõ esik rája, (ujjacskákkal fentrõl lefele mutatni az esõt) nagyra nõ a karimája. (buksi fölött kõrözni) Az esõt csak neveti, (szájra mutatni, mosolyogni) van kalapja, teheti. (szintén a fejecskét símogatni)
A kérdező hozzászólása: Elsõnek! Köszi, a második link tényleg nagyon jó! :) Utolsónak! Köszi, lesz mibõl szemezgetni! :)
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést! Én is hasonlókat keresgéltem! :)
Ezek nagyon szupik! Én is köszönöm....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!