Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Hol (1875 db)

Kérek mindenkit, hogy kell, hol kell, hol lehet högörbét csinálni? Az egészet nem értem, mikor mennyinek kell lenni? Okitsatok ki.

Legjobb válasz: Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"

Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"
Ha tudsz angolul, akkor inkább a fertilityfriend-et ajánlanám, mert a ciklus.hu sokszor nem jól húzza be a peteérést. Én 2 hónap után váltottam, mert tényleg irreális helyre tette a pé-met. Ott is simán regisztrálsz, és a görbe vezetése ingyenes. Pénzért lehetsz "rendes felhasználó", de szerintem teljesen felesleges, mert kb. annyi pluszt ír ki, hogy az õ statisztikájuk szerint a görbéd alapján hány %-os eséllyel vagy terhes, de ezek úgyis csak találgatások.
nincs olyan h mennyinek KELL lennie az a lényeg h látni fogod h peteéréskor leesik a hõd és ha meg is repedt a tüszõ akkor szépen emelkedni fog a mensi napjáig ha késik és fennt marad akkor valószínû h baba van de ez soha nem 100% az a lényeg h minden nap egy idõben mérd a hõdet ébredés után közvetlen, mert csak ez az érték számít remélem tudtam segíteni ja és a mensi elsõ napjától kell elkezdeni

Hogy Kell/Hol Kell regisztrálni AoE Online on?

Linket Légyszi! Vagy elég magyarázat is! Ja és mégmerre hol kell letolteni?

Legjobb válasz: Ha az Age of Empires Online-ra gondolsz,arra én is kíváncsi lennék.A hivatalos oldalán azt írják hogy ingyen játszható és prémium cuccokért kell fizetni mint nemzetek meg boosterek...Le is lehet onnan tölteni,itt a link: http://www.ageofempiresonline.com/play/gfwlivesetup_4d530fa3.. De miután fel telepítem és el indítom,kéri az aktiváló kulcsot amit akkor kapsz ha megveszed... Regisztrálni elméletileg nem kell sehol,csak Windows Live-on..Az "online" megnevezés ellenére nem az a kimondott MMO játék..Az oldalán található leírások alapján nekem úgy tûnik hogy a játék arról szól hogy tudsz single-ben játszani aholis el kezded építeni,fejleszteni a birodalmad a hadsereged és a gazdaságod.Tudsz küldetéseket teljesíteni,területeket foglalni de mint ezt single-ben..Majd ha kedved támad akkor tudsz online játszani másokkal Co-op-ban vagy mások ellen le nyomni pár csatát ahogy az oldalán fogalmaznak "egy véletlen generált csatamezõn"...De nem lehet benne más játékosok birodalma ellen hadjáratokat indítani,területeket foglalni tõlük és hasonlók.

Ha az Age of Empires Online-ra gondolsz, arra én is kíváncsi lennék.A hivatalos oldalán azt írják hogy ingyen játszható és prémium cuccokért kell fizetni mint nemzetek meg boosterek...Le is lehet onnan tölteni, itt a link: http://www.ageofempiresonline.com/play/gfwlivesetup_4d530fa3.. De miután fel telepítem és el indítom, kéri az aktiváló kulcsot amit akkor kapsz ha megveszed... Regisztrálni elméletileg nem kell sehol, csak Windows Live-on..Az "online" megnevezés ellenére nem az a kimondott MMO játék..Az oldalán található leírások alapján nekem úgy tûnik hogy a játék arról szól hogy tudsz single-ben játszani aholis el kezded építeni, fejleszteni a birodalmad a hadsereged és a gazdaságod.Tudsz küldetéseket teljesíteni, területeket foglalni de mint ezt single-ben..Majd ha kedved támad akkor tudsz online játszani másokkal Co-op-ban vagy mások ellen le nyomni pár csatát ahogy az oldalán fogalmaznak "egy véletlen generált csatamezõn"...De nem lehet benne más játékosok birodalma ellen hadjáratokat indítani, területeket foglalni tõlük és hasonlók.
Nah rájöttem :P Miután letöltötted és felraktad a játékot, a Windows Live azonosítóddal be kell lépni a "Games for Windows Marketplace" kliensbe amit a start menü\játékok között találsz..Ha beléptél, akkor az Age of Empires Online-t fel kell venned a letöltött, telepített játékok közé úgy hogy bal oldalon rá kattintasz hogy "Full Games". Majd a jobb oldalon felugró listán az AoE Online-ra. Ott pedig hogy "Download".Meg adod a neved, címed és nyomod hogy next vagy install már nem emlékszek..Majd ha a játék be került a letöltött, telepített játékok listába amit fent a "Downloads" között találsz, utána már indul a játék és nem kér aktiváló kulcsot... De ha mégis kérne, az aktiváló kulcsot megtalálod ha rá kattintasz a játékra a "Downloads" listában alul a "Live Access Code"-nál.. Sok sikert hozzá:)
A kérdező hozzászólása: Koszi zoldpacsi!!

SOS! Hogy kell, hol kell a gépet beállítani, hogy 10 secundum után fénképezzen?

Legjobb válasz: Mivel nem írtál se márkát se típust, így segíteni nehéz: Ilyen jelet keress, ezzel a piktogrammal szokták jelölni a késleltetést: http://3.bp.blogspot.com/-y1L-lB7vu2s/TaSARPXmpDI/AAAAAAAAAc..

Mivel nem írtál se márkát se típust, így segíteni nehéz: Ilyen jelet keress, ezzel a piktogrammal szokták jelölni a késleltetést: http://3.bp.blogspot.com/-y1L-lB7vu2s/TaSARPXmpDI/AAAAAAAAAc..
Tipikus RTFM probléma: http://oi50.tinypic.com/15rmuzb.jpg


Ha google+-on szeretnék csetelni az ismerősömmel azt hogyan kell? Hol látom, hogy fenn-e van vagy nincs?

Legjobb válasz: A Google+ chat nem olyan, mint a facebooké. Nem a barátaidat látod ott, hanem a GTalk partnereidet. Külön fel kell venned azt a személyt, akivel chatelni szeretnél. Ezt a GMail felületén tudod megtenni.

A Google+ chat nem olyan, mint a facebooké. Nem a barátaidat látod ott, hanem a GTalk partnereidet. Külön fel kell venned azt a személyt, akivel chatelni szeretnél. Ezt a GMail felületén tudod megtenni.

Hooligans koncert december 27. -én jegy vásárlás, hogyan kell, hol kell, mennyiért, lehet-e még?

Neten venni a Syma csarnoki koncertre, van itt 3900 meg 9900 mi a különbség? Miért drágább az egyik? Lehet még venni?

Legjobb válasz: Gondolom állóhely meg ülô/pozició

Gondolom állóhely meg ülô/pozició

Hogy kell? hol lehet olyat csinálni hogy itt és vele?

hogy kell facebook-on olyat csinálni hogy pl: kiss gézával itt: állatkert

Legjobb válasz: Majd aki használ FB-t az megmondja, én csak annyit kérdeznék tõled, hogy biztos jó-e ha mindenki tudja, hogy épp merre vagy, illetve, hogy épp nem vagy otthon?

Majd aki használ FB-t az megmondja, én csak annyit kérdeznék tõled, hogy biztos jó-e ha mindenki tudja, hogy épp merre vagy, illetve, hogy épp nem vagy otthon?
A kérdező hozzászólása: igen hasznos:) ) amúgy is csak kérdeztem és örülnék ha valaki megmondaná :) ) köszi elõre is

Hogy kell/hol érdemes blogot készíteni?

Abszolút antiszámítógépista vagyok, úgy magyarázzátok :) Nem honlapot szeretnék, hanem egy olyan oldalt, amit úgy tudok gyakorlatilag vezetni, mint egy naplót, tudok képeket, videókat stb beszúrni, elkülönülõ bejegyzéseket csinálni. És szeretném, ha olyan lenne, hogy sokan lássák lehetõleg, olyan témában szeretném írni, ami lehet, hogy az adott dologban egy kicsit megváltoztatná az emberek látásmódját. Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek

Legjobb válasz: Szerintem bármelyik megfelel. A bloggert mondjuk lehet, érdemesebb, ha már van google profilod.

Szerintem bármelyik megfelel. A bloggert mondjuk lehet, érdemesebb, ha már van google profilod.
Blogger: http://www.blogger.com/ Google profil (vagy fiók) pedig az a regisztráció, amin keresztül használod a Google szolgáltatásait (Gmail, Google Drive, Youtube, Picasa, stb.). Ha van Gmail-es címed, akkor ebbõl minden van.
A kérdező hozzászólása: mi az a google profil és mi az a blogger? Mondom, nem értek hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Van :) Köszönöm szépen, hogy segítettél
A leírás alapján valóban neked egy blog kell. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Blog) A korábban ajánlott blogger egy nagyon jó, testre szabható és készt megoldást nyújt, de vannak még más lehetõségek is.
Én lehet, hogy belevágnék a helyedben valamilyen CMS rendszer kezelésébe. Szerintem hamar meg lehet tanulni a kezelését, és nagyon szép oldalt lehet vele készíteni. Mivel egy csomó fórum oldal van, hiszen sok sok millióan használnak ilyet, elboldogulnál... Joomla, Wordpress, drupál...

Hogyan kell? Hol van a jelszó?

HTC Wildfire S telefonom van. Azt szeretném tudni, hogy ha védett hálózatú wifihez szeretnék csatlakozni akkor hol találom meg hozzá a jelszót? Az ismerőseim folyton azt mondják, hogy a dobozon rajta van, de én nem találom. Légyszíves segítsetek! Köszönöm szépen :)

Legjobb válasz: Ha nem a tiéd az a jelszavas WiFi akkor nem fogsz belépni...

Ha nem a tiéd az a jelszavas WiFi akkor nem fogsz belépni...
Teged megvezettek! Vegyel masik telefont, minden mas gyartonak rajta van a dobozan, kiveve a HTC-nek, mert ok kimaradtak ebbol a bizniszbol...
Akié a wifi, az tudja csak a jelszót ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!