Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell Excellben (5 db)

Hogy kell excell-ben (2010) megadott pontok (x1, x2. y1, y2. ) alapján rajzolni egy függvényt, és arra regressziós egyenest illeszteni?

Legjobb válasz: Ez kb. olyan kérdés, mintha azt kérdeznéd, hogyan kell kivágni az erdõ leghatalmasabb fáját egy kis heringgel. Egyszerûen nem a megfelelõ eszköz. Vannak sokkal jobb szoftverek erre. Ha utána egy Excel-táblában szeretnéd megjeleníteni az ábrát, akkor kiexportálod képként, vagy képernyõlopással megoldod.

Ez kb. olyan kérdés, mintha azt kérdeznéd, hogyan kell kivágni az erdõ leghatalmasabb fáját egy kis heringgel. Egyszerûen nem a megfelelõ eszköz. Vannak sokkal jobb szoftverek erre. Ha utána egy Excel-táblában szeretnéd megjeleníteni az ábrát, akkor kiexportálod képként, vagy képernyõlopással megoldod.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy vannak sokkal jobb programok, de az is biztos, hogy kb 2 perc alatt meg lehet csinálni, mert láttam már, csak én nem tudom, hogy hogy kell.
Egy oszlopba írd be az x értékeket és a melette lévõbe (számold ki, vagy) írd be a hozzá tartozó y értékeket. A teljes táblázatot fejlécel együtt jelöld ki, majd a beszúrás fülön a diagramok közül az x-y diagramot válaszd ki. Ha sikerült az ábrázolás akkor kattints az ábrázolt adat vonalra (kijelölés) majd a jobb egérkattintással elõhívott úszómenübõl válaszd ki a trendvonal illesztését. Itt ki lehet választani a trendvonal típusát és be lehet állítani a trendvonal egyenletének és az R négyzet megjelenítésének lehetõségét. Üdv,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Hogyan kell eltüntetni Excell-ben, a nem használt cellákat?

A kérdés lénylege annyi lenne, hogy hogy lehet eltüntetni, azt a több mint 1 millió cellát a táblázatomban, ami lefelé van? Baromira belassít minden mûveletet, fõleg az ABC sorrendbe helyezést, amit elég gyakran használni kell a táblázatban. Nem értem hogy, de a legaljára ugrott...

Legjobb válasz: Az üres cellák nem lassítanak semmilyen mûveletet. Valójában azokat csak a rendszer jeleníti meg. Ha tényleg annyira zavar, akkor jobb gomb a sor fejlécére és elrejtés.

Az üres cellák nem lassítanak semmilyen mûveletet. Valójában azokat csak a rendszer jeleníti meg. Ha tényleg annyira zavar, akkor jobb gomb a sor fejlécére és elrejtés.

MS Excell-n hogyan kell szoveget adni egy meglevo cellaban levo szoveghez es ezt atmasolni a tobbi meglevo cellaban levo szoveghez?

Vannak internet oldalak cime egy excell tablazatban egymas alatt. Hianyoznak a www a cimekbol es igy nem tudok egy klikkel felmenni az oldalra mivel nem jelzi ki a www nelkul a cimet linkként.

Legjobb válasz: az ÖSSZEFÛZ függvénnyel tudsz szöveget összefûzni

az ÖSSZEFÛZ függvénnyel tudsz szöveget összefûzni
Küldd át privátban, megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Feltoltottem, ha megtudnad csinalni nagyon koszonom. Feltoltheted valahova vagy email: [email protected] ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Hogyan kell az Excellben köbgyököt vonni?

Legjobb válasz: sztem próbáld meg az excel súgóba beírni h.gyök v.matematikai mûveletek v.vmi hasonlót,hátha kiad vmi hasznosat...

sztem próbáld meg az excel súgóba beírni h.gyök v.matematikai mûveletek v.vmi hasonlót, hátha kiad vmi hasznosat...
Pl. ha a 8 köbgyökét akarod kiszámolni: +HATVÁNY(8; 1/3) tehát a hatványfügvény segítségével a 8-at az 1/3 -dik hatványra emeled. A törtkitevõ ekvivalens a gyökvonással. sajna a számtech-hez kell a fránya matek....
A cellaformázást állítsd át szövegre.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!