Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell DVD-re (144 db)

Hogy kell DVD-re képet tölteni?

Legjobb válasz: DVD-re nem tudsz képet tölteni, max. ráírni. Kell egy DVD-író program, a DVD-t adatlemezként megírod, kijelölve a képeket, amiket rá akarsz írni.

DVD-re nem tudsz képet tölteni, max. ráírni. Kell egy DVD-író program, a DVD-t adatlemezként megírod, kijelölve a képeket, amiket rá akarsz írni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is így gondoltam: ráírni

Hogyan kell DVD-re írni videó fájlokat?

Mert egy író programmal megnyitottam egy tök új DVD+RW-t és amikor megnyitottam az író programot kiválasztottam, hogy DVD-t szeretnék írni. Utána meg is találta az üres DVD-t és volt ott egy VIDEO_TS és egy AUDIO_TS mappa. Ott megpróbáltam ezeken kívülre írni mert nem tudtam, hogy hova kell, de a DVD-lejátszó valamiért nem látta a videókat. Ezután megpróbáltam ezekbe a mappákba írni a VIDEO_TS mappába nem engedett írni viszont az AUDIO_TS mappába igen, de ott megint nem látta a DVD-lejátszó. (A videó fájlok .mp4 és .avi formátumban voltak)

Legjobb válasz: Sima adat DVD-ként írd fel. /DVD-ROM (ISO)/, adat lemez, fájlok felírása lemezre, stb.

Sima adat DVD-ként írd fel. /DVD-ROM (ISO)/, adat lemez, fájlok felírása lemezre, stb.
A kérdező hozzászólása: DVD adat nincs, de van olyan, hogy egyéni és abban van olyan, hogy DVD-Video. Az jó? Vagy a sima adat legyen?
Tulajdonképpen az sem mindegy, hogy mit akarsz? DVD-re írni a videóidat, vagy szabvány DVD-t akarsz készíteni? Elõbbi esetben maga a lemez csak mint tároló lényeges. Ilyenkor egyszerûen felmásolod a fájlt a DVD-lemezre. Pl. Nérónál ekkor a "DVD-ROM(ISO)" beállítást kell választani, vagy 2 Gigabájtnál nagyobb fájlok esetében a "DVD-ROM(UDF)". A legtöbb asztali lejátszó (a viszonylag újabbak) simán lejátssza az Mpeg4 és hasonló fájlokat. Viszont, ha szavványos DVD-t akarsz készíteni, akkor más a mûvelet sorrendje. Elõször elõ kell készíteni a spec. fájlokat, az író programmal (pl. Néró) csak ezután tudod megírni. Ilyen sok van, pl a Nérónál maradva a Nero Vision. De ha van valamilyen videoszerkesztõ programod, ami DVD készítésére is alkalmas, azzal is meg tudod csinálni.
A kérdező hozzászólása: Én igazából csak egy sima DVD+RW lemezre szeretnék videókat írni. Egyébként nekem BurnAware Free van.
Sima adatként A DVD-Video -nál a szabvány dvd formátumot lehet felirni, az mp4, avi, stb.. meg ugye nem az. http://download.chip.eu/ii/4723321966_45f7ed1098.jpg
Akkor csak egyszerûen adatfájlként másold (írd). Ilyenkor a DVD megjelölésnek csak a méret miatt van jelentõsége, ill. a z írásmód más, de ez már a program dolga.
Ne tévesszük össze a DVD szabványt az adatfájl írással! A DVD szabványnál van a VIDEO_TS és az AUDIO_TS mappa, az adatfájlnak íráskor tök mindegy, milyen tartalma van. Csak az a lényeg, hogy CD-re vagy DVD-re írod. Ezért kell az íróprogramnál a DVD-ROM kiválasztani, vagy ha CD-re írsz, akkor értelemszerûen a CD-t.
"Én igazából csak egy sima DVD+RW lemezre szeretnék videókat írni." Ne akarj, a DVD+ -os lemezeket nem eszi meg minden eszköz. UDF lemez írása, hozzá adod: VIDEO_TS mappát és kiírod.
A kérdező hozzászólása: Kiírtam adatlemezként a videót a DVD-re, de a DVD-lejátszó azt írta, hogy nem olvasható fájlformátum. Ezért megnéztem, hogy milyen formátumokat olvas. Át is convertáltam a videót, de mikor betettem a lejátszóba a lemezt akkor kiírta, hogy loading aztán elsötétült a kép és nem reagált semmire. A lemezt is csak úgy tudtam kiszedni, hogy kihúztam a hálózatból a lejátszót és mikor visszadugtam akkor mielõtt elkezdet volna tölteni kidobattam a lemezt. (Egyébként a lejátszóval semmi gond mert eredeti DVD-ket hibátlanul lejátssza.)

Hogyan kell DVD-re fájlokat írni DVD íróval?

Még nem nagyon próbáltam, ezért a részletes, lépésről lépésre történő leírás lenne a megfelelő.

Legjobb válasz: 1. Letöltessz egy NERO-t, burning studiot, vagy egy neked szímpatikus DVD író progit 2. beteszed az üres lemezt 3. kiválasztod mit szeretnél írni pl adat, film, zene, lemezkép 4. beállítod az írási sebességet ajánlom a 8x-os írási sebességet 5.elindítod az írást és megvárod amíg befejezõdik

1. Letöltessz egy NERO-t, burning studiot, vagy egy neked szímpatikus DVD író progit 2. beteszed az üres lemezt 3. kiválasztod mit szeretnél írni pl adat, film, zene, lemezkép 4. beállítod az írási sebességet ajánlom a 8x-os írási sebességet 5.elindítod az írást és megvárod amíg befejezõdik
Ha még gyakorlatlan vagy, szerintem használd ezt az író programot>>> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio.. a legjobb segédje ennek van...
Köszönöm ebben nekem is adtatok segítséget.


Hogyan kell DVD-re filmeket írni Neroval?

Nero StartSmart 2.0.0.26 verziójú programom van. Szeretnék filmeket írni DVD-re, de egyszer?en nem tudom, hogy kell. Mit kell kiválasztani az ikonok közül, milyen DVD készítése? És esetleg valaki tud ajánlani valami jobb programot, amivel egyszer?bb? :S

Legjobb válasz: A Néró jelenleg a 9-es verziónál tart, én a 6-ost használom...szóval a te 2.0-dat látni kellene, hogy kb lehessen segíteni. Helyette próbáld ki az Ashampoo prg-ot, nagyon könnyû hesználni. Ha avi-t írsz>>>Filmfájlok másolása(hozzáadás)...ha dvd videót írsz>>>Videó dvd írása(tallózás), de kis gyakorlásal hamar belejössz... http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio..

A Néró jelenleg a 9-es verziónál tart, én a 6-ost használom...szóval a te 2.0-dat látni kellene, hogy kb lehessen segíteni. Helyette próbáld ki az Ashampoo prg-ot, nagyon könnyû hesználni. Ha avi-t írsz>>>Filmfájlok másolása(hozzáadás)...ha dvd videót írsz>>>Videó dvd írása(tallózás), de kis gyakorlásal hamar belejössz... http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged! Remélem sikerülni fog..
A filmek DVD-re írása esetében általában a Nero bármelyik verziójánál kattints az sárga ötágú csillagra, majd válaszd a "Make Data DVD" ikont.

Számítógépes jack dugós hangfalat hogyan kell dvd-re csatlakoztatni?

Elromlott a hangfalam, és szeretnék egy új 2.1es hangfalat venni a géphez. Használnám majd a dvd-hez is, ha rá lehet dugni. Van hozzá valami átalakító? 1 jack dugóból h lehet abba a sok dvd-s dugaszba bedugni? Vagy csak egybe kéne? Egyáltalán nem értek az ilyenekhez, köszi a válaszokat előre is!

Legjobb válasz: http://img.alibaba.com/photo/205246107/3_5mm_1_8_Female_Mini.. A DVD-s sok dugasznál van olyan, hogy Front L, Front R. Az RCA csatlakozó két végét ezekbe, a másik végébe a jack-et kell dugni. Viszont 5.1-es filmeknél nem lesz beszédhang, mivel a Center hangszóró nincs bekötve.

http://img.alibaba.com/photo/205246107/3_5mm_1_8_Female_Mini.. A DVD-s sok dugasznál van olyan, hogy Front L, Front R. Az RCA csatlakozó két végét ezekbe, a másik végébe a jack-et kell dugni. Viszont 5.1-es filmeknél nem lesz beszédhang, mivel a Center hangszóró nincs bekötve.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Hogyan kell DVD-re filmet kiírni?

Mert már mindennel próbálkoztam de nem ment. Mármint nem az hogy ráírni. Hanem az hogy hiába írom rá. A dvd lejátszók nem észlenek rajta semmit, vagy hibásnak titulálják. hogy ezmost a DVD lemeztől függ vagy hogy a film milyen gormátumban íródik rá? Vagy mi? Segisetek!

Legjobb válasz: Van a dvd lejátszó, megnézed a leírásában milyen formátumot tud lejátszani, és csak olyan filmet veszel rá, ennyi a varázslat.

Van a dvd lejátszó, megnézed a leírásában milyen formátumot tud lejátszani, és csak olyan filmet veszel rá, ennyi a varázslat.
Még azt is nézd meg milyen lemezeket tud kezelni.

Hogy kell DVD-re filmet írni?

Van Nero StartSmart programom és leszeretném tölteni a Jégkorszak 4-et.DVD lemezem is van.Ha lehet mindent pontosan lépésenként írjatok le mert még soha az életbe nem csináltam ilyet.Köszi

Legjobb válasz: Konvertáld át DVD formátumba és írd ki.

Konvertáld át DVD formátumba és írd ki.

Hogyan kell DVD-re képeket rakni?

Már megpróbáltam bemásolni, de azt írja ki, hogy a Windows hibába ütközött a mappa másolása közben..

Legjobb válasz: Bármely CD/DVD író szoftver képes rá. Itt találsz jó néhányat az ingyenesek közül: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12650

Bármely CD/DVD író szoftver képes rá. Itt találsz jó néhányat az ingyenesek közül: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12650
Adatlemezként kell megírni a DVD-t.

Ha letöltök a gépre filmet, hogy kell DVD-re rakni? Program, ötlet? Ha nCore-ről töltök le könyvet azt hogy kell mert az nem megy?

Legjobb válasz: Egyszerû. ugyanúgy kiírod az AVI, MPG vagy akármilyen típusú, mint bármilyen fájlt. Program elég egy sima író program, pl.: Nero, Ashampoo Burning Studio, stb.

Egyszerû. ugyanúgy kiírod az AVI, MPG vagy akármilyen típusú, mint bármilyen fájlt. Program elég egy sima író program, pl.: Nero, Ashampoo Burning Studio, stb.
Az attól függ, hol is akarod lejátszani. Ha egy másik PC-n/laptopon, akkor a CDburnXP is megteszi (ingyenes a program és jó, ráadásul magyarul is tud). De ha, mezei DVD lejátszó az, ami nem divX-es, akkor XtoDvd programmal kell, különben nem játssza le neked.

Hogyan kell dvd-re írni filmet? Milyen formátumban kell rámásolni?

Legjobb válasz: azt hiszem avi. javítsatok ki ha nem így van :D

azt hiszem avi. javítsatok ki ha nem így van :D
A DVD filmet DVD formátumban kell írni, más kérdés ha egy DVD filmet AVI-ban szedsz le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:D
A kérdező hozzászólása: A nev azvolna a mappának amit letöltöttem h: "Paranormal.Activity.2.2010.HUN.DVDRip.Xvid-Thick" Csak rohadtul nem vágom, hogy ez mit takar...
"Hogyan kell dvd-re írni filmet? Milyen formátumban kell rámásolni?" Te se tudod, mit is akarsz :) Ha avi, wmv, szóval 1 párszáz megabájtos fájl a filmed, akkor sima adatlemezként írd fel, annyit raksz a lemezre, amennyi ráfér. Ha dvd film, amit elõtte behúztál a vinyóra, akkor dvd video formátumot válassz az íróprogiban és a dvd film összes állományát húzd bele az új összeállítás video_ts mappájába, csak így kapsaz bárhol lejátszható dvd filmet.
Ne butáskodj mi nem megy, írd!
A kérdező hozzászólása: jó, kész, vége feladomxD nem megy ez nekem...
A kérdező hozzászólása: Milyen formátumban kell kiírni a dvd-re?xD
Nem hülye miért is lenne...a linken találsz egy jó és ingyenes írószoftot: http://szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware_free_4.9__magyar_..
A kérdező hozzászólása: Kössz! És melyik fájlt kell milyen programmal kiírni?xD Bocs, h hülye vagyok de még nem írtam dvd-re...
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ergo AVI fájl. Sima adatlemezként kiírod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!