Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell 90 (89 db)

A dieta lejarta utan hogyan kell etkezni? Mire kell ugyelni? Es mert pont 90 napig tart a dieta?

Legjobb válasz: A dieta utan meg 90 napig reggel 11ig csak gyumolcsot fogyaszthatsz. Azutan barmit ehetsz... persze ha nem akarod visszaszedni a leadott kilokat, akkor csak okosan. Es miert 90 napig tart a dieta... talan a kitalaloja meg tudna valaszolni, de szerintem, ha addig nem sikerul semmit lefogynod, vagy egeszsegesebbnek erezni magad, akkor 90 nap utan ne is varj valtozas. Sok sikert!

A dieta utan meg 90 napig reggel 11ig csak gyumolcsot fogyaszthatsz. Azutan barmit ehetsz... persze ha nem akarod visszaszedni a leadott kilokat, akkor csak okosan. Es miert 90 napig tart a dieta... talan a kitalaloja meg tudna valaszolni, de szerintem, ha addig nem sikerul semmit lefogynod, vagy egeszsegesebbnek erezni magad, akkor 90 nap utan ne is varj valtozas. Sok sikert!
A diéta után nyugodtan lehet zabálni cukrot zsírral, fehérjét cukorral, zsírt zsírral! Elvégre ez a 90 nap csak egy szükséges rossz amit a legtöbb akaratgyenge paraszt úgysem tud betartani, folyamatosan félrezabál! Mozogni sem kell természetesen! Azért 90 nap mert ha azt mondanám hogy 3 hónap akkor bele sem kezdenél! Tehát vissza kell térni a jó öreg fehér kenyeres, fornettis, meggyestáskás pizzáscsigás pörköltszaftos somlóis étrendre és figyelni a végeredményt!
Talán azért tart 90 napig mert ennyi idõ alatt a szervezeted rátud állni erre az életmód váltásra illetve diétára.

Mekkora az esélye annak, hogy 90-ből 6 számot eltaláljak? Hogy kell kiszámolni?

Legjobb válasz: 90*89*88*87*86*85 AZ elsõ 90 szám lehet, a második már csak 89, hisz' egy kiesett. És így tovább

90*89*88*87*86*85 AZ elsõ 90 szám lehet, a második már csak 89, hisz' egy kiesett. És így tovább
és azt még leosztod 6!=6*5*4*3*2*1 gyel, mert a sorrend nem számít, te meg minden szám-hatost minden sorrendben összeszámoltál. 90 számból hányféleképpen lehet 6ot kiválasztani? 90 alatta 6.
Lottózol, mi vaze? Szerinted hány lottónyertes van a válaszadók között? Biztos itt fogja neked megadni valaki a nyerõ számokat! Azért én is nézem a válaszokat! Nem ám egyedül viszed el a fõnyereményt!:)
90bõl 6 számot?? Milyen lottó az? Amúgy 90nek a hatodosztályú kombinációját kell kiszámolnod (ismétlés nélküli kombináció): C90, 5=90*89*88*87*86*85 osztva 1*2*3*4*5*6 tal.
1:622614630 <---- ennyi. maci

Valaki le tudna irni a 90 napos dieta programjat? Mert mar sokat hallottam rola de nem tudom hogy mi van benne s hogy kell csinalni. Esetleg valami hasznos fogyokurat ha valaki tud legyszi irja le :D Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Szerintem felesleges elkezdeni a 90 naposat. Eleve hülyeségnek tartom hogy az egyik nap csak szénhidrátot ehetsz a másik nap csak gyümölcsöt. Szervezetnek mindennap kell szénhidrát, fehérje. Felejtsd el: cukros löttyöket, édességeket stb. Ha édesszájú vagy egyél édesitõszeres sütiket.. Ha Megkívánod az édesitalt akkor facsarj ki citromot önts hozzá vizet és édesítõszert. Teljes kiörlésõ kenyeret, zsemlét egyél. Ebédre ehetsz salátát, csirkúst halat sovány sertéshúst. De! este ne egyél gyümölcsöt sok cukortartalma miatt. Vacsorára sok fehérjében gazdag kajákat ehetsz. Ha még valamit kérdeznél akkor írj privátot:) 18L

Szerintem felesleges elkezdeni a 90 naposat. Eleve hülyeségnek tartom hogy az egyik nap csak szénhidrátot ehetsz a másik nap csak gyümölcsöt. Szervezetnek mindennap kell szénhidrát, fehérje. Felejtsd el: cukros löttyöket, édességeket stb. Ha édesszájú vagy egyél édesitõszeres sütiket.. Ha Megkívánod az édesitalt akkor facsarj ki citromot önts hozzá vizet és édesítõszert. Teljes kiörlésõ kenyeret, zsemlét egyél. Ebédre ehetsz salátát, csirkúst halat sovány sertéshúst. De! este ne egyél gyümölcsöt sok cukortartalma miatt. Vacsorára sok fehérjében gazdag kajákat ehetsz. Ha még valamit kérdeznél akkor írj privátot:) 18L
Ne is vágj bele, szörnyen rossz elképzelés. Fogyni lehet tõle mint a gép de sajnos csak egy része lesz zsír. Ha tényleg fogyni akarsz akkor itt a segítség, már ha csak elolvasod akkor is tettél egy lépést a fogyósodhoz: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg.. http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html http://kcal.hu/
*WAZZE :D már írni sem tudok... nézzétek nekem el, most fejeltem meg a kutyánál a keresztvasat :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat :) es a tanacsokat!


Hogyan kell a 90 napos diétát elkezdeni?

Azt szeretném kérni hogy valaki nem írná le a 90 napos diétát hogy kell elkezdeni? és összeálitani a ételeket? köszönöm

Legjobb válasz: Elhatározással kell elkezdeni:-) Amúgy a mindmegette.hu-n rengeteg infó van, de simán a googleba is beírhatod, hogy 90 napos diéta, nem gyõzöl majd nézelõdni. REceptek is vannak.

Elhatározással kell elkezdeni:-) Amúgy a mindmegette.hu-n rengeteg infó van, de simán a googleba is beírhatod, hogy 90 napos diéta, nem gyõzöl majd nézelõdni. REceptek is vannak.
azért az nem mindegy melyik irányba 90°al
Bocs, nem vettem észre hogy térbeli vektor.
Hattatod a forgásmátrixot a vektorra.
Ilyen mátrix pl ez: 1 0 0 0 0 -1 0 1 0 Ezt alkalmazva az adott vektorra, a forgatás eredménye: 2, -7, -5
Dubi, már megint hülyeséget beszélsz. nem síkbeli vektorról van szó, hanem térbelirõl, és nem az origó körül kell elforgatni (amire a te módszered jó), hanem egy tengely körül. Meg kell határozni az x tengely körüli 90 fokos forgatás mátrixát, és azt alkalmazni kell a vektorra.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
A két számot mindenképp megcseréled, egyébként csak próbálkoznod kéne, kb 10 percet rászánni és meglenne a megoldás. A pozitív forgás iránya az óramutató járásával ellentétes, a negatív az óramutató járásával megegyezõ irány.
A kérdező hozzászólása: Változtatnék a kérdésemen, mert hülyeséget írtam az elõbb: Mi az összefüggés a között, hogy melyikeket szorzom -1-el, illetve + vagy - irányba forgatom? És honnan tudom, hogy melyikeket cseréljem fel?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Szerintem pozitív irányba kell forgatni, de sajnos a feladatban is csak ennyi van leírva. Mi az összefüggés a között, hogy melyikeket cserélem fel, illetve + vagy - irányba forgatom?
Megcseréled a koordinátákat és az egyiknek megváltoztatod az elõjelét. Az hogy melyiket szorzod -1-el, forgatás irányától függ. Próbálkozz vele, lusta vagyok hozzá :P
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, így is köszönöm a segítségeket. Negatív irányba lesz (2, -7, -5) és pozitív irányba pedig (2, 7, 5) ugye?

Mindenhol azt olvasom, hogy a szoptatós melltartóból érdemes egy számmal nagyobbat venni, mint amit a terhesség alatt hordtunk. Ezt hogy kell érteni? Például B-s helyett C-s, vagy 85-ös helyett 90-est? Esetleg 85B helyett 90C?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindkettõt figyelembe kell venni ahhoz hogy kényelmes legyen,de érdemes megpróbálni.A kosárméret tutira nagyobb kell.

Szia! Szerintem mindkettõt figyelembe kell venni ahhoz hogy kényelmes legyen, de érdemes megpróbálni.A kosárméret tutira nagyobb kell.

A minecraftban singli be szsertnék addolni és van ijen diszónó lehivó tojás annak a kódja 383:90 de nem addolja akárhogy próbálkozom hogyan kell?

Legjobb válasz: toomanyitemssel addolod vagy beírod hogy give...stb? mert Ha az utóbbi módszerrel akkor sztem inkább töltsd le és rakd be a toomanyitemset és az tuti beadja és nem kellenek hozzá ezek a számkódok

toomanyitemssel addolod vagy beírod hogy give...stb? mert Ha az utóbbi módszerrel akkor sztem inkább töltsd le és rakd be a toomanyitemset és az tuti beadja és nem kellenek hozzá ezek a számkódok
A kérdező hozzászólása: Oké köszi

Hogy kell beállítani, hogy 90%-ig használhassa akkuról a procit a laptop? (win7)

Akkuról próbálnék játszani(pl.:GTA IV), de 30%-nál nem használ többet, pedig az energiaellátásban engedélyezve van 90%-ig. Mi lehet a gond, és hogyan lehetne megoldani? (Hálózatról maxon használja.)

Legjobb válasz: Energiagazdálkodási beállításoknál van az is. Kivéve, ha valamilyen másik progi is szabályozza, de azt neked kell tudni, hogy mi van a gépen.

Energiagazdálkodási beállításoknál van az is. Kivéve, ha valamilyen másik progi is szabályozza, de azt neked kell tudni, hogy mi van a gépen.
Egyik ismerõsöm játszott a NFS új (nem legújabb) részével és csak akksiról szaggatott a játék, hálózatról pedig szépen futott akadás nélkül...

Összeállítanátok egy olyan gépet, ami viszi a mai játékokat lehetőleg gond nélkül? (nem kell, hogy 1TB-s legyen a vinyó és monitor sem kell) 90-95 ezret szánnék rá

Intel-t sem szeretnék. Max amit rá tudok szánni,az 100 ezer ft. Azért kérem,mert mindig azt mondják,hogy nem jó összeállítás. Ezért kérlek titeket :). Előre is köszi.

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/130323/102_www.kepfeltoltes.hu_...

A kérdező hozzászólása: Köszi, de valami olcsóbb 8GB rammal nem jönne ki ? Elõre is Thx. És a választ is
A kérdező hozzászólása: Vinyó nem is kell, még tegnap este találtam egy 500 és egy 640 GB-sat
figyelj akkor vedd ki a HDD-t és rakj bele 8GB.ot
A kérdező hozzászólása: Thx

Hogyan kell beállítani (egy előfizetéses) t-mobile-os telefonra, hogy tudjak sms-t küldeni / hívni 90-es, 91-es számot? Pl. : 0690, 0691.

Nagyon sürgősen kéne rá válasz! :)

Legjobb válasz: hívd fel a 1430-at majd kérd meg az ügyintézõt, hogy engedélyezze az emelt díjas hívásokat, smseket. Vagy keresd fel a t-mobile oldalát és írd be az ott lévõ keresõbe a szükséges kulcsszavakat.

hívd fel a 1430-at majd kérd meg az ügyintézõt, hogy engedélyezze az emelt díjas hívásokat, smseket. Vagy keresd fel a t-mobile oldalát és írd be az ott lévõ keresõbe a szükséges kulcsszavakat.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok hülye ebben a témában, de ezt egyszerûen nem tudom megcsinálni..
A kérdező hozzászólása: jajj, köszi megvan sikerült :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!