Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell úgy borotválni, hogy utána (2 db)

Hogyan kell úgy borotválni a fanszőrt hogy utána ne legyen semmi baj?

Legjobb válasz: Már volt ilyen kérdés, de azért elmondom. Veszel egy tiszta borotvát, jó ha lefertõtleníted (engedj rá forró vizet), majd bekened a fanszõrzetet borotvahabbal, és leborotválod, de borotválás elõtt jobb ha ollóval vagy valamivel megnyírod, mert ha hosszú a szõr, akkor húzni fogja. Aztán bekened egy kis Aloe Vera-s krémmel, vagy testápolóval, és hintõport is rakhatsz rá. Ha kipattok, tehát piros pöttyös lesz, akkor ne ijedj meg, mert hozzá kell szokni a bõrödnek.

Már volt ilyen kérdés, de azért elmondom. Veszel egy tiszta borotvát, jó ha lefertõtleníted (engedj rá forró vizet), majd bekened a fanszõrzetet borotvahabbal, és leborotválod, de borotválás elõtt jobb ha ollóval vagy valamivel megnyírod, mert ha hosszú a szõr, akkor húzni fogja. Aztán bekened egy kis Aloe Vera-s krémmel, vagy testápolóval, és hintõport is rakhatsz rá. Ha kipattok, tehát piros pöttyös lesz, akkor ne ijedj meg, mert hozzá kell szokni a bõrödnek.
a szõr növésével megegyezõ irányba borotváld és akkor nem lesz szõrbenövésed ... igaz olyan szép sem leszz mint rendesen de nem szenvedsz utána ...16f
Teljesen ne borotváld le az nem férfias, inkább fazonra nyírd, maradjon azért ott valami és mindig figyelj hogy tiszta legyen a borotva, néha lehet pár pattanás szerû kiütés, de az mindig elmúlik, szóval nem kell megijedni, szappant, borotvahabot használj mert úgy könnyebb leszedni a felesleges szõrt.
szerintem yugodtan borotváld teljesen. attól az még nagyon is férfias, hogy nincs körülötte szõr egyébként használj szörtelenítõ krémet

Hogyan kell puncit úgy borotválni, hogy utána ne pattogjon ki?

Gyantázásra sajnos nincs lehet?ségem, magamnak meg nem merem.Az epilálást próbálltam, de iszonyú volt,a krémek eleve nem jöhetnek szóba.Így maradt a borotva.DE sajnos elég gyakran kipattogok t?le.Mit vagy hogyan csináljak h ezentúl ne legyen így?!

Legjobb válasz: Nekem soha nem pattog ki, de ez technika kérdése is. 1. Jó alaposan behabozni, legjobb, ha szerzel pamacsot, és tusfürdõt vagy szappant habosítasz fel vele. 2. Kétpengés borotva. Rossmannban kapható Isana nevû nõi borotva, nekem az vált be. 3. Mindig a szõr növekedésével megegyezõ irányba húzd a borotvát. Akkor nem pattog ki. Elõfordulhat, hogy többször át kell húzni ugyanazt a helyet. Esetleg a legvégén húzhatod ellentétesen, de ha pattogzós a bõröd inkább ne. 4. Kenhetsz rá egy kis testápolót vagy bõrnyugtatót. Én fel szoktam ülni a kád szélére, és a másikra felteszem terpeszben a lábaimat. Így a legegyszerûbb.

Nekem soha nem pattog ki, de ez technika kérdése is. 1. Jó alaposan behabozni, legjobb, ha szerzel pamacsot, és tusfürdõt vagy szappant habosítasz fel vele. 2. Kétpengés borotva. Rossmannban kapható Isana nevû nõi borotva, nekem az vált be. 3. Mindig a szõr növekedésével megegyezõ irányba húzd a borotvát. Akkor nem pattog ki. Elõfordulhat, hogy többször át kell húzni ugyanazt a helyet. Esetleg a legvégén húzhatod ellentétesen, de ha pattogzós a bõröd inkább ne. 4. Kenhetsz rá egy kis testápolót vagy bõrnyugtatót. Én fel szoktam ülni a kád szélére, és a másikra felteszem terpeszben a lábaimat. Így a legegyszerûbb.
szõr növekedésével megegyezõ irányba borotválni... nem létezik hogy minden szõr lejön.. ha pedig visszafelé csinálom kipattog.. vmi jobb megoldás? nekem is hasznos volna ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!