Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell és mikortól és meddig (6 db)

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

Meddig kell kiskádban fürdetni a babákat? Hogyan lehet a nagykádban fürdetni, tegyem bele és hajoljak be lefürdetni? Vagy ti hogy csináljátok, és mikortol?

Legjobb válasz: A barátnõm kicsi kádat vett,3 hósan kinõtte a kicsi, így a kádhoz térdelt és úgy fürdette, de mindene fájt, mert tartani kellett, tehát jobb, ha megvárod amíg a baba tud kicsit ülni és nem kell annyira tartanod. Szerintem 6-8 hósan , addig jó ha nagyobb a babakád.

A barátnõm kicsi kádat vett, 3 hósan kinõtte a kicsi, így a kádhoz térdelt és úgy fürdette, de mindene fájt, mert tartani kellett, tehát jobb, ha megvárod amíg a baba tud kicsit ülni és nem kell annyira tartanod. Szerintem 6-8 hósan , addig jó ha nagyobb a babakád.
Szia! Nálunk amar kinõtte a bébi, pedig nem nagy, csak nagyon szeret lubickolni és félõ volt már, hogy beveri a buksiját. Kb. 3-4 hónapos kora óta a nagykádban fürdik. A behajolással az a baj, hogy szétmegy a derekad. Mi egy összehajtott törölközõre térdepelve benyúlunk a kádba. Kb. 1 hónapig behajoltunk, aztán már elengedett kézzel is ment a fürdés. Üdv.
Attól függ, hogy mennyi idõs a babád. A kislányom 8 hós lesz a héten. Mi vettünk neki ülõkét, ami direkt erre van kitalálva, hogy belerakod a nagy kádba és ebbe ülteted bele a picit. 6 hótól lehet használni. Megtartja a babát minden oldlaról és könnyen meg tudod fürdetni.
Szia! Nálunk nem tud még ülni a bébi, hanem háton ill. hason fürdik, élvezi, hogy szabadon mozog mindene. Nekem nem tetszettek az ilyen ülõkék, bár biztos van olyan bébi aki meg azt élvezi. Üdv.: 2.
Nekünk nagyobb fajta kiskádunk van, de kinõtte a lány már 3 hósan. A lába végigért benne, ahogy rugdosott a fejét bevert. Így átszoktunk most 4, 5 hósan a nagykádban (eddig babafürdetõvel kibekkeltük) én lezuhanyozok, utána engedek vizet a kádba, apa mellém adja a kicsit, és a lábamra fektetem, hogy a feje kint legyen a vízbõl, a popsija meg a kád alján van. Locsizunk, megfürdetem, megfordítom, megmosom a popsiját is, és aha kiveszi, megtörli amíg én is megtörölközöm. Nekünk ez így bevált, eljön majd az idõ, mikor apa fürdik vele, és elõbb utóbb hogy mindkettõnkkel:-) Én nem hajolgatok, gond van a gerincemmel, így is fáj, nem ám még ha hajolgatnék is! amúgy hallgass a szivedre, és akkor tedd nagykádba, ha jónak érzed.)
Kislányom most 9 hós, már régóta stabilan ül, de mivel nagyon csúszós a nagykád, még nem mertem ott fürdetni. Én is vettem azt az ülõkét a kádba, nekünk naggyon bevált, sajnos küszködök a derekammal és nincs apa itthon minden este, hogy segítsen (külföldön dolgozik). Kb egy hónapja használjuk, remekül eljátszik a kádban és nem kell félnem, hogy beleborul a vízbe. Már akkor elkezd sikongatni, mikor készülõdünk a fürdéshez és meglátja a pancsi-csücsüjét :)

Hogy és mikortól meddig kell inni a cickafark teát?

Legjobb válasz: Menszi utolsó napjától (amikor már nem erõs a vérzésed) a peteérésig. Naponta 1 csészével kell inni éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Peteérés után pedig palástfûteát kell inni, ami segíti a beágyazódást. Szintén naponta 1 csészével, éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Mellé ajánlom még a görbevezetést és az ovu tesztet is.

Menszi utolsó napjától (amikor már nem erõs a vérzésed) a peteérésig. Naponta 1 csészével kell inni éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Peteérés után pedig palástfûteát kell inni, ami segíti a beágyazódást. Szintén naponta 1 csészével, éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Mellé ajánlom még a görbevezetést és az ovu tesztet is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Én ilyet még nemis hallottam. :O
Tényleg van ilyen! Szerintem addig, míg nem záródik a kutacs. Én nagyon figyelek rá!
A lányom 4 hónapos, 2 hete szólt a gyerekorvos, hogy "Véletlenül nem a bal oldalán alszik a gyerek?". Mondtam, hogy de, erre közölte, hogy látszik, mert laposabb a feje. Mondta, hogy támasszam ki a másik oldalra is néha. 4 hónapos babát??? Hogyan? Arra fordul, amerre õ akar. De valószínûleg meghallotta a kislányom is, mert azóta felváltva alszik mindkét oldalán. :)
Tényleg van ilyen. Az egyik ismerõsöm fiának volt lapos a feje az egyik oldalon, 1 éves korában is olyan volt neki, de a dokinõjük a státuszon azt mondta, h nem kell aggódni, vissza rendezõdik elvileg, ha meg nem akkor ennyi szépséghiba neki is kell:) 2 hósan még igen, deformálódhat ha jól tudom
Vazz, ez hülyeség. Legfeljebb a füle deformálódhat... (De sztm az is "kiegyenlítõdik")
Bizony, hogy vannak lapos fejû emberek!
A kutacs a kisbaba kb.:18 hónapos koriág záródik be, addig vigyázni kell nehogy elfeküdje a fejét.
Szerintem ne aggódd túl az egészet! Láttál laposfejû embert? Szóval nyugi!
Sajnos van ilyen, nekem a szüleim nem figyeltek erre és lapos is lett:( Amíg a kutacsa be nem nõ, addig deformálódhat. A babámnak ferde fejtartása volt, és lapos lett, remélem még helyre jön, még nyitott a kutacsa. Viszont a gyógytornász ajánlott koraszülött párnát, azt használjuk, hogy tovább ne romoljon a helyzet.

Hogyan kell alkalmazni és mikortól és meddig a laktoherb tejserkentő teát?

Kell a napi 6 filter???? Akkor csak 3 napig elég a tea. Az úgy húzós...akkor az 4000 ft havonta... Sz?lés után akár már kezdhetem is, ha szomjazom??

Legjobb válasz: szülés után, igen. én egyszerre csinálok 1 l-t 2 filterbõl, max 3. és ugy is tökéletes!

szülés után, igen. én egyszerre csinálok 1 l-t 2 filterbõl, max 3. és ugy is tökéletes!
én is 1 filterböl csinálok kb. 1 liter teát, igy is van ize szülés után egybõl lehet inni
A kérdező hozzászólása: Azt elhiszem hogy íze van, de vajon a hatás??? Mert amúgy én is úgy használom a teákat, hogy egy literhez egy filter... csak szeretném, hogy érjen is valamit.
Én is 1 litert csinálok egyszerre 1 napra, de 4 filterbõl. Én nem kockáztatok, hogy esetleg elapadjon a tejem (nekem nem szopik a baba, és az egészet fejnem kell)...
Vigyázz azért vele én csak rosszat hallottam róla, hogy a babák hasfájósak lettek akik ezt fogyasztották.nem egy ismerõsömtõl hallottam ezt akinek kicsije van.Én is kaptam egy marékkal az egyiktõl-bár õ pont nem mondott semmit róla, én nem kockáztatok, ha már többen modtak ilyet.Nekem a hipp natalt ajánlották.de ez csak egy tipp:)
Szia! Én mindkét fiamnál 1 filtert 1 liter vizzel csináltam meg. 1 éves korukig szopiztak. Nem volt a mennyiséggel gond. Viszont arra vigyázz, hogy ne vidd túlzásba az ivását, mert hasfájást okozhat a babának. Saját tapasztalat! Én két naponta ittam csak egy litert. A lényeg, hogy sok folyadékot igyál. Inkább ásványvizet.
Én 6 hete iszom, naponta 1 litert 4 filterbõl, és a babámnak még sosem fájt a hasa, szerintem. Fájdalmában még nem sírt szerencsére.

Mikortól, meddig és hogyan kell leadni a jelentkezést szakmaképzésre?

Valamilyen központban kell jelentkezni vagy a sulinál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!