Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell, szokták (169 db)

Mi a véleményetek fiúk azokról a lányokról, akik hagyják, hogy az arcukra élvezzenek? És hogy kell/szoktak viselkedni a lányok miközben ez történik? Tudnátok egy kis segítséget adni egy tapasztalatlan lánynak?

Pl milyen pózban szokott történni, hogy alakul a dolog vége, ti irányítjátok rá a spermát vagy a csaj veri rá, hogy tartja közben a fejét, szeme csukva van-e? A barátom nagyon szeretné, és én szívesen engedném is neki, csak tök tapasztalatlan vagyok ebben mert még sosem csináltam. Õszintén nem tudom hogy mit kezdjek majd azzal a helyzettel vagy hogy viselkedjem közben. Bármilyen tanács érdekel, lányoktól is, meg úgy alapból bármi info ezzel a témával kapcsolatban..:) Nagyon köszönöm a segítségeteket! :) 17L

Legjobb válasz: nem értelek amúgy titeket, attól még a nõbe élvezés sincs kizárva, hogy ezt is kipróbálja az ember. nem tudom, szerintem ez nem a húdepornóhozvagyokkötve hozzáállás kérdése, meg hogy nem tiszteled a párod. nekem például tetszik lány létemre a dolog, de attól még más formákat sem hanyagolunk el. perverz vágyak mi? a szex már csak ilyen

nem értelek amúgy titeket, attól még a nõbe élvezés sincs kizárva, hogy ezt is kipróbálja az ember. nem tudom, szerintem ez nem a húdepornóhozvagyokkötve hozzáállás kérdése, meg hogy nem tiszteled a párod. nekem például tetszik lány létemre a dolog, de attól még más formákat sem hanyagolunk el. perverz vágyak mi? a szex már csak ilyen
Ilyet pornófilmekben szoktak csinálni. Az életben -szerintem- sokkal jobb p*nában élvezni, mint ráverni valakire. Persze aki pornón nõ fel... az lehet hogy másképp gondolja.
Ha már érzi, hogy jön, akkor szóljon, és helyezkedj úgy, akár fekve, akár elõtte térdelve, hogy ott legyen az arcod. A szemed viszont jó, ha becsukod, bár nem tudom, a barátod mekkorát szokott lõni, mindenesetre jobb, mint hogy belemenjen, mert az elég kellemetlen tud lenni. :S
a fiúk nagyon szeretik ezt :D de mégjobban ha lenyeled :D.Sok pózba történhet a dolog, ha épp kivered neki akk csináld te, de ha partnered átveszi akkor adott a dolog.Mindenképp látszódjon hogy élvezed, ne undorodj.Am meg nézz meg pár pornó film végét :D
Inkább babázz!
Az a véleményem az ilyen fiúkról, hogy agyukra ment a pornó és nem tisztelik a barátnõjüket, csak a perverz vágyaik kielégítésére tartják.
Nemvagyok (1. kommentelö) Ö egy 17 éves lány te mennyi idös vagy h babázni küldöd?? 45 évesen vesztetted el vagy mi??? én már 13 éves koromban is csajomban voltam nem h még csaj aki 17 ember 2010+ nem 1900+ te szégyen aszsonya.
Toljátok nagyban a szerelmet azt amikor érzi, hogy jön a fehér sereg akkor vagy értesít vagy nem, ha igen akkor helyezkedj pénisze közelébe, ezután a férfinak szó szerint a kezébe kell vennie az irányítást és az arcodra kell élveznie.
Én szívesen megmutatom neked , hogy ez hogyan is mûködik.:)
Az a helyzet, hogy ezt csak hosszas gyakorlatozással lehet elsajátítani. Szívesen megmutatom neked a technikát, hogy bevágódhass a párodnál, amikor sor kerül az action-re :-)

Valaki légyszi RÉSZLETESEN leírná, h hogyan kell/ szokta a lábát borotválni? 14/l

ma vettem hozzá dolgokat...eldobható borotva, 2pengés. És hát eléggé kétbalkezes vagyok, úgyhogy kicsit parázok h szétkaszabolom majd magam...valaki hasznos tippek? :D

Legjobb válasz: ja, és NAGYON VIGYÁZZ A BOKÁDNÁL! :D Tapasztalat, már rég borotválom, eddig még nem vágtam el a múltkorig, mikor eléggé siettem, és kapkodta, az a bokámról leszántottam egy elég helyes kis bõrdarabot... Na az úgy vérzett, mint eddig semmim, nem akart elállni,és napokig fájt, szóval vigyázz, és ne kapkodj! :)

ja, és NAGYON VIGYÁZZ A BOKÁDNÁL! :D Tapasztalat, már rég borotválom, eddig még nem vágtam el a múltkorig, mikor eléggé siettem, és kapkodta, az a bokámról leszántottam egy elég helyes kis bõrdarabot... Na az úgy vérzett, mint eddig semmim, nem akart elállni, és napokig fájt, szóval vigyázz, és ne kapkodj! :)
ja, és mégvalami. Soha, ismétlem, SOHA ne borotváld le a száraz lábad. Minimum vizezd be, ha mást nem is használsz rá. De a legtutibb az, ha vizes lábra rákensz borotvahabot vagy egyebet. És utána mindig használj testápolót :)
Bevizezem a lábam, bekenem borotvahbbal/géllel/krémmel/olajjal, bármivel, amitõl síkos lesz a bõröm, lentrõl felfelé végighúzom a borotvát, majd lemosom. Csak síkosíts és ne nyomd rá a borotvát nagyon, akkor nem vágod meg magad.
Elõszõr tegyél a lábara borotva habot ( ha nincs ak jó a tusfürdõ is) majd lentrõl felfelé húzd le a szõrt.belejössz hamar:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) láttam h sokan írnak olyasmiket h kipattog a lábuk utánna......ez ellen mit lehet tenni?
hàt normàl esetben nem pattog ki. én fürdés közben a vizes lábamat be kenem tusfürdõvel síkos lesz ahogy mondta elsõ. majd lentrõl felfelé húzod..de kitapasztalod. aztan ajanlatos furdes utan a szaraz labadat betestapolozni
Ha nincs borotvahabod, a hajbalzsam is megteszi, tapasztalatból mondom, nagyon jó, tök selymes lesz utána a lábad és nem pattogzik ki annyira ;) Én is azt tanácsolnám, hogy vigyázz a bokádnál, és az egyéb kritikusabb részeknél (pl térd). Ne nyomd rá a borotvát nagyon, persze azért ne legyél túl óvatos se, mert akkor nem fogod rendesen leszedni. :D 19/L
Legjobb lenne, ha eleinte fürdés után/közben borotválnád, akkor a legkönnyebb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.....igen, fürdés után, még a vízben borotváltam le, simán ment, nem vágtam meg magam:) hát tényleg nem olyan bonyolult:) )

Leszedtem egy filmet.Mielőtt kiirnám bele szoktam nézni BS playerrel.Viszont van pár film ahol kiirja hogy DIV3, és ott csak a hangot adja.A képet nem.Viszont ezeket nem irja ki nekem lemezre.Neroval szoktam irni.Tudja valaki, hogy, hogyan kell kiirni?

Legjobb válasz: Próbáld ki másik lejátszóval,az sem játsza le? pl.ingyenes a kmplayer,nézd meg azzal,illetve ha azzal sem,akkor tölts le egy codecpackot. Hol akarod majd nézni? -mert ha dvd lejátszón,akkor tudnod kell,mit játsz le,mert nagyon nem mindegy.---ha számítógépen, akkor ugyanezzel a problémával fogsz találkozni, hogy nincs kép-szóval ezt kellene elõször kiderítened,miért nincs. Én egyébként simán,adatként írom ki néróval és lejátsza mind a számítógépem, mind a dvd lejátszóm.

Próbáld ki másik lejátszóval, az sem játsza le? pl.ingyenes a kmplayer, nézd meg azzal, illetve ha azzal sem, akkor tölts le egy codecpackot. Hol akarod majd nézni? -mert ha dvd lejátszón, akkor tudnod kell, mit játsz le, mert nagyon nem mindegy.---ha számítógépen, akkor ugyanezzel a problémával fogsz találkozni, hogy nincs kép-szóval ezt kellene elõször kiderítened, miért nincs. Én egyébként simán, adatként írom ki néróval és lejátsza mind a számítógépem, mind a dvd lejátszóm.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Az a baj, hogy már eleve a Nero sem irja ki.De majd veszek egy újraírható lemezt és próbálkozok.Egyszer majdcsak sikerül.

Hogyan kell az arclemosót használni? (nekem Vichy van és ugy szoktam, hogy nyomok a kezemre és azt szét kenem az arcomon aztán jósok vizzel lemosom róla, ez jó igy?

Legjobb válasz: Én elõtte is be szoktam vizezni. Egyébként nem hiszem el, hogy nem volt ráírva a tubusára :)

Én elõtte is be szoktam vizezni. Egyébként nem hiszem el, hogy nem volt ráírva a tubusára :)

Lecsót hogyan kell eltenni télire? Ki hogyan szokta?

Legjobb válasz: Ugyanúgy készitek lecsót, mint szoktam, és forrón üvegekben töltöm, csavaros fedövel lezárom. A lecsóhoz vöröshagymát meg paprikát felszeletelve, sózva kevés olajon megsütöm, hozzáadom a lehámozott és feldarabolt paradicsomot, kicsit összepárolom. A lecsóhoz nem teszeok soha vizet, mert akkor már nem olyan finom, a zöldségek engednek annyi levet, hogy ne legyen száraz.

Ugyanúgy készitek lecsót, mint szoktam, és forrón üvegekben töltöm, csavaros fedövel lezárom. A lecsóhoz vöröshagymát meg paprikát felszeletelve, sózva kevés olajon megsütöm, hozzáadom a lehámozott és feldarabolt paradicsomot, kicsit összepárolom. A lecsóhoz nem teszeok soha vizet, mert akkor már nem olyan finom, a zöldségek engednek annyi levet, hogy ne legyen száraz.
õsz elején már olcsók ezek a zöldségek.
kb akkor mikor jo ezt csinálni? arra gondolok, hogy mikor nem lesz minden hozzávalo drága?
Én tavaly lefagasztottam, ha lecsót ettünk elõtte egy nappal elõkaptam a mélyhûtõbõl, tökéletes volt. De csak azért, mert a befõttesüveg nálunk nem férne sehova.
Szerintem még ráérsz. A paprika is drága, a hagymáról, és a paradicsomról nem is beszélve. Én különben nem merem tartósitó szer/nátrium-benzonát/ nélkül eltenni, jobb a békesség, plusz a tetejére valóban egy réteg zsir.Piros paprika kevés, mert megkeseredik.Mikor felhasználom, úgyis alápiritok hagymát, és úgy melegitem át.
A kérdező hozzászólása: régen tettem el úgy hogy: üvegekbe karikáztam a paprikát-paradicsomot felváltva rétegeztem, majd lábasba tettem és dunsztoltam, így feltudtam pl pörköltöknél is használni, de idén változtatok rajta, csak még nem tudom hogyan. egyébkén érdemes már most eltenni a lecsót vagy lesz még olcsóbb a pari és paprika?
üvegben, vagy fagyasztva.
Az a száraz dunszt hogy amikor fõzöd a lecsót tepsibe vízet teszel megmelegíted hogy az üvegek melegek legyenek, és a forró lecsót a forró üvegekbe töltöd, lezárod majd dunna közé teszed két napra.
Én pont ma raktam. Úgy mint az elsõ, csak én a tetejére rakok egy kanál zsírt. Ha kíhûl a zsír feljön a tetejére, megszilárdul, és légmentesen lezárja. Én száraz dunsztba rakom.
ok , köszi:)

Ha a teleszkópnak a szára (amit a vázba szoktak beledugni) túl hosszú akkor leszoktak belőle vágni vagy hogyan kell teleszkópot belerakni a vázba?

Legjobb válasz: igen , le szokták vágni a fölösleget, van erre szpeciális mûszer de egy vasvágófûrész is megteszi.

igen , le szokták vágni a fölösleget, van erre szpeciális mûszer de egy vasvágófûrész is megteszi.
A kérdező hozzászólása: oh akkor jól gondoltam köszi szépen :D
és nem szár hanem nyak. villanyak a becsületes neve.
A kérdező hozzászólása: ja értem... köszi :D
Simán lefûrészeled, de gondold át, hogy mekkorára hagyod, mert hosszabb már sose lesz :) a stucni alá be lehet rakni alátétgyûrûket, amivel lehet játszani a kormány magasságán.
A kérdező hozzászólása: igen köszi szépen de igazábol csak egy szar 30 k-s sr sountor ról van szó szóval haveromnak akarom megcsinálni a kerójába nekem ugyse kell
Oh, Come On!
igen és szó szerint a come on azt jelenti hogy gyere, gyerünk, de az angoloknál ez a "jaj nemár" értelemben is használatos. Vagy mikor a gép nem mûködik és elkezded ütögetni hogy: gyerünk már!

Patisszont, cukkinit hogyan kell lefagyasztani? És miután kiengeded, hogyan szoktad felhasználni?

Legjobb válasz: cukkinit csak gyalulva szoktam fagyasztani, mint a tököt, fõzeléknek. patisszont kockára vágva teszem el és köretnek csinálom meg húsok mellé télen. vajon megpárolva, kis citromlével, kaporral, majd joghurttal leöntve hidegen.

cukkinit csak gyalulva szoktam fagyasztani, mint a tököt, fõzeléknek. patisszont kockára vágva teszem el és köretnek csinálom meg húsok mellé télen. vajon megpárolva, kis citromlével, kaporral, majd joghurttal leöntve hidegen.
MIndegy, hogy hogyan - milyen formában fagyasztod le, de NEM SZABAD kiengedni, hanem FAGYOTTAN kezdd le fözni/párolni - különben szétmállik.

Hogy kell az ilyen fürdőnadrágot használni szoktak alá fel venni még valamit? Ciki már a "fecske" úszónadrág?

http://www.adidasaruhaz.hu/php/wtermresz.php?tid=1069

Legjobb válasz: Ez még idén is divat lesz. Tavaly még nõiben is lehetett kapni, nekem van is egy, de mindig húzok alá valamit, de szerintem a pasik nem igazán szoktak :D De mindenesetre egyáltalán nem lesz még gáz.

Ez még idén is divat lesz. Tavaly még nõiben is lehetett kapni, nekem van is egy, de mindig húzok alá valamit, de szerintem a pasik nem igazán szoktak :D De mindenesetre egyáltalán nem lesz még gáz.
az ilyen nadrágoknak van egy belsö bélése olyan mintha egy bö bugyi lenne bele varva. pont azért hogy ne ágaskodjon. akinek hamar feláll a fütyköse a strandon annak érdemes egy fecskét alá venni és úgy ezt.
egyetértek az elöttem szólokkal.De a csak fecske az szerintem nem divat.
Már mindent leírtak elõttem, csak egyet tudok érteni. Ez alá nem kell venni semmit. De ha nagyon muszáj vehetsz. De teszteld le, mert ha vizes lesz lehet nagyon látszik majd h még van alatta valami és az elég ízléstelenül fog mutatni. Vagyis elõfordulhat :) A fecske úszónadrág szerintem elég ciki volt régen is, most is az. De van a fecske és a fentebb említett közti átmenet, az megteszi :) De szerintem ilyen nadrágot simán felvehetsz. Különben ha színes a csajok azt szúrják ki elsõnek és ha a hajad is jó, akkor le sem veszik majd a szemüket rólad :) )
Mit foglalkozol a divattal? Én a bermudát tartom cikinek. Azt viseld ami neked kényelmes!

Gomba miatt a fehérneműt hallottam, hogy ki szokták főzni, ezt hogy kell csinálni? Nem elég ha kimosom kb.60fokon? Vagy többen kellene?

Legjobb válasz: Van pedig,csak nem a kinai üzletekben. Tudom,egy fehérnemü butikban több pénzt kell otthagyni,de az egészséged fontosabb. Ne hidd hog én "mama"bugyit hordok,21 éves vagyok,és igen csak adok az öltözködésre. De jol ki kell nyitni a szemed vàsàrlàskor. Persze csipke bugyit nem fogsz talàlni,söt. De vannak kifejezetten szép alsonemük is pamutbol. Menj be egy nagyobb fehérnemü boltba,ott lenni kell 100%-osnak. Ha nem oldhato meg,akkor nem tudom,egy darabig jol leszel,aztàn majd jönnek a mellékhatàsok. Nekem 15 -éves koromtol,19 éves koromig volt gombàs fertözésem. Màr a legdràgàbb magànorvostis felkerestem gyogyszerért,aztàn kiderült hogy müszàlas fehérnemüre allergiàs vagyok. Szoval ne érts félre,csak sajàt tapasztalatomat irtam le. Inkàbb 10 darab dràgàbb pamut alsonemü legyen a szekrényedbenmint 100 müsszàlas,egészségtelen. Esetleg hasznàlj rendszeresen intim mosakodogélt,plussz tisztasgi betétet,éjjel meg ne hordj alsonemüt alvàshoz,a börödnek szüksége van levegözésre

Van pedig, csak nem a kinai üzletekben. Tudom, egy fehérnemü butikban több pénzt kell otthagyni, de az egészséged fontosabb. Ne hidd hog én "mama"bugyit hordok, 21 éves vagyok, és igen csak adok az öltözködésre. De jol ki kell nyitni a szemed vàsàrlàskor. Persze csipke bugyit nem fogsz talàlni, söt. De vannak kifejezetten szép alsonemük is pamutbol. Menj be egy nagyobb fehérnemü boltba, ott lenni kell 100%-osnak. Ha nem oldhato meg, akkor nem tudom, egy darabig jol leszel, aztàn majd jönnek a mellékhatàsok. Nekem 15 -éves koromtol, 19 éves koromig volt gombàs fertözésem. Màr a legdràgàbb magànorvostis felkerestem gyogyszerért, aztàn kiderült hogy müszàlas fehérnemüre allergiàs vagyok. Szoval ne érts félre, csak sajàt tapasztalatomat irtam le. Inkàbb 10 darab dràgàbb pamut alsonemü legyen a szekrényedbenmint 100 müsszàlas, egészségtelen. Esetleg hasznàlj rendszeresen intim mosakodogélt, plussz tisztasgi betétet, éjjel meg ne hordj alsonemüt alvàshoz, a börödnek szüksége van levegözésre
Éjjel bugyi nélkül eleinte kellemetlen, de a böröd csak igy tud levegözni. Persze menstruàcios idöben hordj bugyit. Amugy bugyit nem viselsz, még pizsamanadràgot vehetsz fel, ami nem szük, tehàt nem tapad a nemi szervedhez. Egy ilyen bugyi ha jol is nézzen ki, akkor akàr 2-3000 forintba is kerülhet, sajnos, de mondom inkàbb igy , mint betegen. Nekem nehezen mult el. Kiprobàltam 100 fajta tablettàt, kupot, ecsetelöt is... Màr az édességröl is lemondtam, mert azt mondtàk a tulzott édességfogyasztàs miatt is kialakulhat. Végül egy magàn orvos segitsége àltal àlltam àt a gyakrabb pamut bugyi viselésöre(néha ha discoba mentem én is felvettem a müszàlas tangàt, de hétköznap ki làtja??????' Plussz intim zuhany(müanyag valami, amibe vizet plussz pezsgötablettàt tettem, és azt felhelyeztem a hüvelybe, és ugy mostam ki magam(hetii egy alaklom Rossmannba, dm-ben talàlsz ilyen intim zuhany tabit, plussz segédeszközt hozzà. Aztàn intim mosakodogél naponta zuhanyozva.... Illatmentes tisztasàgi betét a bugyiba. Rendszeresen szörtelenitem magam teljesen lennt. És minden pisilésutàn nedves törlökendövel törlöm meg magam. Arra vigyàzz hogy nyilvànos wc-re ne ülj, vagy ha nem birod ki, akkor elööte tegyél sok papirt az ülökére! Nehogy a baràtnöd utàn vegyél fel alsonemüt!!!!!! Ja és ha van baràtod, akivel nem védekeztöl, akkor ö is megfertözödött, hiàba gyogyitod magad, ö vissza fog fertözni. Soha ne legyél gumi nélkül a pasiddal! Ha igen akkor hasznàljon kenöcsöt(canesten, te is gyogyitsd ki magad, és utàna legyél csak vele, de csak ha meggyözödtél hogy nem lép félre stb.... Ha önkielégitel is, vigyàzz milyen segédeszközzel, azàltal is gyorsan megbetegedhetsz, föleg ha a kezedddel, és azon keresztül sok baci bejut a nemi szervedbe. Ezek voltak a lényeges dolgok, én ezek betartàsàval immàrom 3. éve nem kaptam el semmit! Nagyon rossz volt régen. Mondig vakartam volna lennt magam, de màra elmult, a sok higiénia àltal. Ja és ha zuhanyzol akkor a nemi szervedre külön törölközö! Ne olyan amibe az arcod, meg a làbad törlöd. Egy kis kézi kendö elég oda, de az legyen mindig friss!
A kérdező hozzászólása: fuu hát köszi! Jó sok minden van itt.....
jézus, szegény..
Szerintem vàltsd le a fehérnemüidet. Én is jàrtam màr igy, hiàba kimostam magas höfokon, idövel visszajött a gomba. Igazàbol az se mindegy , milyen anyagu a fehérnemü, a müszàlassal nem érdemes bajlodni. 100%-OS pamut alsonemüt hordj, azzal sok kellemetlenséget meguszol, ràadàsul a pamutot moshatod 95 fokon is. Amugy a kifözés elvileg tényleg kifözést jelent. Nagynyàinkkoràban làbasban tettek fel vizet föni, és abban fözték i a bacilusos ruhàkat! Ma màr ez nem divat, de a 60 fokos mosàs szerintem nem elég.
A kérdező hozzászólása: 100%os fehérnemût nem láttam még maximum mama bugyisat és nem tangát vagy franciát.én nem hordok rendes bugyit .amugy a mostaniak is 85%osak általában, mert eddig csak olyat találtam.
A kérdező hozzászólása: intim mosakodógélt hazsnálok, éjjel bugyi náálkül??? huu hát nemtudom, félek hogy ugy is elkapok valamit :S.meg nem kellemes érzés lehet az :(, egy 100%os francia vagy tanga bugyi kb. menyibe kerül egy fehérnemûboltban?? neked hogy mult el a folyton visszatérõ gomba?én 2éve küzdöm vele és 17vagyok most.
Fõzze ki a kórokozót! Az alsónemû kifõzése vagy 24 órára fertõtlenítõbe történõ áztatása elöli a kórokozókat. Ha nem biztos a hatásban, egy ideig ki is vasalhatja a kényesebb területen ruhanemûit. Még hatásosabb, ha a párjáét sem felejti ki. Ne használjon hintõport! Ugyanis a keményítõ tökéletes táptalaj a gombák növekedéséhez, a legtöbb testápoló púder pedig sok keményítõt tartalmaz. Csak természetes síkosítót használjon a nemi aktushoz - amennyiben szükséges, pl. joghurtot vagy kefirt, mert ez nem tartalmaz irritáló anyagokat - ezért nem jó tehát még az illóolajos babaolaj sem. Kerüljön minden mesterséges anyagot! A fogamzásgátlók, a mesterséges hüvelyirrigálók, az intim dezodorok fokozzák a nõgyógyászai zóna érzékenységét, súlyosbítják a tüneteket. Vegyen tengeri sós-ecetes ülõfürdõt: tegyen a vízbe kb. fél csészényi tengeri sót és ugyanannyi ecetet! Térdeit széttárva üljön a kádba, és addig maradjon benne, míg a víz ki nem hûl. Közösülés elõtt és után is mosakodjon meg tejsavas intimszappannal! Ha mindketten ügyelnek a higiénére, kisebb lesz a fertõzés esélye! Csak pamuttampont és -betétet használjon! Az alsónemûje és a nadrágja is természetes anyagú legyen, mert a mûszálas nem jól szellõzik, s jó fészket teremt a kórokozóknak. Szedjen grépfrútmagcseppet (nem keserût!) 2-3 hétig 3-4x30 cseppet! Fertõtlenítõs lemosáshoz használhat keserûkivonatot is, a hígítási arány: 1 lavór vízbe 1 teáskanál cseppet kell tenni. Igyon La pacho (Actimun) és/vagy Echinacea teát, 2 hétig 3-4 csészényit, édesítés nélkül! Szedjen fokhagymakapszulát - mert kiváló természetes csíraölõ: 2-3x1-2 kapszula 3 hétig evés után! Tartson cink- és szelénkúrát: elõsegítik a kórokozók leküzdését! Próbálja helyreállítani a normális baktériumflórát tejsavbakérium-készítménnyel, diétával és immunerõsítõ macskakarom-tablettával! A fertõzés megelõzésére a következõ lehetõségeink vannak: - A szükségtelen antibiotikus kezelés kerülése. Csak olyan esetben szedjünk (és rendeljünk!) antibiotikumot, amikor az feltétlenül szükséges. Nem szükséges minden nátha miatt antibiotikumot szedni. - Fokozott testi higiéné, a hajlatok tisztán és szárazon tartása (lefogyás). - A környezetben található gombaforrások irtása, pl. a fürdõszobák mindig legyenek szárazak, jól szellõzöttek, a csempék közötti porózus fúga is gyakran a gombák melegágya! Továbbá a nem jól szellõzõ, mûszálas fehérnemû használata is elõsegíti a gombák szaporodását. Az ideális az lenne, ha alsónemûnket csak vasalás után vennénk fel. - Gyakoribb a gombás hüvelyi fertõzés cukorbetegek körében, ha a cukorbeállítás nem jó, a vércukor értéke magas. Ebbõl a közismert ténybõl többen arra a következtetésre is jutottak, hogy a fertõzés cukorszegény diétával megelõzhetõ, de ezt még senki sem igazolta tudományos igényességgel. hüvely gombás fertõzésének leggyakoribb oka a hüvelyflóra egyensúlyának felborulása. Ennek hátterében számos tényezõ állhat, melyek befolyásolják a folyamatot (antibiotikum szedése, szülés utáni idõszak, legyengült immunrendszer, mûtét). Ilyenkor azok a baktériumok, melyek mindig is jelen voltak a nyálkahártyán, anélkül, hogy káros hatást fejtettek volna ki, elkezdenek elszaporodni, és túlsúlyba kerülnek más mikroorganizmusokhoz képest, felborítva az egyensúlyi állapotot. Ilyen esetben a hüvely ellenállóképessége legyengül és ez lehetõséget biztosít bizonyos gombafajok elszaporodásának is. Egészséges nõknél a gombás fertõzés kialakulhat szexuális úton, nyilvános WC illetve uszoda használata következtében, valamint nem megfelelõ tisztálkodás miatt. EZEKET PLUSSZBA BELINKELTEM NEKED!
A kérdező hozzászólása: huuu hazsnos tanácsok köszönöm szépen, kipróbálom , amit lesz pénzem pamut bugyira:D. Nah most részletezem a helyzetemet: 1. hát bugyi nélkül nem tudom elképzelni csak ha a párommal alszunk :) , megjegyzem nem lép félre, már 3éve vagyunk együtt és csak együtt! 2. én is kaptam már 100féle kúpot, de most elõször szájon át szedhetõ tabit is, remélem ez hatni fog. 3. intim zuhanyt hazsnálok, de nekem a dokim azt mondta hogy havonta kell 5napon át, de én ugy tudtam hogy hetente egyszer , de õ azt mondja hogy nem mert az káros, hát nem tudom. Jah és nekem erõs folyásom van, akkor hogy aludjak bugyi nélkül? :( 4. Lactacydot minden nap használok zuhanyzáskor, nélküli nem is tudnék élni :) 5. Hát én illatosítot Discret tiszatságit használok, de akkor váltok illatmentesre. van a discretnél is igaz? Vagy jobb a carefree pamut változata? Jah amugy meg tampont használok, azt is hallottam hogy attól is lehet , de a dokim még nem mondta hogy hanyagoljam :S 6. Wc-re nem ülök rá, csak úgy hogy telerakom papírral 7. Köszi a barátnõm bugyijából nem kérek, annyi eszem van :) 8. Fogamzásgátlóval védekezünk, õt is szoktuk kenni canesten krémmel, iaz neki nincsenek tünetei :( Elág vajon ha 1héti keni magát? a doki nem mondtott rá semmit csak azt hogy kenjük. 9. nem masztizok 10. a törölközõt még bevetem köszönöm a tanácsokat, remélem még tudsz nekem pár kérdésre válaszolni, amiket itt feltettem pár pontban :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!