Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell, melyik évszakban (2 db)

A hullámos papagájok melyik évszakban és melyik hónapban költenek? Ha két párom van azaz 4 papagáj akkor a ketrechez kell csatlakoztatni vmi dobozt hogy abban költsenek?

Legjobb válasz: A hullámos papagájoknak nincs évszakhoz kötve a költése.(Kivéve, ha egész évben az udvaron tartod õket, mert akkor március végén kezdõdik.) Két párt nem lehet egy helyen tenyészteni, mert az egyik pár domináns lesz és elnyomja a másikat!(nem hagyja költeni õket) Kolóniás tartáshoz minimum 3 pár kell. . . Mekkora a ketrec, amiben vannak?

A hullámos papagájoknak nincs évszakhoz kötve a költése.(Kivéve, ha egész évben az udvaron tartod õket, mert akkor március végén kezdõdik.) Két párt nem lehet egy helyen tenyészteni, mert az egyik pár domináns lesz és elnyomja a másikat!(nem hagyja költeni õket) Kolóniás tartáshoz minimum 3 pár kell. . . Mekkora a ketrec, amiben vannak?
A kérdező hozzászólása: 50cmx30cmx70cm remélem érted
Van konkrétan költõodú, amit a ketrecbe valahova felrögzítenek. Ha akár csak itt, vagy webshopokban utánanézel látni fogod, hogy mire gondolok (már párszor itt is le lett írva).
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! anyukámmal csináltunk nekik egy költõodút és az egyik nõstény bele készül fészkelni mert állandóan ott van :)
Majd írj, hogy mi lett velük :D
Helosztok todum hogy ez nem ide tartozik de azt szeretném kérdezni hogy ha az oda egyik oldala a kisebik oldal üvegböl van az zavarja vagy nem még 1 kérdés az baly ha nincs felrögzitve mert nekem a ketrecben 3 szint van és ez le van téve a 3. ra

Hogyan kell, s melyik évszakban érdemes a gyökérhormont használni?

Legjobb válasz: Agyökérhormont tavasszal és összel érdemes használni növények szaporításánál. A megfelelõ növényhez a megfeleló hormont pl:lágyszárú növényhez és a fásszárúhoz is mást kell használni. A használata egyszerü a levágott növénydarabkát bekell vizezni és a hajtatni kívánt részt bekell veleszórni és már lehet is ültetni a kis földel telt poharunkba.

Agyökérhormont tavasszal és összel érdemes használni növények szaporításánál. A megfelelõ növényhez a megfeleló hormont pl:lágyszárú növényhez és a fásszárúhoz is mást kell használni. A használata egyszerü a levágott növénydarabkát bekell vizezni és a hajtatni kívánt részt bekell veleszórni és már lehet is ültetni a kis földel telt poharunkba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!