Találatok a következő kifejezésre: Hogyan keletkezik mennyire (6 db)

Industrial piercing szúrása után mennyire jellemző, hogy a seb körül vadhús keletkezik?

Legjobb válasz: Szerintem ez attól függ hogy mennyire sterilen, szakszerûen csinálják. Én tavasszal szúrattam, semmi baja. Csak egy kicsit lassan gyógyult, de nem gennyesedett, és nem is nõtt ki semmi mellette.

Szerintem ez attól függ hogy mennyire sterilen, szakszerûen csinálják. Én tavasszal szúrattam, semmi baja. Csak egy kicsit lassan gyógyult, de nem gennyesedett, és nem is nõtt ki semmi mellette.
Semmi komoly dolog. Csak a feszülést mulasztja el a fülem. Nem kezdett el kiállni, nem változtatott formát, végülis észrevehetetlen az egész folyamat.
A kérdező hozzászólása: mit értessz azon, hogy 'vándorolni'? :\
Nekem is sterilen csinálta a piercinges(legalábbis a többi 4-gyel nem volt probléma). Nálam az a gond, hogy elkezdett "vándorolni" és azért jött létre vadhús. Tetránnal pár nap alatt eltûnik.
A kérdező hozzászólása: akkor reméljük a legjobbakat :)
Ha sterilen csinálják, akkor elvileg nem lesz baj. De személyes tapasztalatot nem tudok mondani, mert én is a héten fogok szúratni.xD
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) nekem is hosszú a hajam, de a fülem mellett fel van nyírva, úgyhogy remélem ezzel nem lesz sok problémám. :D a többit majd megpróbálom átvészelni ^^
Nekem nagyon fájt, de tényleg megéri. Hajrá :D Viszont készülj föl, hogy nagyon lassan gyógyul. Nekem május 3. óta most kezd gyógyulni. Nem fogsz tudni azon az oldalon aludni sokáig. Mondjuk nekem hosszú a hajam, meg egyszer meg is ütötték, azért gyógyult ilyen lassan.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) igen most szeretnék majd.nagyon régóta tetszik, most végre rászántam magam.nagyon félek, hogy fájni fog.de valahogy majd csak túlélem :)
Szerintem nem jellemzõbb mint bármelyik másik piercingnél. Amúgy most akarsz csináltatni? Jól gondold meg:D Nekem nagyon fájt.
A kérdező hozzászólása: áá azthiszem már értem :)

Azt hallottam hogy ha sokáig ütünk valami keményet akkor micro repedések keletkeznek és a szervezet kalciumot épít bele és erősebb lesz a csont. És ez körül belül mennyi időt vesz igénybe mire be építi a kalciumot?

Legjobb válasz: Szóval akkor ez azt jelenti hogy több hónapig pihentessem a kezemet?Nekem azt mondták hogy pár napot vagy egy hetet vesz igénybe és újból erõltethetem.

A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ez azt jelenti hogy több hónapig pihentessem a kezemet?Nekem azt mondták hogy pár napot vagy egy hetet vesz igénybe és újból erõltethetem.


A mennyi füst kérdésen mit értesz ? A válasz 42 . De mi a kérdés ? Hány gramm, hány köbméter ? Azért nincs válasz, mert nincs jó kérdés. A füst nem mérhetõ. Valójában a füst egy kolloid rendszer. Mármint a "füst" szó hivatalosan azt jelenti, hogy apró szilárd porszemek gázban kolloid rendszert alkotnak. Az égés füstje nagy mennyiségû vízgõzt is tartalmaz. Azt ki lehet számolni, hogy x gramm dohány elégetésekor mennyi gáz keletkezik. Ez viszonylag egyszerû. Pl. a dohányt, mint növényt lehet cellulózként számolni, ennek van összetétele, az égésnek reakció egyenlete. Ehhez hozzá lehet adni a víztartalmat stb... A többi mér bonyolultabb definiálni kéne a láthatóságot, mindenféle optikai eszközökkel. Aztán a körülményeket szabványosítani, hideg/meleg, sötét/világos, dohányfajta, szívás erõssége, izzás hõfoka...
Ez milyen tömegü jég?
A kérdező hozzászólása: nem tudom
Mennyi a Balaton felszíne?
A kérdező hozzászólása: Nem tudtok segiteni?
A kiinduló nyersanyag súlyából kivonod a kész termék súlyát.A maradék a hulladék.
A kérdező hozzászólása: S mindezt számokban?
"S mindezt számokban?" Ahhoz , hogy "számokban" lehessen valamit meghatározni mint kimenõ adatot, szükség lenn némi bemenõ adatokra is "számokban".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!