Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kapjak baratot, ha (3 db)

Hogyan kapjak uj baratot, ha mikor keresem soha nem jon?

Mar egy ideje gondolkozom szakitason, mert a baratom inkabb karriercentrikus, es megmondta, h neki az a legfontosabb.Es emiatt elhanyagol engem,meg nem erzem h fontos lennek szamara.De amikor szeretnem h mas utan nezzek egyszeruen nem jon.Szep lany vagyok,egyszeruen torodest szeretnek. 200.000 lakosu varosban,ugyh az nem is sok ember,nem sok valasztas.S mikor meggondolom magam h maradjak a baratommal, akkor jonnenek a pasik, de mire szeretnek vegezni, egyszeruen eltunnek.Ez hogy van? Nem tudom h mit tegyek... (Ne vessetek meg,h meg nem szakitottam de mar mas kell, mert a ferfiak is ezt csinaljak, h tulessenek konnyebben)

Legjobb válasz: Én teljesen megértelek. Ne keress mást. Szakíts. Barátkozz. Egy pár hónapig borzalmas, de aztán egyrész sokkal inkább önmagad leszel, másrészt szerzel egy csomó havert, barátnõt, barátot, harmadrészt lehet hogy ott lesz köztük egy olyan pasi akire szükséged van, és neki is rád, negyedszer, lehet hogy a mostani pasid észbekap és visszahódít, persze onnantól legyél kicsit "keményebb".

Én teljesen megértelek. Ne keress mást. Szakíts. Barátkozz. Egy pár hónapig borzalmas, de aztán egyrész sokkal inkább önmagad leszel, másrészt szerzel egy csomó havert, barátnõt, barátot, harmadrészt lehet hogy ott lesz köztük egy olyan pasi akire szükséged van, és neki is rád, negyedszer, lehet hogy a mostani pasid észbekap és visszahódít, persze onnantól legyél kicsit "keményebb".
vagy ha legközelebb jön egy, ne szalaszd el
milyen konnyu ezt mondani - elottem hozzaszolonak de megtenni baromi nehez. en hasonlo cipoben vagyok es egy igaz nyuglodes ez nekem, es nem tudom mit lehet tenni ugyanugy....
MÖRFI :D

Egy barátomnak segítek kérek mindenkit hogy ha tudd gyorsan adjon valami tanácsot, esetleg megoldható hogy normális kommenteket kapjak?

Egy barátom szerelmes egy lányba az osztályból már vagy 3-4 éve és igazán szereti a megdöbbent? viszont az hogy még egyáltalán nem szóltak egymáshoz a 4 év alatt . A lány is a barátn?m és egyszer nagyon belemerültünk a beszélgetésbe akkor kiderült hogy a lánynak egyáltalán nem jön be az olyan srác mint a barátom . Mikor kettesben voltunk a barátommal láttam hogy könnyezik a szeme és egy picit sírt is kés?bb kiderült hogy már nem egyszer sírt a lány után , De eközben én is beleszerettem a fiúba de én inkább titokban tartom mert el?ször úgy gondoltam valahogy össze hozom ?ket legalább egy beszélgetés erejéig , de szintem lehetetlen a 2 emberke barátai miatt . A srácot kinevetnék a lányt pedig elzárják mindenkit?l és az lenne az igazi kérdés hogy hogyan tudnám ?ket beszélgetésbe hozni ? , mert tényleg fontos lenne .

Legjobb válasz: Ez elég kusza kérdés lett... Amúgy mennyi idõsek is vagytok? 12-13? (A "00"-ból kiindulva a nickneved végén) Szeretik egymást, de nem szóltak még sose egymáshoz? Nagy szavakkal dobálóztok még ott 6.-7.-ben, de mi se voltunk jobbak :D

Ez elég kusza kérdés lett... Amúgy mennyi idõsek is vagytok? 12-13? (A "00"-ból kiindulva a nickneved végén) Szeretik egymást, de nem szóltak még sose egymáshoz? Nagy szavakkal dobálóztok még ott 6.-7.-ben, de mi se voltunk jobbak :D
Törõdj vele, vigasztald, hívd el pár helyre, azzal az ürüggyel, hogy addig se legyen neki rossz.Ha látja, hogy a másik lány le sem [email protected], te meg kedves vagy vele, megadod azokat a dolgokat, amire éppen szüksége van, nem hiszem, hogy rövid idõn belül, ne alakulna ki köztetek valami.
Ja, magyarul, hagyd a szándékod, hogy összehozod õket, inkább csapj le rá.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
Most még minden zavaros. Az idõ segít tisztán látni. A barátod téved! 29F
Nem hatna. Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idõ segíteni fog. De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következõ. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nõ volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdezõ tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
Tanulj meg írni, olvasni. Lehet az értelem hiányzik belõled. Mondjuk ez már sok emberbõl hiányzik.
Kérj tõle bocsánatot? Gondolom csak volt oka a szakításnak.
Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Biztos, hogy elmondta már, mi hiányzik neki a kapcsolatból... na AZT kell tenned.
Semmiképpen ne alázkodjál meg még jobban, ne mondjál neki ilyeneket, hogy vársz rá, mert akkor nyeregbe érzi magát! Valószínûleg lehet neki más, nem?! Lépjél tovább( tudom ezt könnyû mondani) de idõvel jobb lesz, és még lehet, hogy összejöttök megint, ha kicsit megkomolyodik! Legyél büszke és ne hagyd magad megalázni!
Ne hagyd, hogy a krapek valami hülyeséggel zsaroljon. találsz normálisabbat is.....
Hát mi se tudjuk hogy mit tegyél nem voltunk a helyzetetek be , ha jó volt a kapcsolatotok akkor tudnád .
szerintem lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: 18-19
Hát ha nem tudod, akkor nem tudod...
egyértelmû mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!