Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kapjak baratot, (14 db)

Hogyan kapjak uj baratot, ha mikor keresem soha nem jon?

Mar egy ideje gondolkozom szakitason, mert a baratom inkabb karriercentrikus, es megmondta, h neki az a legfontosabb.Es emiatt elhanyagol engem,meg nem erzem h fontos lennek szamara.De amikor szeretnem h mas utan nezzek egyszeruen nem jon.Szep lany vagyok,egyszeruen torodest szeretnek. 200.000 lakosu varosban,ugyh az nem is sok ember,nem sok valasztas.S mikor meggondolom magam h maradjak a baratommal, akkor jonnenek a pasik, de mire szeretnek vegezni, egyszeruen eltunnek.Ez hogy van? Nem tudom h mit tegyek... (Ne vessetek meg,h meg nem szakitottam de mar mas kell, mert a ferfiak is ezt csinaljak, h tulessenek konnyebben)

Legjobb válasz: Én teljesen megértelek. Ne keress mást. Szakíts. Barátkozz. Egy pár hónapig borzalmas, de aztán egyrész sokkal inkább önmagad leszel, másrészt szerzel egy csomó havert, barátnõt, barátot, harmadrészt lehet hogy ott lesz köztük egy olyan pasi akire szükséged van, és neki is rád, negyedszer, lehet hogy a mostani pasid észbekap és visszahódít, persze onnantól legyél kicsit "keményebb".

Én teljesen megértelek. Ne keress mást. Szakíts. Barátkozz. Egy pár hónapig borzalmas, de aztán egyrész sokkal inkább önmagad leszel, másrészt szerzel egy csomó havert, barátnõt, barátot, harmadrészt lehet hogy ott lesz köztük egy olyan pasi akire szükséged van, és neki is rád, negyedszer, lehet hogy a mostani pasid észbekap és visszahódít, persze onnantól legyél kicsit "keményebb".
vagy ha legközelebb jön egy, ne szalaszd el
milyen konnyu ezt mondani - elottem hozzaszolonak de megtenni baromi nehez. en hasonlo cipoben vagyok es egy igaz nyuglodes ez nekem, es nem tudom mit lehet tenni ugyanugy....
MÖRFI :D

Hogyan kapjam vissza mint egy jo baratot?

2 evvel ezelott jottem ossze egy fiuval tavkapcsolatban voltunk , 4 honapig mukodott en felre leptem Karacsony ejszakajan, szakitottunk, 3 hetre rea ide adta az ajandekomat azota legeslegjobb baratok lettunk de fel eve el van hidegulve mellolem, kapcsolatba kerult 1 evell ezelott es en is 6 honapja, azota nem is akar beszelni velem, nem is erdekli h letezek neki, nem is hiv, meg van valtozva nagyon, hianyzik a sok beszelgetes, hianyzik az h mindig segitett nekem ha bajba voltam a mostani baratomtol nem kapom meg azt amit tole megkaptam a baratsagunk alatt, ha hivom nem veszi fel ir egy smst h most nem tudok beszelni majd kesobb 2 het mulva ugyanaz a mese. Tudom h a baratnoje nagyon feltekeny de ameddig nem koltoztek ossze addig is beszelt velem

Legjobb válasz: Felejtsd el! Hagyd õt békén, így mindketten jobban jártok. Én sajna már 2 éve nem beszélek a "legjobb" barátommal, néha hiányzik, de a "szakításunk" megkönnyítette mindkettõnk életét. Nehéz lesz, de jobb! Ha te is hiányzol neki, keresni fog! Ha meg nem,hát ez van.

Felejtsd el! Hagyd õt békén, így mindketten jobban jártok. Én sajna már 2 éve nem beszélek a "legjobb" barátommal, néha hiányzik, de a "szakításunk" megkönnyítette mindkettõnk életét. Nehéz lesz, de jobb! Ha te is hiányzol neki, keresni fog! Ha meg nem, hát ez van.

Szuz vagyok es nincs baratom 16 eves (lany) hogy csabitsam el a fiukat hogy kapjak en is egy pait magamnak?

Nem tetszik senki az ismeroseim kozul de szeretneg egy kacsolatot, mondjatok par tippet mire hajtanak a fiuk

Legjobb válasz: Azt szeretik, ha magadat adot. Nem mondod azt, hogy te is szeretsz egy bizonyos dolog, amit õ, közben mégsem. Szeretik az õszinteséget. Nem szabad szerepeket felvenni. Légy természetes. Ismerkedni pedig bárhol lehet, ha nem tetszenek az ismerõseid. Minden nap megismerkdhetsz új emberekkel.

Azt szeretik, ha magadat adot. Nem mondod azt, hogy te is szeretsz egy bizonyos dolog, amit õ, közben mégsem. Szeretik az õszinteséget. Nem szabad szerepeket felvenni. Légy természetes. Ismerkedni pedig bárhol lehet, ha nem tetszenek az ismerõseid. Minden nap megismerkdhetsz új emberekkel.
Utáljuk a sminket, utáljuk a parfümöt, utáljuk a hisztit, utáljuk ha nem hagynak néha kicsit magunkra :) És amit szeretünk: Szex, kaja, alvás. Nem is olyan banyolult nem? :D
Ne erõltesd ezt a dolgot, ha nem talál meg egy normális pasi magától akkor már régen rossz. Az meg kiábrándító ha egy csaj feltûnõen nyomul, azzal még magadat is röhelyessé teszed. Különben ha találékony vagy és az átlagnál értelmesebb akkor elõbb utóbb összejön.
nekem is jól jönne erre a válasz!
A kérdező hozzászólása: "pasit" bocsi "szeretnek"

Mit tegyünk? Barátom uj melót talált a Lidlben december elején.90ezret kelet volna hogy kapjon, és 50et utaltak neki! Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: A 90ezer valószínûleg egy hónapra jár,de csak 10-én állt munkába.Az nem teljes hónap.

A 90ezer valószínûleg egy hónapra jár, de csak 10-én állt munkába.Az nem teljes hónap.
1.) A bruttó 90000 Ft az adók és járulékok levonása után csak kb 70000 Ft! 2.) Az elszámolási hónap általában 1-tõl 31-ig tart, ha dec 10-én kezdett, akkor csak 2/3 hónapot dolgozott le, ezért csak kb. bruttó 60000 Ft munkabér jár neki részarányosan, aminek a nettója 49800 Ft.
"A kérdező hozzászólása: 5 nap nem dolgozás egy hónapba minusz 40ezret jelentene?" Decemberben 23 munkanap volt, a 24-ét 11-én dolgoztuk le. Ebbõl a barátod ha 10-én kezdett csak 15 napot volt, ezért jár csak kb 2/3 fizetés neki!
Mi lenne, ha a munkaügyisnek tenné fel a kérdést?
A kérdező hozzászólása: 5 nap hijján 1 hónapja lesz ott. Tehát 10edikén lesz ott egy hónapja.
A kérdező hozzászólása: 5 nap nem dolgozás egy hónapba minusz 40ezret jelentene?
a saját nedved, nem lehet attól semmit elkapni
Hát én elõtte azért megmosnám, vagy legalább megtörölném. Elkapni nem hiszem hogy lehet valamit, vagy ha lenne mit elkapni akkor szexelni sem kellene vele. Szóval sztem gusztus kérdése, én nem kapnám be mosdás nélkül.
Éna feleségemét kinyalom utána... És akkor mi van!Miér várjam egy nõtõl hogy leszopjon, ha én undorodok!!!
elkapni nem maximum bekapni:)
És ugyan miért nem.
A kérdező hozzászólása: köszy XD
A kérdező hozzászólása: köszyke a válaszokat

Darkorbitban a barátok&bónuszba mitkell csinálnom hogy ajándékokat kapjak? a promóciós kódokat hova irjam?

Legjobb válasz: Meg kell hívnod barátokat.A kódokat pedig az URIDIUM menüpontban tudod használni

Meg kell hívnod barátokat.A kódokat pedig az URIDIUM menüpontban tudod használni
És a meghívottaknak el kell érni a 7-es szintet
A kérdező hozzászólása: de e-mail cimmel kérdi
E-mail címet beírod, és ha a barátod regel és eléri a 7-es szintet akkor megkapod a jutalmat.
A kérdező hozzászólása: és ha nemtudom a cimét?
akkor kérdezd meg tõle

Mit csináljak hogy vissza kapjam, a volt barátomat? Még 8. -ba kezdtünk el járni aztán szakítottam vele, mert egy olyan személyre hallgattam akire nem lett vna szabad.

Most vagyok 17 éves , és tavaly nyár óta megint előjöttek a régi érzéseim a volt barátom iránt. De viszont neki van barátnője, de még is kijön velem, meg elmegyünk kocsikázni is.Csókolózni nem csókolózunk csak ölelgetjük egymást, de olyan jó vele lenni. Mit tudok csinálni h ott hagyja a barátnőjét és vissza jöjjön hozzám ?

Legjobb válasz: Mit fogsz csinálni majd ha a mostani lesz a volt barátnõ és õt ölelgeti mikor majd veled van? Szerelem, persze....

Mit fogsz csinálni majd ha a mostani lesz a volt barátnõ és õt ölelgeti mikor majd veled van? Szerelem, persze....
Önzõ vagy.
Igen, önzõ vagy.Nemlehet ugráltatni a fiúkat, ahogy neked tetszik.Elszúrtad, kész, vége.Õ már mást szeret.Fogadd el!!
A kérdező hozzászólása: Lehet h önzõ vagyok. Csak akkor azt nem értem h õ miért hívogat engem ki a városba+ sétálni.. hogy ha van barátnõje ?
mert idegesíteni akar...
3. napja, hogy szakított velem párom. nagyon kiborultam, én is vissza akarom õt kapni. tudodm, hogy szeret, és azt is, hgoy hol szúrtam el. szerencsére neki nincs senkije. csak a haverokkal akar lenni. fél óra alatt döntött úgy hogy szakít velem. már azt is mondta, hogy majd elküldi nekem a cuccaimat, mert 140kmre lakunk egymástól. de nem ez volt az oka a szakításnak. eddig együtt éltünk. mit csináljak?
mármint úgy fél óra alatt, hogy az egyik pillanatban még "én is szeretlek" a másik pillanatban, már csak barátként szeretlek. tudom, hogy a szerelem és a barátként szeretlek között csak egy vékony vonal van, de akkor is... tudni akaarom a megoldást.

Elég jól használom a photoshopot és külföldi barátaim nyernek a vele készített munkákkal versenyeket a 99design-on. A pénzt paypal-ra kapják és elgondolkodtam, hogy én is bele kezdenék. A kérdés az, hogy mûködne az ott nyert pénzbõl az adózás?

Mi lenne a legjobb megoldás rá?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mennyiben lenne ez jó fõállásnak. Mármint biztos vagy benne, hogy folyamatosan te lennél a versenyek gyõztese?

Nem tudom, hogy mennyiben lenne ez jó fõállásnak. Mármint biztos vagy benne, hogy folyamatosan te lennél a versenyek gyõztese?
A kérdező hozzászólása: Nem mondom, hogy gyõztes leszek de ha heti 5x8 óráig ezt tolom egy hónapban és tegyük fel megnyernék kb 3 versenyt az már bruttó 120.000 ft ami jobb mint a minimálbér még bruttóban is...
Persze értem, de minden hónapban sikerülni fog?
Szóval nem fordulhat elõ, hogy nem nyersz? Hogy mások képei nyernek a hónap összes versenyén? Gondolom bárki indulhat rajta, aki hozzáfér a nethez. Az már elég sok nevezõ...
Hagyd a pics**a. Rendelj payoneer vagy egyéb pre-paid kártyát, és arra kérd ki ha van paypalod. Sima számlára ne utalj.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
Most még minden zavaros. Az idõ segít tisztán látni. A barátod téved! 29F
Nem hatna. Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idõ segíteni fog. De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következõ. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nõ volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdezõ tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
Tanulj meg írni, olvasni. Lehet az értelem hiányzik belõled. Mondjuk ez már sok emberbõl hiányzik.
Kérj tõle bocsánatot? Gondolom csak volt oka a szakításnak.
Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Biztos, hogy elmondta már, mi hiányzik neki a kapcsolatból... na AZT kell tenned.
Semmiképpen ne alázkodjál meg még jobban, ne mondjál neki ilyeneket, hogy vársz rá, mert akkor nyeregbe érzi magát! Valószínûleg lehet neki más, nem?! Lépjél tovább( tudom ezt könnyû mondani) de idõvel jobb lesz, és még lehet, hogy összejöttök megint, ha kicsit megkomolyodik! Legyél büszke és ne hagyd magad megalázni!
Ne hagyd, hogy a krapek valami hülyeséggel zsaroljon. találsz normálisabbat is.....
Hát mi se tudjuk hogy mit tegyél nem voltunk a helyzetetek be , ha jó volt a kapcsolatotok akkor tudnád .
szerintem lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: 18-19
Hát ha nem tudod, akkor nem tudod...
egyértelmû mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..

Egyik barátom lovári nyelvvizsgát szeretne tenni, hogy abból kapjon felvételihez plusz pontot, én mondtam neki hogy szerintem azért már nem jár, de nem tudom biztosra. Esetleg valaki?

Legjobb válasz: Azt olvastam, hogy a legtöbb fõiskolai szakon még elfogadják, pl. óvodapedagógia szakon, rendõrképzésben..., de nem 35 pontot, hanem csak 28 pontot ér. Tudomásom szerint egyetemeken viszont már nem fogadják el. Lehet, hogy ismét változott? Meglátjuk, mások milyen információval rendelkeznek.

Azt olvastam, hogy a legtöbb fõiskolai szakon még elfogadják, pl. óvodapedagógia szakon, rendõrképzésben..., de nem 35 pontot, hanem csak 28 pontot ér. Tudomásom szerint egyetemeken viszont már nem fogadják el. Lehet, hogy ismét változott? Meglátjuk, mások milyen információval rendelkeznek.
Amennyire én tudom, elfogadják - de helyette ajánlom inkább az Eszperantót, azt 100%, hogy elfogadják, és talán a jövõben többre is lehet használni, mint most (és mint a lovárit valaha)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!