Találatok a következő kifejezésre: Hogyan küzdjem a (167 db)

Hogyan küzdjek a szerelmemért?

Legjobb válasz: hogyan akarsz érte küzdeni?:D nem küzdeni kell hanem el kell nyerni

hogyan akarsz érte küzdeni?:D nem küzdeni kell hanem el kell nyerni
A kérdező hozzászólása: Már jártunk, de most egy ideje úgy tûnik vége van.Habár még mindig nem kaptam magyarázatot, hogy miért.Ott kezdõdött a dolog, hogy nem akartam vele lefeküdni.Küzdeni akarok érte, vagy legalább elérni, hogy adjon magyarázatot.Felhívni nem akarom, szerintem nem venné fel.Egy biztos pont kéne, hogy lássa mennyire szeretem, de nem tudom hogyan kezdjem el.
Hát szerintem meg ne küzdj érte, mert láthatóan nem érdemli meg. Most elvakítanak az érzelmeid, de a leírtakból kitûnik, hogy arra kellettél volna neki és nem szeret. Ennyi. A korotokat nem írtad, de egy ilyenért nem éri meg sem az érzelmeid elpazarolni, sem "küzdeni".
Butaság, hogy harcolj valakiért. Miért kellene harcolni? A szerelem nem arról szól, hogy harcolj… és ne add fel, és tarts ki, vagy szerezd meg õt mindenáron… Nem! A szerelem az, amikor találkozik két ember, és õk mind a ketten úgy döntenek, hogy együtt akarnak lenni. Harcolni valakiért? Annak mi értelme? És ha megnyered a harcot? Akkor elég lesz neked az, hogy veled van? El tudod fogadni, hogy csak azért van veled, mert te kiharcoltad? Ez nem szerelem… ez önzés, kisajátítás! Az igazi szerelmeseket nem akadályozhatja sem távolság, sem család, sem vallás, sem semmilyen külsõ tényezõ abban, hogy együtt legyenek, mert akkor a másik a legfontosabb a világon… fontosabb annál, hogy mit mond róla a családod, a barátaid, a hited, így nincs semmi, ami akadály lehet… Ha mégis, akkor az csak kifogás. A szerelemben mindenkinek szabad akaratából kell lépni, csak akkor az igazi…!

Hogyan küzdjek a cigaretta csikkek ellen?

Ha sétálni megyünk, egyszer?en félek kivenni a lányom a kocsiból, mert azonnal "rárabol" a földön heverész? csikkekre. Hiába mondom, hogy ne tegye, persze, hogy érdekes az, amit anya tilt:) 15 hónapos, érthet?, hogy minden érdekli... Ti hogy kezelitek ezt? Vagy csak nekem okoz ez problémát?

Legjobb válasz: szólok neki, h nem szabad, kiveszem a kezébõl és eldobom. pár hónap alatt beválik:)

szólok neki, h nem szabad, kiveszem a kezébõl és eldobom. pár hónap alatt beválik:)
Szedjetek faleveleket, kavicsot, terméseket: gesztenye, makk, esetleg még vödörben gyûjthetitek is. Majd csak megérti, ez értelmesebb dolog. A csikknél pedig mindig mondd, nem szabad, vedd el tõle.
A kérdező hozzászólása: Pár hónap...mamám:) Ma egy hirtelen mozdulata után már félig a szájából lógott ki. Azt hittem, eldobom az agyam:) Köszi a választ!
bevette a szájába? én biztos idegbajt kaptam volna! ki tudja, milyen alkesz csöves szájában volt elõtte! :s
A kérdező hozzászólása: Gondolhatod... Az összes bagósnak a s.ggébe dugnám az eldobott csikkjét az égõ felével! Ezt sose fogom megérteni, hogy miért nem lehet a kukába dobni...
1. vagyok. mert igénytelenek sajna... és nem könnyû a picúrokat lebeszélni errõl. mi addig jutottunk, h a fiam már "csak" összegyûjti õket, a szájába már nem veszi.
3. vagyok. mi egy teljesen új játszótérre járunk, amit most adtak át. (Pécs, EKF 2010 stb...) szóval, ki van téve egy tábla, mely a dohányzást tiltja. azt hiszed a kedves szülõket érdekli?! ugyanúgy bagóznak, konkrétan leszarják, hogy tilos....
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez a helyzet ma Magyarországon... Én szolnoki vagyok, de itt sem érdekli az anyukákat a tiltás. Szóval marad a magyarázás ezerrel:) Köszi mindenkinek a választ!

Hogyan küzdjünk a lepkeszúnyog ellen?

Õ lenne az ellenfél:

Legjobb válasz: A nyár talán legkellemetlenebb hozadékai a szúnyogok. Ha nem szeretnél az áldozatukká válni, tölts almaecetet kis tálkákba, és ezeket helyezd el a lakás különbözõ részein. Az ecet a tálhoz vonzza majd õket, és egyben foglyul is ejti a szúnyogokat. A narancs, citrom, szegfû és vanília illóolajok szintén jó szolgálatot tehetnek: párologtasd az ízlésednek leginkább megfelelõt egy aromamécsesben, és meglátod, a szúnyogok elkerülnek.

A nyár talán legkellemetlenebb hozadékai a szúnyogok. Ha nem szeretnél az áldozatukká válni, tölts almaecetet kis tálkákba, és ezeket helyezd el a lakás különbözõ részein. Az ecet a tálhoz vonzza majd õket, és egyben foglyul is ejti a szúnyogokat. A narancs, citrom, szegfû és vanília illóolajok szintén jó szolgálatot tehetnek: párologtasd az ízlésednek leginkább megfelelõt egy aromamécsesben, és meglátod, a szúnyogok elkerülnek.
Ez nem vérszívó szúnyog!
A kérdező hozzászólása: Van ahol azt írják, hogy veszélyes vérszívók, van aholazt, hogy itthon ártalmatlanok. Ezek úgy néz ki, hogy nem csípnek.
A lepkeszúnyogoktól, amik így néznek ki, nincs félnivalótok, a vérszívó lepkeszúnyogok tényleg hasonlítanak a "rendes" szúnyogokra: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Phleboto.. Ha maga a jelenlétük zavar, próbáld esetleg a lefolyócsöveidet kisósavazni, vagy nem tudom pontosan hogy szokták ezt kipucolni. A lényeg, hogy ezek a rovarok legtöbbször a fürdõszobák lefolyócsöveiben fejlõdnek, ezt a lehetõségüket kell megszüntetned.


A lanyert kell kuzdenie a fiunak nem pedig forditva...
Egyszerûen hülye, vagy önbizalomhiányos és ezzel leplezi.

Hogy küzdjem le a féltékenységet?

Nagyon féltékeny vagyok mindig. Most is olyan vacsorán van, ahol ott az exe és rettentõen féltékeny vagyok. Tudom, hogy szeret, de annyira nehéz...

Legjobb válasz: Ha nem bízol meg benne, akkor féltékeny vagy. Ha nem tetszik, hogy jól érzi magát, akkor féltékeny vagy. Ha birtokolni akarod, és nem vagy rá képes, akkor féltékeny vagy. Szóval nem bízol benne? Nem akarod, hogy jó legyen neki? Esetleg úgy érzed, hogy csak egy tárgy, és birtokolhatod? Nalátod. Nincsen okod féltékenynek lenned. Az meg, hogy az exével van, azért jogosan bosszant. Ezt el is mondhatod neki, csak normálisan. És utána úgyis hozzád megy haza, és téged ölel meg.

Ha nem bízol meg benne, akkor féltékeny vagy. Ha nem tetszik, hogy jól érzi magát, akkor féltékeny vagy. Ha birtokolni akarod, és nem vagy rá képes, akkor féltékeny vagy. Szóval nem bízol benne? Nem akarod, hogy jó legyen neki? Esetleg úgy érzed, hogy csak egy tárgy, és birtokolhatod? Nalátod. Nincsen okod féltékenynek lenned. Az meg, hogy az exével van, azért jogosan bosszant. Ezt el is mondhatod neki, csak normálisan. És utána úgyis hozzád megy haza, és téged ölel meg.
Kicsi az önbecsülésed, ebbõl fakad a féltékenység.Ez csak akkor múlhat el, ha megtanulod szeretni saját magad.Tudatosítsd magadban, hogy te is egy szerethetõ, értékes ember vagy, és a párod önmagadért szeret.Ha pedig ez így van, miért is kellene neki más?Hiszen beléd szerelmes.A múltja az a múltja, az exe csak egy ex.A jelenlegi párja te vagy, ami nem véletlen. Ha a másik oldaláról nézed:a párod egy önálló ember, és nem a tulajdonod.Volt élete elõtted is, ami természetes.Ránéz másra is biztosan, de ettõl még nem biztos, hogy kell neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Hogy küzdjem le azt az érzést, hogy nem lehetek elég jó a másiknak?

Ismerkedek egy fiúval, aki mindenben tökéletes (számomra legalábbis). Iszonyú jól néz ki, okos, mûvelt, olyan, akire mindig is vágytam. Úgy tûnik, hogy eléggé érdeklem, bár nem tudom megérteni, hogy miért pont én. Annyira átlagosnak érzem magam mellette, emiatt félek, hogy elrontok mindent, pedig nagyon szeretnék vele lenni. :( Én amúgy 18 vagyok, õ pedig 23 éves.

Legjobb válasz: ne értékeld le magad!

ne értékeld le magad!
Kezd el szeretni õt és kimutatni ezt. Ha õ is viszont szeret akkor nem, h nem elég jó vagy hanem tökéletes.
használd az érzelmi felszabadítás technikáját.
Függetlenítsd magad az ilyen érzéseidtõl, amikor vele beszélsz. Próbáld meg racionálisan értékelni a kettõtök kapcsolatát és legyél önmagad. Gondolj arra, hogy ha önmagadért nem tud szeretni/elfogadni, akkor úgy is lõttek az egésznek.
Bulizz és ismerkedj! Ha nem vagy neki elég jó, az nem a te hibád, mert 2 fajta emberlétezik, aki szeret engem, és aki elmehet a fenébe, hogy nem bírja a búrámat :P Tehát éldd az életedet, ne ezzel foglalkozz! Hajrá! :)
Keress olyan valakit akinek elég jó lehetsz:)
ilyen esetben bennem mindig felmerül, hogy azért is érzed ezt, mert a másik ezt érezteti veled...

Hogyan küzdjem le ezt az állandó zavarba jövetelt? Hogy nem legyen mindig vörös a fejem?

annyira idegesítõ hogy állandóan el vörösödök...tudnátok mondani valamit rá? elõre is köszönöm:)

Legjobb válasz: en is folyton elpirulok, mindig szova is teszik, de allitolag ez aranyos… :D hat, nemtudom.. :D

en is folyton elpirulok, mindig szova is teszik, de allitolag ez aranyos… :D hat, nemtudom.. :D

Hogyan küzdjem le ezt a "furcsa" depressziót?

18 éves lány vagyok,és kb 4 éve intenzíven sportolok.(heti 5x járok futni,kondiba) most azonban szakítottam a barátommal és ez nagyon rosszul érintett.Régebben kialakult nálam evészavar,így ha boldog vagyok akkor megy a sport,egészséges életmód,szép és vékony vagyok stb..amint valami rossz történik velem azonnal zabálni kezdek és felhagyok a sporrtal és hízok.(amit ha végre magamhoz térek 1 hónap alatt le is adok) mostmár túl vagyok a barátomon,nemis érdekel viszont az hogy meghíztam és nem sportolok nagyon depresszióssá tesz..tudom hogy mit kell tennem ,és ez nem visz előre és edzenem kell mert akkor kerülök közel "önmagamhoz".úgy érzem jelenleg nemis élek,és akaratgyenge szär vagyok.de egyszerűen nem megy.semmihez nincs így kedvem,mindenből kihúzom magam,csak az érdekel hogy mélyre kerültem és céltalan vagyok.Hogyan beszéljemmeg magammal hogy idióta vagyok?! erőszakoljam meg magam és menjek vissza edzeni,mert ez így nem állapot?Valaki volt már hasonló helyzetbe? úgy érzem elvesztem..

Legjobb válasz: Nem csodálom, hogy rosszul érzed magad, hiszen most ért véget egy kapcsolatod. Igen, menj vissza edzeni, segíteni fog! Persze nehéz lesz rávenned magad, de megéri! Legyen melletted egy jó barátnõ, akivel mindent meg tudsz beszélni.

Nem csodálom, hogy rosszul érzed magad, hiszen most ért véget egy kapcsolatod. Igen, menj vissza edzeni, segíteni fog! Persze nehéz lesz rávenned magad, de megéri! Legyen melletted egy jó barátnõ, akivel mindent meg tudsz beszélni.
A kérdező hozzászólása: borzalmas érzés senkinek nem kívánom...ördögi kör. mikor tudud h pusztítod saját magad lelkét, és mégis csinálod és nem tudsz tenni ellene.
A sport pedig endorfint szabadít fel szal jót tesz erre a rossz kedvre.
A kérdező hozzászólása: köszi h írtatok:) akkor nincs mire várnom..holnaptól belevágok:) vesziteni valom nincs...
Hajrá! Ez a beszéd! Túl rövid az élet, ne búslakodj!
A kérdező hozzászólása: Pontosan így van:) ))) már jobb is!

Hogyan küzdjem le ezt a dolgot?

2 éve vagyok együtt a párommal. és az a baj h nagyon féltékeny vagyok. De tul.képpen nincs rá okom,mert sosem marad ki, sehova nem megy nélkülem, mindig csak velem. De mégis. Bennem van ez régóta. Mert a korábbi párkapcsolatokban nagyon sokat csalódtam. Hazudtak, megpróbáltak hülyének nézni, csak nem sikerült mert rájöttem. Tudnátok tanácsot adni hogyan tudnám ezt leküzdeni? Mert ez miatt nagyon sok veszekedés van, és az a baj h ilyenkor amikor elkap ez az érzés nem igazán tudok uralkodni dolgokon. és bizony tudok néha olyanokat mondani, h. késöbb megbánom és elsírom magam, h. megbántottam. Pl. tgnapi nap is így zajlott. Ill. a tgnap este. Mi a megoldás? Köszönöm előre is a tanácsokat. Szép napot nektek!

Legjobb válasz: Hát igazából csak magadat tudod meggyõzni, szerintem épp ezzel kergeted más nõ karjaiba, hogy nem bízol benne. Próbálj nem gondolni ilyenekre, elrontja az egész kapcsolatot. Bocsi, igazán jó tanácsom nincs, csak egyszerûen ne ezen járjon az agyad és ha épp ezzel kapcsolatban akarsz faggatózni, inkább magadba tartod, egy idõ után hátha hozzászoksz :D

Hát igazából csak magadat tudod meggyõzni, szerintem épp ezzel kergeted más nõ karjaiba, hogy nem bízol benne. Próbálj nem gondolni ilyenekre, elrontja az egész kapcsolatot. Bocsi, igazán jó tanácsom nincs, csak egyszerûen ne ezen járjon az agyad és ha épp ezzel kapcsolatban akarsz faggatózni, inkább magadba tartod, egy idõ után hátha hozzászoksz :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Igen, sokan mondták azt h. ha ok nélkül mondja az ember a magáét akkor a másik egy idõ után eljut arra a szintre, h. igen? mondtad? Akkor megteszem.... Nagyon állítani kéne magamon:S De nemtudok, vagy csak nagyon nehéz:S
Szakíts vele, és addig ne gyere össze senkivel amíg ilyen pszichopata vagy, mindenkinek jobb lesz úgy. Az ilyen lelki terror borzalmas, senkinek nem kívánom. Inkább ne kínozz senkit, majd ha normális emberi lényként tudsz viselkedni, akkor újra próbálkozhatsz. Attól vagy (vagyis lennél) ember, hogy értelmesen tudsz gondolkozni és aszerint cselekedni, nem mint egy dühöngõ állat, aki a tetteivel mindenkinek csak árt, még magának is.
Javits külsõ vagy belsõ tulajdonságaidon. Valszeg önértékelési zavarokkal küzdesz és ezt vetíted ki rá. Aki önmagával elégedett, és a párja sem ad rá okot, az nem hisztizik feleslegesen. Túl sokáig nem fogja tûrni, szóval szedd össze magad.
Tulajdonképpen megértelek, viszont tudnod kell, hogy ezzel a hozzáállásal gyakorlatilag elmarod magad mellõl a párodat.Nem bízol magadban, nem szereted magad, ez feszültté tesz, amit a barátodon vezetsz le.Amíg saját magadat el nem fogadod, meg nem szereted, másokban örökké csak a riválist fogod látni. Egyébként ismerõs, hasonló problémáim nekem is voltak, bár nálam az is gond volt, hogy a barátom nem foglalkozott velem eléggé, és rosszul esett, hogy másokkal pedig igen.Ha a barátod amúgy mindent megad neked és jól meglennétek, ne tedd tönkre a boldogságodat ilyen paranoiákkal!Nem éri meg.
Velem ugyanez a helyzet...betegesen féltékeny tudok lenni és egy nap minimum 2 veszekedésünk is van ebbõl...Én is úgy látom, hogy az önértékelési problámáid miatt csinálod ezt, tanulj meg bízni önmagadban, és ami még nagyon fontos, hogy csak akkor vagyunk féltékenyek, ha a tulajdonuknak tekintjük az illetõt, a barátod pedig gondolom egy szabad ember:) ezt gondold át...vannak technikák, amik segítenek, ha kitart melletted, õ is segíthet neked az önértékelésed helyreállításában, beszéljétek meg, ha eddig nem történt ez meg.

Hogyan küzdjem le a pszichés eredetű merevedési zavart?

Biztosan többeknél ismert a probléma... az előjáték során áll, mint a cövek, behatolásnál, vagy szex közben lelankad...

Legjobb válasz: mert már elõre félsz ... gyógyszer segít, hogy mindegy mire gondolsz állni fog, aztán már nem kell gyógyszer mert megjön az önbizalmad

mert már elõre félsz ... gyógyszer segít, hogy mindegy mire gondolsz állni fog, aztán már nem kell gyógyszer mert megjön az önbizalmad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!