Találatok a következő kifejezésre: Hogyan közeledjek fiúhoz úgy, hogy ne (5 db)

Hogyan közeledjek egy fizikai fogyatékos (mozgássérült) fiúhoz úgy, hogy ne érezze úgy hogy sajnálatból teszem?

Én lány vagyok, egyetemen szaktársak vagyunk.

Legjobb válasz: hát erre nem nagyon lehet mit mondani viselkedj vele természetesen mint bárki máshoz attól hogy mozgássérült még ugyan olyan ember mint a többiek nem kell másképp viselkedned

Szia. Szerintem helyezd elõtérbe a pozitívumait, viselkedj úgy Vele, mint bárki mással, aki egészséges. Semmiképp ne mondd Neki, hogy sajnálod, stb. Én nemlátó vagyok (beszélõ számítógéppel írok-olvasok), én sem szeretem, ha sajnálnak, ezért írtam, hogy ne sajnáld, legalábbis ne éreztesd Vele, hogy sajnálod.
hát erre nem nagyon lehet mit mondani viselkedj vele természetesen mint bárki máshoz attól hogy mozgássérült még ugyan olyan ember mint a többiek nem kell másképp viselkedned
Nekem volt mozgássérült barátom, és nem volt semmi gond. Találkoztunk néhány közösségi eseményen (mikor a közös társaság valamilyen okból összejött), beszélgettünk, minden ugyanúgy ment, mint egyébként. Ha egy kicsit érzékenyebb az átlagnál, az normális, de az nem is okozhat gondot, viszont ha az a fixa ideája, hogy hozzá csak sajnálatból közeledhetnek, akkor benne van a hiba, ülj le vele beszélgetni, és egyértelmûen mondd meg neki, hogy egy frászt. :) A legbiztosabb, ha úgy viselkedsz vele, mint bárki mással.
Igaz én középiskolás vagyok, de nekem 2 mozgássérült barátom van. Én ugyan úgy viszonyultam hozzá mint egy normál emberhez.Szerintem semmiben nem más az állapotuk... "Ne is törõdj azzal hogy õ más" ezt úgy értem..hogy ne úgy viszonyulj hozzá mint egy mozgássérülthöz hanem mint egy emberhez.:) 18/L
Teljesen természetesen kell vele viselkedned. Viszont nem szabad úgy tenni, mintha nem venéd észre a betegségét. Beszélgethettek is róla, hogy hogyan lett beteg, így született, vagy szerzett fogyatékossága van. Ugyanúgy közeledj hozzá, mint bárki máshoz. És attól, hogy õ beteg, még nem kell sajnálni. Ilyen alapon minden második embert sajnálni lehetne, mert mindenkinek van valami baja, csak lehet, hogy nem olyan szembetûnõ, mint a mozgáskorlátozottaknál. Valakinek szervi baja van, valakinek lelki, neki ez van... Csak egy valamire figyelj, mivel te lány vagy és õ fiú, hogy nehogy félreértse a közeledést. Tedd egyértelmûvé, hogy csak a barátja akarsz lenni és nem a barátnõje.
volt egy riport minap a tvben és egy mozgássérült srác nyilatkozott h az emberek nem nagyon mernek közeledni felé..de akik már beszélgettek vele rájöttek h ugyanolyan mint õk maguk. szerintem ülj mellé egy órán kérdezz tõle h sikerült az utolsó zh-ja v tudja e h mikor lesz a legközelebb.. ha szívesen fogadja a közeledésedet akkor ugyis lesz témátok, de ha látod rajta h nem szívesen beszélget veled (bár kétlem de nekem volt ilyan egy szaktársammal h probáltam vele beszélgetni de láttam rajta h inkább zavarom-nah az õ társaságát többet nem is keresem).. nah szóval bátran közeledj felé:)
Nem értek egyet az utolsóval.. Nekem a tolószékes barátom azt mondta mikor megismerkedtünk hogy utálja ha arról kérdezik...õ sem kérdezi meg a másiktól idézem: "Mért görbe az ujjad? vagy Mért pici a melled?...ez az állapot nem olyan hogy elesik és sántikál kicsit hogy érdeklõdjünk..." De lehet õ más és szivesen beszél róla persze. 18/L
Ha te sajnálatból teszed az felesleges, és úgyis megérzi. Ha már az elején ezt érzed, nem hiszem, hogy jó barátok lehetnétek.
vagyis mostmár nem utolsó.:D
Nem tudom h vagytok vele. De ez még 1 jó ideig tabu téma lesz h-h lépjünk 1 mozgássérült fel. Ugyanis nem lehettek teljes értékû barátok. sokan félnek tõle h magára erõszakolná az adott embert.. Ezért nem válaszolnak mert nem kell senkinek se ien barát. ez van. A kérdésed roppant 1xrû mivel egyetemisták vagytok biztos értelmes. így letudja szûrni h mi célból foglalkozol vele. És sztem nem fogja tolakodásnak v sajnálatnak érezni. Inkább örül majd mint majom a farkának. :D 18/F
A betegségét már csak akkor hozd fel ha már vagytok olyan viszonyban. Kedves látássérült! Nekem az egyik barátom szintén látássérült, születése óta. Csak a fényt érzékeli, azt is minimálisan. Úgy viselkedek vele, mintha nem lenne semmi baja sem, simán megkérdezem tõle, hogy láttad a tegnap esti filmet? Ez nem tartozik ide de azért leírtam, mert jólesett.
Szerintem sehogy, ha nem tudod túltenni magad azon, hogy mozgássérült.Amúgy nyugodtan beszélgess vele, tudd meg a hobbijait, érdeklõdési köreit, ugyanúgy ahogy bárki mással tennéd.
19:44-nek: Nagyon jól csinálod, hogy úgy viselkedsz Vele, mint bárki mással! Én utálom, mikor megkülönböztetnek, kivételt teszenk velem, csupán csak azért, mert fogyatékkal élek... Nekem ha valamit mutatnak, egyenesen zavar, ha azt mondják: "Tapogasd meg." Olyankor kijavítom: "Inkább tessék úgy mondani, hogy "nézd" meg!" Ha filmet nézek, én is azt mondom, hogy "láttam". Tõlem is úgy kérdezik, hogy "láttad?" Én már a fényt sem érzékelem egyébként...

Hogyan közeledjek egy fiúhoz úgy, hogy ne legyen nyomulós és feltűnő?

Egy 15 éves csajszi vagyok és nagyon bejön az egyik évfolyamtársam aki egyben a barátiköröm egyik tagja is. Hogyan közeledjek hozzá úgy, hogy ne vegyék úgy észre a többiek és, hogy ne t?njön nyomulásnak? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Beszélj vele napi szinten ha megoldható, kezdetnek ne sokat, mondjuk 5-10 percet. Az a baj, hogy amit te szeretnél elérni, az ezzel az álca módszerrel nagyon lassú folyamat.Érd el, hogy szép lassan ismerjen meg téged jobban, mindíg egy kicsit közelebbrõl.

Beszélj vele napi szinten ha megoldható, kezdetnek ne sokat, mondjuk 5-10 percet. Az a baj, hogy amit te szeretnél elérni, az ezzel az álca módszerrel nagyon lassú folyamat.Érd el, hogy szép lassan ismerjen meg téged jobban, mindíg egy kicsit közelebbrõl.
Ha kettesben vagytok, mosolyogjrá, legyél kedves vele. Érj hozzá! Ha õ is közeledik, nyert ügyed van. Persze ne nehesztelj rá, ha boldogságában szétkürtöli a világnak. Ez az egyik változat. A másik meg az, hogy megpróbálsz érzelmileg közel kerülni, hozzá. Beszélgetni vele, a gondolatairól, érzéseirõl, ami épp vele van. Oszd meg vele az örömödet, bánatodat, de inkább az örömödet. Az MSN nagyon jó az ilyesmire.
16 éves fiú vagyok. Nekem is bejön az egyik osztálytársam, de nem tudom, hogy õ mit érez irántam. Nekem azt tanácsolták, hogy mondjam meg mit érzek iránta. Nem is járunk, de egy csomó idõt együtt töltünk, ezért mindenki azt gondolja, hogy járunk. Ne törõdj azzal, ki mit gondol, addig gyere vele össze, amíg nem késõ!

Hogyan közeledjek egy fiúhoz, úgy, hogy ne nyomuljak?

Van köztünk egy...(nem is tudom mi, de kölcsönös..xP, pl.: amikor mentünk egymás mellett a folyosón, mert egyszerre értünk a suliba, akkor úgy rá voltunk hangolódva egymásra, és az egyik barátn?m meg is kérdezte: Ti jártok?) szóval van egy ilyesmi. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amikor megint megkérdezik, hogy: Ti jártok? Mond azt mosolyogva, hogy: Igen xD

Amikor megint megkérdezik, hogy: Ti jártok? Mond azt mosolyogva, hogy: Igen xD
20:25-ös--> lol :D Szünetekben próbálj vele beszélgetni esetleg neten is felveheted vele a kapcsolatot, így elõször össze tudtok haverkodni. Vagy ha pl szokott focimeccse lenni vagy valami hasonló, menj el rá, de ne túl feltûnõen (néha hagyj ki 2-3 alkalmat).


Van egy fiú a suliban aki már nagyon tetszik nekem. Év elején csak úgy rápillantottam s csak annyit mondtam de jo pasi. Egyre jobban ês jobban tetszett. Hogyan kozeledjek ugy, hogy ne vegye nyomulasnak?

Nem tudom mit tegyek. Hallottam ahogy dumáltak az osztálytársával, hogy valaki tetszik neki. Szinte 100% hogy nem én vagyok :( Mit tegyek? 15/L A srac 2 evvel.nagyobb :)

Legjobb válasz: Facebookon jelöld be és beszélj vele ez a egegyszerûbb..:)

Facebookon jelöld be és beszélj vele ez a egegyszerûbb..:)
A kérdező hozzászólása: De valami frappánsabb megoldás ? :) Cs sugallni szeretném hogy tetszik, s hogy tudja mi a helyzet :)
Írj üzit segítek ha tudok! :)

Hogyan közeledjek úgy egy fiúhoz, hogy ne higgye azt, hogy haverkodni akarok vele?

Legjobb válasz: A pasik sose hiszik azt, hogy haverkodni akar a lány.

A pasik sose hiszik azt, hogy haverkodni akar a lány.
A kérdező hozzászólása: igazság szerint már kérdezett arról, hogy van e most fiúm, meg ilyenek, de mit tegyek, hogy egyértelmû legyen neki az, hogy összejönnék vele?
Egy ilyen kérdés után kérdezz vissza, h és neki van-e barátnõje. Amúgy meg látja az ember a másikon, ha szerelmes :)
kérdezd meg tõle. semmit nem veszithetsz max nyerhetsz
Azt a legkönnyebb! Mert az jön magától. Nekem mindig sikerül úgy közelednem, hogy akkor is azt hiszik akarok valamit, amikor nem... De van, hogy nem akarják levenni, de szerintem néha direkt nem akarták.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!