Találatok a következő kifejezésre: Hogyan közeledjek fiúhoz úgy, hogy (7 db)

Hogyan közeledjek egy fizikai fogyatékos (mozgássérült) fiúhoz úgy, hogy ne érezze úgy hogy sajnálatból teszem?

Én lány vagyok, egyetemen szaktársak vagyunk.

Legjobb válasz: hát erre nem nagyon lehet mit mondani viselkedj vele természetesen mint bárki máshoz attól hogy mozgássérült még ugyan olyan ember mint a többiek nem kell másképp viselkedned

Szia. Szerintem helyezd elõtérbe a pozitívumait, viselkedj úgy Vele, mint bárki mással, aki egészséges. Semmiképp ne mondd Neki, hogy sajnálod, stb. Én nemlátó vagyok (beszélõ számítógéppel írok-olvasok), én sem szeretem, ha sajnálnak, ezért írtam, hogy ne sajnáld, legalábbis ne éreztesd Vele, hogy sajnálod.
hát erre nem nagyon lehet mit mondani viselkedj vele természetesen mint bárki máshoz attól hogy mozgássérült még ugyan olyan ember mint a többiek nem kell másképp viselkedned
Nekem volt mozgássérült barátom, és nem volt semmi gond. Találkoztunk néhány közösségi eseményen (mikor a közös társaság valamilyen okból összejött), beszélgettünk, minden ugyanúgy ment, mint egyébként. Ha egy kicsit érzékenyebb az átlagnál, az normális, de az nem is okozhat gondot, viszont ha az a fixa ideája, hogy hozzá csak sajnálatból közeledhetnek, akkor benne van a hiba, ülj le vele beszélgetni, és egyértelmûen mondd meg neki, hogy egy frászt. :) A legbiztosabb, ha úgy viselkedsz vele, mint bárki mással.
Igaz én középiskolás vagyok, de nekem 2 mozgássérült barátom van. Én ugyan úgy viszonyultam hozzá mint egy normál emberhez.Szerintem semmiben nem más az állapotuk... "Ne is törõdj azzal hogy õ más" ezt úgy értem..hogy ne úgy viszonyulj hozzá mint egy mozgássérülthöz hanem mint egy emberhez.:) 18/L
Teljesen természetesen kell vele viselkedned. Viszont nem szabad úgy tenni, mintha nem venéd észre a betegségét. Beszélgethettek is róla, hogy hogyan lett beteg, így született, vagy szerzett fogyatékossága van. Ugyanúgy közeledj hozzá, mint bárki máshoz. És attól, hogy õ beteg, még nem kell sajnálni. Ilyen alapon minden második embert sajnálni lehetne, mert mindenkinek van valami baja, csak lehet, hogy nem olyan szembetûnõ, mint a mozgáskorlátozottaknál. Valakinek szervi baja van, valakinek lelki, neki ez van... Csak egy valamire figyelj, mivel te lány vagy és õ fiú, hogy nehogy félreértse a közeledést. Tedd egyértelmûvé, hogy csak a barátja akarsz lenni és nem a barátnõje.
volt egy riport minap a tvben és egy mozgássérült srác nyilatkozott h az emberek nem nagyon mernek közeledni felé..de akik már beszélgettek vele rájöttek h ugyanolyan mint õk maguk. szerintem ülj mellé egy órán kérdezz tõle h sikerült az utolsó zh-ja v tudja e h mikor lesz a legközelebb.. ha szívesen fogadja a közeledésedet akkor ugyis lesz témátok, de ha látod rajta h nem szívesen beszélget veled (bár kétlem de nekem volt ilyan egy szaktársammal h probáltam vele beszélgetni de láttam rajta h inkább zavarom-nah az õ társaságát többet nem is keresem).. nah szóval bátran közeledj felé:)
Nem értek egyet az utolsóval.. Nekem a tolószékes barátom azt mondta mikor megismerkedtünk hogy utálja ha arról kérdezik...õ sem kérdezi meg a másiktól idézem: "Mért görbe az ujjad? vagy Mért pici a melled?...ez az állapot nem olyan hogy elesik és sántikál kicsit hogy érdeklõdjünk..." De lehet õ más és szivesen beszél róla persze. 18/L
Ha te sajnálatból teszed az felesleges, és úgyis megérzi. Ha már az elején ezt érzed, nem hiszem, hogy jó barátok lehetnétek.
vagyis mostmár nem utolsó.:D
Nem tudom h vagytok vele. De ez még 1 jó ideig tabu téma lesz h-h lépjünk 1 mozgássérült fel. Ugyanis nem lehettek teljes értékû barátok. sokan félnek tõle h magára erõszakolná az adott embert.. Ezért nem válaszolnak mert nem kell senkinek se ien barát. ez van. A kérdésed roppant 1xrû mivel egyetemisták vagytok biztos értelmes. így letudja szûrni h mi célból foglalkozol vele. És sztem nem fogja tolakodásnak v sajnálatnak érezni. Inkább örül majd mint majom a farkának. :D 18/F
A betegségét már csak akkor hozd fel ha már vagytok olyan viszonyban. Kedves látássérült! Nekem az egyik barátom szintén látássérült, születése óta. Csak a fényt érzékeli, azt is minimálisan. Úgy viselkedek vele, mintha nem lenne semmi baja sem, simán megkérdezem tõle, hogy láttad a tegnap esti filmet? Ez nem tartozik ide de azért leírtam, mert jólesett.
Szerintem sehogy, ha nem tudod túltenni magad azon, hogy mozgássérült.Amúgy nyugodtan beszélgess vele, tudd meg a hobbijait, érdeklõdési köreit, ugyanúgy ahogy bárki mással tennéd.
19:44-nek: Nagyon jól csinálod, hogy úgy viselkedsz Vele, mint bárki mással! Én utálom, mikor megkülönböztetnek, kivételt teszenk velem, csupán csak azért, mert fogyatékkal élek... Nekem ha valamit mutatnak, egyenesen zavar, ha azt mondják: "Tapogasd meg." Olyankor kijavítom: "Inkább tessék úgy mondani, hogy "nézd" meg!" Ha filmet nézek, én is azt mondom, hogy "láttam". Tõlem is úgy kérdezik, hogy "láttad?" Én már a fényt sem érzékelem egyébként...

Hogyan közeledjek egy fiúhoz, úgy, hogy ne nyomuljak?

Van köztünk egy...(nem is tudom mi, de kölcsönös..xP, pl.: amikor mentünk egymás mellett a folyosón, mert egyszerre értünk a suliba, akkor úgy rá voltunk hangolódva egymásra, és az egyik barátn?m meg is kérdezte: Ti jártok?) szóval van egy ilyesmi. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amikor megint megkérdezik, hogy: Ti jártok? Mond azt mosolyogva, hogy: Igen xD

Amikor megint megkérdezik, hogy: Ti jártok? Mond azt mosolyogva, hogy: Igen xD
20:25-ös--> lol :D Szünetekben próbálj vele beszélgetni esetleg neten is felveheted vele a kapcsolatot, így elõször össze tudtok haverkodni. Vagy ha pl szokott focimeccse lenni vagy valami hasonló, menj el rá, de ne túl feltûnõen (néha hagyj ki 2-3 alkalmat).

Hogyan közeledjek egy fiúhoz úgy, hogy ne legyen nyomulós és feltűnő?

Egy 15 éves csajszi vagyok és nagyon bejön az egyik évfolyamtársam aki egyben a barátiköröm egyik tagja is. Hogyan közeledjek hozzá úgy, hogy ne vegyék úgy észre a többiek és, hogy ne t?njön nyomulásnak? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Beszélj vele napi szinten ha megoldható, kezdetnek ne sokat, mondjuk 5-10 percet. Az a baj, hogy amit te szeretnél elérni, az ezzel az álca módszerrel nagyon lassú folyamat.Érd el, hogy szép lassan ismerjen meg téged jobban, mindíg egy kicsit közelebbrõl.

Beszélj vele napi szinten ha megoldható, kezdetnek ne sokat, mondjuk 5-10 percet. Az a baj, hogy amit te szeretnél elérni, az ezzel az álca módszerrel nagyon lassú folyamat.Érd el, hogy szép lassan ismerjen meg téged jobban, mindíg egy kicsit közelebbrõl.
Ha kettesben vagytok, mosolyogjrá, legyél kedves vele. Érj hozzá! Ha õ is közeledik, nyert ügyed van. Persze ne nehesztelj rá, ha boldogságában szétkürtöli a világnak. Ez az egyik változat. A másik meg az, hogy megpróbálsz érzelmileg közel kerülni, hozzá. Beszélgetni vele, a gondolatairól, érzéseirõl, ami épp vele van. Oszd meg vele az örömödet, bánatodat, de inkább az örömödet. Az MSN nagyon jó az ilyesmire.
16 éves fiú vagyok. Nekem is bejön az egyik osztálytársam, de nem tudom, hogy õ mit érez irántam. Nekem azt tanácsolták, hogy mondjam meg mit érzek iránta. Nem is járunk, de egy csomó idõt együtt töltünk, ezért mindenki azt gondolja, hogy járunk. Ne törõdj azzal, ki mit gondol, addig gyere vele össze, amíg nem késõ!

Szerelmes lettem egy nálam 10 évvel idősebb fiúba. Elmondtam neki, de azóta is úgy viselkedik mintha a "húga" lennék. De én nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek mit csináljak? Hogy közeledjek még jobban hozzá?

Legjobb válasz: Hát ez attól függ. Ha te 10 vagy, a fiú meg 20, akkor nyilván kishúgaként kezel és nem is kezelhet másképp, mert az kimeríti a pedofília fogalmát. Legyél vele mindig, mikor társaságra vágyik, és nem tudom... amikor lehetõséget látsz közeledj felé? (Mittudomén egymás mellett ültök és ráhajtod a fejed a vállára)

Hát ez attól függ. Ha te 10 vagy, a fiú meg 20, akkor nyilván kishúgaként kezel és nem is kezelhet másképp, mert az kimeríti a pedofília fogalmát. Legyél vele mindig, mikor társaságra vágyik, és nem tudom... amikor lehetõséget látsz közeledj felé? (Mittudomén egymás mellett ültök és ráhajtod a fejed a vállára)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki segiteni probált, csak türelem kellet hozzá és pár találkozás:) .Akik meg azt mondták ugyse fog összejönni üzenem neki összejött szal ezt bukták:) )
Büszke lehet magára, hogy 24évesen egy 14éves kislánnyal kavar:D Nagyon komoly férfi lehet... LOL:) )
A kérdező hozzászólása: Ha valami nem tetszik nem kell commentálni:)
Azt k-val írják.
Ha majd kidob miután megdugott, akkor ne írj ki újabb kérdést:) Itt sírd el a bánatodat, én elolvasom, ígérem:)
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki csak a sexre hajt...:) Amugy meg ha jól tudom ezt nem muszály commentálni.....Szóval húzás innen akinek nem tetszik valami:)
Azt meg j-vel. Gondolom hamarosan dugtok is.
Majd meglátod;) Hidd el, tudjuk mit beszélünk:)
A kérdező hozzászólása: Ha "dugunk is" senkinek semmi köze hozzá:)
Igazad van. A te életed, úgy rontod el, ahogy akarod:) De végtelenül naiv vagy:)
A kérdező hozzászólása: Lehet naiv vagyok sõt biztos....:) De azt tudom, hogy ez a "kavarás" még mindig mûködik...:P Igen és itt jön az a rész a taplóktól, hogy biztos megdugott már közlöm velük, hogy:NEM!!!Ebbõl látszik, hogy nem minden pasi egyforma.:)
Három hét alatt nem akart megdugni, az igen!
Én is simán megvezetem a kis 15éves suncikat;) Pont ez a szép benne, hogy közben õk azt hiszik milyen érettek:)
A kérdező hozzászólása: Mert ti sexmániások vagytok :P Oké azt nem tagadom, hogy majdnem megvolt már de õ mondta h várjunk még vele...szal jobb ha befogjátok...:)
Háh, jól tolja a srác:) Ez a 2 lépést elõre, 1 lépést hátra taktika. Mivel mi(fiúk) mondjuk ilyen esetben, hogy várjunk még, ezáltal a lányok teljesen meg fognak bennünk bízni. Elhiszik, hogy nem a szexre megyünk:P Pedig egy érett, 20 feletti fiú az esetek 90%-ban csak szexet akar egy 15-16éves kis tinisuncitól:P De nem akarlak meggyõzni, az nekem csak jó, sok ilyen lány van, mint te:)
A kérdező hozzászólása: Na akk sok szerencsét lehet arra megy...de nem érdekel:) Lehet megkapja de akkor se lesz senkinek semmi köze hozzá
Hát arra várhatsz. Tényleg jobb lenne, ha 3-4-5 évvel idõsebbek lennétek.
Egy dugás erejéig a tied lesz:) Ezt megígérem neked:)
A kérdező hozzászólása: Mit várok egy 24éves férfitól?Hát most per pillanat azt, hogy az enyém legyen és senki másé<3
A kérdező hozzászólása: Lassan 15leszek és nem 10.De épp az a baj, hogy mikor utojára kint volt ahol élek én nem tudtam kimenni.És mivel Dj nem tudod mindig vele lenni és attól tartok, hogy ha összeis jönne a dolog megcsalna.
A kérdező hozzászólása: Óóóó hát persze te ismersz is engem...És képzeld, szûz vagyok még szóval nem lehetek ribanc.És egy kulturált ember nem beszél így egy másik személlyel akit nem is ismer.
elképesztõ milyen taplók vannak itt... nem tudom miért jó nekik itt 'szekálni" a másikat.. Rencusbaba: tudom milyen érzés kavarog benned. én is voltam ilyen helyzetben. mivel dj.sok helyre megy.olyan helyre ahova te még nem igen hiszem h mehetsz, és ahova több jó csajszi jár.ilyenkor sztem természetes h nézi a csajokat és már huszon valahány éves nincs rá sok esély h nem fekszik le minimum egy csajjal. sztem felejtõs ez a kapcsolat téma de attól lehettek jóba.:) nefélj nem lesz decemberben világvége és ezáltal nem maradsz le semmirõl éld az életet és 'felnõsz' majd a pasizzunk bulizzunk dologhoz.:) )
A kérdező hozzászólása: Fogalmam nincs mit csináljak.:((Tanácstalan vagyok.
Hát te egy hatalmas tapló vagy, drága barátom. Inkább kösd fel magad. Kérdezõ: Nem akarlak elkeseríteni, de egy 15 éves lánynak nem sok esélye van egy 25 évesnél.. Mert ha 20 lennél, akkor azt mondom nem gond, de így. Bármennyire is érett vagy szellemileg, akkor is egy 15 éves kislény vagy(hozzá képest).
te normális vagy?:o
Nem tudom ez kinek szólt, vagy hogy te ugyanaz vagy, aki ribancozik e, de igen normális vagyok. Csak nem találkoztál egy kis riheronggyal, aki dobott egy nálad sokkal idõsebb pasiért?! Vagy lehet nem is volt ribanc a lány, csak te vagy ilyen erõszakos segg.fej, aztán nyilván elhagyott. Ha ez a kérdezõnek szólt, akkor nem mondtam semmit.
A kérdező hozzászólása: Ha tõlem kérdezted, igen teljesen normális vagyok.:)
bocsi annak szántam aki ribancozik..
A kérdező hozzászólása: Drága kicsi szívem, ne anyázzál itt nekem mert ha megtudom, hogy pontosan ki vagy illetve, hogy hol laksz igencsak be lesz verve az a nagy pofád.:)
Szerelmes lett, nem d.ugni akar... Az érzéseknek meg nem igazán lehet parancsolni. Még ha ez csak fellángolás is a részérõl, akkor sem illik rá a ribanc jelzõ...sõõt, semmilyen jelzõ. Én is szerelmes voltam a barátnõmnak a bátyjába, 5 évvel volt idõsebb nálam. Aztán persze nem volt semmi, és én is kihevertem a dolgot. Mindenesetre, hogy okot szolgáltassak arra, hogy engem is ribancozhass, ha nem lennék kapcsolatban és neki se lenne barátnõje, és összefutnánk, akkor tuti kipróbálnám egy körre. ;)
A kérdező hozzászólása: Itt egyártalán nem a sexualitásrol van szó, hanem az érzelmekrõl.És köszönöm kedves ribancozo, hogy még egy lappáttal tettél rám.Ismeretlenül ribanczol, szépen megtanitottak a szüleid.
Nézd, te még kislány vagy, õ meg egy felnõtt férfi. Kizárt, hogy összejöjjön veled. Ugye ezt azért te sem gondolod komolyan? Egy felnõtt férfinak egy érett nõre van szüksége, nem kislány babusgatásra.
Ki tudja, ez a korkülönbség még mindig nagy, de talán nem életveszélyes. Fõleg ha vártok még egy-két évet (a 18<->28 már egy kissé jobban hangzik). De ha a fiú tényleg nem érdeklõdik irántad (ennek jele lehet a "kishúg"-ozás), nem biztos hogy mûködni fog a dolog. Ha viszont vonzódik hozzád, biztos nem a húgaként kezel :) Azért persze légy óvatos ebben a helyzetben és türelmes.
A kérdező hozzászólása: Probálok hozzá türelmes lenni:) És aki azt mondta, hogy találkozzak vele, köszönöm a tanácsát ma ha minden jólmegy összefogunk futni.:)
Nem akarok bunkó lenni, de mit vársz egy 24 éves férfitõl, hogy nõként tekintsen egy 14 éves lányra? Várni kéne 3-4 évet.
Engem egyáltalán nem zavar és igazad van, nincs közünk hozzá:) De, ha már ennyit várt, akkor ne okozz neki csalódást:)

Van egy fiú a suliban aki már nagyon tetszik nekem. Év elején csak úgy rápillantottam s csak annyit mondtam de jo pasi. Egyre jobban ês jobban tetszett. Hogyan kozeledjek ugy, hogy ne vegye nyomulasnak?

Nem tudom mit tegyek. Hallottam ahogy dumáltak az osztálytársával, hogy valaki tetszik neki. Szinte 100% hogy nem én vagyok :( Mit tegyek? 15/L A srac 2 evvel.nagyobb :)

Legjobb válasz: Facebookon jelöld be és beszélj vele ez a egegyszerûbb..:)

Facebookon jelöld be és beszélj vele ez a egegyszerûbb..:)
A kérdező hozzászólása: De valami frappánsabb megoldás ? :) Cs sugallni szeretném hogy tetszik, s hogy tudja mi a helyzet :)
Írj üzit segítek ha tudok! :)

Hogyan közeledjek a fiúhoz? Talizgatunk, dumálgatunk (facen) mert ugyenem egy uliba járunk. Nekem nagyon tetszik, úgy érzem hogy énis neki, csak em mer lépni. Akkor én fogok! De hogyan?

Legjobb válasz: Szia! Próbáld meg elhívni valahova ahol kettesben vagytok,ha sikerül akkor beszéljetek sokat,gyakran mosolyogj rá, amikor mond valamit nézz mélyen a szemébe hogy lássa azt hogy törõdsz vele! Aztán elkérheted a telefonszámát,és megmondhatod neki hogy milyen érzelmeid vannak iránta! Próbáld meg nem vesztesz vele semmit! ;)

Szia! Próbáld meg elhívni valahova ahol kettesben vagytok, ha sikerül akkor beszéljetek sokat, gyakran mosolyogj rá, amikor mond valamit nézz mélyen a szemébe hogy lássa azt hogy törõdsz vele! Aztán elkérheted a telefonszámát, és megmondhatod neki hogy milyen érzelmeid vannak iránta! Próbáld meg nem vesztesz vele semmit! ;)
próbáld meg elcsábítani valhova ahol csak ketten lesztek
Vetkõz meztelenre.én egy meleg pasi vagyok mi ketten lefektethesük elöször én aztán te
Hívd el valahova. A mostani világban az már egyáltalán nem egy ritka dolog, hogy egy csaj hívjon el egy pasit.
A kérdező hozzászólása: Mar talalkoztunk kettesben :) sokat dunaltunk, nevettunk es mosolyogtunj egymasra de semmi kulonosebb nem tortent...:(

Hogyan közeledjek úgy egy fiúhoz, hogy ne higgye azt, hogy haverkodni akarok vele?

Legjobb válasz: A pasik sose hiszik azt, hogy haverkodni akar a lány.

A pasik sose hiszik azt, hogy haverkodni akar a lány.
A kérdező hozzászólása: igazság szerint már kérdezett arról, hogy van e most fiúm, meg ilyenek, de mit tegyek, hogy egyértelmû legyen neki az, hogy összejönnék vele?
Egy ilyen kérdés után kérdezz vissza, h és neki van-e barátnõje. Amúgy meg látja az ember a másikon, ha szerelmes :)
kérdezd meg tõle. semmit nem veszithetsz max nyerhetsz
Azt a legkönnyebb! Mert az jön magától. Nekem mindig sikerül úgy közelednem, hogy akkor is azt hiszik akarok valamit, amikor nem... De van, hogy nem akarják levenni, de szerintem néha direkt nem akarták.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!