Találatok a következő kifejezésre: Hogyan közeledjek fiúhoz (62 db)

Szerelmes lettem egy nálam 10 évvel idősebb fiúba. Elmondtam neki, de azóta is úgy viselkedik mintha a "húga" lennék. De én nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek mit csináljak? Hogy közeledjek még jobban hozzá?

Legjobb válasz: Hát ez attól függ. Ha te 10 vagy, a fiú meg 20, akkor nyilván kishúgaként kezel és nem is kezelhet másképp, mert az kimeríti a pedofília fogalmát. Legyél vele mindig, mikor társaságra vágyik, és nem tudom... amikor lehetõséget látsz közeledj felé? (Mittudomén egymás mellett ültök és ráhajtod a fejed a vállára)

Hát ez attól függ. Ha te 10 vagy, a fiú meg 20, akkor nyilván kishúgaként kezel és nem is kezelhet másképp, mert az kimeríti a pedofília fogalmát. Legyél vele mindig, mikor társaságra vágyik, és nem tudom... amikor lehetõséget látsz közeledj felé? (Mittudomén egymás mellett ültök és ráhajtod a fejed a vállára)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki segiteni probált, csak türelem kellet hozzá és pár találkozás:) .Akik meg azt mondták ugyse fog összejönni üzenem neki összejött szal ezt bukták:) )
Büszke lehet magára, hogy 24évesen egy 14éves kislánnyal kavar:D Nagyon komoly férfi lehet... LOL:) )
A kérdező hozzászólása: Ha valami nem tetszik nem kell commentálni:)
Azt k-val írják.
Ha majd kidob miután megdugott, akkor ne írj ki újabb kérdést:) Itt sírd el a bánatodat, én elolvasom, ígérem:)
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki csak a sexre hajt...:) Amugy meg ha jól tudom ezt nem muszály commentálni.....Szóval húzás innen akinek nem tetszik valami:)
Azt meg j-vel. Gondolom hamarosan dugtok is.
Majd meglátod;) Hidd el, tudjuk mit beszélünk:)
A kérdező hozzászólása: Ha "dugunk is" senkinek semmi köze hozzá:)
Igazad van. A te életed, úgy rontod el, ahogy akarod:) De végtelenül naiv vagy:)
A kérdező hozzászólása: Lehet naiv vagyok sõt biztos....:) De azt tudom, hogy ez a "kavarás" még mindig mûködik...:P Igen és itt jön az a rész a taplóktól, hogy biztos megdugott már közlöm velük, hogy:NEM!!!Ebbõl látszik, hogy nem minden pasi egyforma.:)
Három hét alatt nem akart megdugni, az igen!
Én is simán megvezetem a kis 15éves suncikat;) Pont ez a szép benne, hogy közben õk azt hiszik milyen érettek:)
A kérdező hozzászólása: Mert ti sexmániások vagytok :P Oké azt nem tagadom, hogy majdnem megvolt már de õ mondta h várjunk még vele...szal jobb ha befogjátok...:)
Háh, jól tolja a srác:) Ez a 2 lépést elõre, 1 lépést hátra taktika. Mivel mi(fiúk) mondjuk ilyen esetben, hogy várjunk még, ezáltal a lányok teljesen meg fognak bennünk bízni. Elhiszik, hogy nem a szexre megyünk:P Pedig egy érett, 20 feletti fiú az esetek 90%-ban csak szexet akar egy 15-16éves kis tinisuncitól:P De nem akarlak meggyõzni, az nekem csak jó, sok ilyen lány van, mint te:)
A kérdező hozzászólása: Na akk sok szerencsét lehet arra megy...de nem érdekel:) Lehet megkapja de akkor se lesz senkinek semmi köze hozzá
Hát arra várhatsz. Tényleg jobb lenne, ha 3-4-5 évvel idõsebbek lennétek.
Egy dugás erejéig a tied lesz:) Ezt megígérem neked:)
A kérdező hozzászólása: Mit várok egy 24éves férfitól?Hát most per pillanat azt, hogy az enyém legyen és senki másé<3
A kérdező hozzászólása: Lassan 15leszek és nem 10.De épp az a baj, hogy mikor utojára kint volt ahol élek én nem tudtam kimenni.És mivel Dj nem tudod mindig vele lenni és attól tartok, hogy ha összeis jönne a dolog megcsalna.
A kérdező hozzászólása: Óóóó hát persze te ismersz is engem...És képzeld, szûz vagyok még szóval nem lehetek ribanc.És egy kulturált ember nem beszél így egy másik személlyel akit nem is ismer.
elképesztõ milyen taplók vannak itt... nem tudom miért jó nekik itt 'szekálni" a másikat.. Rencusbaba: tudom milyen érzés kavarog benned. én is voltam ilyen helyzetben. mivel dj.sok helyre megy.olyan helyre ahova te még nem igen hiszem h mehetsz, és ahova több jó csajszi jár.ilyenkor sztem természetes h nézi a csajokat és már huszon valahány éves nincs rá sok esély h nem fekszik le minimum egy csajjal. sztem felejtõs ez a kapcsolat téma de attól lehettek jóba.:) nefélj nem lesz decemberben világvége és ezáltal nem maradsz le semmirõl éld az életet és 'felnõsz' majd a pasizzunk bulizzunk dologhoz.:) )
A kérdező hozzászólása: Fogalmam nincs mit csináljak.:((Tanácstalan vagyok.
Hát te egy hatalmas tapló vagy, drága barátom. Inkább kösd fel magad. Kérdezõ: Nem akarlak elkeseríteni, de egy 15 éves lánynak nem sok esélye van egy 25 évesnél.. Mert ha 20 lennél, akkor azt mondom nem gond, de így. Bármennyire is érett vagy szellemileg, akkor is egy 15 éves kislény vagy(hozzá képest).
te normális vagy?:o
Nem tudom ez kinek szólt, vagy hogy te ugyanaz vagy, aki ribancozik e, de igen normális vagyok. Csak nem találkoztál egy kis riheronggyal, aki dobott egy nálad sokkal idõsebb pasiért?! Vagy lehet nem is volt ribanc a lány, csak te vagy ilyen erõszakos segg.fej, aztán nyilván elhagyott. Ha ez a kérdezõnek szólt, akkor nem mondtam semmit.
A kérdező hozzászólása: Ha tõlem kérdezted, igen teljesen normális vagyok.:)
bocsi annak szántam aki ribancozik..
A kérdező hozzászólása: Drága kicsi szívem, ne anyázzál itt nekem mert ha megtudom, hogy pontosan ki vagy illetve, hogy hol laksz igencsak be lesz verve az a nagy pofád.:)
Szerelmes lett, nem d.ugni akar... Az érzéseknek meg nem igazán lehet parancsolni. Még ha ez csak fellángolás is a részérõl, akkor sem illik rá a ribanc jelzõ...sõõt, semmilyen jelzõ. Én is szerelmes voltam a barátnõmnak a bátyjába, 5 évvel volt idõsebb nálam. Aztán persze nem volt semmi, és én is kihevertem a dolgot. Mindenesetre, hogy okot szolgáltassak arra, hogy engem is ribancozhass, ha nem lennék kapcsolatban és neki se lenne barátnõje, és összefutnánk, akkor tuti kipróbálnám egy körre. ;)
A kérdező hozzászólása: Itt egyártalán nem a sexualitásrol van szó, hanem az érzelmekrõl.És köszönöm kedves ribancozo, hogy még egy lappáttal tettél rám.Ismeretlenül ribanczol, szépen megtanitottak a szüleid.
Nézd, te még kislány vagy, õ meg egy felnõtt férfi. Kizárt, hogy összejöjjön veled. Ugye ezt azért te sem gondolod komolyan? Egy felnõtt férfinak egy érett nõre van szüksége, nem kislány babusgatásra.
Ki tudja, ez a korkülönbség még mindig nagy, de talán nem életveszélyes. Fõleg ha vártok még egy-két évet (a 18<->28 már egy kissé jobban hangzik). De ha a fiú tényleg nem érdeklõdik irántad (ennek jele lehet a "kishúg"-ozás), nem biztos hogy mûködni fog a dolog. Ha viszont vonzódik hozzád, biztos nem a húgaként kezel :) Azért persze légy óvatos ebben a helyzetben és türelmes.
A kérdező hozzászólása: Probálok hozzá türelmes lenni:) És aki azt mondta, hogy találkozzak vele, köszönöm a tanácsát ma ha minden jólmegy összefogunk futni.:)
Nem akarok bunkó lenni, de mit vársz egy 24 éves férfitõl, hogy nõként tekintsen egy 14 éves lányra? Várni kéne 3-4 évet.
Engem egyáltalán nem zavar és igazad van, nincs közünk hozzá:) De, ha már ennyit várt, akkor ne okozz neki csalódást:)
fuss a bussz utan
Én is emiatt kérdezem az érintett megyét, mert lehet, hogy én vagyok, mert kinézetre én félénknek tûnhetek. :D
hogy néz ki a srác? Van egy lány, aki mindig néz engem abuszon, és általában nem beszélgetek senkivel, és mindige gyedül vagyok, ezért tekinthet visszahúzódónak is...lehet, hogy én vagyok az?:O :D 18/F
Melyik megyében van ez? :D
probáld leszólitani. minket, fiúkat (fõleg visszahúzodókat) nem zavar, sõt, még jól is esik.:) amugy hány éves vagy? és õ hány éves?
még ha rém ronda vagy akkor is:D
hah de örülnék egy ilyennek O.o Még sose fordult velem elõ hogy kezdeményeznek, csak arról tudtam hogy tetszek vkinek, aztán nekem kellett lépnem f18
A busz gyorsabb, szóval távolodna, nem közeledne.Persze ez nem igaz álló, valamint a megállót 1-4 másodperce elhagyó buszra.
Nos, ha külsõleg tetszek neki akkor egybõl nyert ügyed van, és semmilyen esetben sem fog vonakodni a közeledésedtõl, úgyhogy köszönj rá mondván hogy "na már olyan régóta járunk minden nap ugyanazzal a busszal hogy illik köszönnöm *kackac* " Ha nem mutat érdektelenséget akkor beszélj vele bármirõl, melyik suliba jár, blabla tökmindegy utána viszi magát a téma, ezt játszd el párszor, majd beszéljetek meg egy "buszon kívüli" találkozót :D :D Hány éves vagy? és sulibafelemenet ??? hol mikor? mert ha túl korán akkor nem kell elvesztened az önbizalmadat talán csak fáradt :P
ha tetszik, akkor igen, fõleg, ha visszahúzódó, mert neki jobban kell a bátorítás. De ne támadd le, csak ismerkedés szempontjából közeledj, mintha mittomén az idõ kérdeznéd meg, hogy beállítsd az órádat és kezd el beszélgetni vele akármirõl, aztán kérdezd meg, hogy hogyan jár a busszal, mikor van rajta, stb, ezzel felkelted az érdeklõdését é örülni fog neked és várja, hogy újra találkozzatok. Csak óvatosan kell vele bánni, mert ha konkrétan szexrõl és szerelemrõl beszélsz, akkor megijed. Ezt hanyagold is egyenlõre. Majd ha úgy érzi, õ elkezd beszélgetni ezekrõl is, de azért tudasd vele, hogy közelebb is megismernéd szívesen egy idõ után.
Mondd meg neki kerek perec, h tetszik!
A kérdező hozzászólása: csongrád megye. nem hinném hogy ti lennétek, mert szerintem észre se vesz a csávó..

Hogyan viselkedjek egy buliban az ízlésesség határain belül, hogy felfigyeljen rám egy fiú? Ha megtetszik valaki, hogyan közeledjek felé?

Hétvégén bulizni megyek, de nem vagyok túl tapasztalt e téren, ahogy fiúzás terén sem. :) Még nem volt barátom és bulizni sem járok gyakran, így aztán tényleg eléggé tapasztalatlan vagyok. Az oké, hogy olyan ruhát veszek fel, amiben jól érzem magam és csinos vagyok, úgy sminkelek, ahogy máskor, mert akkor jól érzem magam a b?römben stb. De azért mégis, hogyan viselkedjek, hogy felfigyeljenek rám? Ha nekem tetszik meg valaki, hogyan közeledjek felé? Fiúk, lányok kérlek segítsetek, adjatok tanácsot! A válasz megírásakor tartsátok szem el?tt, hogy nem a r*banc kategóriába tartozó lány vagyok és nem is szeretnék oda tartozni. Tehát a köldökig dekoltált ruha, er?teljes nyomulás a pasira stb. kizárva. Maradjunk normális keretek között :) 17/L

Legjobb válasz: Ne légy feltûnõ. Ha látsz egy fiút és megtetszik és látod, hogy szabad, néha nézz rá, de úgy, hogy amikor odanéz, te vedd el a tekintetedet. Próbálkozz többször. Ha tetszel neki és nem mulya, akkor odamegy hozzád és valószínû elhív táncolni. Ha nem bunkó módon közelített, akkor menj vele, és mosolyogj. Te dumálj mindenfélérõl, a többi az õ dolga. Sikerülni fog, hidd el. Nem szabad odaadnod magad. Ilyenre ne is gondolj. Ha megteszed, vesztettél. Másnapra be van gyûjtve a skalpod, és nézhetsz új fiú után. Ami megnehezíti a dolgod, hogy arról sokan fognak tudni, hogy könnyen kapható voltál. Nem veszítesz semmit, ha vársz,amíg megismered. Ha õ is vár, akkor minden sikerült. Ha nem vár, akkor felejtõs.

Ne légy feltûnõ. Ha látsz egy fiút és megtetszik és látod, hogy szabad, néha nézz rá, de úgy, hogy amikor odanéz, te vedd el a tekintetedet. Próbálkozz többször. Ha tetszel neki és nem mulya, akkor odamegy hozzád és valószínû elhív táncolni. Ha nem bunkó módon közelített, akkor menj vele, és mosolyogj. Te dumálj mindenfélérõl, a többi az õ dolga. Sikerülni fog, hidd el. Nem szabad odaadnod magad. Ilyenre ne is gondolj. Ha megteszed, vesztettél. Másnapra be van gyûjtve a skalpod, és nézhetsz új fiú után. Ami megnehezíti a dolgod, hogy arról sokan fognak tudni, hogy könnyen kapható voltál. Nem veszítesz semmit, ha vársz, amíg megismered. Ha õ is vár, akkor minden sikerült. Ha nem vár, akkor felejtõs.
táncolj, flörtölj, de ne mutogasd magad mindenki elõtt, ne nyomd oda a feneked minden második srác monyához
Boglárka jót írt, az egy nagyon normális megközelítés. A kérdésed egyébként van akinek 30 évesen is kérdés, tehát arany recept nincs. Keresd a lehetõségeket, add magad. Ne akarj másnak tûnni, mint aki szeretnél lenni. Neked kell megtalálnod az utad hogy felhívd magadra az illetõ figyelmét. Egy vagány csajhoz pl. illik, ha kicsit rámenõsebb, pl. rákacsint, határozott szemkontaktussal rámosolyog, esteleg valami vicces módon "megböki". Egy visszahúzódó alkathoz ez nem illik. A viselkedésed a bemutatkozásod is, ez lesz az elsõ benyomás, tehát ha egyébként nem vagy olyan, akkor más képet mutatsz a másiknak, és összejöttök, de minek, vagy épp hogy nem jöttök össze, mert a mutatott viselkedésed túl sok volt neki... Ez egy adok-kapok játék szokott lenni, ha valahogy jelezted, hogy szimpi, a másik fél következik. A fiúk szeretik, ha a konkrét lépéseket õk tehetik meg, ha "férfinak" érezhetik magukat, "õk hordják a nadrágot", de ehhez azért helyzettõl függõen elég sok segítséget adhat a lány. Ha több jelzésre sem reagál, akkor vagy nem tetszel neki, vagy ennyire béna, és lépj tovább. Helyzettõl, baráti körtõl függõen hasznos a kapcsolati háló felhasználása is, ha barátod barátjának barátja, akkor valahogy el lehet intézni, hogy valaki "összeismertessen" titeket, megkérhetsz közös ismerõst erre. Az ismereti háló már egy stabilabb hátteret ad, könnyebb a "normális keretek között" maradni. Ha már összeismertettek, már lehet beszélgetni, és onnan már tied a pálya. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! E Boglárka, neked külön köszönöm, nagyon hasznos választ adtál! Semmiképp nem adnám oda magam a fiúnak, nem vagyok az a típus. Tánc, beszélgetés, puszi oké, de több nem, csak ha már megismertük egymást igazán :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Te is nagyon hasznos választ adtál! Megfogadom a tanácsokat. :)
Figyelj, a lényeg, hogy ne nyomulj nagyon. Az nagyon ribis. Ugye a nagyon kivágott ruha kizárva (nagyon helyes, az is ribis). Az jó, hogy odapillantasz a kiválasztottra, aztán elnézel másmerre, amikor õ odanéz. A másik, hogy soha, de soha ne engedd.meg neki, hogy az elsõ találkozáskor már megcsókoljon. Arra fog gondolni, hogy ha ezt elérte nálad akkor vihet is ágyba. És még ami nagyon fontos az, hogy beszélgetés közbe ne nevess úgy mint egy party rib*nc, aki csak azért vihog hangosan, hogy sokan odafigyeljenek. Még talán annyi, hogy szurkolók ezerrel és majd mesélj *_*
A kérdező hozzászólása: A te tanácsaidat is megfogadom. A vihogással nem lesz baj, nem az én mûfajom. A csókolózás már más tészta. Igazából a kérdést nagy általánosságban tettem fel, viszont van egy fiú, aki nagyon jóképû és rendes srác, és gyakran jár arra a helyre, ahova megyek hétvégén. Ismerjük egymást, de nagyon ritkán beszélünk.. És leginkább hozzá szeretnék közelebb kerülni, így viszont a csók már neccesebb, mert a buli hevében lehet hogy megtörténne :D bár mivel ismerjük egymást , szerintem nem lenne gáz :)
Jó. Csak arra figyelj, hogy vannak határok, amiket nem jó, ha átlépsz. Nekem elhiheted. Volt már egy-pár kudarcom ezért.
A kérdező hozzászólása: Erre mindenképpen figyelek, nem vagyok az a lány, aki könnyen adná magát és megtéveszteni sem akarok senkit! :)

Hogy viselkedjek, hogy több fiú közeledjen felém barátság céljából (nem szerelemből! )?

Legjobb válasz: Olyan fiút kell keresned, akinek nem jössz be. Ennyi az egész. Ha szép vagy, akkor úgyis be fog nálad próbálkozni az adott fiú és csak rossz lesz neki, ha te csak barátként akarod.

Olyan fiút kell keresned, akinek nem jössz be. Ennyi az egész. Ha szép vagy, akkor úgyis be fog nálad próbálkozni az adott fiú és csak rossz lesz neki, ha te csak barátként akarod.
A fiúkat a következõ dolgok riasztják el: idegesítõ vihogás, idegesítõ vigyorgás, ha valaki folyton "csajos" dolgokról beszél (köröm, öltözködés, haj, fogyókúra...), ha valaki túl érzelmes (gyakran megsértõdik, mindent a szívére vesz), pletykálkodás, ha valaki nem érti a poént (mondjuk azt mondják rá, hogy kövér, mire õ sírva elszalad, pedig csak poén volt) Ezeket ne csináld. Helyette tudj sok témáról beszélgetni (sport, mûvészetek, politika, tudományok, történelem, gazdaság, nagyvilág, stb.) Kerüld a nõies beszédtémákat, és lehetõleg ne is öltözz túl csajosan. (persze lehetsz nõies, de a rózsaszín miniszoknya+top stílust kerüld)
Nagy részben csatlakozom az elõttem szólóhoz. Nekem is rengeteg fiú "barátom" van aki nem a testiség miatt az.Aki meg olyan azt elhárítom. Valóban igyekezz az Õ elméjükkel gondolkozni, és legyél jártas az Õ "világukban, és szívesen vesznek a társaságukba. Zsömle/lány
Ilyen tûzveszélyes a srác?
"barátnõ"
Lassan.
hány évesek a delikvensek, hogy ez még égõ??
A kérdező hozzászólása: Figyeljetek, ha nincs értelmes válasz akkor legyetek szívesek ne kommentelni.
mert, szerinted lehet erre a kérdésre válasz? megsúgom: NEM. ezek a dolgok túl bonyolultak egy netes válaszhoz, az egyetlen értelmes válasz az, legyen önmaga.
Ha a fiu tudomást szerzett róla és érdekli a dolog akkor jelezni fogja, ha nem akkor hadjátok az egészet.

HA van egy hetero fiu aki bejön nekem mint melegnek de akarok vele együtlétet hogy közeledjek hozzá, hogy talán bele is eggyezen?

Legjobb válasz: Sehogy. A hetero fiú soha nem fog összeállni veled. Keress hozzád hasonlót.

Sehogy. A hetero fiú soha nem fog összeállni veled. Keress hozzád hasonlót.
Ez tényleg k***a érdekes..
A kérdező hozzászólása: És érdekes nem én mentem rá :P hanem ö rám :P
A kérdező hozzászólása: :)
Fúj, te b*zi.
A kérdező hozzászólása: Már megfektettem :P
De vigyázz, mert vannak olyan hetero fiúk (pl. én), akik szívesen orrba vernek egy ilyenért..nem sértésnek mondom..ja de.
Akkor biszex, de nem hetero. Nem tudom, beszélj vele. Ha nem hát nem, ne erõltesd. Keress mást.
A kérdező hozzászólása: de mert ö volt csaja is meg ja amikor közeledek hozzáá monddig távolodik segits hogy tegyem h jo legyen
pff. Akkor mirõl beszélsz? Az a fiú a legkevésbé sem hetero.
A kérdező hozzászólása: de volt olyan h egy ágyban aludtunk és mindig oda akart nyulni
Hát akkor nagyon hetero lehet a gyerek.

Ha szerelemes vagy egy fiúba és várod, hogy közeledjen hozzád, de a fiú még egy picit korainak érzi ezt az adott helyzetben, akkor mit csinálsz? Hogyan reagálsz?

a, emiatt elutasítod a srácot b, türelmesen vársz, hiszen van még idő c, kezdeményezel és beveted a női oldalad Nyilván lányok válaszára lennék kíváncsi. :) Kort írjatok légyszi!

Legjobb válasz: én pasi vagyok, de ha rám hallgatsz nem kezdeményezel! a pasi dolga! csinálja csak, ha akar valamit! am ha a helyedbe lennék, várnék kicsit, aztán ha semmi reakció, és ugyanaz a nemtudom a válasz, akkor elutasítanám, s probálnék tultenni rajta, és keresni mast.

én pasi vagyok, de ha rám hallgatsz nem kezdeményezel! a pasi dolga! csinálja csak, ha akar valamit! am ha a helyedbe lennék, várnék kicsit, aztán ha semmi reakció, és ugyanaz a nemtudom a válasz, akkor elutasítanám, s probálnék tultenni rajta, és keresni mast.
én is pasi vagyok de sztem biztos van valami indoka ami fontos és amiatt nem vág bele, én várnék rá valameddig ha csaj lenne, nem adnám fel a reményt és a pasi korainak tartja ezt honnan veszed??hany eves vagy egyáltalán?
Szerinted mitõl fél? Talán búza. Vagy nem is fiú.
A kérdező hozzászólása: Igen pasi..és én se vagyok csúnya..álitólag még nem volt barátnõje..:(
Szerintem ha ölelget és közeledik hozzád, akkor biztos tetszel neki, szóval ne szégyellj te kezdeményezni! Én is a félénk típus vagyok és olyan jó érzés mikor nem én kell csinálnom mindent.
Adj neki érthetõbb jeleket és bátrabb lesz.
A kérdező hozzászólása: de mit? régebben én is bátrabb voltam..de valamitõl én is félek..félek hogy lekoppint..:/
Hidd el, egy félénk fiú biztos nem fog lekoptatni, fõleg ha te közeledsz. Ha ölelget meg ilyenek, akkor csak bejössz neki. (Csak akkor ha meleg, bár kétlem.)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Reménykedem, hogy nem meleg :D
Sok sikert :) .
na?

Tetszik egy fiú, hogyan közeledjek hozzá?

Egy suliba járunk, 2 évvel id?sebb nállam. Párszor beszéltünk facebookon, de ennyi. Nem merek ráírni meg nem tudok neki mit mondani. "Szia, hogy vagy? miújság?" aztán megáll az egész. Tudtok adni tippeket? Megköszönönném! 15/l

Legjobb válasz: Két évvel idösebb fiúhoz akarsz közeledni??Légy nagyon óvatos,bármit teszel,lehet,hogy csak könnyû kis kalandnak fog nézni.

Két évvel idösebb fiúhoz akarsz közeledni??Légy nagyon óvatos, bármit teszel, lehet, hogy csak könnyû kis kalandnak fog nézni.

Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, de nem tudom, hogy õ is meleg-e! Mit tegyek? Hogy deríthetém ki? Esetleg, hogy közeledjek felé? /meleg téma/

Beleszerettem a legjobb barátomba és egy edzésre járunk, ezért nehéz nem mutatnom felé bármilyen vonzalmat, de bevallani meg azért nem merem neki, mert ha nem meleg akkor lehet hogy elvesztem, mint barátot és félek, hogy elmondaná a többi barátomnak is és õk is elhagynának. Magamtól viszont nem tudom eldönteni, hogy meleg-e... Ami szerintem utalhat esetleg arra, hogy meleg az az, hogy egyszer úszás edzés után én ültem az öltözõben a padon, õ elõttem meg állt kb fél méterrel, szembe velem és elkezdett átöltözni. Én akaratom ellenére is megbámultam, amit õ is észre vett szerintem, mert nagyon feltûnõ volt, de csak mosolygott rám. Egy évvel fiatalabb nálam és én totál belezúgtam! Tudtok adni valami tanácsot, kérlek? 14/F

Legjobb válasz: Ezért muszáj volt regisztrálnom. 14 évesen nem bírom felfogni hogy egyáltalán hogy jut eszedbe buz.ulni...Biztosan nagyon örvenedenek otthon hogy far.túró vagy, menj inkább suliba és tanulj ahelyett, hogy 14 évesen a legnagyobb gondod az, hogy hogyan bu.zulj.

Ezért muszáj volt regisztrálnom. 14 évesen nem bírom felfogni hogy egyáltalán hogy jut eszedbe buz.ulni...Biztosan nagyon örvenedenek otthon hogy far.túró vagy, menj inkább suliba és tanulj ahelyett, hogy 14 évesen a legnagyobb gondod az, hogy hogyan bu.zulj.
[link]
Figyelj én is meleg vagyok az elsõ probárlkozáskor simán meg kérdeztem és ekkor meg tudtam hogy õ nem meleg a második alkalomal szerencsém volt mert akki elõszõr nemet mondot az segitet nekem párt találni és késõbb õ is meleg lett azóta vele vagyok a neked az van megirva hogy õ lesz az igazi akkor õ lesz ja és velle lenni a legjobb na mindenkinek pusy
kérdezd meg tõle mit szól a melegekhez ha nem utálja õket akkor nyert ügyed van nála! sok sikert majd ird meg hogy alakúlt
Szia na mitortent??
Elsõnek. 14 évesen már tudni lehet hogy mi a beállítottságod.. Én már 8 évesen tudtam, és most 14 évesen nyugodt szívvel ismerem be magamról.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet és az együttérzést! :) Megpróbálok mindent és majd szólok hogy mi lett a vége :D
Kedves Kérdezõ! :) Nagy ívben sz.rd le azt a degradált elsõ válaszolót, bár hozzá kell tennem, hatalmasat derültem a szánalmasan primitív válaszain, úgyhogy ezért köszönet jár neki. A kérdésedre válaszolva azt tudom mondani, hogy lehet, hogy leesett Neki, hogy tetszik Neked, azért mosolygott. Ha valóban legjobb barátok vagytok, akkor elfogadja, és a jelek szerint ez a helyzet áll fenn. :) Én sem merném bevallani Neki, ugyan azok a félelmek szorítanák közben a torkom, mint a Tied. Teljes mértékben megértelek, éltem már át én is ilyen helyzetet, 4 éven át voltam reménytelenül szerelmes a legjobb barátomba, aminek depresszió lett a vége. Tudom, hogy nem könnyû. :/ De a legjobb amit tehetsz, hogy megpróbálod kiverni. A fejedbõl! :DDD Vagy puhatolózz, hogy mit gondol a másságról, netán finoman kérdezgess ilyesfajta témákat, és a reakcióiból leszûrheted, hogy lenne e esélyed, vagy sem. Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy összejöjjön! :) Ha nem túl nagy kérés, majd légy szíves írd meg, hogy végül miképp döntöttél, mi lett a vége. ^^ 16/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! (kivéve 1est)
A barátod majdnem biztos, hogy levágta, hogy tetszik Neked és pont ezért nem zavarja, hogy nézed és csak ezért mosolygott. Több ilyen történetet is hallottam már, hiszen egy valódi barát úgy fogad el és szeret Téged, amilyen vagy és az is lehet, hogy még imponál is neki, hogy bejön Neked.
Kedves 1-es! Mondták már neked, hogy idióta vagy????
Voltam ilyen helyzetben (mondjuk jóval idõsebbként), sajnos nem lehet tudni. Lehet, hogy úgy viselkedik, mint aki viszonozza, de ha rákérdezel, úgyis terelni szoktak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 4#es! :)
Ezért kár volt regisztrálnod, 1es...:D A heteroszexuális fiúknak is csak eszébe jut már csajozni 14 évesen, ha egyszer utat mutat a dákó. Kérdezõ, sehogy sem tudhatod biztosan, hogy meleg így ránézésre. Patthelyzet sajnos.
Te is ugyanúgy tehetsz róla ahogy a szüleid..
A kérdező hozzászólása: Hát kössz #1... Nem tehetek róla :/ Fogadd el vagy ne kommentelj!
1. válaszoló :D :D Legalább 5 percet röhögtem a hozzászólásodon, vagyis hogy "Ezért muszáj volt regisztrálnom." :D :) )) Hát ez mindent visz xdddd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!