Találatok a következő kifejezésre: Hogyan következnek után a (188 db)

18 hetes ultrahang után hogyan következnek tovább a "kötelező" ultrahangok?

Legjobb válasz: a 24 és 26 hét között el kell menni vércukor terhelésre, idöpontot kell kérni és éhgyomorra kell menni. aztán a védönö beutal még vérvételre mert ilyenkor megnézik a vérképet mégegyszer. után a 30. héten lesz uh ..

a 24 és 26 hét között el kell menni vércukor terhelésre, idöpontot kell kérni és éhgyomorra kell menni. aztán a védönö beutal még vérvételre mert ilyenkor megnézik a vérképet mégegyszer. után a 30. héten lesz uh ..
Szia!Én miskolci vagyok és itt van 24 hetesen, 32 hetesen és 36 hetesen!:-)25 hetes kismama
Nálunk utána már csak a 32. és a 36. héten van. Pécsi vagyok
Nálunk is csak 32, ill. 36 hetesen. Ha a vércukor terhelés eredménye miatt szénhidrát diétára fognak, akkor nálunk van még egy UH 28. héten (Szekszárd)

HOGY VANNAK NÉMETÜL A KÖVETKEZÕ KÉRDÕSZAVAK Mire? Mibe? Mivel? Minek? Kire, kivel? Kinél? Ki után? Kiről? Kihez? Ki nélkül? + Mi után? Miről? Mitől? Mihez? Mióta? Mi nélkül? Wie lange? (Mennyi ideig?

és ezen felül tud-e még valaki hozzátenni -e kérdőszólistához? (nem is igazán értem ezt a sok kérdőszót, hogy milyen logika szerint állnak össze!Megírná valaki?

Legjobb válasz: Mire Worauf, Mibe Worin, Mivel Womit, Minek Wozu Kire Auf wen, kivel Mit wem, Kinél? Bei wem, Ki után? nach wem, Kirõl? Über wen, Kihez? Zu wem, Ki nélkül? Ohne wen, Mi után? Nach was, Mirõl? Über was, Mitõl? Wovon, Mihez? Zu was, Mióta? Seit wann, Mi nélkül? Ohne was, Wie lange (Mennyi ideig)-

Mire Worauf, Mibe Worin, Mivel Womit, Minek Wozu Kire Auf wen, kivel Mit wem, Kinél? Bei wem, Ki után? nach wem, Kirõl? Über wen, Kihez? Zu wem, Ki nélkül? Ohne wen, Mi után? Nach was, Mirõl? Über was, Mitõl? Wovon, Mihez? Zu was, Mióta? Seit wann, Mi nélkül? Ohne was, Wie lange (Mennyi ideig)-
mitõl?-wovon? persze
Ezek a "kérdõ névmási határozószavak" Az elöljárószó elé oda kell biggyeszteni a "Wo"-t. Pl. in- Worin? (Miben)
Az elöljárószós fõneveket, ha személyt jelölnek, elöljárószós névmásokkal helyettesítjük. Ha nem személyt jelölnek (vagy egész mondatra vonatkoznak), többnyire névmási határozószókkal helyettesítjük. Pl. Ich denke an meine Freundin An wen denke ich? (személy) Ich denke an meine Prüfung Woran denkst du? (nem személy)

Ti hogyan dolgoztátok fel a forgalmi vizsgán való elhasalást? Mi volt a bukás oka? Ezek után hogyan készültetek a következő vizsgára?

Nagyon kíváncsi vagyok az élményekre.

Legjobb válasz: Én ugyan rutinon buktam el még 3 éve, de elég könnyen túltettem magam rajta. Az én hibám volt, még aznap kicsit elvoltam kenõdve, de a következõ már simán megvolt. Forgalomból elsõre megvoltam, de én egy rakat pótórát vettem, mert nem ment könnyen, és az olyanokkal elnézõbbek általábna, így pl parkolnom sem kellett. De sok ismerõsömet meghúzták forgalomból, mindig alappal. A legjobban a gyalogosokért harapnak és a körforgalomért, aztán parkolásért..apróságokra sem árt figyelni, mint tükrök. Egyébként annyi a lényeg, hogy ne feszülve menj neki a következõnek, csak nyugisan.

Én ugyan rutinon buktam el még 3 éve, de elég könnyen túltettem magam rajta. Az én hibám volt, még aznap kicsit elvoltam kenõdve, de a következõ már simán megvolt. Forgalomból elsõre megvoltam, de én egy rakat pótórát vettem, mert nem ment könnyen, és az olyanokkal elnézõbbek általábna, így pl parkolnom sem kellett. De sok ismerõsömet meghúzták forgalomból, mindig alappal. A legjobban a gyalogosokért harapnak és a körforgalomért, aztán parkolásért..apróságokra sem árt figyelni, mint tükrök. Egyébként annyi a lényeg, hogy ne feszülve menj neki a következõnek, csak nyugisan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)
egész jól. eddig 2x buktam meg most megyek harmadjára. elsõre azért vágtak meg, mert szabálytalanul kanyarodtam. másodszor meg nem adtam meg egy elsõbbséget. harmadiknál már izgulok.
Az izgalom természetes, elvégre veszélyes üzem a gépkocsi, akár halált is okozhatsz... Nos ezért olyan szigorúak, nem azért mert rád haragszanak. Nekik mindegy ki vezet, csak viszonylag jól tegye, és legalább vizsgán ne üssön el babakocsis gyalogost.. javaslom, hogy gyalogosan álldogálj egy forgalmas keresztezõdésben a járda szélén, és figyelj...illetve egy sûrûforgalmú utcában...elég egy fél óra, és meglátod nem is vagy Te olyan rossz vezetõ...
Én ugyan még '93 - ban vizsgáztam, akkor elsõre elkaszáltak, nagyon magam alatt voltam. Így nyáron volt, az oktatóm elment nyaralni valahová kocsival, ahol balesetet szenvedett, kórházba került. Két hétig nemigen vezettem. Apám tanácsára, másodjára (akkor még) kétezer forinttal elõsegítettem a sikeres vizsgát. Egy vadidegen oktató mellett, csapnivalóan vezettem. Mit ad Isten, ugyanaz a vizsgabiztos ült mögém. Még meg is dicsért. Nem a harminc óra alatt tanulsz meg vezetni, legyen meg a papír, után meg sok - sok kilométer. Úgyhogy jobb okosban elintézni, mielõtt elveszik az önbizalmad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
Utolsó hozzászóló! Ugyan ebben a cipõben jártam! :( Én átmentem másik oktatóhoz, vettem 5-6órát igaz, hogy megmondta az új oktatóm, ha 100%ig biztos akarok lenni akkor adjak 30ezret, és meg lesz , HA olyan lesz a vb, akit õ ismer...Elég sokba volt már így is, ezért vittem magammal pénzt, láss csodát meg lett! Elmondta , hogy jól vezetek, nem lesz probléma velem , de nehezen megy kenõpénz nélkül, minden szarságért meghúznak. Elsõ forgalmi vizsgán a rohadt parkolásokért húztak meg, amit az elsõ oktatóm nem tanított meg, hiába mondtam, hogy nem tudok parkolni...Én is sokszor mentem haza sírva, annyira lekezelõen beszélt velem. Nem értem , hogy lehet egyáltalán ez az idióta oktató.... A bukás szar volt, nem kellemes átélni, de átvészelhetõ!

Igaz, hogy császáros szülés után a következő szülésnél nem adhatnak oxitocint?

Legjobb válasz: Én már túl vagyok 2 császáron, és tapasztalatból mondom, hogy ha már volt 1 császáros szülésed akkor nagy valószínûséggel a következõ is az lesz, mert az orvosok nem akarnak kockáztatni.

Én már túl vagyok 2 császáron, és tapasztalatból mondom, hogy ha már volt 1 császáros szülésed akkor nagy valószínûséggel a következõ is az lesz, mert az orvosok nem akarnak kockáztatni.
Igaz! Barátnõmnek elsõ császár volt, másodiknál próbálkoztak simán.Ki is tágult, de sajnos nem haladt elõre a gyerek a szülõcsatornában, így vitték császárra.Kiderült, hogy valami repedése is lett a méhén, úgyhogy amúgy is meg kellett volna mûteni.Szerencse, hogy nem lett semmi baj.
Nálunk sem adnak, mert félõ, h a méh nem bírná a mesterséges fájást. Nekem tök fura olyat olvasni, h vki császárt szeretne másodszorra is. én nagyon szerettem volna sima szülést, azt az élményt, ahogy kibújik a kicsi és rám rakják ... mondtam is az orvosnak h sima szülést szeretnék másodszorra, de nekem sajnos nagyon fájt a hegem így 10 óra vajúdás után császár lett. Persze ezzel nem ítéllek el, az elõzõ rossz emlék miatt megértelek, meg persze a baba a legfontosabb.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az én dokimnak nem ez véleménye. Sima szülésnek indulunk neki januárban pedig 3 éve császárral szültem. :( Az enyém azt mondta nála már rengetegen megszültek minden gond nélkül császár után persze a végén figyeljük majd a heget meg, hogy hogy vagyok meg a baba hogy van de sajnos nagyon jól vagyok, a hegem sem érzem egyáltalán. Az elsõ azért lett csaszis mert bár nagyon nehezen kitágultam (16óra szenvedés után) a baba nem jött le.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyomták belém az oxit mint az állat, hogy gyorsuljunk már be de így is nagyon lassan haladtunk és meg úgy éreztem meghalok már annyira fájt. :( A dokim most annyit ígért, hogy most ennyit nem fogunk várni. Néhány óra után ha látszik már, hogy megint nehezen fog menni, megmût. Különben Õ is azt mondta, hogy valszeg csaszi lesz a vége de nem így állunk hozzá. :( Az kérdésemet azért tettem fel mert ha most nem adhatnak oxit akkor talán nem fog annyira fájni meg akkor úgyis lassan fogunk haladni ebben biztos vagyok és remélem inkább gyorsan megmût. :O Én azon leszek.
Nekem SOS császár volt az elsõ, most a második ismét császár lesz, programozott, az én dokim nem mondta, hogy szenvedjünk egy kicsit a mûtét elõtt. Bár nem vagyok császárpárti, és nagyon félek tõle, nem értem, hogy miért nem döntheted el TE egyedül, hogy milyen szülést szeretnél. Számomra ez elég kiábrándító. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem kaphatsz oxitocint. :(
A kérdező hozzászólása: Hát, igen, én is azt hittem, hogy nem lesz probléma vele megbeszélni, hogy csaszi legyen mert neki is könnyebb lenne egy elõre megbeszélt idõpontban megmûteni. Most így akármikor berángathatom, hogy szülök. Én becsülöm egyébként emiatt mert szépen elmagyarázta, hogy ez az én és babám érdeke és neki ez a legfontosabb. Azért szeretnék inkább császárt mert nekem a vajúdás borzasztó élmény volt, nem akarom még egyszer ill a kitolás az amitõl a legeslegjobban félek de már gyerekkorom óta. A császárral meg nem volt gondom, több más jellegû mõtétem is volt már így tapasztaltam, hogy nagyon jó a sebgyógyulásom és hamar és könnyen felépülök egy mûtét után így attól cseppet sem félek.

7 darab szaktanári figyelmeztetőm volt idén, de nem volt osztályfőnökim, pedig elvileg "következő fokozat" van. Én tudom rosszul, hogy 1 szaktanári után a következő fokozat jönne?

17/F, 11. oszt.

Legjobb válasz: Nem tudom,d ee z miért lényeges? Nekem is volt általános suliban mindenféle figyelmeztetésem, de egyszer sem foglalkoztam a dologgal, hogy épp milyet kapok.

Nem tudom, d ee z miért lényeges? Nekem is volt általános suliban mindenféle figyelmeztetésem, de egyszer sem foglalkoztam a dologgal, hogy épp milyet kapok.
Nálunk nem volt ilyen, hogy ennyi után jönne a köv. fokozat. A bûn mértékétõl függött a büntetés. Ergo, ha beszólsz a tanárnak, azért szaktanárit kapsz, ha belököd a medencébe úszásórán, akkor ofõit, ha meg tegyük fel felpofozod akkor igazgatóit
A kérdező hozzászólása: Visszabeszélésért kaptam mindet.
Házirendben le van írva. Nálunk 3 szaktanári után ofõi, 3 ofõi után igazgatói, 3 igazgatói után meg nevelõtestületi, de akár fegyelmi is lehet
Nincs általános szabály, a házirendben van leírva, de mérlegelhetnek is. Hiányzott netán? Az elõzõnek a figyelmébe ajánlom egyébként, hogy aki felpofozza a tanárt, az nem igazgatóit kap, hanem bíróság elé áll. Nem egészen ugyanaz.
Nem az elõzõ, értelemszerûen.
Nem kell foglalkozni az ilyen baromságokkal! Mi mindig kinevettük a tanárt, mikor szaktanárit adott.
Akkor büszke lehetsz magadra... Komolyan az ilyen kölyköket meg kéne taposni, mint te... Nem azt mondom, hogy a tanár nem reagálja túl a dolgokat néha, de nem kéne kiröhögni... kár, hogy már nem lehet veréssel fegyelmezni a gyereket...
Szerintem meg téged kéne megtaposni, aki látatlanból ilyet mond valakirõl. Nyugi, nem a szemébe nevettünk...hanem a háta mögött. Na így jobb? Amikor adta, pókerarccal ültünk tovább.

Hogyan következnek egymás után erősség sorrendben a pókerben a lapleosztások?

Legjobb válasz: 1. (a legerõsebb:) royalflös (royal flush): 10, J, Q, K, A, mind azonos színben, 2. flös (straight flush): öt azonos színû, egymást követõ lap, 3. póker (four of a kind): négy azonos értékû lap, 4. full house: három azonos értékû és két azonos értékû lap, 5. színflös (flush): öt azonos színû lap, 6. sor (straight): öt egymást követõ lap különbözõ színekben, 7. drill (three of a kind): három azonos értékû lap, 8. két pár (two pairs): két-két azonos értékû lap, 9. egy pár (one pair): két azonos értékû lap, 10. üres kéz (high card): semmilyen figura. Egyenlõség esetén a következõk nyernek: flös, póker, sor, drill: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll, full: amelyiknek háromlapos része a legmagasabb értékû, színflös, üres kéz: amelyiknek legnagyobb lapja a legmagasabb; ha ez egyforma, a következõ lap; ha mind egyforma, nincs döntés, két pár: amelyiknek nagyobb értékû párja a legmagasabb értékû; ha ez megegyezik, a másik pár dönt, egy pár: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll; ha ez megegyezik, a többi három lap közül a legmagasabb, a többi kézben nem szereplõ lap dönt.

1. (a legerõsebb:) royalflös (royal flush): 10, J, Q, K, A, mind azonos színben, 2. flös (straight flush): öt azonos színû, egymást követõ lap, 3. póker (four of a kind): négy azonos értékû lap, 4. full house: három azonos értékû és két azonos értékû lap, 5. színflös (flush): öt azonos színû lap, 6. sor (straight): öt egymást követõ lap különbözõ színekben, 7. drill (three of a kind): három azonos értékû lap, 8. két pár (two pairs): két-két azonos értékû lap, 9. egy pár (one pair): két azonos értékû lap, 10. üres kéz (high card): semmilyen figura. Egyenlõség esetén a következõk nyernek: flös, póker, sor, drill: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll, full: amelyiknek háromlapos része a legmagasabb értékû, színflös, üres kéz: amelyiknek legnagyobb lapja a legmagasabb; ha ez egyforma, a következõ lap; ha mind egyforma, nincs döntés, két pár: amelyiknek nagyobb értékû párja a legmagasabb értékû; ha ez megegyezik, a másik pár dönt, egy pár: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll; ha ez megegyezik, a többi három lap közül a legmagasabb, a többi kézben nem szereplõ lap dönt.
Itt nézd meg a játékszabályok alatt. Van egy képes ábra is ami megmutatja. http://pokerholdem.hu Pókerkellékek is vannak :)
2006ban írtad ki ? aztaa :)
asd
1 pár 2 pár drill sor full house póker royal flush
asd new!
mindig vissza nézik a legutolsó kérdést:D
ez tényleg jó régen volt XD
majdnem 7 éves ez a kérdés :O

Mennyire törvényszerű, hogy peteérés/tüszőrepedés után 14 nappal következik be a menstruáció, már ha bekövetkezik? Plusz/mínusz?

Legjobb válasz: Semennyire sem.Sõt átlagba nem így van, ez csak kb-i adat.Éa csak akkor ha a ciklusod mindig 28 napos.Elõtte és utána is be következhet 72 órával.Erre vannak az ovulációs tesztek,azok már elõtte 72 órával jelzik, hogy valószínû 72 óra múlva be következik.Ilyenkor nem mindig egyforma erõs a 2 csík.De ha már van 2 csík, de nem egyforma erõs,mi úgy csináltuk, hogy nem csináltam másik tesztet, hanem onnantól 1 hétig tutti akció volt.De a hõmérõzés is jó erre az idõszakra.Sok szerencsét 39 hetes kismama

Semennyire sem.Sõt átlagba nem így van, ez csak kb-i adat.Éa csak akkor ha a ciklusod mindig 28 napos.Elõtte és utána is be következhet 72 órával.Erre vannak az ovulációs tesztek, azok már elõtte 72 órával jelzik, hogy valószínû 72 óra múlva be következik.Ilyenkor nem mindig egyforma erõs a 2 csík.De ha már van 2 csík, de nem egyforma erõs, mi úgy csináltuk, hogy nem csináltam másik tesztet, hanem onnantól 1 hétig tutti akció volt.De a hõmérõzés is jó erre az idõszakra.Sok szerencsét 39 hetes kismama

5-6 HÓS babával hogy nézz ki a napirendetek? Mi következik mi után? Este mikor alszik el, fürdés után, vagy később?

Legjobb válasz: Szia! Mi 8 körül kelünk, reggeli 9 kor. Eszik még 12-kor, 15-kor, 18-kor, 21-kor. Néha éjjel is felkel. 2-3x kap gyümit/fõzit, az egyik a vacsi, mert így alussza át az éjszakát. Amúgy anyatejes. Fürdés 7-8 közt van este, de csak 9kor alszik, van, hogy fél10-kor.

Szia! Mi 8 körül kelünk, reggeli 9 kor. Eszik még 12-kor, 15-kor, 18-kor, 21-kor. Néha éjjel is felkel. 2-3x kap gyümit/fõzit, az egyik a vacsi, mert így alussza át az éjszakát. Amúgy anyatejes. Fürdés 7-8 közt van este, de csak 9kor alszik, van, hogy fél10-kor.
06:00 ébredés, reggeli 09:00 tízórai + séta; alszik a babakocsiban 13:00 felébred, ebéd 16:00 uzsonna + séta; alszik kb. 1 órát 19:30 fürdetés, vacsora Ezután apa - lánya szokásos esti programja következik: lézer 'show'. Elemlámpával a sötét szobában világít a falra és közben dúdol vagy 'énekel' neki. Kb. 10 perc és hason alszik a lányunk reggelig.
2. vagyok, ez kimaradt: Fürdetés és vacsora után pedig az alvásig altatással együtt összesen 20-25 perc telik el.
január 4-én lesz 5 hónapos!!reggel 5-6 óra fele kell és szopizik utána vissza alszunk kb 9ig aztán megint szopizik utána játszunk nevetgél, dumál, forgolódik és szundizik egy fél órát , aztán 1 kór megint szopizik 2óra körül lemegyünk sétálni ahogy leérek a másodikról már alszik is , ebbe a hidegbe kb 1 órát sétálunk , és olyan 5 körül felébred utána megint szopizik aztán jön apa és játszunk..8körül fürdik és utána szopizik általában belealszik a szopizásba akkor már fél 9-9 körül alszik , de ha nem akkor 10 körül megint cicire teszem és azonnal bealszik!!Néha felébred 3 körül hogy éhes de ez elég ritka kb 3 szór havonta!!
Az én lánykám 6 hónapos. 3hónapos kora óta átalussza az éjszakát. 6-7 között ébred, öltözés és rögtön evés. 9-kor kap gyümit, majd alszik egy fél órát. 11-kor tízórai, és megyünk sétálni. Ilyenkor a levegõn van egy nagy alvás. 14-15h ebéd. Itt már sokat játszunk és amikor elfárad, akkor elalszik, épp ahol vagyunk(játszószõnyeg, hinta). 17-18h-kor uzsi van. 19:30 legkésõbb a fürdés, majd vacsi. Itt még 20perc játék van. 20:30-kor teszem ágyba, legkésõbb 9-kor alszik. :) ))
január 1-én lesz 5hónapos, tápszeres 8.30körül kel fel 9kor van a reggeli (12ig alszik kb. 1órát a hintába) 12kor adok neki fõzeléket vagy valamilyen gyümit +teát 15kor eszik (két evés között itt is alszik de 1óránál már kicsit többet, szintén a hintába) 18kor eszik 20kor fürdetés majd fürdés után vacsizik közben bealszik és megyünk a kiságyba majd másnap reggel 8.30kor találkozunk:) Azért csinálom így, mert így könnyebben elalszik a babám, ha fürdés után eszik. Mert így a víz kihúzza jól belakik és csicsikál:)
5, 5 hónapos a babám. 5 óra hajnali szopi 8 reggeli szopi 9 fél óra alvás 10.30 gyümi 11.30 fél óra alvás 13 szopi 13.30-16.00 alvás 17 tejpép 18 fél óra alvás 20 fürdés. szopi, alvás
Nekem 4-5 napot késett miatta, utána a következõ hónapban visszaállt és ugyanugy 28 napra jött meg :)

Voltatok már abban a helyzetben hogy a többszöri csalódásaitok után a következő párotokban egyszerűen nem tudtatok már megbízni, nem mertetek mert féltetek? Hogyan tudtatok újra bízni és mennyi idő után akinek ezen sikerült átvergődnie?

Mindezt úgy értem hogy szeretitek akivel együtt vagytok,de a bizalom még nem alakult ki bennetek mert féltek hogy újra csalódnotok kell.

Legjobb válasz: #6-os! azért, ha nem muszáj, nem csinálnék magamból hülyét, ha megelõzhetõ, egy kis bizalmatlansággal, hogy átbasszanak...

#6-os! azért, ha nem muszáj, nem csinálnék magamból hülyét, ha megelõzhetõ, egy kis bizalmatlansággal, hogy átbasszanak...
A probléma gyökere egyébként nálatok az hogy nem a párotokban nem bíztok, hanem kevésnek tartjátok magatok. Nincs önbizalom, attól féltek hogy úgyis lecserél mert nem vagytok elég jók. Legyetek! Nincs semmi ami visszatartson, valamiért mégiscsak veletek van. Ha nem szeretne elmenne mással, de nem teszi. Akkor meg minek aggódni??
7es Nyilván nem azt mondom hogy bízz meg a simlis képû kisebbségiben a sarkon. De az olyan emberekben akik alapvetõen normálisak (FÕLEG ha a barátodról/barátnõdrõl van szó) azok megérdemlik a teljes, és maradéktalan bizalmat. Aki normális és szeret téged mint haver/barát/szerelmed, az nem fog hülyét csinálni belõled. És ha valaki mégis megteszi attól búcsút kell venni egy életre. Nem veszitek észre hogy ez az idióta bizalmatlan hozzáállás az ami egy csomó kapcsolatot megmérgez? Ha átcsesz, és kiderül akkor megy a levesbe, kicsit szenvedsz, pár hétig szar, aztán lesz más és kész.. az élet megy tovább, tök felesleges ilyeneken parázni, aki mégis ezt teszi a saját kis életét [email protected] el vele.. az õ dolga, nem tudom sajnálni.
Ismerõs a dolog, én is ezzel küzdök, pedig imádom a jelenlegi páromat és látszólag õ is engem... de minden percért hálát adok hogy még mindig velem van, a jövõtõl meg egyenesen rettegek...
Ez egy nagyon szar hozzáállás. Igen, lehet hogy csalódni fogsz, mert az életben semmire sincsen garancia. Ha csalódsz, akkor majd újra felállsz és levonod a következtetést. Viszont ha nem adod át teljesen magad a szerelemnek és a kapcsolatnak, sose leszel teljesen boldog.
Még nem sikerült... Lassan 3 éve.
Ez mondjuk egy nagyon nagyon rossz hozzáállás. Mindenkinek meg kell adni a bizalmat, méghozzá teljes mértékben EGYSZER, és nem többször. Viszont amíg azt el nem játssza (amire jó esetben soha nem kerül sor) addig feltétlenül meg kell hogy bízz benne. A saját élted teszed nyomorúságossá, a közeledben élõkérõl nem is beszélve ha senkiben nem bízol meg. A csalódásokat nem kell annyira a lelkedre venni, az élet megy tovább, sajnos ez is a része, és elhiheted mindenkinek kijut belõle. De az embert azt teszi erõssé hogyha 10szer elesik, 11edszerre is felkel.
A kérdező hozzászólása: 11 hónapja lesz pár nap múlva hogy együtt vagyok jelenlegi párommal. Nagyon szeretem õt az elsõ talàlkozásunk óta. Õ is engem, mert ha nem így lenne nem tartana ki mellettem mert sokszor megyek az idegeire. Illetve lelkileg mindent megkapok tõle, sokszor visz el csak úgy éttermekbe enni, mint pl pizzéria, gyrosos vagy kínaiba. Vagy csak a barátaival egy egyszerû összejövetelre. De a helyzet az hogy az elõzõ kapcsolataim nagyon rosszak voltak. Már nem merek bízni senkiben. Barátaim sincsenek pont azért mert kihasználtak. Attól félek ha újra tudnék bízni bárkiben akkor kapna az alkalmon és összetörné a szívemet
Ismerõs az érzés.Félsz, hogy újra szerelmes leszel és , hogy újra összetörik a szíved.Nem kell azonnal megbíznod valakiben , várj amíg kialakul.Ez lehet több idõt vesz igénybe.Az nem jelenti azt , hogy nem szereted a másikat, hogy ennyi csalódás után nem tudsz megbízni benne.Hidd el ha õ kiérdemli, lassacskán meg fogsz benne bízni.
Én nagyon sok emberben csalódtam már. Most nincs senkim, és pont attól félek, hogyha lesz is valaki valaha, nem fogok tudni teljesen megbízni benne, pedig egy kapcsolat alapja a bizalom. Ahhoz, hogy a bizalom teljesen kialakuljon, sok idõ kell, és jól meg kell ismerni a másik félt. Ha mindez megvan, úgyis kialakul. Legalább is én ebben bízok..:)
Egy cipõben járunk, attól tartok sehogy :/ Ha egyszer átverik az embert akkor az a tüske már örökre benne marad, arról nem is beszélve hogy aki egyszer átver, és utána nem marad következménye a tettének, magyarul eltekintesz neki, azzal gyakorlatilag azt éred el hogy úgy fogja érezni bármit megtehet veled , úgyis megbocsájtasz. Szerintem az elsõ nagyobb csalódásnál azonnal szakítani kell, mert akiben benne van a hajlam hogy hazudik/átver/félrelép, az úgyis megteszi újra. Ha adódik egy lehetõség, megint élni fog vele szerintem :/ lehet nem holnap, lehet nem a jövõ héten, hanem mondjuk 2 év múlva.
Az en elso komoly szerelmemben nagyon nagyot csalodtam...tobb mint 2 evig voltunk egyutt...nehez beismerni sajat magamnak is, hogy hat sajnos o ilyen... Egy idiotat csinalt belolem. Viszont en bizom abban, hogy a kovetkezo kapcsolatom jo lesz es nem kovetem el a hibakat ujra es, hogy hamarabb rajovok , hogy nincs rendben valami ...ha a kovetkezo paromnak lesznek is hibai, remenyeim szerint ugyanilyen akkor sem lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!