Találatok a következő kifejezésre: Hogyan következnek után (200 db)

Hogyan következnek egymás után erősség sorrendben a pókerben a lapleosztások?

Legjobb válasz: 1. (a legerõsebb:) royalflös (royal flush): 10, J, Q, K, A, mind azonos színben, 2. flös (straight flush): öt azonos színû, egymást követõ lap, 3. póker (four of a kind): négy azonos értékû lap, 4. full house: három azonos értékû és két azonos értékû lap, 5. színflös (flush): öt azonos színû lap, 6. sor (straight): öt egymást követõ lap különbözõ színekben, 7. drill (three of a kind): három azonos értékû lap, 8. két pár (two pairs): két-két azonos értékû lap, 9. egy pár (one pair): két azonos értékû lap, 10. üres kéz (high card): semmilyen figura. Egyenlõség esetén a következõk nyernek: flös, póker, sor, drill: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll, full: amelyiknek háromlapos része a legmagasabb értékû, színflös, üres kéz: amelyiknek legnagyobb lapja a legmagasabb; ha ez egyforma, a következõ lap; ha mind egyforma, nincs döntés, két pár: amelyiknek nagyobb értékû párja a legmagasabb értékû; ha ez megegyezik, a másik pár dönt, egy pár: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll; ha ez megegyezik, a többi három lap közül a legmagasabb, a többi kézben nem szereplõ lap dönt.

1. (a legerõsebb:) royalflös (royal flush): 10, J, Q, K, A, mind azonos színben, 2. flös (straight flush): öt azonos színû, egymást követõ lap, 3. póker (four of a kind): négy azonos értékû lap, 4. full house: három azonos értékû és két azonos értékû lap, 5. színflös (flush): öt azonos színû lap, 6. sor (straight): öt egymást követõ lap különbözõ színekben, 7. drill (three of a kind): három azonos értékû lap, 8. két pár (two pairs): két-két azonos értékû lap, 9. egy pár (one pair): két azonos értékû lap, 10. üres kéz (high card): semmilyen figura. Egyenlõség esetén a következõk nyernek: flös, póker, sor, drill: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll, full: amelyiknek háromlapos része a legmagasabb értékû, színflös, üres kéz: amelyiknek legnagyobb lapja a legmagasabb; ha ez egyforma, a következõ lap; ha mind egyforma, nincs döntés, két pár: amelyiknek nagyobb értékû párja a legmagasabb értékû; ha ez megegyezik, a másik pár dönt, egy pár: amelyik a legmagasabb értékû lapokból áll; ha ez megegyezik, a többi három lap közül a legmagasabb, a többi kézben nem szereplõ lap dönt.
Itt nézd meg a játékszabályok alatt. Van egy képes ábra is ami megmutatja. http://pokerholdem.hu Pókerkellékek is vannak :)
2006ban írtad ki ? aztaa :)
asd
1 pár 2 pár drill sor full house póker royal flush
asd new!
mindig vissza nézik a legutolsó kérdést:D
ez tényleg jó régen volt XD
majdnem 7 éves ez a kérdés :O

Hogy következnek egymás után az oltások (kötelező- és nem kötelező)?

Sziasztok! Ezen a téren nagy hiányosságaim vannak. Most lesz 2 hónapos a kislányom, és jönnek az oltások, de fogalmam sincs melyik, mikor, hogyan... Tudtok nekem ebben segíteni? Van erre valami táblázat? Azt tudom, hogy: 1. -BCG (TBC)-kötelező- szülést követően a kórházban 2. -Rotateq - nem kötelező- kb. 2 hónapos korában, 2-3 alkalommal kell beadni - Pneumococcus...vagy valami hasonló - nem kötelező- szintén 2 hónapos korban... és így tovább....(na ez érdekelne) :)

Legjobb válasz: KÖTELEZÕ OLTÁSOK Bcg szülést követõen a kórházban, de legfeljebb 6 hetes korig meg kell kapnia (pl. otthonszülésnél, aki útólag viszi be) 2,3,4,18 hónaposan Pentaxim nevü kötelezõ oltás (járványos gyermekbénulás, tetanusz, torokgyík, szamárköhögés, haemophilus influenzae b ellen) (Aki még 2011.07. elõtt született az még Infanrix IPV HIB oltóanyagot kapott, nagy különbség nincs, csak a gyártócég) Ebbõl 6 éves korban és 6. osztályban van még egy emlékeztetõ, de abban már nincs benne a Haemophilus inf. B, csak 4 komponensû. 15 hónaposan és 6. osztályban Priorix oltóanyag (mumpsz, rózsahimlõ, kanyaró ellen) 7. osztályban (pár éve még 8.ban volt) Hepatitis B ellen azt hiszem Engerix B oltóanyagot használnak most NEM KÖTELEZÕ OLTÁSOK Rotarix(rotavírus ellen): 6 hetes kortól adható, lehet egyszerre is a kötelezõvel, szájon át adott oltás, nem injekció, 2 oltásból áll, legkésöbb 24 hetes korig meg kell kapnia mindkettõt. 2 éves korig ad védettséget Rotatec (rotavírus ellen): hasonló az elõzõhöz, de ebbõl 3 oltás kell Prevenar (ingyenes) Sreptococcus pneumoniae ellen (13 féle szerotipust tartalmaz). Ajánlott oltási rendje: 2,4, 15 hónaposan, vagyis ilyenkor a kötelezõvel együtt kapja, két szurit kap egyszerre. De elvileg lehetõség van arra hogy külön kérjed, 1 éves kor után már csak egy oltás kell a három helyett, de ez orvostól is függ, hogy belemegy-e, 2 korig ingyenes csak ha utána kéred fizetni kell érte. Meningococcus C (gennyes agyhártyagyulladás egyik tipusa) ellen 3 oltóanyag van forgalomban: Menjugate, Meningitec, Neis-vac. Orvosfüggõ, hogy melyiket írja fel, pár száz forintos különbség van köztük. 2 éves korig van rá támogatás, utána már csak teljes áron lehet megvenni. Általában 1 éves kor után szokták beadni, mert akkor már csak egy oltás kell. Báráyhimlõ ellen a Varilrixbõl 2 oltás kell 9 hónapos kortól adható, de általában 2 éves kor körül szokták beadatni Kullancs által okozott agyvelõgyulladás ellen két oltóanyag van forgalomban: Encepur junior és FSME-Immun Junior. 1 éves kor után lehet adni, az alapimmunizálás 3 oltásból áll, utána pedig emlékeztetõ oltások kellenek egész élet során Lány esetén HPV ellen (méhnyakrák megelõzésére): Cervarix (10 éves kortól) ill. Silgard (9 éves kortól) nevü oltóanyag van forgalomban 3 oltás kell belölük. Influenza ellen minden évben lehet oltatni, vannak kombinált oltóanyagok is, 1 éves kor fellett.

KÖTELEZÕ OLTÁSOK Bcg szülést követõen a kórházban, de legfeljebb 6 hetes korig meg kell kapnia (pl. otthonszülésnél, aki útólag viszi be) 2, 3, 4, 18 hónaposan Pentaxim nevü kötelezõ oltás (járványos gyermekbénulás, tetanusz, torokgyík, szamárköhögés, haemophilus influenzae b ellen) (Aki még 2011.07. elõtt született az még Infanrix IPV HIB oltóanyagot kapott, nagy különbség nincs, csak a gyártócég) Ebbõl 6 éves korban és 6. osztályban van még egy emlékeztetõ, de abban már nincs benne a Haemophilus inf. B, csak 4 komponensû. 15 hónaposan és 6. osztályban Priorix oltóanyag (mumpsz, rózsahimlõ, kanyaró ellen) 7. osztályban (pár éve még 8.ban volt) Hepatitis B ellen azt hiszem Engerix B oltóanyagot használnak most NEM KÖTELEZÕ OLTÁSOK Rotarix(rotavírus ellen): 6 hetes kortól adható, lehet egyszerre is a kötelezõvel, szájon át adott oltás, nem injekció, 2 oltásból áll, legkésöbb 24 hetes korig meg kell kapnia mindkettõt. 2 éves korig ad védettséget Rotatec (rotavírus ellen): hasonló az elõzõhöz, de ebbõl 3 oltás kell Prevenar (ingyenes) Sreptococcus pneumoniae ellen (13 féle szerotipust tartalmaz). Ajánlott oltási rendje: 2, 4, 15 hónaposan, vagyis ilyenkor a kötelezõvel együtt kapja, két szurit kap egyszerre. De elvileg lehetõség van arra hogy külön kérjed, 1 éves kor után már csak egy oltás kell a három helyett, de ez orvostól is függ, hogy belemegy-e, 2 korig ingyenes csak ha utána kéred fizetni kell érte. Meningococcus C (gennyes agyhártyagyulladás egyik tipusa) ellen 3 oltóanyag van forgalomban: Menjugate, Meningitec, Neis-vac. Orvosfüggõ, hogy melyiket írja fel, pár száz forintos különbség van köztük. 2 éves korig van rá támogatás, utána már csak teljes áron lehet megvenni. Általában 1 éves kor után szokták beadni, mert akkor már csak egy oltás kell. Báráyhimlõ ellen a Varilrixbõl 2 oltás kell 9 hónapos kortól adható, de általában 2 éves kor körül szokták beadatni Kullancs által okozott agyvelõgyulladás ellen két oltóanyag van forgalomban: Encepur junior és FSME-Immun Junior. 1 éves kor után lehet adni, az alapimmunizálás 3 oltásból áll, utána pedig emlékeztetõ oltások kellenek egész élet során Lány esetén HPV ellen (méhnyakrák megelõzésére): Cervarix (10 éves kortól) ill. Silgard (9 éves kortól) nevü oltóanyag van forgalomban 3 oltás kell belölük. Influenza ellen minden évben lehet oltatni, vannak kombinált oltóanyagok is, 1 éves kor fellett.
A védõnõnek van listája. Kérd el, hagy dolgozzon :) )))
Kötelezõ védõoltások idõpontjai: betöltött 2 hó, 3 hó, 4 hó, 15 hó, 18 hó
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1s Tekerj az oldal aljára, ott vannak a magyarországi kötelezõ és nem kötelezõ oltások listája, és idõpontjai.
Amit adtak a kórházban felicitas kiskönyv, abban részletesen le van írva, hogy melyik mikor és mire való.
A kérdező hozzászólása: Tényleg a kiskönyv... még benn olvastam is... Köszi! Védõnõvel bajban vagyok, mert jelenleg most kaptuk a második ideiglenest :s de letisztázom majd vele is. Wikipédián is utánanézek, köszi a linket! Néha olyan apró dolgok nem jutnak az eszembe...sok dolog pedig olyan evidens, és régen tudtam is! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!
A kérdező hozzászólása: 21:49 Tyûûû, nagyon felkészült vagy, hálás köszönet érte! Ma nyûgös volt a kislányom (hasfájás :( ), így holnap összesítem magamnak egy táblázatba. MINDENKINEK köszönöm a segítséget! Jó éjt!

18 hetes ultrahang után hogyan következnek tovább a "kötelező" ultrahangok?

Legjobb válasz: a 24 és 26 hét között el kell menni vércukor terhelésre, idöpontot kell kérni és éhgyomorra kell menni. aztán a védönö beutal még vérvételre mert ilyenkor megnézik a vérképet mégegyszer. után a 30. héten lesz uh ..

a 24 és 26 hét között el kell menni vércukor terhelésre, idöpontot kell kérni és éhgyomorra kell menni. aztán a védönö beutal még vérvételre mert ilyenkor megnézik a vérképet mégegyszer. után a 30. héten lesz uh ..
Szia!Én miskolci vagyok és itt van 24 hetesen, 32 hetesen és 36 hetesen!:-)25 hetes kismama
Nálunk utána már csak a 32. és a 36. héten van. Pécsi vagyok
Nálunk is csak 32, ill. 36 hetesen. Ha a vércukor terhelés eredménye miatt szénhidrát diétára fognak, akkor nálunk van még egy UH 28. héten (Szekszárd)

A következő a problémám. Adott egy iPhone4 -es telefon. T-Mobilos és úgy vásároltam nemrégiben, hogy frissítés után ledobta a wifi-t. Hogyan lehet ezt orvosolni? Ha 5. 0.1-et teszek fel és a modem firmware-t is frissítem az vajon megoldja a problémát

Mivel iOS 5. 0.1-be találtam csak shsh ellenőrzöttet így azt tettem fel de no reaction. Még arra gondoltam, hogy Downgradelni kéne tán a firmware-t. Esetleg, ha valakinek lenne shsh-ja iOS 6.1.2-höz iPhone 4 -hez azt megköszönném.

Hallottam, hogy különböző Sherlock Holmes könyveket írt Sir Arthur Conan Doyle, pontosan hogy következnek egymás után?

Pontosan milyen sorrendbe vannak a könyvek? Milyen sorban érdemes elolvasni?

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/Canon_of_Sherlock_Holmes

Nincs közöttük meghatározott sorrend.
Az utolsó eset-et kell a végére hagyni.
az utolsó eset után írt még Sherlock Holmes történeteket. sorban: A bíborvörös dolgozószoba A Négyek jele/A dilettáns detektív Sherlock Holmes kalandjai Sherlock Holmes emlékiratai A Sátán kutyája Sherlock Holmes visszatér A félelem völgye Az utolsó meghajlás Sherlock Holmes esetnaplója (Sussexi vámpír)
4. Olvastad az Utolsó eset-et? Szerintem nem, mivel akkor értenéd, miért azt kell utoljára hagyni.
igen olvastam, de ettõl függetlenül a kérdezõ elsõ kérdése az volt, hogyan következnek sorban a könyvek. úgy, ahogyan írtam. hogy hogyan érdemes õket olvasni az meg mindenkinek szubjektív véleménye.
Ha a Sherlock Holmes emlékirataiban az Utolsó esetben a detektív meghal, akkor szerinted a Sátán kutyájában csupán Watson képzeletében él? Gondolkozz már EMBER!
Az utolsó eset volt a lezárás, de kiadói nyomásra feltámasztotta a karaktert. A Sátán kutyájával kapcsolatban elég sokszor megvádolták plágiummal, sõt gyilkossággal is. Egyébként a kötet simán játszódhat az Utolsó eset elõtt is, nem emlékszem, hogy bármelyikben is lett volna pontos idõpont. Mindegyik dr. Watson emlékiratait tartalmazza.
A Sátán kutyája az Utolsó eset elõtt játszódik, ez tény. Csak az Utolsó eset megírása után írta meg, amikor követelték, hogy támassza fel Sherlock Holmes karakterét. Mivel ez megtörtént és még utána sok kalandjuk volt, ezért semmiképpen sem kell utoljára hagyni.

Peteérésemet jelezheti az hogy menstruáció után 13-14 nappal pattanások jelennek meg és következő menstruáció jelentkezéséig néha fájdogál a hasam mint mikor menstruálok csak ugye gyengébben? 28 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Peteéréskor nekem is pattanásaim vannak, és rá 2 hétre menstruációkor is. Peteéréskor szurkálhat a peteérés oldala. A hasfájdogálás is lehet természetes, bár hogy 2 hétig ... tudni kellene hogyan fáj, de szerintem a nõgyógyászati vizsgálaton említsd meg az orvosnak. Nem árt néha egy ultrahang vagy egy hormonvizsgálat.

Peteéréskor nekem is pattanásaim vannak, és rá 2 hétre menstruációkor is. Peteéréskor szurkálhat a peteérés oldala. A hasfájdogálás is lehet természetes, bár hogy 2 hétig ... tudni kellene hogyan fáj, de szerintem a nõgyógyászati vizsgálaton említsd meg az orvosnak. Nem árt néha egy ultrahang vagy egy hormonvizsgálat.

Veletek is előfordult már, hogy annyira sokszor hallgattátok már meg ugyanazt a zenelistát az MP3-lejátszótokon, hogy már kívülről tuðjátok, hogy a következő után mi fog jönni? Honnan szerezzek új zenéket?

Már évek óta ugyanazok a számok vannak a lejátszómon, apró variálgatással, és már nagyon-nagyon unom. Szeretnék újítani, csak nem tudom, honnan nézzek új zenéket. Rádiót annyira nem hallgatok youtube-on meg nem tudom, mire keressek rá.

Legjobb válasz: www.langologitarok.hu www.recorder.hu én ezeket olvasom, jó kis lemezkritikák vannak

http://www.langologitarok.hu http://www.recorder.hu én ezeket olvasom, jó kis lemezkritikák vannak
én általában filmekben hallott zenékre keresek rá és így ismerek meg új bandákat :)
Csatlakoznék az elsõhöz, csak még hozzátenném a nuskull.hu-t.:)

Volt már valakivel olyan, hogy peteérés után egy héttel mikor a beágyazódás következik menstruációs görcsöket tapasztalt? Most akkor valószínüleg megtörtént a beágyazódás?

Legjobb válasz: szia!na ez engem is érdekelne!ma vagyok a ciklus 26 napjánál és már ez lesz a 3-dik napja,hogy barnázgatok és elõtte pár nappal volt ilyesmi görcseim!átlagosan 32 napos ciklusaim vannak!te hol tartasz??manó!

szia!na ez engem is érdekelne!ma vagyok a ciklus 26 napjánál és már ez lesz a 3-dik napja, hogy barnázgatok és elõtte pár nappal volt ilyesmi görcseim!átlagosan 32 napos ciklusaim vannak!te hol tartasz??manó!
szia!hát minden szinte változatlan nálam!tegnap teszteltem egy fúl negatívot!netti!!
Szia! Mi újság veled? Kiderült már azóta, hogy babát vársz-e? Nekem ugyanilyen tünetem van.
A kérdező hozzászólása: 3 napja idegroncs vagyok. Most nemtudom hogyx mitõl.. Lehet hogy égis megjön??? Ha van baba, neki ártok az idegességgel?
A kérdező hozzászólása: jo lenne egy baba.
az lehet mert én elõtte nagyon görcsöltem vagyis inkább (4-5 napja)nagyon fájt a méhemnél utána meg a petefészkemnél!manó!
A kérdező hozzászólása: koszike!remelem, hogya beagyazodastol gorcsoltem tegnap!
megy a drukk!manó!
A kérdező hozzászólása: vasarnapra nemvarom
mikorra nem várod??manó!
A kérdező hozzászólása: nem volt barnazas. 28 naposak a ciklusaim
kérdezõ:volt barnázás?milyen hosszúak a ciklusaid?manó!
A kérdező hozzászólása: Nekem 4-en volt peteeresem.tegnap pedig menstruacios gorcsok jelentkeztek, pedig meg egy het van mensiig.
utolsó:a szurkálódást hol érezted?és akkor sikerült a baba?manó!
Nekem ovu után egy héttel szurkálás volt. Lehet a beágyazódás jele, de még ne éld bele magad. Drukkolok!
Szia Kérdezõ! Mi újság Veled?
kár hogy lemaradtam róla!! :)
A kérdező hozzászólása: Ja, jópofa volt!:D
ez már máskor is elõfordult
Mi az öcsémmel jót röhögtünk rajta. Mondtam is neki, hogy ez volt az eddigi egyetlen élvezhetõ Barátok közt epizód. xD (Amúgy nem szeretem a BK-t, de nem is utálom.)
Csak pislogtam h mivan :P XD
csak néztem, mi van?! röhögtem egy jót :) de nem ez volt az elsõ ilyen.
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon bejött:P Pont a gép elõtt ültem, és rögtön ez jutott eszembe, hogy kiírom!:D Köszi a válaszokat!:D
ja nekem is furcsa volt még a reklámot is végigvártam, hogy hátha hibából mégegyszer leadják, de nem..
A legjobb eddig az volt mikor a BK közben elment a hang aztán meg egy Forma1-es futam hangja ment. Meg a Szarvas féle beszólás a Vissza jövõbe 2 után (igaz ez egy másik csatornán volt) Jó estét Magyarország hírmûsor Szarvas meg: "Hát ez k__rva jó azt mondják még fél perc és ..."

A sims 3 kiegész1ítői hogy következnek egymás után?

Legalábbis ami eddig létezik?

Legjobb válasz: Világ körül vagy hogy bocsi nem tudom pontosan a nevét.Aztán Luxuslakás cuccok kiegészítõ.Majd hamarosan megjelenik az Álomállomások kiegészítõ

Világ körül vagy hogy bocsi nem tudom pontosan a nevét.Aztán Luxuslakás cuccok kiegészítõ.Majd hamarosan megjelenik az Álomállomások kiegészítõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!