Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készült Hogyan (1697 db)

Kedveseim! Kezdő vagyok, van egy kanon multifunkcios készülékem. Szeretnék szkennelni, s egy ilyen dokumentumot valakinek email-ban elküldeni. Tudná-e valamelyőtök elemi iskolás szinten, lépésről lépésre, hogy ezt hogy oldhatom meg?

Legjobb válasz: Szerintem minden készülék más és más,ma már minden készüléknek saját menürendszere van,pláne a multifunkciós készülékeknek,azokra ez különösen igaz.Ja és minden egyes márkának és típusnak más a menüje,menürendszere,szóval szerintem mi ebben nem fogunk tudni segíteni-legalábbis úgy nem,hogy most azt a sárga gombot nyomd meg,aminek a tetején 3 vonal felett van egy zöld háromszög-tehát szó szerint biztos nem fogunk tudni segíteni- legalábbis típusszám nélkül szinte biztos,hogy nem.

Szerintem minden készülék más és más, ma már minden készüléknek saját menürendszere van, pláne a multifunkciós készülékeknek, azokra ez különösen igaz.Ja és minden egyes márkának és típusnak más a menüje, menürendszere, szóval szerintem mi ebben nem fogunk tudni segíteni-legalábbis úgy nem, hogy most azt a sárga gombot nyomd meg, aminek a tetején 3 vonal felett van egy zöld háromszög-tehát szó szerint biztos nem fogunk tudni segíteni- legalábbis típusszám nélkül szinte biztos, hogy nem.
Mondasz típusszámot? Canon, addig oké, azonbelül?
A kérdező hozzászólása: CANON MP 250 KÉSZÜLÉKRÕL VAN SZÓ
http://www.manualowl.com/m/Canon/PIXMA-MP250/Manual/122457 itt van a használati kézikönyve, ha így neked jobban tetszik, útmutatója, spanyolul és angolul.

Hogyan készült a "Hogyan Készült"?

(how it's made? Discovery channel)

Legjobb válasz: Vettek egy kamerát, felvették a mûsort elnevezték "Hogyan készült"-nek és már kész is. :)

Vettek egy kamerát, felvették a mûsort elnevezték "Hogyan készült"-nek és már kész is. :)
Ez Kiss Ádám poénja...:)
A kérdező hozzászólása: Ja, Kiss Ádámé, de a "napszemüveges nap" is, de a napos az nagyot üt:)
úgy:)

Hogyan lehetséges, hogy a webkamerafotó-galériámban a rólam készült fotón kívül van általam ismeretlen személyrõl készült néhány kép is (felhasználó névvel együtt), hogyan kerülhetett oda?

Legjobb válasz: Távol álljon tõlem az üldözési mánia de biz isten mondom, hogy az imént, mikor bekapcsoltam a nejem laptopját a boot-folyamat közben a kamera melletti led szokatlanul erõsen felvillant. Olyan érzésem volt, mitha a laptop felvételt készített volna rólam, hogy ki az a személy aki bekapcsolta. Emiatt kerestem rá a neten és bukkantam erre a kérdésre. Szóval, kinek mi a véleménye? Ebben a "Nagy Testvér"-es világban sztem már semmi sem lehetetlen...

Távol álljon tõlem az üldözési mánia de biz isten mondom, hogy az imént, mikor bekapcsoltam a nejem laptopját a boot-folyamat közben a kamera melletti led szokatlanul erõsen felvillant. Olyan érzésem volt, mitha a laptop felvételt készített volna rólam, hogy ki az a személy aki bekapcsolta. Emiatt kerestem rá a neten és bukkantam erre a kérdésre. Szóval, kinek mi a véleménye? Ebben a "Nagy Testvér"-es világban sztem már semmi sem lehetetlen...


Az igazán jó vodkák hogyan készülnek?

A többszöri lepárláson, az alapanyagon, vagy a nemtudom én milyen gyémánt meg stb sz?réseken múlik a min?ség?

Legjobb válasz: Ugyanúgy készülnek, mint az olcsóbbak, csak jobb a technológia. Akkor igazán jó egy vodka, ha minden "karcos" anyagot és az aromák többségét is kitisztítottak belõle, de közben sikerült annyi illóanyagot bennehagyni, hogy ne legyen túl száraz (mert az etanol az olyan), na meg a színtiszta víz-etanol elegynek az illata se annyira kellemes, hogy könnyû lenne 10 ezerért eladni... van olyan 2000 forintos vodka (Siberia), ami vízszerûbb pl. a 3-4 ezreseknél (és nem csak a 2,5%-kal kevesebb alkohol miatt), de nem mondanám, hogy jobb is. Mindehhez az a fontos, hogy a lepárlóoszlop kialakítása (és mérete) alkalmas legyen a fent említett lágy, de nem száraz finomszesz elõállítására (mivel a vodka törvény szerint finomszeszbõl indul), majd az ideális mennyiségû aktívszénen engedjék át (habár nem minden márka használ szûrõt). A gránit-, gyémánt- és egyéb eszméletlen szûrõk valószínûleg mind egy szálig a marketingesek fantáziáját dícsérik, mivel a vodkamárkák alapvetõ problémája, hogy adott minõségben a legtöbbjük tökegyforma, ráadásul kb. a 10e ft-os vodkáknál megáll a tudomány, és aki 40-et akar kérni egy üvegért, vagy csak ki akar tûnni a többi közül, annak bizony hazudnia kell valamit.

Ugyanúgy készülnek, mint az olcsóbbak, csak jobb a technológia. Akkor igazán jó egy vodka, ha minden "karcos" anyagot és az aromák többségét is kitisztítottak belõle, de közben sikerült annyi illóanyagot bennehagyni, hogy ne legyen túl száraz (mert az etanol az olyan), na meg a színtiszta víz-etanol elegynek az illata se annyira kellemes, hogy könnyû lenne 10 ezerért eladni... van olyan 2000 forintos vodka (Siberia), ami vízszerûbb pl. a 3-4 ezreseknél (és nem csak a 2, 5%-kal kevesebb alkohol miatt), de nem mondanám, hogy jobb is. Mindehhez az a fontos, hogy a lepárlóoszlop kialakítása (és mérete) alkalmas legyen a fent említett lágy, de nem száraz finomszesz elõállítására (mivel a vodka törvény szerint finomszeszbõl indul), majd az ideális mennyiségû aktívszénen engedjék át (habár nem minden márka használ szûrõt). A gránit-, gyémánt- és egyéb eszméletlen szûrõk valószínûleg mind egy szálig a marketingesek fantáziáját dícsérik, mivel a vodkamárkák alapvetõ problémája, hogy adott minõségben a legtöbbjük tökegyforma, ráadásul kb. a 10e ft-os vodkáknál megáll a tudomány, és aki 40-et akar kérni egy üvegért, vagy csak ki akar tûnni a többi közül, annak bizony hazudnia kell valamit.
Phoney valasza tokeletes, meg annyit hozza hogy a jo vodkaknak az ara legnagyobb reszet a marketing teszi ki, ugyanis az alapanyagai egyaltalan nem dragak, nincsenek evekig hordokban/tartalyokban (semeddig sem erlelik), igy komoly penzeket kell a marketingre forditani hogy el tudjak adni joval dragabban. Jo pelda erre az Ed Hardy vodka aminek a palackja kb tobbet er mint a romma parolt vodka ami benne van.
Igen legfõképp a lepárláson 3szor vagy többször párolják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, felpontoztam mindenkit még régebben csak elfelejtettem megköszönni. :) Eszembe jutott még 1 kérdés: "A Kalinka prémium vodka egyedülálló tisztaságú ital. A legjobb minõségû gabonából készült természetes szesz és ásványi anyagoktól teljességgel megtisztított víz alkotja." "A gyártás során minden egyes cseppje 10 db, egyenként 60 kg aktív szenet tartalmazó szûrõoszlopon jut át" Én mégis a körömlakklemosóra asszociálok rögtön mikor megérzem az illatát, és az útóízétõl is borzongok. Velem van a gond, vagy picit eltúlozzák a minõségét a marketingesek?
Nem is kicsit túlozzák el:) A „Zwack prémium” termékek mind alsókategóriás italok „világklasszisként” népszerûsítve. Mondjuk ezt az itthoni „alkoholkultúra” fényében nem is nagyon lehet a szemükre vetni, inkább azt, hogy a legtöbb italukat erõsen túlárazzák (bár a Kalinkát pont nem annyira).

SONY ERICSSON K 850i-készüléken hogy tudom beállitani ha valaki hiv ne csak 4-et csörögjön és ne álljon le acsörgés?

Ugyanis négy csengetés után a készülék kikapcsol nem fogadott hivást jelez! gondolom valami rossz idő beállitás lehet az oka. A készülék angol nyelvü menüs,

Legjobb válasz: átkapcsol hangpostára 4 csörgés után. ezt a szolgáltatónál tudod lemondani (a hangposta szolgáltatást), így nagyon sokáig ki fog csörögni. én ugyanigy jártam, a csörgések számát akartam növelni, de mondta az ügyintézõ csajszi, hogy ha nem használom a hangpostát, érdemesebb kikapcsolni. így is tettem. a szövegkörnyezetbõl nyilván kiderült, hogy a készülékednek semmi köze hozzá. :)

átkapcsol hangpostára 4 csörgés után. ezt a szolgáltatónál tudod lemondani (a hangposta szolgáltatást), így nagyon sokáig ki fog csörögni. én ugyanigy jártam, a csörgések számát akartam növelni, de mondta az ügyintézõ csajszi, hogy ha nem használom a hangpostát, érdemesebb kikapcsolni. így is tettem. a szövegkörnyezetbõl nyilván kiderült, hogy a készülékednek semmi köze hozzá. :)

Érintőképernyős készüléket hogyan kell úgy használni, hogy csak azt a gombot érzékelje, amit szeretnék? Folyamatosan össze-vissza lépked, közben nincs is nagy ujjam.

Legjobb válasz: Milyen fajta a készülék? A beállításoknál lehet a kijelzõ érzékenységén korrigálni, akkor jobb lesz.

Milyen fajta a készülék? A beállításoknál lehet a kijelzõ érzékenységén korrigálni, akkor jobb lesz.
Próbáld az Érintõképernyõ kalibrálását.

Ki, hogyan készült a testvérre? Mi most szeretnénk, hogy foganjon.

Anyucikba milyen érzések vannak, voltak?

Legjobb válasz: Én a harmadik babámat várom és most is úgy készülök rá,mintha az elsõ volna:) A két nagyobb gyermekem már nagyon várja,vegyes érzelmek azért vannak,nem tudom 3 gyerekkel hogyan bírkózunk meg a napi dolgokkal:)

Én a harmadik babámat várom és most is úgy készülök rá, mintha az elsõ volna:) A két nagyobb gyermekem már nagyon várja, vegyes érzelmek azért vannak, nem tudom 3 gyerekkel hogyan bírkózunk meg a napi dolgokkal:)
Hát ez jó kérdés:-) Nekem 4 éves a nagylányom és 10 hónapos a kicsi:-) Az elejétõl kezdve több gyereket terveztünk, és természetes volt hogy újra teherbe esek, de mikor megtörtént és nõtt a pocakom...elõjöttek a régi emlékek mikor még pici babát tartottam a kezemben...az éjszakai kelések...a rémület mikor elõsször beteg lett...HÁT BEPARÁZTAM RENDESEN:-( Rögtön kételkedni kezdtem magamban, hogy jó anya vagyok-e két gyereknek, tudok-e gondoskodni...tudom e úgy szeretni...stb Aztán megszületet a második lánykám és sokkal nyugodtabban vettem az akadályokat mint az elsõvel:-) kicsit depis voltam az elején(ami nem úgy jött ki nálam hogy ne akartam volna foglalkozni a babámmal) csak sirvafakadtam mindenen...nem tudtam aludni...ingerlékenyebb voltam...stb Ezt át kellett vészelnünk, de most már minden TÖK JÓ:-) Féltem attól is hogy a nagy hogy reagál majd, féltékeny lesz-e, de szerencsére úgy imádja a testvérét ahogy mi:-) Ha kérdésed lenne írj nyugodtan:-) Sok szerencsét a babához:-)
Így kell csinálni:) )))) Fantasztikus érzés látni a két lánykát ahogy szeretik egymást:-) Minden depit megér:-)
20 hós a kisfiam és 9 hkm vagyok.Terveztük, azzonal érkezett, és most még hihetetlen hogy kisfiúnkon kívûl mást is imádjunk.Remélem ez a fura(lelkiismeretfurdalás szerû)érzés hamar elmúlik.amúgy boldogság van!!!
Mi elõször is elgondolkoztunk, csak szimplán ésszel, hogy mikor legyen a kistesó. Korkülönbséget, helyet, anyagiakat figyelembe véve. Mindent összevetve már a lányom egy éves kora elõtt úgy voltunk vele, hogy mindenképp kis korkülönbség lenne jó, az anyagiak miatt mindegy volt, csak a hely volt kérdés. Anyuéknál laktunk, építkeztünk közben, és a lányom egy éves volt mikor be tudtunk költözni. Innentõl ésszel már el volt döntve, vártunk, hogy mindketten érezlmileg is eljussunk odáig, hogy akarjuk és belevágjunk. Nem sokáig vártunk, egy hónap múlva elmentem dokihoz, rákszürés, vizsgálat hogy minden ok e. Meglett az eredmény, minden rendben, és aztán egyszer úgy döntöttem kb két hónap után, hogy nem szedem a gyógyszert, jöjjön ha jönni akar. És elsõre jött is. Jan 2-án pozitívat teszteltem, és nagyon boldogok voltunk. 6 hetesen még csak petezsák volt, de éreztem hogy minden rendben. A lányom, aki akkor 14-15 hós volt, már küldte a puszikat a kistesónak, és mutogatta a pocimat. Nagyon édi volt. 8 hetes múltam mikor az uh-on kiderült hogy ikrek. Na ott elbõgtem magam, mert mindig is szerettem volna ikreket, és be is paráztam rendesen. A kislányom 17 hós, imádja már most õket, sokszor jön, mutatja a pocakom és mondja hogy "baba", küldi a puszikat, remélem meg is tudom tartani benne ezt a szeretetet irántuk, és nem lesz nagyon féltékeny. Mi is nagyon szeretjük és várjuk õket, már jó kis bulikat rendeznek a fiúk, (mert tegnap azt mondták hogy azok, és egypetéjûek). Néha tök nyugodt vagyok, és magabiztos hogy meg tudom oldani majd a 3 kicsi ellátását, nevelését, néha meg úgy be tudok parázni, hogy.....De akkor is nagyon boldog vagyok, és imádok kismama lenni!
Nekem most 11 hós a kisfiam és szeretnénk mi is kistesót.Kb jövõ hónap végétõl akarjuk"kezdeni" De már mi is annyira be vagyunk zsongva:-)) Alig várom, hogy újra terhes legyek.Pláne, hogy tudom ez lesz az utolsó terhesség, mert több babát nem tervezünk.Bár kicsit fura érzésem van, hogy fogom-e tudni ugyanúgy szeretni a 2.at, mint az elsõt??? Mihamarabbi pozitívat kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) ) Annyira nehéz a várakozás....nagyon várom én is, hogy ujra várandós legyek:) )
Nekünk is reménykedem, hogy ebben a hónapban összejön a 3. babánk. Az elsõ, a kislányom, elsõ próbálkozásra összejött, ott különösebben nem készültem, utána persze ettem a vitaminokat végig. A lánykám 23 hónapos volt amikor a kisfiam megszületett, mivel végig szoptattam szépen ettem a vitaminokat akkor is. Sajnos rettentõen sokat hánytam mindkettõjükkel az elején, de most nagyon reménykedek, hogy máshogy lesz. Ha sikerülne a baba, akkor mindhármójuk között 23 hónap lenne. Tök jó lenne. Nagyon várom, bár bele gondolni nem nagyon merek... Mert az egész telet végigbetegeskedtük, mert az oviból mindenfélét kaptunk, de hátha addigra már más lesz a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek! Kitartást, és könnyû szülést kívánok!
Sziasztok!Én most várom 3. babánkat.Van két fiam, 8 és 5 évesek!Mikor megtudták hogy lesz kistesó nagyon örültek a hirnek:) Alig várják, hogy megszülessen a baba! Én mindig nagy családot szerettem volna, mert én is abban nöttem fel.Jól átkellet beszélni azért a párommal mindent az elején.Most kezdek néha kicsit el gondolkodni a dolgokon, hogy lesz majd a 3 gyerekkel, már elszoktam az éjszakai felkelésektõl.De úgy gondolom ezzel is megbirkozunk majd!Bár a szüléstõl félek, mert nem volt könnyû egyik szüéásem sem.De bizom benne, hogy most majd minden rendben lesz! Mindenkinek jó baba várást és babázást kívánok!26h kismama
A kérdező hozzászólása: Hogyan viseltétek a második várandósságot? mennyire különbözött az elsõtõl?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, annyira aranyosak vtak!!! majd telik az idõ, és bizom a mielõbbi pozitiv tesztben:) ))
A kérdező hozzászólása: Nálunk most 20, 5 hónapos lányom, imádja a babákat, kisgyerekeket...szerintem ilyen téren nem lesz gond. Én és párom is most nagyon be vagyunk zsongva most....nem is tudom leírni- de teljesen jo értelemben:)
A kérdező hozzászólása: Régen bennem is volt ilyen érzés, hogy a 2.-at is tudom e majd így szeretni- de elmúlt már.....most nagyon várom, hogy teljen az idõ-és sikerüljön:) )

Hogyan lehet beállítani azt a készüléken, hogy jelezze ha hívás közben más is hívna? Vagy ez egy szolgáltatás amit a cégtől kéne kérnem?

Elöz? telefonomon ez autómatikusan volt , ha hívás közben hívott valaki más akkor azt nem fogadott hívásként jelezte .Nokia 2680-as a jelenlegi készülék és vodafonos .

Legjobb válasz: Üdv! Hívásvárakoztatás.... Nézz körbe a készüléked menürendszerében, biztosan találsz ilyet. Beállítások->Hívás->Hívásvárakoztatás->Be vagy Aktiválás... Sok sikert!

Üdv! Hívásvárakoztatás.... Nézz körbe a készüléked menürendszerében, biztosan találsz ilyet. Beállítások->Hívás->Hívásvárakoztatás->Be vagy Aktiválás... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Sikerült beállítani .

Tomtom navigációs készülékhez hogy kell egyikről másikra programot átírni?

2 gépem van és csak egyiken van USA térkép, szeretném másikra is átrakni, de hiába töltöm rá a fájlt nem megy. Gondolom valami segédprogram kell vagy esetleg kód? Sajátom mind két gép, így nem szeretném újra megvenni a programot. Hogyan tudom aktíválni?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy Tom Tom nagyon levedte magat nekem is ez van atkozom is azt a pillanatot mikor megvettem. Nagyon szuper de nem tudom frissiteni nem windoz a programja ezert semmi mas nemjo ra. Fizetös a frissites egy frissitesert tudsz venni egy akarmilyen keszüleket teljes europa ill vilagterkeppel

Szerintem sehogy Tom Tom nagyon levedte magat nekem is ez van atkozom is azt a pillanatot mikor megvettem. Nagyon szuper de nem tudom frissiteni nem windoz a programja ezert semmi mas nemjo ra. Fizetös a frissites egy frissitesert tudsz venni egy akarmilyen keszüleket teljes europa ill vilagterkeppel

Hyundai HLH 22840-es készüléken hogy lehet YPbPr csatlakozót elérni?

Az említett TV-készülékre szeretnék komponens kábellel csatlakoztatni valamit, a TV "Source" menüjében van YPbPr opció (tehát kéne lennie rajta vörös-kék-zöld komponens bemenetnek), azonban a készüléken nincs kifejezetten megjelölt vörös-kék-zöld bemenet. Van ennek valamilyen "trükkje"? (pl. Y kábel a kompozit aljzatba, Pb kábel egy másikba, Pr pedig egy harmadikba). A használati útmutató már nincs meg, ha valaki tudna linkelni egyet, az is nagy segítség volna. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Pontosítok, Hyundai HLH 22840 MP4(!) típusú készülék.

A kérdező hozzászólása: Pontosítok, Hyundai HLH 22840 MP4(!) típusú készülék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!