Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készüljek a (218 db)

Hogyan készüljek a töri érettségire? (középszint)

Csak azt szeretném megtanulni ami feltétlenül fontos mert nekem nem fog számítani, de azért nem szeretnék égni a jeggyel.

Legjobb válasz: Mondjuk lehet hogy tanulni kellene ez nem jutott eszedbe? Itt GYK-n nem fogod megtanulni

Mondjuk lehet hogy tanulni kellene ez nem jutott eszedbe? Itt GYK-n nem fogod megtanulni
A szóbeli tételeket tanuld meg. Az írásbelire nem érdemes idõt pazarolni, mert zéró tanulással lazán meg lehet írni minimum négyesre.
nos, kezdetnek elég, ha fogod a törikönyvedet, kicsomagolod, majd elkezded olvasni....viszont komolyra fordítva a szót: az idén én is adok töri vizsgát, igaz, hogy emeltszintût, hogy nekem is eléggé meggyûlik vele a bajom, elhiheted.Ha elfogadsz egy tanácsot: az atlasz a barátod, a lényeg benne van, ha alaposan áttanulmányozod, akkor jó úton jársz. sok sikert :)

Hogyan készüljek a Pannon Nyelvvizsga felsőfokú német hallás utáni szövegértés, azaz labor részére?

Már másodszorra nem sikerült a nyelvvizsgám, csak ezen buktam meg mindkétszer. A honlapon csak egy gyakorlófeladat van sajnos. Tudtok esetleg bármilyen könyvet, amiben ilyen feladatok vannak vagy internetes oldalt, ahonnét készülhetnék rá?

Hogyan készüljek a cooper-tesztre?

Szeptember elején szokták mérni ezt a 12 perces futást és nekem mindig nagyon rossz eredményem lett. Ebben a 2-3 hétben milyen edzéstervet csináljak, hogy meglegyen a 2000 m? (tavaly olyan 1800-at futottam)

Legjobb válasz: Fuss

Fuss
A kérdező hozzászólása: Igen, valamiért én is erre gondoltam... :) Csak engem valami edzésterv érdekel, pl. hogy az elején váltogatva fussak és sétáljak-e? Vagy egybõl próbáljam lefutni a 12 percet, aztán egyszer csak sikerül... Ilyesmi.
Mivel hosszútáv, próbálj heti többször minél többet futni megállás nélkül. Nem írtál kort/nemet, de az 1800m-es teljesítményt elég könnyen túl fogod szárnyalni, ha nincs valami egészségügyi bajod. Az nagyon kevés, kb, mintha sétálnál :/ Igazából nem is a cooper teszt a lényeg, hanem egy általános állóképesség.
nézd én június végén kezdtem el kenet kuper könyvét hogy lefusd heti 5x kell kimenned futni a cél mondjuk elsõ héten 1500 m 12 percre ha megy akkor több 1600-1800 aztán következõ héten próbálj meg 1800-1900 m-t és az utolsón pedig a 2000-et a lényeg hogy úgy tarts szünetnapot hogy ne legyen két szünetnap egymás után én így értem el hogy mostanra már nemcsak hogy lebirom futni a 2400 m-t de 18:30-ról 14:08-ra javítottam két hónap alatt hajrá!

Hogyan készüljek a sikeres KRESZ-vizsgára?

Hogyan tanuljak és honnan tudom beszerezni a KRESZ programot, amiből vizsgázni fogok ? KÖSZÖNÖM!!!!

Legjobb válasz: nCore és egyéni gyakorló program

nCore és egyéni gyakorló program
Végy egy kresz könyvet és olvasd el rendesen. Utána pedig mehet a tesztelés orrvérzésig.
Mondjuk vedd meg autósuliban, vagy boltban, mint én tettem annak idején.
A kérdező hozzászólása: de úgy értem h tudok felkészülni kb ugyanazokra a kérdésekre, ami lehet ?:D mert azért ez egy 2010-es program, már 2013 van :)
több mint 1000 kérdés van, nem sokat változott azóta. 90%ban még mindig ugyan azok a kérdések vannak :D

Hogyan készüljek a töri versenyre?

Még van két hetem a versenyig. Csak a tananyag lesz benne (persze az egész éves). Elolvassam az egész tankönyvet? Vagy csak jegyzeteljem ki? Segítsetek!!! (6. osztály) 13/L

Hogyan készüljek a magyartanári MA felvételire?

Februárban beadtam a jelentkezésemet magyartanári MA-ra. Most néztem a felvételi követelményt ismét. A tájékoztatóban 5 db tanulmány van felsorolva, és a felvételi típusa szóbeli. Akkor elég az az 5 tanulmány az adott intézménybe? Vagy belekérdeznek az elmúlt 3 évbe is? Kinek mi a tapasztalata? Hogy zajlik ez?

Legjobb válasz: Abból kérdeznek ami megvan adva

Abból kérdeznek ami megvan adva
Nem valószínû, hogy az elõzõ évek anyagába belekérdeznek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ez sokat segít akkor. :)

Hogyan készüljek a Színművészetire?

Színm?vészeti Egyetemre szeretnék menni, de most nem olyan iskolába járok viszont szeretném elkezdeni a felkészülést. Ezzel együtt van még 3 évem. Hogyan készüljek rá? A zenei rész annyiban jó hogy zongorázok habár azt is csak 2 éve. Hogyan készüljek rá? Mit tudok itthon tenni azért hogy majd felvegyenek?

Legjobb válasz: Versek, olvass sokat, légy tisztában az aktuális történésekkel is. Táncolj, énekelj... Mást nem tudok mondani.

Versek, olvass sokat, légy tisztában az aktuális történésekkel is. Táncolj, énekelj... Mást nem tudok mondani.

Így hogyan készüljünk a karácsonyra?

Komolyan mondom teljesen ki vagyok már bukva a karácsonyi hangulatom teljesen elment ett?l a világvége okosságtól.Hol ezt olvasom, hol azt meg sem merem kérdezni már, hogy mi igaz és mi nem?pff...

Legjobb válasz: Nem fogjuk bevonzani, mert az is egy marhaság. Kedves kérdezõ, röviden és tömören: nem lesz világvége.

Nem fogjuk bevonzani, mert az is egy marhaság. Kedves kérdezõ, röviden és tömören: nem lesz világvége.
Sehogy, úgyis szétlövik a karácsonyfát a reptoidok :S
Idén már nem lesz karácsony. Itt már nem
jól mondja az utolsó Mo.-n örülünk ha van kaja váság van ...

Hogyan készüljek a szóbeli nyelvvizsgára (megint)?

háromszor már voltam, de nem sikerült, most szeretnék megint menni, de már nagyon sokat fejeltettem, előről kellene kezdeni szinte! de csak a szóbeli rész kell, de üzleti részből! az irásbelim már megvan! hogy kezdjek hozzá, nem tudom rávenni magam :S segitsetek kérlek!

Legjobb válasz: Szóbelire készíts magadnak kifejezéskártyákat, illetve szitus kártyákat, és ajánlom az angolnyelvtanítás.hu oldalt Üzleti nyelvizsgához is vannak anyagaik és iratkozz fel az emailükre.

Szóbelire készíts magadnak kifejezéskártyákat, illetve szitus kártyákat, és ajánlom az angolnyelvtanítás.hu oldalt Üzleti nyelvizsgához is vannak anyagaik és iratkozz fel az emailükre.

Hogy készüljek a tetoválásra? (nyak alatt)

úgyértem,hogy nő vagyok,és nem tudom ilyenkor hogy szokták,első tetoválásom is lesz,és az érdekelne,hogy ilyenkor felülről lekell öltözni teljesen,vagy lehet olyan felsőben,amit kellőképpen letudok tolni?És még egy kérdés,hogy ülhetek,vagy feküdni kell,vagy ez mindenhol változó?

Legjobb válasz: nyaknál ált. ülsz, és érdemes mondjuk pántnélküli felsõben menni. ennyi.

nyaknál ált. ülsz, és érdemes mondjuk pántnélküli felsõben menni. ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi.Igazából a nyakam alatt, tehát a hátam felsõ része.De remélem akkor nem kell felülrõl levetkõzni.
nem kell.
Még ha le kéne is, elõre oda lehet rakni a ruhát, nem lát senki semmit. De nem kell majd.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!