Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készüljön a nő (2 db)

Hogyan készüljön fel a nő az anális szexuális érintkezésre?

Legjobb válasz: síkosítónak a sima étkezési olaj is megteszi, ha ciki "igazi" síkosítót venni

síkosítónak a sima étkezési olaj is megteszi, ha ciki "igazi" síkosítót venni
Ez az elõbbi válasz egészen sokat segít!!! Fokozatosság elve, akárcsak a mélytorok-technikánál.:)
Elõször is minden fürdésnél nyúlj be 1 ujjaddal így megtanulod, hogy hogyan mûködnek az ottani izmok. Mikor ez megvan jobban el tudod engedni majd magad, mert már ismered. Elõtte el kell menni wc-re hátha tisztulna épp valami, azután fürdeni vagy tusolni és ott bizony ujjal le kell ellenõrizni van e valami ami zavarná az aktust :) ha van akkor vissza a wc-re esetleg lehet ujjal segíteni.. És végezetül ki kell ott is tusolni gyenge langyos vízsugárral (nagyon gyenge és semmiképp se túl meleggel!) Mindenképp javasolt a síkosító használata sokkal jobb lesz vele, szerintem csak azzal szabad. Minden gyógyszertárba és sexshopban lehet kapni. Ne az legolcsóbat mert az esetleg iritálhat.
Erényöv??
szerintem az annál gusztustalan 18/f

Aki a Sotén (I. számú női klinika) volt amniocentézisen: behívnak időben a vizsgálatra (9-re van időpontom), vagy készüljek fel, hogy akkor is sokat kell várnom?

Legjobb válasz: Szia mi tavaly voltunk,és kijött az aszisztens nõ,összeszedte a papiroka.Azután a megadott hívòszám után sorba hívtak.Megcsinálták az aminot,utána elküldtek egy másik ajtóhoz papirokért,és már mehettünk haza.Egy hónapot kellett várni az eredményre!Remélem tudtam segiteni.

Szia mi tavaly voltunk, és kijött az aszisztens nõ, összeszedte a papiroka.Azután a megadott hívòszám után sorba hívtak.Megcsinálták az aminot, utána elküldtek egy másik ajtóhoz papirokért, és már mehettünk haza.Egy hónapot kellett várni az eredményre!Remélem tudtam segiteni.
Én májusban voltam. 11 helyett fél kettõ körül jutottam be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!