Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készül mire (364 db)

Hogy készül? Mi van benne? Mi kell hozzá? (TETKÓ)

Legjobb válasz: Virágporbol készül a festék.Egy géppel amiben egy tû van.sokminden

Virágporbol készül a festék.Egy géppel amiben egy tû van.sokminden

A nőstény betta oldalán a függőleges csíkozás mikor jelenik meg? Amikor az ikrák beérnek, ezzel jelezve környezetének, hogy kész a szaporodásra, vagy csak az ívás közben jelennek meg?

Legjobb válasz: egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé,ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!

egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé, ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!
A kérdező hozzászólása: értem.... egy befõttes üvegbe tettem a nõstény bettámat és így behelyeztem a hím akváriumába. a hím nagyon teszi magát, folyton ott villog a befõttes üveg elõtt és a nõstényrõl sem mondhatom el azt hogy teljesen elutasítja a hímviselkedését... de a nõsténynek világos barna a színe... ilyenkor mi a teendõ... azt mondod ennél nem is látom majd a függõleges csíkozást?
hát ha barna akkor elvileg kéne...én csak azt mondtam hogy vannak világosabb egyedek is mint pl:egészen fehér, rózsaszín, vagy átlátszó meg minden féle...nekem is van 1 rózsaszín nõstényem és az azon még soha se láttam a csíkokat....de persze van nekem is kék piros sárgás meg barna nõstényem is!!!
A kérdező hozzászólása: hát nem barna csak valahogy ahhoz van közel elsõ ránézésre :D inkább most hogy így jobban nézegetem, a háta szürke és amúgy meg olyan fehéres csak ugye rajta van a hosszanti csíkozás ami mutatja hogy nõstény... de például a hosszanti csíkok közt fehér...ja.... a hím meg most csinálja a habfészket hm.. nem tudom mi legyen... a hím odamegy a befõttesüveghez és kopoltyúit uszonyait kifeszíti aztán megy vissza csinálni a fészket és ezt így váltogatja
A kérdező hozzászólása: http://www.halywood.gportal.hu/portal/halywood/image/gallery.. http://gabrinus.hu/e107_images/newspost_images/betta-pi-fema.. tehát ha a két kép közül kéne választanom, akkor az elsõ... ilyesmi, csak nem ennyire fehér, egy árnyalattal sötétebb
A kérdező hozzászólása: hát én már nagyon sokat olvastam utána ezeknek a dolgoknak, és mindent tudok onnantól hogy ívik...:D de a lényeg kimaradt... tenyésztek én már kék gurámikat is de azokkal sincs sok gond... egybe teszem, majd ha akar leívik, csak utána ki kell venni a nõstényt, meg majd a hímet is.... a bettánál meg pont ez a nehéz ugye, hogy mikor lehet összetenni.... na mindegy.... majd megtanulom... a kérdéseidre a válasz : a hím vérvörös színû és tele van téve az akvárium teteje lebegõ növények, és egy tenyérnyi levél alá építi a fészket.

Lányok honnan tud játok, hogy készen áltok lefeküdni a barátotokkal mit éreztek?

Legjobb válasz: Én onnan éreztem, hogy már attól beindultam ha megcsókolt, hozzámért. Nem lettem ideges, ha arra gondoltam hogy szexelünk és kész lettem volna rögtön odaadni magam neki. Persze azért vártam vele, de tudtam hogy már kész vagyok.

Én onnan éreztem, hogy már attól beindultam ha megcsókolt, hozzámért. Nem lettem ideges, ha arra gondoltam hogy szexelünk és kész lettem volna rögtön odaadni magam neki. Persze azért vártam vele, de tudtam hogy már kész vagyok.
Tökéletes válasz!
Onnan, h eszembe sem jut ilyen oldalakon megkérdezni.
ez hogy ilik a szûzeséghez?
amit az elsõ írt ugyanezt érzem:) szoval igen ez a jó válasz.
Egyetértek én is az elsõvel, csak még annyi, hogy egyszerûen már nem volt elég, hogy csak csókol, többet akartam, közelebb kerülni hozzá, amennyire csak lehet és ez kell is ahoz, hogy élvezd aztán a szexet:) de az elsõ válasz továbbra is 5/5

Mit értsek az alatt mikor azt mondják, hogy lelkileg rendbe kell jonnom egy vetélés utan? Mikor érezhetem azt hogy készen állok a kovetkezore?

Legjobb válasz: Bármikor érezheted, akár azonnal is, hogy készen állsz, ez nem idõ kérdése. Számomra nagyon nehéz volt elveszíteni az elsõ lurkót, de hamar elfogadtam, hogy ez van, változtatni nem tudok rajta. Õ úgy döntött visszafordul, nekem pedig ezt tiszteletben kell tartanom. A mûtét után volt még pár nehéz napom, de aztán elkezdtem nagyon várni, hogy leteljen végre a 3 hónap, és próbálkozhassunk. Nekem segített, hogy beszéltem róla, nem kezeltem tabuként - és a mai napig sem. Nem felejtettem el, de nem úgy gondolok rá, mint egy tragikus dologra. Szeretettel emlékezem arra a kis életre, aki megfogant, de nem született meg, aki csak 11 hétig élt, de szeretnem azért továbbra is szabad.

Bármikor érezheted, akár azonnal is, hogy készen állsz, ez nem idõ kérdése. Számomra nagyon nehéz volt elveszíteni az elsõ lurkót, de hamar elfogadtam, hogy ez van, változtatni nem tudok rajta. Õ úgy döntött visszafordul, nekem pedig ezt tiszteletben kell tartanom. A mûtét után volt még pár nehéz napom, de aztán elkezdtem nagyon várni, hogy leteljen végre a 3 hónap, és próbálkozhassunk. Nekem segített, hogy beszéltem róla, nem kezeltem tabuként - és a mai napig sem. Nem felejtettem el, de nem úgy gondolok rá, mint egy tragikus dologra. Szeretettel emlékezem arra a kis életre, aki megfogant, de nem született meg, aki csak 11 hétig élt, de szeretnem azért továbbra is szabad.
Én azt gondolom, hogy nem kell ezt túllelkizni. Nekem is volt elhalt terhességem, 1 évet vártunk rá, borzasztó volt, megmûtöttek, utána kellett 1-2 hét, hogy rendbejöjjek lelkileg. Tudtuk, hogy gyereket szeretnénk, úgyhogy neki is vágtunk újból és 4 hónap múlva megfogant a kisbabánk. Nem értek azzal egyet, hogy hónapokig kell az embernek sajnálni magát. Amit az orvos mond kihagyási idõt, azt tartsátok be, aztán hajrá!
Amikor már elfogadtad azt, hogy elveszítetted azt a babát éd bizalommal mered várni az új terhességet.
Nekem hónapok kellettek, hogy túl tegyem magam a vetélésen, de még mindig nem tartok ott, hogy próbálkozzunk újra! Ezt fel kell dolgozni lelkileg!
Én akkor éreztem magam késznek egy újabb terhességre, amikor már sírás nélkül tudtam gondolni az elveszített babára.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Igazabol ha a dologra gondolok mar nem zokogok és az eletkedvem is visszajott. A 6 honap realis amit az orvos varakozasi idonek ajanl? Missed ab-m volt, 9 hetesen:(
Nekünk csak 3 hónapot kellett várni, missed ab 11 hetesen.
Szia! Szerintem a 6 hónap túl sok. Nekem is annyit mondtak, de az én mûtétem problémás volt. Sima, jól sikerült mûtét után szerintem 3 hónapot elég védekezni.

A bátyámmal szeretnék egy pályán játszani a minecraft-ban. Valaki leírná lépésrõl lépésre hogy mit kell csinálni? Esetleg olyat lehet, hogy kész pályán, amit már játszok õ is csatlakozzon és ott játszunk közösen?

Köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: Hát ez nem egyszerû... kell hozzá no-ip, bukkitgui, kb kész van... de megsajnáltalak ezért adok egy ip-t:(az én szerverem, játszhattok) zsombormc.no-ip.biz Ja és nem mindig üzemel, de most elindítom. Mi a neved(minecraftban)?

Hát ez nem egyszerû... kell hozzá no-ip, bukkitgui, kb kész van... de megsajnáltalak ezért adok egy ip-t:(az én szerverem, játszhattok) zsombormc.no-ip.biz Ja és nem mindig üzemel, de most elindítom. Mi a neved(minecraftban)?
A kérdező hozzászólása: Pandur a nevem és nagyon szépen köszi elõre is:)
A kérdező hozzászólása: és a bátyámnak Thorie, ha ez is kellene:o
Bocs hogy ilyen sokára írok, de mikor indítsam el?

Mi az a besamell mártás? Hogyan készül, és milyen ételekhez készítjük?

Legjobb válasz: A rántással, azaz vaj és liszt keverékébõl készülõ mártások egyik legismertebbje a besamel, amely tej hozzáadásával éri el sûrû, krémes jellegét. A tejmártásként is ismert besamel számos ételhez szolgál alapvetõ elemként az elkészítés során, és kevésbé játszik szerepet a fogás melletti szervírozásban. Csõben sült ételek, rakott tészták készítéséhez, zöldségekhez remek kiegészítõ, tartalmasabbá és teljesebbé teszi az adott fogást. Mivel csak só és bors fûszerezi, ezért nem markáns, hanem segít az ízek kiemelésében. http://www.nosalty.hu/recept/zoldseges-csirkemell-besamel-ma.. Én a rakott krumplihoz szoktam készíteni, hogy jó "krémes" legyen. :)

A rántással, azaz vaj és liszt keverékébõl készülõ mártások egyik legismertebbje a besamel, amely tej hozzáadásával éri el sûrû, krémes jellegét. A tejmártásként is ismert besamel számos ételhez szolgál alapvetõ elemként az elkészítés során, és kevésbé játszik szerepet a fogás melletti szervírozásban. Csõben sült ételek, rakott tészták készítéséhez, zöldségekhez remek kiegészítõ, tartalmasabbá és teljesebbé teszi az adott fogást. Mivel csak só és bors fûszerezi, ezért nem markáns, hanem segít az ízek kiemelésében. http://www.nosalty.hu/recept/zoldseges-csirkemell-besamel-ma.. Én a rakott krumplihoz szoktam készíteni, hogy jó "krémes" legyen. :)
Én a besamel mártást rá szoktam rakni a fõtt tésztára, utána rá egy kis ketchup, kis fûszer és erõs pista. Mennyei :) 14 évesen már csináltam besamelt, nagyon egyszerû 5dkg vajat(fél csomag teavaj) megolvasztassz, de ha megolvadt, akkor hagyd egy kicsit tovább még a tûzön mert a víznek el kell párolognia belõle. Ezután hozzárakok 2 evõkanál lisztet, elkeverem, utána hozzáadok fél liter hideg tejet, és folytonos keverés mellett felforralom, így nem lesz csomós! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindegyõtöknek!Tegnap megcsináltam.Nekem kicsit csomós lett, de botmixerrel megoldottam:) Tényleg finom volt karfiolra öntve és sajttal megszórva:)

Tulajdonképpen mi a porridge (poridzs) és hogy készül?

Legjobb válasz: A magyarok zabkásaként eszik, már aki, de mivel angol nevét írtad, ezért az zabpehelybõl készül. Hasonlóan mint a tejbegríz: zabpehely(oatflakes) , tej,cukor kell hozzá. Felforraljuk a tejet cukorral és beleszórjuk a zabpelyhet, majd lassú tûznél puhára fõzzük, hogy beledagadjon a tejbe. Készítheted pehelymixbõl is.

A magyarok zabkásaként eszik, már aki, de mivel angol nevét írtad, ezért az zabpehelybõl készül. Hasonlóan mint a tejbegríz: zabpehely(oatflakes) , tej, cukor kell hozzá. Felforraljuk a tejet cukorral és beleszórjuk a zabpelyhet, majd lassú tûznél puhára fõzzük, hogy beledagadjon a tejbe. Készítheted pehelymixbõl is.

Mikor lehet tudni hogy készen állok az anyaságra?

Sziasztok! Végül is sokszor nagyon úgy érzem hogy már itt az ideje hogy kisbabánk legyen a párommal. Jönnek azok a gondolatok hogy csak akkor leszünk igazi család mi együtt hárman:)) SAjnos van amikor várni szeretnék, ilyenkor az jut az eszembe hogy mi lesz a 9 hónap alatt, hogy fogom a világra hozni. Tehát nagyon félek ett?l a témától. Arra lennék kíváncsi hogy bennetek hogy tudatosult hogy itt az id? hogy kisbadótok legyen???? Szívesen elolvasnám a történeteiteket és várnék tanácsokat is a félelmen leküzdéséhez.

Legjobb válasz: Sose leszel rá készen, illetve nem lehet rá felkészülni. :-) Rengeteg könyvet elolvastam a terhesség alatt a témában, de azért az elmélet és a gyakorlat nagyon más. Egy dolognak biztos vége lesz a kapcsolatotokban, ha bevállaljátok a gyerkõcöt, ez pedig a spontaneitás. Sokmindent lehet csinálni gyerek mellett is, sok szép helyre el lehet menni, de minden elõzetes szervezést igényel. A terhesség kilenc hónapja csodálatos, a szülés is kibírható (pedig nekem 20 órás volt a vajúdás, mégis ezt mondom), szóval ettõl igazán nem kell félned. A párod mit gondol errõl? Szintén fiatal anyuka (22 évesen szültem, a párom 24 volt akkor)

Sose leszel rá készen, illetve nem lehet rá felkészülni. :-) Rengeteg könyvet elolvastam a terhesség alatt a témában, de azért az elmélet és a gyakorlat nagyon más. Egy dolognak biztos vége lesz a kapcsolatotokban, ha bevállaljátok a gyerkõcöt, ez pedig a spontaneitás. Sokmindent lehet csinálni gyerek mellett is, sok szép helyre el lehet menni, de minden elõzetes szervezést igényel. A terhesség kilenc hónapja csodálatos, a szülés is kibírható (pedig nekem 20 órás volt a vajúdás, mégis ezt mondom), szóval ettõl igazán nem kell félned. A párod mit gondol errõl? Szintén fiatal anyuka (22 évesen szültem, a párom 24 volt akkor)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi hogy írtál. óóó a párom már nagyon szeretne kisbabát mindig azt mondja hogy az sem volna baj ha már lenne. sokat szoktunk beszélgetni mindig bíztat meg teljesen mellettem áll. Azt tudom hogy sokminden meg fog változni, de ezt nem is bánnám. az az igazság hogy nem vagyunk egy eljárkálos tipusok, tehát így messzebbre gondolom. Itt ahol mi lakunk szinte mindenki itt lakik aki fontos számunkra. Neked menyi idõs a picikéd??? Mikor tudtad hogy készen állsz rá? Csak azt nem tudom hogy azt a nagy fájdalmat hogy lehet kibírni?

15 éves fiú vagyok. A barátnőm 13 és közölte velem, hogy készen áll, de zavarja a kor. Ilyenkor mit kéne tenni?

Legjobb válasz: Neked legyen eszed! Világosítsd fel, hogy még nem áll készen... 13 évesen ne akarjon szexelni!

Neked legyen eszed! Világosítsd fel, hogy még nem áll készen... 13 évesen ne akarjon szexelni!
Várd meg minimum a 14. évét, mert így még a törvény is bünteti, ha tesz panaszt, ha nem. De ha kiderül, akkor bajban vagy! Ráadásul az, hogy zavarja a kor, azt jelenti, hogy mégsem áll készen. Várjatok még 1-2 évet.
Mondd meg neki, hogy kislány még ahhoz, hogy szexeljen. Buta liba.
várni
Hova siettek gyerekek?!..
ráadásul ha kiderül, akkor bajban vagy! törvény bünteti, mert még kiskorú!!
várni és várni és várni és még mindig várni :D Hiába mondjuk itt hogy várni ha mindketten akarjátok ugyse hallgattok senkire és miért is tennétek amikor a ti életetek és ugy rendezitek ahogy ti akarjátok. Megjegyzésképp leirnám hogy 21 vagyok a barátnõm 16 és nem voltunk még együtt egyelõre nem is tervezzük elõszõr szeretnénk megismerni egymást, és azt hiszem ez igy van jól, nem kapkodunk el semmmit
milyen kórod van?
úristen 15 évesen egy kis 13 évessel jársz ez szégyen magad korodbeli csajt nem találsz
Vágd be neki a lompost... xDD
A kérdező hozzászólása: Neeem...Nem szeretnénk lefeküdni, csak érdekelnek ezek a dolgok.Megbízik bennem és tudja , hogy nem fogom elhagyni :)
Jól teszitek ha vártok... Még a pettinggel is... :) De becsületes dolog, hogy 1 éve vagytok együtt, és ilyen felnõttesen gondolkodsz 15 éves létedre. és téged már persze hogy érdekelnek ezek a dolgok... de várjatok, ha nem is 3-4 évet, de 2-t .. :) Én 17 elmúltam, de az már tényleg durva ha valaki még a 14-et se tölti be... Sok sikert a kapcsolatotokhoz, és pár év múlva majd a szexhez is. (18/L)
Ooo...hát ez még semmi korkülönbség. Egy ismerõsöm egy 13 éves csajjal járt, és ö 18 éves volt szoval ...:-j Legyen bár neked több eszed!!! Két takonypocok vagytok !!! Még van böven idötök !!!
ÓVSZER!!!!!
A kérdező hozzászólása: Thanks , de kihagyom még a szeretkezést . Köszönöm ideáig.
Ezt nem lehet korhoz, idõjáráshoz, vagy napszakhoz kötni. Ha itt az ideje, mindketten fogjátok tudni. Elsietni lehet, de lemaradni róla nem!Ezt vegyétek figyelembe.
Azt azért még hozzátenném, úgy érzem a mai világban kezd kihalni az érzelem."csináld meg a kis luvnyát"és hasonlók. De sokan nem gondolnak bele hogy ez a kis "luvnya" gyereket szül, fõz mos takarít, és fõleg ÉREZ. Manapság 'ciki'normális kapcsolatban élni.Csak a mennyiség, és nem a minõség számít.Ezzel csak azt akarom mondani hogy ne halgassatok mások véleményére, éljetek úgy ahogy jónak ítélitek meg, mert jó úton jártok.
kérdezd meg tõle még egyszer, de mielõtt azt mondaná, h zavarja a kor tömd a szájába a brét! Hidd el, nem jut szóhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ideáig a komikat:D Meg a poénokat<3:D hehe
A kérdező hozzászólása: Korra, a köztünk lévõ másfél évre gondoltam. De már megvannak a legszükségesebb válaszok + egy kis kedv, mivel nevettem azokon, akik trehányan válaszoltak:D:D Ezek is nagyon intelligensek... Mikor várok egy értelmes választ , erre ilyeneket szólnak be...(: Szánalom , de ne is törõdjünk ezekkel...
nem is törvényes 14 év alatti lányokkal. várj vele, 13 évesen még nem áll készen erre, csak meg akar tartani. 15/l
Így halad a világ 10 év múlva elõbb fogja egy gyerek elveszteni a szüzességét, mint a tejfogait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ideáig a válaszotokat (: . Amúgy 1 éves a kapcsolatunk . Kíváncsiak voltunk , hogy mi a véleményetek . Még nem akarunk szeretkezni , természetesen mindennek meg van a maga ideje:D
NEM AZ A SZÉGYEN H 15 ÉVESEN EGY 13 ÉVES KISLÁNNYAL JÁR HANEM AZZAL HOGY AZ MÁR Í3 ÉVESEN SZEXELNI AKAR...ilyenekbõl lesznek 18 éves korukra a kiélt pi"ák... aztán majd nem kellenek senkinek...
Max egy laza petting na de szex?!Mi a franc van a mai fiatalokkal?13 évesen még inkább pizsiparti való annak a lánynak nem a szex.Azért ne haragudj te te sem vagy normális.Azt írtad, hogy egy éve vagytok együtt és a csaj 13 most.Te képes voltál elkezdeni járni egy 12 évessel?!Nem papolni akarok, csak most épp az államat keresgélem a döbbenettõl.
Elég értelmes fiúnak látszol, és nagyjából tudsz helyesen is írni, ritka az ilyen kérdezõ, fõleg ilyen fiatalon. A kérdésedre: milyen kor zavarja, az övé, vagy a kettõtök közti különbség? Ha az övé, akkor jól érzi, még szerintem sincs itt az ideje a szexnek. Beszélgess vele, biztosítsd róla, hogy szereted, de add tudtára, hogy még korai az aktus. Biztosan tudsz neki szeretkezés nélkül is "örömet" szerezni. Ha kettõtök közt, akkor szerintem annak nincs akkora jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Olyan érzésem van, hogy ez a kapcsolat eléggé hosszú lesz :D Nem egészen gyerekes a viselkedése, és van fogalma arról, hogy mit csinál.Csak érdeklõdtünk ezek iránt."Mindennek megvan a maga ideje".Nem most szeretnénk, hanem 3-4 év múlva.Nem akar szexelni, hanem érett ehhez a dologhoz.(Ki javítottam az egyik válaszolót(: ).ÉS köszönöm az értelmes válaszokat! Fõleg Dr. Kovács Apukának.
petting meg egyebek bele fér szex még nem és akkor a fiúnak is könnyebb várni . Bár ha szüzek vagytok mindketten akkor még könnyû türelmesnek lenni . Az elsõ után már nehezebb türelmesnek lenni :P
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, hogy ilyen gyorsan , hidegen és hasznos válaszokat adtok, hiszen más kérdéseknél ott mindent írnak, itt viszont egyértelmûek a válaszok:D Én aztán várok.Számomra nem lényeg a szüzesség elvesztés. Nem ezen alapszik egy párkapcsolat.Ez csak egy kérdés volt:D
sztem nem köllene várni
Én 15 éves vagyok és lány, ha lenn egy 13 éves barátom, biztos, hogy megmondanám neki, hogy nem csak õ fiatal a szexhez, hanem énis. Biztosan megvárnám én míg õ betölti minimum 15-õt de talán a 16-ot is... Igaz, hogy azt nem tudhatom, ti milyen érettek vagyotk de egy-két évet várjatok..de olvastam te 2-3- évet is akarsz. Egyébként milyen kor zavarja a kettõtök közti vagy, hogy csak 213 éves?üdv: Fancs
rakd be neki

36 hetes és afeletti kismamák! Ki hogy készül a szülésre? Csomagotokban mik vannak? Jóslóitok vannak már? Hogy telnek a hétköznapok? 36hkm

Legjobb válasz: Ma töltöttem a 36. hetet. A csomagok teljesen készen vannak, enyém is, babáé is. Most a 2 évesemet szoktatgatom össze a nagyszülõkkel. Szerencsére jól megy. Jóslóim nincsenek, mert harántos a babám, így nem nyomja a méhszájat. A hétköznapok... hát melósak. Szerencsére már csak a héten van iskola, utána nem kell a nagyokat idõre vinnem. De ott a napi fõzés, napi mosás, takarítás. Szerencsére ezt is jól bírom, és mostanában már többet segít a család is esténként.

Ma töltöttem a 36. hetet. A csomagok teljesen készen vannak, enyém is, babáé is. Most a 2 évesemet szoktatgatom össze a nagyszülõkkel. Szerencsére jól megy. Jóslóim nincsenek, mert harántos a babám, így nem nyomja a méhszájat. A hétköznapok... hát melósak. Szerencsére már csak a héten van iskola, utána nem kell a nagyokat idõre vinnem. De ott a napi fõzés, napi mosás, takarítás. Szerencsére ezt is jól bírom, és mostanában már többet segít a család is esténként.
szerdán leszek 37.melegem van és izadok szörnyüen érzem magam, a szeméremcsontom szétszakad császárral fenyegetnek és trombozissal.2évesemmel küzdöm minden napjaim apa nem nagyon tud segiteni mert hajnalba megy este késön jön haza, másra meg nme számithatok.tegnap négykézlláb mostam ki a szönyeget.minden elvan már készitve.a csomagomba:3háloing, 5sima bugyi, 5tanga, 5egyzserhasználatos gézbugyi, (ki tudja hogyan szülök, )tusi, sampon, hajszárito, fésü, fogkefe, fogkrém, pohár, kanál, villa, kés, szalvéta, papirzsepi, wc papir, domestos fertötlenitö kendök(wc_hez)nedves popsitörlö, 72db pampers 3-6kgig pelenka(mert az vinni kell a babának, nem adnak)2-3polo, rövid gatyo, papucs, 2-3zokni ha hideg lenne(bár nem hinném)melltartók, melltartó betétek 1doboz, ujságok, toll, telo+töltöje, mp3lejátszo, elem, betét 6csomag, pénztárca korházi papirok(kiskönyv leletek, házaságianyakönyvi kivonat, személyi, tajkártya, lakcimkari)csatok, hajgumik, hajpátntok.smink, dezodor, testápolo, köntös, törölközök 2db legalább!kaja pia majd hoznak utolag d ezek nekem a legfontosabbak.2év mikor
Szia csütörtökön töltöm a 38 at a csomag már a 36. héttõl kész enyém is babóé is. Nagyon melegem van és alig várom a végét :)
Sziasztok! 40+4 hetes vagyok. Nekem holnap be kell feküdnöm. Alig várom már, hogy megszüljek. A kórházi csomag a 38. héttõl van készen, bár pár dolgot (pl. újság, mini ventilátor) ma vettem meg, és majd holnap odateszem reggel a csomag mellé amikor indulunk. A csomagot a kórház listája alapján állítottam össze, így remélem, hogy nem hagyok ki semmit. Jóslóim vannak bõven, a hétköznapok pedig már nagyon lassan telnek. Mindenkinek gyors, könnyû szülést, és jó babázást!
szia a lepényt kérdezönek irom harmadiknak, hogy nekem elsövel 3as volt a méhlepényem már 33hetesen de 42ik héten szültem.sztemazért mert akkor még cigiztem és elöregedett, de baja nem volt a babának most 2éves egészséges és 3, 56al született.most 37vagyok kb 3, 20lehet a baba gondolom bár ezt akkor tudod biztos ha kijön a méhlepényem meg 1es.
Sziasztok! 37+3 hetes vagyok, melegem van, nyûgös vagyok, fáj a derekam, lábgörcseim vannak, húz a hasam lefele, és folyamatos jóslók vannak...A lepény nekem is 3. fokban érett volt már 1, 5 hete is, a baba pedig 3170 gramm becsült súllyal rendelkezett akkor...az orovosom 1-jén 10 napot adott nekünk egyben, a szülésznõm 31-én 14-et....bevallom õszintén már nagyon szeretném, ha kibújna, kicsit kezdem nehezen viselni...fõleg, hogy éjszaka is mindig ébren vagyok a jóslók miatt, hátha éppen "most" fog beindulni, de semmi, nuku....:D:D Na azért nem tragikus a helyzet, de már tényleg kezdem nehezen viselni. Táskám be van rakva, de folyamatosan átpakolom, hátha valamit kihagytam, és már 77x kitakarítottam mindent, hogy biztos a lehetõ legnagyobb rend és tisztaság fogadja a babát!
A lepényes vagyok :) Szóval én csak azért kezdtem aggódni emiatt, mert sokkal kevesebbet fejlõdött ebben a hónapban, mint elõtte. Tehát akkor a becsült 1000g-ról 2000re ment, most meg 2700re. A 31+2hetesen a feje 33 hetesnek felelt meg, most a 35 hetesen 35 hetesnek. amiket egyébként nem bánok, így hogy van esély a természetes szülésre is... Csak nehogy baja legyen. Meg õszintén: reménykedtem, hátha így elõbb jön :)
lepényes:) )!! AZ ÉN fiamnak a feje 32hetesen ugyanugy 35hetesnek felet meg.sztem szépen fejlödik a babád és az hogy nagy a feje nem jelenti azt hogy elöbb jön (42ik héten inditotak)és csak anyit mondot a doki hogy a nagy fejét örökölte amugy 3560a aszületett.most is nagy a feje emennek de nem baj meglehet szülni, igaz nehezen de meglehet.ne aggodj nem lesz semmi baja a babának és amit ott bent nem szedett fel magára azt majd itt kint bepotolja.különben meg ha egészséges akkor 2550g töl már hazaengedik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!