Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készítik CD és DVD lemezeket (2 db)

Hogyan készítik a CD és DVD lemezeket?

Legjobb válasz: Elõször fényérzékeny mûanyagréteget visznek fel egy rendkívül sima üvegkorongra. Ezt a fényérzékeny réteget a digitalizált jeleknek megfelelõ, pulzáló lézersugárzás hatásának teszik ki. A mûanyagrétegnek abban a részében, amelyet fény ért olyan kémiai átalakulás következik be, melynek hatására az lúgos oldatban oldhatóvá válik. Lúgos kioldás után kapják a mûanyagba maratott levonatot. Errõl egy negatív lenyomatot készítenek a következõ módon: A mûanyagréteget nikkelbevonattal fúják be, hogy elektromosan vezetõvé tegyék. Ezután egy galvanizáló cellában megfelelõ vastagságú nikkelréteget választanak rá. A mûanyagréteg eltávolítása után kész van a nikkelkorongon lévõ negatív lenyomat. Ezt polikarbonát-rétegekre sajtolva tetszõleges számú másolat készíthetõ a digitalizált felvételrõl.

Elõször fényérzékeny mûanyagréteget visznek fel egy rendkívül sima üvegkorongra. Ezt a fényérzékeny réteget a digitalizált jeleknek megfelelõ, pulzáló lézersugárzás hatásának teszik ki. A mûanyagrétegnek abban a részében, amelyet fény ért olyan kémiai átalakulás következik be, melynek hatására az lúgos oldatban oldhatóvá válik. Lúgos kioldás után kapják a mûanyagba maratott levonatot. Errõl egy negatív lenyomatot készítenek a következõ módon: A mûanyagréteget nikkelbevonattal fúják be, hogy elektromosan vezetõvé tegyék. Ezután egy galvanizáló cellában megfelelõ vastagságú nikkelréteget választanak rá. A mûanyagréteg eltávolítása után kész van a nikkelkorongon lévõ negatív lenyomat. Ezt polikarbonát-rétegekre sajtolva tetszõleges számú másolat készíthetõ a digitalizált felvételrõl.
Milyen korom buek
.
de rég nem érkezet erre válasz, . itt egy: a sok levágott körmöt összegyüjtik egybe forrasztják (ilyenkor lesz az alakja kerek)és lelaminálják
.
.
ki huzzák a seggükbõl te barom
Szegény! Õ volt az elsõ, aki ebben a kategóriában kérdezett, ti meg szétbarmoljátok?

Hogyan készítik a CD és DVD lemezeket?

Legjobb válasz: Préselik õket.

Préselik õket.
azt hittem nyújtják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!