Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készítik CD és (3 db)

Hogyan készítik a CD és DVD lemezeket?

Legjobb válasz: Elõször fényérzékeny mûanyagréteget visznek fel egy rendkívül sima üvegkorongra. Ezt a fényérzékeny réteget a digitalizált jeleknek megfelelõ, pulzáló lézersugárzás hatásának teszik ki. A mûanyagrétegnek abban a részében, amelyet fény ért olyan kémiai átalakulás következik be, melynek hatására az lúgos oldatban oldhatóvá válik. Lúgos kioldás után kapják a mûanyagba maratott levonatot. Errõl egy negatív lenyomatot készítenek a következõ módon: A mûanyagréteget nikkelbevonattal fúják be, hogy elektromosan vezetõvé tegyék. Ezután egy galvanizáló cellában megfelelõ vastagságú nikkelréteget választanak rá. A mûanyagréteg eltávolítása után kész van a nikkelkorongon lévõ negatív lenyomat. Ezt polikarbonát-rétegekre sajtolva tetszõleges számú másolat készíthetõ a digitalizált felvételrõl.

Elõször fényérzékeny mûanyagréteget visznek fel egy rendkívül sima üvegkorongra. Ezt a fényérzékeny réteget a digitalizált jeleknek megfelelõ, pulzáló lézersugárzás hatásának teszik ki. A mûanyagrétegnek abban a részében, amelyet fény ért olyan kémiai átalakulás következik be, melynek hatására az lúgos oldatban oldhatóvá válik. Lúgos kioldás után kapják a mûanyagba maratott levonatot. Errõl egy negatív lenyomatot készítenek a következõ módon: A mûanyagréteget nikkelbevonattal fúják be, hogy elektromosan vezetõvé tegyék. Ezután egy galvanizáló cellában megfelelõ vastagságú nikkelréteget választanak rá. A mûanyagréteg eltávolítása után kész van a nikkelkorongon lévõ negatív lenyomat. Ezt polikarbonát-rétegekre sajtolva tetszõleges számú másolat készíthetõ a digitalizált felvételrõl.
Milyen korom buek
.
de rég nem érkezet erre válasz, . itt egy: a sok levágott körmöt összegyüjtik egybe forrasztják (ilyenkor lesz az alakja kerek)és lelaminálják
.
.
ki huzzák a seggükbõl te barom
Szegény! Õ volt az elsõ, aki ebben a kategóriában kérdezett, ti meg szétbarmoljátok?

Hogyan készítik a CD és DVD lemezeket?

Legjobb válasz: Préselik õket.

Préselik õket.
azt hittem nyújtják.

Egyedi könyvborítójkat milyen eszközzel lehet készíteni, és mivel lehet beléjükfűzni a lapokat, és újságot mivel csinálnak? Emellett érdekelne, hogy a profik milyen eszközzel készítik a CD borítókat?

Érdekelne, hogy könyv, újság és CD nyomtatáshoz milyen eszközök kellenek? ezeket honnan lehet beszerezni? és kb mennyiért? Rákerestem a neten, de nem találtam semmit, mondjuk nem is nagyon tudom, hogyan kéne keresni az ilyesmire, mert csak olyan találatokat ad ki, akik ezzel foglalkoznak, de az eszközöket beszerezni nem tudom honnan lehetne...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!