Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készíthetem úgy a forraltbort, hogy (1 db)

Hogyan készíthetem el úgy a forraltbort, hogy ne legyen benne fahéj (vagy csak minimális mennyiségű) és finom legyen?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom te vagy az a kerdezo aki 2 kerdessel ezelott kerdezte a forralt bor receptet!(ha nem akkor bocs)en irtam a masodikat! nem szukseges a fahej!izles szerint ahogy tetszik,kikell probalni ,van aki csak szekfuszeget,cukrot ,es citromot tesz bele!kikell probalni es amhogy a te izlesednek tetszik! ez olyan mint pl.en a kaporszoszba teszek foghagymat es van aki nem tesz!namost a fokhagymatol aztan megvaltozik az izvilag!erted?!remellem sok sikert!!

Szia! Gondolom te vagy az a kerdezo aki 2 kerdessel ezelott kerdezte a forralt bor receptet!(ha nem akkor bocs)en irtam a masodikat! nem szukseges a fahej!izles szerint ahogy tetszik, kikell probalni , van aki csak szekfuszeget, cukrot , es citromot tesz bele!kikell probalni es amhogy a te izlesednek tetszik! ez olyan mint pl.en a kaporszoszba teszek foghagymat es van aki nem tesz!namost a fokhagymatol aztan megvaltozik az izvilag!erted?!remellem sok sikert!!
Lehet kapni, filteres füszerkeveréket ami gyümölcslevesekhez, szoszokhoz és forralt borhoz is használhato.minden benne van arányosan.Én cba-ba vettem.
fahéj aromával


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jack Daniel's vagy Jameson?

Esetleg az árkategóriában egyértelműen jobb?

4

Melyik a jobb vendégköszöntőnek? A szilvapálinka vagy a barackpálesz?

1

Ilyenkor részeg vagyok?

Ha megiszok bizonyos mennyiségű alkoholos italt, akkor olyan furcsán érzem magam. A tudatom teljesen tiszta, de kicsit olyan mintha szédülnék. Ilyenkor már be vagyok rúgva?
Pl most is ilyen állapotban vagyok, de teljesen jól tudok gondolkodni és gépelésnél se ütök mellé egyszer se.

6

Menyibe kerük ukrajnában a literes jager?

Az igazi német.

2

Szlovákiában van Dreher sör?

Mennyire ismerik ott a Drehert? Vagy ez csak Magyarországon ismert/kapható?

4

Miért van az, hogy részegen ilyen érzelmes vagyok?

Ha valakit kedvelek odamegyek hozzá és elmondom neki mennyire imádom, milyen remek ember és ölelgetem folyton, nagyon imádom őket akkor. Viszont ha valakit ki nem állhatok lehordom mindennek, úgy beszélek vele, mint egy kutyával... Miért van ez, hogy ennyire kijönnek rajtam az érzelmek? Egyébként józanul nem nagyon szoktam kimutatni az érzelmeimet, nem azért mert nem akarom, hanem nem tudom. De részegen maga az érzelgősség vagyok és annyira közel érzem magamhoz a barátaimat...

2

Mennyi idő alatt szívódik fel a szervezetben a sör? !?

8

Lehet itthon J&B (Justerini and Brooks) whiskey-t kapni és hol, ha igen?

J&B,whiskey

1

Hogyan készül a dianás cukor?

1

Aki szerint boltban nincs valódi pálinka, mire alapozza ezt?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!