Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készíthetem úgy a (4 db)

Hogy hogyan készithetek én is saját Domain Servert? Úgy szeretném mint pl a .com .hu .org avagy hasonló.

De nem saját host -ra, avagz IP Hostra hanem pl . al vagz . Kt . Bd kiterjedesu domain nevet, s hozzá persze h tárhelyet is tudjak szolgáltatni. A tárhely pedig a hardveremre ment?djön.Lehetséges e ez egyáltalán?

Legjobb válasz: Nem. Ezt így nem lehet.

Nem. Ezt így nem lehet.
Csak a meglévõ domainvégzõdésekre lehet, otthonról tudsz ahhoz kell egy szerver+erõs net.

Úgy hallottam hogy a házi szappan jó a pattanásos bőrre. Igaz ez? Ha igen, hogyan készíthető el?

Legjobb válasz: Én úgy tudom nem csak a házi!Bekened az arcod/pattanásod majd hagyd hogy rászáradjon a bõrre.Utánna forró vizzel mosd le.Nálam bevált,sokkal tisztább a bõröm,és allig van pattanásom.

Én úgy tudom nem csak a házi!Bekened az arcod/pattanásod majd hagyd hogy rászáradjon a bõrre.Utánna forró vizzel mosd le.Nálam bevált, sokkal tisztább a bõröm, és allig van pattanásom.
Én nem hagyom rajta ahnem egyböl elmosom.Kizárólag baba szappant használok az arcomra(szerintem az jobban szárit mint a többi.És igen használt.
Én Protexet használtam és a bõrgyógyász egyáltalán nem volt elragadtatva amikor elmondtam neki.
jó a bõrre. nekem bevált, szép a bõröm tiszta és miután megmosom a szappannal, majd megtörlöm az arcomat, a pórusaim is összehúzódnak:) azt sajnos nem tudom, h lehet csinálni, én mindig mamáméktól hozom:) 15/L

Hogyan készíthetem el úgy a forraltbort, hogy ne legyen benne fahéj (vagy csak minimális mennyiségű) és finom legyen?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom te vagy az a kerdezo aki 2 kerdessel ezelott kerdezte a forralt bor receptet!(ha nem akkor bocs)en irtam a masodikat! nem szukseges a fahej!izles szerint ahogy tetszik,kikell probalni ,van aki csak szekfuszeget,cukrot ,es citromot tesz bele!kikell probalni es amhogy a te izlesednek tetszik! ez olyan mint pl.en a kaporszoszba teszek foghagymat es van aki nem tesz!namost a fokhagymatol aztan megvaltozik az izvilag!erted?!remellem sok sikert!!

Szia! Gondolom te vagy az a kerdezo aki 2 kerdessel ezelott kerdezte a forralt bor receptet!(ha nem akkor bocs)en irtam a masodikat! nem szukseges a fahej!izles szerint ahogy tetszik, kikell probalni , van aki csak szekfuszeget, cukrot , es citromot tesz bele!kikell probalni es amhogy a te izlesednek tetszik! ez olyan mint pl.en a kaporszoszba teszek foghagymat es van aki nem tesz!namost a fokhagymatol aztan megvaltozik az izvilag!erted?!remellem sok sikert!!
Lehet kapni, filteres füszerkeveréket ami gyümölcslevesekhez, szoszokhoz és forralt borhoz is használhato.minden benne van arányosan.Én cba-ba vettem.
fahéj aromával


Hány három színű zászlót készíthetünk 4 színből, ha ugyan az a szín kétszer nem szerepelhet? Mi kéne hogy legyen a gondolat menet?

Legjobb válasz: és lenne egy másik is, ami végképp zavaros: Mennyivel egyenlõ a hárommal osztva 1 maradékot adó kétjegyû számok összege?

A kérdező hozzászólása: és lenne egy másik is, ami végképp zavaros: Mennyivel egyenlõ a hárommal osztva 1 maradékot adó kétjegyû számok összege?
Hárommal osztva 1 maradékot adó kétjegyû számok összege: Ezek a 10, 13, 16, ... 97 számok. Ez egy számtani sorozat, a=10, d=3, n=30. Ugyen tudod egy ilyen számtani sorozat összegét? Ha nem, segítek, de próbálj elõször utánanézni.
Gondolom a zászlónál ilyen magyar típusú trikolorokról van szó, szóval vízszintes elrendezés, azonos széles csíkok, stb. Szóval az alakban nem lehet változás, csak a színben. Felülre lehet tenni 4-félét, középre már csak 3-at (nem lehet ugyanaz, mint felül), alulra meg 2-t (nem lehet az elõzõ kettõ). Szóval összesen 4·3·2.
"Gondolom a zászlónál ilyen magyar típusú trikolorokról van szó" Az számomra is nyilvánvaló, hogy csíkos zászlóra gondolt a feladat kitalálója. De csíkosból két fajta van. vízszintes és függõleges csíkok. Úgyhogy én szoroznám kettõvel a választ. És 2*4*3*2-re teszem a voksomat :) 48.
A kerdes az volt, hogy "Hany haromszinu zaszlot keszithetunk", es nem az, hogy "Hany kulonbozo zaszlot keszithetunk"! Vagyis a megoldas 4 x 3 x 2 = 24 fele.
#5: Szerintem nem olvastad el, amit én meg Ifjutitan írtunk. Ugyanazt az eredményt mondod, mint én, de lehet, hogy Ifjútitáné a jobb, tanárja válogatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!