Találatok a következő kifejezésre: Hogyan készíthetek egy filmhez (3 db)

Hogyan készíthetek egy filmet?

Én nagyon hajlok a film vágás/szerkesztés és történet íráshoz. Az álmom az, hogy egy filmet készítsek. Mi a teendõm, hogy csináljak? Milyen utat kell megtennem, hogy eljuthassak a célig?

Legjobb válasz: Mûvészeti egyetemeken van ilyesmi szakirány, vagy cameraman.

Mûvészeti egyetemeken van ilyesmi szakirány, vagy cameraman.

Hogy tudok olyan . Pls file-t csinálni, aminek segítségével készíthetek egy webrádiót?

Legjobb válasz: az egy lejátszási lista fájl. webrádióhoz meg egy stream szerver kell, amin a legtöbb hozzá kapott alkalmazáson lehet beállítani, hogy milyen féle fájlformátumban lehessen elérni.

az egy lejátszási lista fájl. webrádióhoz meg egy stream szerver kell, amin a legtöbb hozzá kapott alkalmazáson lehet beállítani, hogy milyen féle fájlformátumban lehessen elérni.

Hogyan készíthetek feliratozást egy filmhez?

Legjobb válasz: Van egy nagyon jó progi, subtitle workshop a neve. Javaslom hogy azzal próbálkozz, de nagyon pepecs meló. Mondjuk ha már kész feliratot fordítasz, akkor az egyszerübb, mert ügye megvannak az idõzítések.

Van egy nagyon jó progi, subtitle workshop a neve. Javaslom hogy azzal próbálkozz, de nagyon pepecs meló. Mondjuk ha már kész feliratot fordítasz, akkor az egyszerübb, mert ügye megvannak az idõzítések.
Én nem próbáltam ugyan a subtitle workshopot, de a szoftverletöltõ oldalakon (pl szoftverbazis.hu) rengeteg ingyenes feliratkészítõ programot találsz. És sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm (:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!