Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kérjem a (399 db)

Most kell mennyek kb. egy hét mulva cukorterhelésre, hogy kérjem a patikába milyen szõllõcukrot kérjek vagy nem kell hozzá recept?

Legjobb válasz: Ha Te viszed a lötyit, akkor 75 gramm glükózt kell kérned a patikában, azt kell feloldanod vízben. Tehetsz bele egy kis citromlét is, hogy jobb legyen az íze.

Ha Te viszed a lötyit, akkor 75 gramm glükózt kell kérned a patikában, azt kell feloldanod vízben. Tehetsz bele egy kis citromlét is, hogy jobb legyen az íze.
Recept nélkül nekem nem adták ki 1x sem. Volt, hogy a dokim írta fel, a legközelebbi terhességnél pedig a háziorvosom.
Nekem is receptre adták. De a legjobb lenne, ha megkérdeznéd a laborban ahová mész, hogy kell majd csinálni. Nekem nem volt szabad bekeverni, ott csinálták meg, és a citromot is ott rakták bele. Számtalan variációt hallottam már: otthon bekeverve vízbe, teába, mehet bele citrom, vagy nem engedik, a laborban csinálják meg, van ahol a cukrot is a labor adja... Ahány ház annyi szokás.
Nálunk ott adják helyben, nem kell vinni és tesznek bele egy kicsi citromot is. Neked azt mondták vigyed? Vagy csak te gondolod, hogy vinni kell? Mielõtt valaki leszólna, tudom van ahol ez a szokás, nálunk nem.
szia! Nálunk itt Pécsett nem kell vinni, a szülészeten keverik össze és adják oda meginni. Citromlé mindenképp legyen nálad, úgy elviselhetõbb.
Nálunk a patikaába recept nélkül adják. Csak mondom hogy terhességi cukorterhelésre, és már adják is. Nem tudom minek kell recept 75g cukorért :D
Nálunk is kiadják recept nélkül a szõlõcukrot, de hallottam pl.Szegeden, hogy ott kell hozzá recept (Csongrád megye, kisváros mellett lakunk) Nálunk úgy csinálták a terhelést, hogy vettek vért éhgyomorra, gyorsan bekeverte a nõ az általam vitt cukrot és citromlevet 2-2, 5 dl vízzel.Gyorsan meg kellett inni és onnantól pont 2 óra múlva újabb vérvétel.Ennyi volt.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert a védõnõm mondta majd mennyek be repectért viszont a terhes gondozóba mondták hogy csak simán kérjek a petikába 75g szõllõcukrot.
Én vagyok a"kisvárosos": Szerintem tényleg patika-függõ, mert én simán bementem, köszöntem és kértem 75 gramm szõlõcukrot cukorterheléshez és szó nélkül kiadták.200-250 ft volt. (pocakom még nem látszott, ez nem befolyásolhatta õket)

Hogyan kérjem a segítségét, amikor szégyellem még csak megkérdezni is?

15 éves vagyok és az anyámmal élek. Nos, most 15 évesen jöttem rá hogy mi akarok lenni. Azt hittem hogy eddig is tudtam de valójában nem. Anya mindig azt mondja hogy mindig valamibe belekezdek és nincs kitartásom hogy végigcsináljam. Mindent abbahagyok és megunok. És tényleg így volt mindennel. A társastánccal, a tornával, a varrással stb.. Most egy szakközépiskolába jelentkeztem konkrét szakiránnyal, de ott akarom hagyni valami teljesen mást akarok csinálni. Félek elmondani, mert amit szeretnék, ahhoz nagyon elkéstem, már el kellett volna kezdenem sok-sok éve. Mindegy, a lényeg hogy anya tudn ebben segíteni, de nem fog, nem fog megérteni, szánalmasnak fogok tûnni mindenki szemében. Mikor anyának félve megemlítettem hogy bele akarok kezdeni ebbe a másik dologba (ami nem a szakirányom) akkor rámondta hogy "jó" és elkezdett tök másról beszélni. Nem vesz egyáltalán már komolyan amit meg is lehet érteni. Mit csináljak?:(

Legjobb válasz: Egész pontosan mirõl van szó? Úgy kicsit könnyebb lenne erre válaszolni. Mi az amit annyira szeretnél csinálni?

Egész pontosan mirõl van szó? Úgy kicsit könnyebb lenne erre válaszolni. Mi az amit annyira szeretnél csinálni?
Ez komoly probléma, mely meghatározó a további életedre. És valóban váltani kellene, ha érzed, hogy más volna jó- mielõbb. Anyukáddal a megfelelõ pillanatot kellene megtalálni, amikor FIGYEL rád, és nyugodt. Azonkívül, ha van esetleg egy olyan tanárod, akihez bizalommal tudsz fordulni, vele beszéld meg, kérj egy beszélgetésre idõt, ne csak úgy szünetben kapd el. Õ meg fogja érteni és talán tud segíteni, anyukáddal is megbeszélve, együtt keressétek, Neked mi a legjobb!
Azért erösen kérdéses, hogy MIT akarsz csinálni? Mert ha valami kalandos vagy értelmetlen dolog, akkor érthetö, ha nem lelkesedik anyukád. Másrészt meg a jelenlegi iskoládat fejezd be, és közben tanulhatod azt is, amire kedved lenne. Habár annak alapján, amit magadról írtál, ez sem lesz tartós.
Nem igazán lehet megérteni, hogy anyud nem vesz komolyan, mert a szülõnek alapvetõen az lenne a feladata, hogy nyiltan lekommunikálja a problámát a gyerekével.Ebben a kérdésben valószinüleg inkább a suli pszichológusa vagy az osztályfõnököd tudna tanácsot adni.15 évesen eldönteni hogy mit is szeretne az ember nagyon nehéz, ezt minden ép értelmû felnõtt ember felfogja.Nem fog senki emiatt hülyének nézni.Egy lényeges kérdés, hogy amit választani szeretnél miért választanád azt a szakot?A pályválasztásnál gyakran a diákok azt nézik, hogy mi az a tantárgy amit szeretek tanulni, ami egy nagy tévedés, hiszen sokszor a gyakorlati munkához teljesen más képességek fognak kelleni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat, privátba írtam, akinek van kedve válaszolhat. Bocsánat a hosszú fogalmazásért..:)
ugyanezzel a problémával kûzdök én is, bár 13 vagyok:( egyébként szerintem mond el neki vagy üljetek le beszélni
Szia! Lenne egy módja, hogy kivitelezd a terved, bár biztos nem ilyen megoldást vársz. Ahhoz, hogy komolyan vegyenek le kell valamit tenni az asztalra. Szóval most be kéne fejezni azt a sulit, lehetõleg normális eredménnyel!A szabadidõd egy részét pedig arra fordítani, hogy készülj arra , amihez most kedvet kaptál.Mire végzel a suliban kiderül, hogy mennyire veszed komolyan az új terved.Ezzel magadnak is bizonyítanál és anyukádnak is.Hidd el hogy középiskolás korban még nem nagyon maradtál le semmirõl.Sok sikert!

Hogyan kérjem a biztosítót az autó karambol előtti és utáni értékének különbözeti kifizetését?

Autónkba belejöttek..Az ő biztositojuk kifizette az javittatast, sajnos hiaba jo marka, avultatni kellett mert 9 eves. Ha nem fogadtuk volna el az arat, amit nekunk "itelt" a pasi, mar gazdasagi total kategoriaba sorolta volna. Az autot el szerettuk volna adni, de igy joval kevesebbet er, mint elotte. Javitani kellett a kifufogot, motorhazteto csere, hatso ajto csere, lokharitok es lampa csere, kifufogo, stb. Ugy tudjuk, van lehetoseg a kar elotti ár (eurotax szerinti) es az az utani ertek kulonbozetenek kifizeteset kerni a boztositotol. Van valakinek tapasztalata, tanacsa ezzel kapcsolatban? Koszi

Legjobb válasz: Értékcsökkenésnek hívják, de 9 éves autónál esélytelen. u.i: kiPufogó

Értékcsökkenésnek hívják, de 9 éves autónál esélytelen. u.i: kiPufogó
[email protected], elõször is írj ékezettel, ha már innen van pofád választ várni. aztán megmondom mi az ábra...
A kérdező hozzászólása: Koszonom valaszaitokat. Nyilvan a kipufogot elirtam. Ekezetem nincs, mert nem magyar a gepem, a kerdessorhoz pedig bemasoltam a netrol a szavakat. Ugye elnezed nekem, hogy nem masoltam be az egesz kerdessort?


Hogy kérjem a boltban? Tv csatlakozó vs. Egyszeri nő

Sziasztok! Új helyre költöztünk és az egyik tv-t nem tudjuk beüzemelni, ugyanis a kábeleket nem tudjuk összedugni. Ezért el kell slattyognom az elektronikai boltba, ahol két csatlakozót + valamennyi kábelt kell vennem. A haditerv ismertetése után, felvázolom a problémát: adott egy csatlakozó, amire ez van írva: PCT-TRS-6-NT. Akkor ilyet kell kérnem:

Legjobb válasz: fényképezd le mibe kell beledugni,rajzold,bbármi.Kézzel-lábbal,de el tudod magyarázni.És hacsak ne undok nõ az eladó,összerakják. egy másik egyszeri nõ:)

fényképezd le mibe kell beledugni, rajzold, bbármi.Kézzel-lábbal, de el tudod magyarázni.És hacsak ne undok nõ az eladó, összerakják. egy másik egyszeri nõ:)
nem tudom merre laksz és milyen bolt van a közelben de van ahol össze tudják rakni, sõt van ilyen elõre szerelve is különbözõ hosszúságban. (pld media markt-ban mintha már láttam volna, igaz nem a legolcsóbb) Ha budapesti vagy akkor ajánlom azt a boltot amit linkeltem általában segítõkészek szoktak lenni az eladók.
Ha akarják, akkor igen, meg tudják csinálni. Hasonlót már korábban nekem is megcsináltak az üzletben!
Valszeg ez fog kelleni: 1.) egy koax F toldó - ebbe lehet betekerni a meglévõt 2.) egy koax F csatlakozó - ez olyan mint ami a meglévõ, ez megy a kábel toldás egyik végére 3.) egy darab koax kábel, olyan hosszú ami kell 4.) egy darab koax apa dugó, ez megy a toldó kábel másik végére, illetve a tv-be
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! igen, õ az! köszi a választ! És össze is tudják nekem rakni a boltban?
Az a baj hogy nem tudom hirtelen milyen a másik csatlakozó ami a TV be megy (sima koax csati?) Valami ilyesmi? (persze neked nem a fordító kell) http://www.hqelektronika.hu/product.php?pn=coax_m_f_metal ezt álltalában simán koax dugónak hívják vagy tv antenna csatlakozó szerintem ezek alapján nem fognak elhajtani (mondjuk javaslom hogy ha tudja a telefonod fotózd le mind a 2 csatitt és így menj el boltba
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló: Azért õt küldtem, mert én nem voltam a városban. ismerõs egyelõre nincs ezért próbáljuk saját magunk megoldani.
Undok férfi az eladó! ??? Miért édesanyádat küldted? Te fiatalabb vagy, ha szépen nézel rá, elõfordulhat, hogy neked megteszi.
Ha van villanyszerelõ ismerõsöd, azt hívd el, megnézi és seperc alatt már kész is! Ha nincs szerelõd, akkor kérj nevet címet akár az új, akár a régi ismerõsöktõl, vagy tv-szerelõk is meg tudják csinálni, esetleg ha van olyan ismerõsöd, aki a vonalas telefont szokta szerelni. Ezek mind-mind olyan szakmák, ahol álmukban is tudják, mit kell oda venni-tenni.
A kérdező hozzászólása: Egy undok férfi az eladó, anyukámat tegnap hajtotta el, õ is ezt szerette volna. :( köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Köszönöm mindenkinek! :D

Pécs és Velence. Hogy kérjem a jegyet?

Pécs - Bp. előre meg kell ugye venni a jegyet. Bp.-en vehetem meg a velenceit? Vagy meg lehet itt is?

Legjobb válasz: Bárhol megveheted.

Bárhol megveheted.
Mivel mész? busz vonat? Buszon a sofõrnél is vehetsz jegyet, de jobb elõre megvenni. Vonaton meg indulás napján vagy elõtte. na meg a vonat gyorsabb.
A kérdező hozzászólása: vonat, azt elfelejtettem odaírni :)

Hogy kérjek a smucig apámtól új cipőt?

Air Jordan cip?t szeretnék kérni apukámtól, mert a régi kiszakadt, de 30 ezerbe kerül, és ? mindig azt mondja, hogy ne legyek márkamániás+ ? smucig. Nem szoktam kapni t?le sok mindent, de néha mikor kérek valamit, kibújik azzal, hogy kérjek a gondvisel?mt?l(anyukámtól, de anyukámnak nincs elég pénze, apukámnak lenne. Mit mondanátok a helyemben, ha ilyen történne veletek ? 17/f Köszi a válaszokat !

Legjobb válasz: annyit tehetsz még ha kapsz névnapra, szülinapra, stb.. pénzt akkor abból megveszed.

annyit tehetsz még ha kapsz névnapra, szülinapra, stb.. pénzt akkor abból megveszed.
én örültem hogy volt kínais cipõm és addig használtam amíg szét nem ment.kb fél évet kihúzott akkor kaptam egy télit évi 2-3 cipõm volt nem tudom mennyi idõ alatt sikerült kiszakítani egy 30000!!!!! cipõt de 1hónapja kezdõdött a suli hó vége van szerintem esélytelen. vidd cipészhez, vagy menj el melózni.
17 évesen luxus 30.000.- Ft-os cipõ. Az olcsóbb is ugyanolyan tartós lehet, mint ez. Nem kell feltétlen kínainak lenni. Ha majd te keresed meg a rávalót, akkor vehetsz magadnak ilyen drága cuccokat.
Mehetsz munkára! Attól, mert apukádnak van pénze nehogy már több tízezer ft-ot tõle kunyerálj! 17 évesen legyen már érett gondolatod! :) Gyûjts pénz és már megis veheted!
Ha az apád lennék, akkor azt mondanám, hogy más gyereknek meg nem telik semmilyen cipõre, de ha újat akarsz, akkor eredj el dolgozni.
pa, ugye nem baj, ha elmegyek diákmunkára, a keresetembõl megveszem a cipõt
Ha a válaszadókon múlna, ma Magyarországon nem lenne munkanélküliség :)
szerintem kérdezd meg csak tõle hogy venne-e vagy beleadna-e valamennyit. én nem vagyok márkamániás de ha cipõ akkor az legyen minõségi. kínai cipõ is 5-6 télen van olyan csizma ami 10 ezer, és bír 2 hónapot.
el kell hogy keserítselek az ilyen apáknak minnél jobban érvelsz annál smucigabb lesz. Majd megszokod.Nálunk is ez volt pedig nem váltak el a szüleim.Az a durva hogy most már kezdek én is olyan lenni. Spórolok ezerrel. Külön élünk és hiába a mi erõnk mindenki azt mondja ha veszünk valami nagy dolgot, vagy nyaralás stb.. apuci. de ha tudnák..
két éve 20 ezerért vettem téli cipõt és az még mindig nagyon jó állapotba van, a minõséget meg kell fizetni. Aki nem teheti meg hogy márkás normális cipõt vegyen az ne kezdje itt fikázni a kérdezõt, mert ilyet akar.
Én csak azt nem értem hogy ha ilyen csapatban játszol ahol ennyit kell edzésre járni ott nem kaptok valami kis prémiumot?Mert gondolom ha ilyen sok edzés van akkor nem hiszem hogy valami kis pályás gagyi csapatról van szó....
http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/sport/sport-cipok/sport-.. http://www.argep.hu/trend/KOSA/Kosaras-cipoe.html http://pannonia.unas.hu/spl/591637/NIKE_KOSARLABDA_CIPOK ezeken kívül rengeteg olyan kosaras cipõt árulnak ami sportoláshoz van, és nem utcai cipõ.. Nem kell rögtön a márkára menni..Hidd el nekem hogy semmivel sem jobb az Air Jordan..Csak itt a nevet is meg kell fizetni..Vannak olcsóbban is nagyon jó minõségû sport cipõk.. De úgy látszik neked nem kell más csak a Jordan cipõ..
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Köszi a linket, de ezeket utcai használatra gyártották. :)
Abban igazatok van, hogy ha sportol akkor megfelelõ cipõ kell.Nos ahogy olvasom kosarazol. Már ne haragudj, de lehet kapni nagyon jó kosaras cipõket 10-15 ezer forintért is..Nem kell a márka, mert itt csak a márkát fizeted meg.. http://www.eastsidehiphopruhazat.hu/cipok/kosaras-cipok/
17 éves embernek még a tanulás a munkája, ha mellette még komolyan sportol is, az éppen elég. Senki nem lesz attól különb a többieknél, hogy ennyi idõsen hamburgereket csomagol a mekiben, viszont a jó jegyek és az elért eredmények még sokkal elõrébb vihetnek az életben. Az igényességet pedig ne keverjük össze a követelõzéssel.
A kérdező hozzászólása: Nem kapunk semmit. Még nekünk kell fizetni az Olajnak(Szolnok) tagdíjat.
Elõször én is úgy reagáltam volna ahogy az elsõ válaszolók, de úgy hogy kiderült komolyan sportolsz már más a helyzet. Teljesen érthetõ amit akarsz, és hogy nincs idõd dolgozni. Miért nem kötsz kompromisszumot apukáddal: õ kifizeti neked a cipõt , te cserébe 20X lemosod, kitakarítod a kocsiját, elmosogatsz vagy bármi más találj ki valamit.
Diákmunka
Vagy szülinap, karácsony....
Szolnoki vagy? : ))
A kérdező hozzászólása: Igen :)
a Decathlonban sztem vannak sajátmárkás kosaras cipõk, olcsóbban mint a Nike. nézz körül, hátha a faterod arra még szán pár ft-ot. vagy tarháld össze a nagyszüleidtõl a pénzt.
A kérdező hozzászólása: ma 19:07: Aki nem sportol úgy, hogy jó csapatnál U18-as tag, akkor annak van ideje dolgozni, de nekem nincs. Te nem tudod milyen érzés, mikor az edzések után még a hétvégédet is elviszik a meccsek. Hát nem jó érzés.
Akkor elmesélhetnék az itteni gazdagok (bár tudom itt egy sincs, csak 13 éves kora óta szénbányában dolgozó, 15 éves kora óta teljesen önellátó személyek), hogy ha dolgoztok akkor miért dolgoztok? Vagy kiért? Mert én azért, hogy a családomnak minél jobb legyen. Nem azért keresek sokat, hogy számolgassam, hanem hogy megengedhessem magamnak a minõséget.
Amúgy (elõzõk) nem mindig a márkás és drága a jó.. egyik évben 15000-ért vettünk cipõt, és egy hónap (!) alatt szétment.. kicserélték a boltban egy ugyanolyanra, AZ IS TÖNKREMENT 2HÓNAP ALATT! már inkább jó az 5000 forintos mert azokba is van sokkal jobb! ha kell valami drága, ne apuci pénzét hanem a sajátodét szórd!
Szerintem a kérdezõnek igaza van, abból a szempontból, ha màrkàsat akar venni az biztosan évekig kibirja a strapàt. Viszont ne felejtsd el, hogy a làbad nõni fog, egy év mùlva kicsi lesz.Ne kinait vegyél mert az tönkreteszi a làbat, mert mûanyag. Vegyél olcsóbbat, amelyet nem fàj majd kidobni, ha kinõtted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ! Ez nem téli, hanem kosaras cipõ lenne. Szívesen mennék dolgozni, de heti öt edzés mellett nehéz, hétvégén pedig meccs van. Amúgy ha az elkövetkezõ másfél évre, heti öt edzésre kéne kosárcipõt választanotok, akkor ti se a kínait vásárolnátok meg. ;)
Ha sportolsz, akkor meg az apud biztosan megveszi neked, ha megteheti és esze van.
Szerintem meg nagyon nem szép hozzáállás az, hogy kérjen az anyukájától. Nekem is van egy haverom, akit az anyja egyedül nevel, és mindenre azt mondja az apja, hogy: kérjél anyádtól...Szerintem egy gyerek az közös, ha elváltak, ha nem. Szóval az apának sem így kellene erre reagálni. Amúgy max gyûjtögetni tudsz zsebpénzbõl, ha sehogy sem hajlandó adni.
Öcsém én a kinai áruházban vásárolom a cipöim 3000 forintért.Szerintem nem a márka a lényeg hanem a kinézet.Apád szerintem nem smucig hanem te vagy nagymellényû
Azért a 30.000 forintért jó pár órát dolgozik apád. Ha õszinte akarok lenni én sem vennék a fiamnak 30.000 forintért cipõt, pedig jól állunk anyagilag..De ennyi pénz durva egy cipõre..
18:49 Azért a kinaiban nem lehet sportolni hosszù ideig, mert beleizzad a làb és gombàt okozhat.
A kérdező hozzászólása: ma 18:49 : Ha pár évente kapok új cipõt, akkor ne a kínaival kelljen bajlódnom. Utolsónak: apukám alig dolgozik már. 20 éve vezet kft.-t
A kérdezõnek igaza van, utcai cipõnek elmennek ezek a nevenincs vackok, de sportolóként igenis szüksége van egy rendes cipõre.
azért lassítsatok srácok. komoly sporthoz komoly cipõ is kell.pláne kosaras az bokatámaszos mindenlofüle. ott azért számit h kinai vagy márkás cucc és tényleg fontos az h mindenhol tartson ugy ahogy kell. hát amugy mond apudnak h mondjuk karácsonyra elõre...vagy ilyesmi h kell mert a másikba fáj már a lábad bokád.hátha ez meghatja
Mondjuk én nem sportolok annyit hogy stropára tegyem a cipõt, de mindig kínaiba veszem õket 1500-ért, és mindegyik bírja legalább 3 évig, pedig nem szoktam minden hazaérkezésemkor lepucolni, se vigyázni rá különösebben. Jó kifogás az hogy nincs idõd, de ahogy mondják, amire szánni akar az ember idõt arra lesz is...gondolom neked egyszerûbb és gazdaságosabb ha apád veszi a 30ezres csukáidat, neked meg nem kell semmit tenned érte, de tudod manapság már minden fiatal úgy dolgozik hogy ha akar pénzt elmegy diákmunkára, nem kéreget, hanem megdolgozik azért ami lesz neki, onnantól meg fejemet hajtom ha saját pénzbõl vesz 30ezres cuccot. Legalább átfuthatna az agyadon hogy 30 ezerbõl kb mennyi mindent lehetne venni. Ha lenne csak úgy mibõl költeni azt mondanám oké, úgyse ezeken járna az eszed, de így hogy kb könyörögnöd kell a cipõért... 18/l
Igazad van, kérjed csak tõle a cipõre a pénzt, megérdemled suliba jársz, sportolsz, most segítsen rajtad, mert lesz idõ mikor lehet, hogy õ szorul a te segítségedre.

Mit jelent az hogy 4 fél csirkemell filé? Ezt hogyan kérjem a hentesnél?

Legjobb válasz: Az két egész csirkemell :) Egy cs.mellnek 2 "oldala" van.

Az két egész csirkemell :) Egy cs.mellnek 2 "oldala" van.
Persze filézve, mert attól lesz "fél" hogy levágják a csontról. Onnan csak kettõbe tudják leszedni ...
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
én így szoktam kérni: 4 fél csirkemell filét kérek. néha hozzáteszem, hogy azaz két egészet... de a filézettet úgyis ált. felesben árulják, azaz a fél mellek vannak a pultban.
nálunk a filé is egészben marad!

Szemüveget szeretnék. Az ilyet hogyan kérjem a boltba?

http://2.bp.blogspot.com/_ry1qN3_W1VE/SXILFrBfyzI/AAAAAAAAAK..

Legjobb válasz: Pilótaszemüvegnek, aviátor szemüvegnek hívják. És nem suna, hanem nõi.

Pilótaszemüvegnek, aviátor szemüvegnek hívják. És nem suna, hanem nõi.
Ez már 20 éve nem divat, vagy mindegy hogy mindenki rajtad röhög majd hogy nagyobb a szemüveg mint a kis hülye fejed? Olyan szó meg nincs hogy suna... nõknek hívják õket, az ami neked sose lesz ha így folytatod.
Natessék... még egy készülõben lévõ divatmajom... És látod, te magad is belátod, hogy bizony úgy fogsz kinézni benne, mint egy homár, aki nõi cuccot hord... Miért jó ez? :/
A kérdező hozzászólása: Nekem valahogy bejön, és nem érdekel mit mondtok... :P
A kérdező hozzászólása: Nos sikerült beszereznem egy nemes példányt, és viszik mint a cukrotr, legalábbis az alkalmazott szerint...

Hogyan kérjek a one direction-től egy autogrammot? Vagyis ötöt? Mit küldjek még a borítékba?

Valak angolul írna nekem egyet? Most kezdtem el tanulni :(

Legjobb válasz: Írd meg, hogy mennyire szereted õket, és küldj válaszborítékot megcímezve, bélyeggel.

Írd meg, hogy mennyire szereted õket, és küldj válaszborítékot megcímezve, bélyeggel.

Hogyan kérjem a fodrásztól? A kérdés, hogy divatos-e még ha így kérem.

A hajam ilyen volt:

Legjobb válasz: hát azt nem tudom, hogy "trendi"-e, de azt igen, hogy mindig is kinevettem az ilyen hajú pasikat.

hát azt nem tudom, hogy "trendi"-e, de azt igen, hogy mindig is kinevettem az ilyen hajú pasikat.
A kérdező hozzászólása: Na és miért? :D Szabad tudnom?
nekem nem tetszik, ilyen egyszerû =) mindig páváskodó kakasok jutnak az eszembe, mikor ilyen pasikat látok. de ez csak az én véleményem. egyébként bõven látok ilyen alakokat mászkálni a mai napig, úgyhogy ja, azt hiszem még trendi =D
A kérdező hozzászólása: Ez is egy vélemény.Elõtte utcai harcos frizkóm volt.Azt meguntam.Gondolom valami segédmunkásnak nézel :D
utcai harcos frizura? na az milyen? amúgy nem, sokkal inkább diszkósnak vagy technosnak nézlek.
A kérdező hozzászólása: Magyarán majdnem kopasz. :D Ezt látod eltaláltad.
Ha még szóbaálsz velem(:D) lenne egy kérdésem: Ilyen?jobbról a 2.: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://ilka.hu/ilkablog/w.. Felzselézve elõl.Mert ha erre gondolsz, az már rég nem divat:D
szóba állsz*
szerintem jól áll, ahogy most van.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!