Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kérdezzem a dokit, (5 db)

Hogy kérdezzem meg a dokimat hogy mennyit kér majd szülésért?

nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni ha pl kevesebbet adok mint ö gondolna.. nagyon jo hozzám eddig és sztk ba járok hozzá, de mindig fogad, meg minden..még sose fizettem neki, terhességet tervezek, ebben segit jelenleg

Legjobb válasz: en a szulesznomet kerdeztem meg amugy azt mondtak maganrendelesi ara x 10 en 50et szantam az egesz szulesre, 20 ment a szulesznonek, 30 a nodokinak +15 ezer azert, mert a 37. heten kivulrol megforditotak a bebit, az eleg huzos volt. meg fenykepp a bebimrol :) igazabol ha rendes a doki, akkor barmennyit adsz, jo lesz, ha nem rendes, akkor meg tokmindegy ha van szulesznod, kerdezz ra nala, vagy olyan kismama, aki szinten nala szult, stb

en a szulesznomet kerdeztem meg amugy azt mondtak maganrendelesi ara x 10 en 50et szantam az egesz szulesre, 20 ment a szulesznonek, 30 a nodokinak +15 ezer azert, mert a 37. heten kivulrol megforditotak a bebit, az eleg huzos volt. meg fenykepp a bebimrol :) igazabol ha rendes a doki, akkor barmennyit adsz, jo lesz, ha nem rendes, akkor meg tokmindegy ha van szulesznod, kerdezz ra nala, vagy olyan kismama, aki szinten nala szult, stb
Elég sokan vannak, akik nem kérdezik meg, hanem adnak, amennyi gondolnak és tudnak. Tisztességes orvos nem is mond összeget, hanem rábízza a kismamára!
Szerintem ha mindenképpen nála akarsz szülni, akkor azt majd úgy is meg kell vele beszélni, és akkor szóbahozhatod. Pl : Szeretnék a doktor úrnál szülni. Erre õ úgy is azt mondja hogy ok. És ekkor kerek-peres megkérdezed, hogy mennyiért vállalja.
A kérdező hozzászólása: ez jo.. lehet csak nekem lesz kinos. de szivesen adok majd neki ha akkor is ilyen marad velem mint most. kö9szi a tanácsot..
Én is mondtam neki hogy mindenképp szülni is nála szeretnék, mondta hogy rendben, erre megkérdeztem hogy mennyiért szokta vállalni. Azt mondta hogy a rendelési ár 10szeresét szokta kérni. Nyugodtan kerek perec kérdezz rá hogy elvállal-e és hogy mennyiért. Sok boldogságot! 37 hetes km
Igen, általában azt mondják a rendelési ár 10-szerese. Az enyém 6000-et kér a rendelésért, hát a 60-at kicsit húzósnak találtam volna. Én megkérdeztem, hogy mennyit szoktak adni a kismamák a doktor úrnak? Így nem volt kínos, nekem azt mondta, 40-50 ezer körül. De volt aki azt mondta, hogy csak 30-at adott, vele is ugyanúgy kedves volt utána is. Nekem mondjuk nyaralásból hívták haza, kicsit gondolkodtam is, hogy lehet, hogy kevés volt a 40.
Nekem húzós lenne a 10-szerese, mert 15000 egy terhesgondozás. Én 60000-et gondoltam a dokinak és 30000-et a szülésznõnek.

35 hetes terhes vagyok! Ha magánrendelőbe járok, és eddig nem kérdeztem meg a dokit, hogy elvállalja e a szülésemet, hogy kérdezzek rá? Nem ciki megkérdezni, hogy mennyiért vállalja el a szülést?

Azért nem kérdeztem eddig mert természetesnek vettem,hogy ha magán rendel?be járok akkor ? fog szüleszteni,de mint elmondták ez nem így van!

Legjobb válasz: Amikor legközelebb mész hozzá, kérdezz rá, hogy vállalja-e a szülés levezetését, milyen feltétekkel. Szerintem mindent el fog mondani. Nem ciki kérdezni. Könnyû szülést! Sok sikert a dokinál!

Amikor legközelebb mész hozzá, kérdezz rá, hogy vállalja-e a szülés levezetését, milyen feltétekkel. Szerintem mindent el fog mondani. Nem ciki kérdezni. Könnyû szülést! Sok sikert a dokinál!
nehogy megkérdezd h mennyiért vállal, hanem csak azt h vállal e...aztán majd adsz neki annyit amennyit akarsz, én is így tettem nem volt ebbõl gond
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Akkor ne úgy kérdezzek rá, hogy mennyiért vállalja el?Attól is félek, hogy ha túl sokat mond, akkor mit mondjak rá, mert én 50 ezret terveztem!
Mindenképp kérdezz rá, én így kérdeztem" Doktorúr tudunk együtt szülni?" Az is elõ fordulhat hogy éppen szabira megy vagy hasonló! A szülés árát meg ugy is mondja ha nem akkor annyit adsz amennyit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: És ha sokat mond, akkor mondjam, hogy akkor inkább nem?Ez olyan faramuci!
Én megkérdeztem a dokim, hogy mennyiért vállalja és nem volt belõle gond. Szerintem jobb elõre letisztázni a dolgokat.
Sehogy, azt szedd, amit a dokid írt fel.A védõnõ nem orvos!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam.Nem a védõnõ, hanem a szülésznõ mondta a másikfajta gyógyszert.
Terhesség alatti magas vérnyomásról van szó? Arra pedig Dopegytet adnak általában, én legalább is azt szedtem, a végén pedig a corinfart.A nõgyógyászod írta vagy a körzeti doki?
Terheseknek magas vérnyomás esetén csak a Dopegytet adják! A Betaloc TILOS terhesség alatt! Eü-s kismama.
26 hetes kismama vagyok.Én az elejétõl fogva a Betalocot szedtem háziorvosi utasításra.A nõgyógyászom 2 hete azt mondta hogy inkább a Dopegytet szedjem, de az nekem nem vált be mert nagyon magas lett a vérnyomásom és iszzonyú szívdobogás érzetem volt.Most ismét a Betalocot szedem, de nekem nem mondták hogy terheseknek tilos szedni?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nõgyógyász írta fel, csak a szülésznõ megijesztett, hogy brachikardiás lesz a törpe tõle.Azt mondta a nõgyogyi, hogy ha 140/90 felett van többször egy nap a vérnyomásom, akkor kezdjem el szedni.Nekem 135/90 általában.De nem akarom szedni a gyógyszert.Nem tudtok valami természetes gyógymódot erre a problémára?
A Betaloc-ot azért nem ajánlják, mert nagyon leviheti a pulzusodat, és a babáét is. Ezért szokták csak nagyon megfontoltan adni. De a nõgyógyász biztosan jobban érti, mint én (mondjuk én kardiológián dolgoztam 2 évig, és sok kismama megfordult nálunk magasvérnyomással). Ezek szerint rossz kardiológus mellett dolgoztam. :)


A terhesség melyik szakaszában kérdezzem meg a dokimat, hogy "mennyibe kerül nála a szülés"?

Ezt mikor "kell megkérdezni"? Már a terhesség elején, vagy elég a vége felé is?

Legjobb válasz: SZERINTEM JOBB HA AZ ELEJÉN TISZTÁZZÁTOK,MERT HA UGY DÖNTESZ NEKED EZ NEM MEGFELELÖ,AKKOR MÉG LESZ IDÖD VÁLTANI ORVOST.DE AMUGY IS JO AZT AZ ELEJÉN. 35 HETES KISMAMA.

SZERINTEM JOBB HA AZ ELEJÉN TISZTÁZZÁTOK, MERT HA UGY DÖNTESZ NEKED EZ NEM MEGFELELÖ, AKKOR MÉG LESZ IDÖD VÁLTANI ORVOST.DE AMUGY IS JO AZT AZ ELEJÉN. 35 HETES KISMAMA.
Szerintem bármikor megkérdezheted, ha úgy érzed, hogy nála szeretnél szülni. Ettõl nem kell zavarban lenni. Szép babavárást és könnyû szülést!
Szia En az elejen megkerdeztem pedig evek ota hozza jarok, de a szulesrol ugye nem tudtam semmit. Szerintem kerdezz ra nyugodtan ha legkozelebb mesz hozza, legalabb tidztaban leszel vele. Boldog babavarast kivanok 22 hetes kismama
Én nem mernék ilyet kérdezni. Magán orvos? Mert pl az enyém nem, és nem is vár sokat.. és nem is adok sokat. Beszélnek itt 50-100 ezer forintról, nos én 20at fogok adni. És tudom, hogy attól még utána is normális lesz velem. Amúgy sem egy borítékot kapegy nap, gondolod, megjegyzi ki melyiket adta?? Sztem nem. De ha fizetõs helyre jársz valóban meg kell kérdezni, hogy anyagilag mire számíthatsz ha nála szeretnél szûllni, ez így talán nem olyan ciki kérdés.
Szerintem is jobb az elején tisztázni. Ennek ellenére én a 7. hónapban kérdeztem rá, cikinek éreztem és irultam-pirultam közben - pedig nem kellett volna. A doki egyáltalán nem lepõdött meg a kérdésemen - gondolom nem én voltam az elsõ és nem is az utolsó, aki ezt megkédezte, és teljesen korrekten válaszolt (mellesleg azt, hogy nem vár el ezért pénzt - pedig magánorvos!! - de ez a kérdésed szempontjából most nem is érdekes). 33 hetes kismama

Hogyan kérdezzem meg a dokit, hogy mennyi a tarifája?

Úgy, hogy se nekem, se neki ne legyen kellemetlen.

Legjobb válasz: SZERETNÉK A DOKTOR URNÁL SZÜLNI,MEGKÉRDEZHETEM ,HOGY MENNYIBE KERÜL?

SZERETNÉK A DOKTOR URNÁL SZÜLNI, MEGKÉRDEZHETEM , HOGY MENNYIBE KERÜL?
......megkérdezhetem mennyiért vállalja a szülést?
Én így kérdeztem meg: Szeretném, ha a doktor úr kísérné végig a terhességemet, illetve levezetné a szülést. Szeretném megkérdezni, hogy ez anyagilag mivel jár, hogy egyikõnket se érjen meglepetés. Nagyon örült, hogy rákérdeztem, tök korrekt volt, szépen megbeszéltünk mindent.
És ezt kb mikor kell megkérdezni??????
Nekem fogadott dokim van, a 25hétig nem is mondott semmit a szülésrõl hiába faggattam.Akkor odaálltam és megkérdeztem, hogy zajlik egy szülés-apás , mit kell venni hozzá stb..mi van ha baj van, õt hívjam vagy menjek a khba egyenesen és avégén megkérdeztem mennyibe krül nála a szülés.És elmondta.Namármost ha magán orvos és minden alaklommal fizet neki az orvos akkor sztem ez neki cseppet sem kényelmetlen dolog.Inkább nekünk, mert nem tudjunk mire számítsunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!