Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kérdezzek egy lányt aki (15 db)

Van egy lány aki nagyon bejön, és tegnap elszántam magam ér ráírtam facebookon. Nem tudom, hogy tetszem-e neki. Hogyan kérdezzem ezt meg tőle?

Egy suliba járunk vele 1 évvel fiatalabb, régóta figyelem és egyrejobban tetszik. Tegnap beszéltem vele el?ször, de nem igazán volt közös témánk így elég nehéz volt beszélgetni vele. Szerintetek mit kérdezhetnék t?le hogy kicsit közeledjünk egymáshoz?

Legjobb válasz: Szia cica van gazdád? Amúgy ha nincs közös témátok elég nehéz lesz.. Viszont, elõször elég lesz egy egyszerû "miújság?" utána megkapod, hogy "semmi, veled?" te erre azt írod semmi. Majd utána megkérdezed tõle, hogy mit szeret csinálni?, szeret-e sportolni, vagy egyszerûen írd le neki hogy kibasszotul beleszeretél, és vele képzeled el az életed.:D Sok sikert.

Szia cica van gazdád? Amúgy ha nincs közös témátok elég nehéz lesz.. Viszont, elõször elég lesz egy egyszerû "miújság?" utána megkapod, hogy "semmi, veled?" te erre azt írod semmi. Majd utána megkérdezed tõle, hogy mit szeret csinálni?, szeret-e sportolni, vagy egyszerûen írd le neki hogy kibasszotul beleszeretél, és vele képzeled el az életed.:D Sok sikert.
Próbáld meg Iwiwen is bejelölni. Más öletem nincs.
Kérdezd az iskoláról, mondd hogy már láttad . Keress közös tulajdonságokat , vagy elõször csak keress közös tanárokat akiket kibeszélhettek . :) legyél vele kedves és mindenre nyitott . Ha elfogy a téma várj egy kicsit majd kérdezd a hobbijáról , a jegyeirõl , sport, család , szerelem stb .. amikor elköszönésre kerül a sor kérd meg hogy máskor is beszélgessetek , esetleg az iskolában szünetben ha van kedve. Ne erõltess semmit ! sok szerencsét !
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
így mondd: Teteszel nekem.Én tetszek neked? Ennyi:DD

Suliban ebédlőben szoktam látni egy lányt aki megtetszett nekem (abba a koleszba jár ami ott van a sulimban) nme tudom, hogy menjek oda hozzá és kérdezzem meg, hogy hogy hívják és hívjam el sétálni?

Legjobb válasz: Hívd el, mielõtt még túl késõ lesz. Sikerült nemrégiben rádöbbentem arra az igazságra, hogy ha idõben nem mutatjuk ki az értékeinket, akkor kegyetlenül megbüntet az élet.

Hívd el, mielõtt még túl késõ lesz. Sikerült nemrégiben rádöbbentem arra az igazságra, hogy ha idõben nem mutatjuk ki az értékeinket, akkor kegyetlenül megbüntet az élet.
Odamész hozzá, bemutatkozol neki és megkérdezed tõle, hogy nincs-e kedve sétálni egyet. :)
Odamesz hozza (megkerdezed leulhetsz e) bemutatkozol, es megkerdezed ismeri e mar a varost mert ha nem, te szivesen korbevezeted, vagy szmaithat rad segitesz neki stb. Sok sikert kivanok!
Kérjél inkább Pick szalámit, hátha a pénzes pasikra bukik, nem pedig a párizsimajszolókra.
"Megveszlek kilóra" "Tetszik a csülköd. Eladó?" Stb stb..
"szia, szeretnék kérni 10 dkg párizsit és a telefonszámodat"
Csak, hogy ne legyen teljesen széttrollkodva a kérdés: Ha nem jártál arra pár napig: Szia, rég láttalak, hogy vagy? Ha nem akarsz kivárni, megkérdezed tõle holnap, hogy dolgozott-e a hétvégén, vagy nagy volt-e aznap a hajtás. Ha nem csak félszavas válaszokat ad, akkor próbálhatsz valami poénosat.
O: Szia, mit adhatok? Te: Eloszor is egy szep mosolyt :) Aztan pedig 20 deka csirkemellsonkat es egy valaszt arra a kerdesre, h melo utan megvarhatlak e? O: :) ), igen, persze, 18.30kor vegzek.
Kérj 20 dekát és edd meg ott helyben. Két ujjal, lassan, kéjesen.
Hánytál már csilis babot? - evvel tuti nyerõ leszel nála.
Ha az unalom és a hülyeség ölni tudna...
Mond neki h írja fel a számát a párizsi papírjára.
Azt mond hé ez nem a tell szàmod mire rà nèz és kérdi mi van....mondod neki , hogy a szàmok amin a címkén van nem lehet tàcsàzni....na ez a tuti...
mondd meg neki hogy irdatlan módon benne lennél egy pacalos randiban, után pedig szeretnéd elvinni egy vega étterembe is. csupán csak környezetváltozás miatt


Hogyan kerdezzem meg? Van egy lany akit mar 9 eve ismerek. Kisebb korunkba nagy szeretok voltunk, es most ahogy komolyabb kapcsolatunk lehetne visszautasitott azzal az indokkal, "Most nem akarom, mert uj suli uj baratnok stb".

Ez volt Szeptemberbe. Es most ujra meg akarnam kerdezni.

Legjobb válasz: hát ha télleg azt akarod h járjon veled akkor teperned kell öregem nem faszoskodni...szánalmas h góré voltál-.-

hát ha télleg azt akarod h járjon veled akkor teperned kell öregem nem faszoskodni...szánalmas h góré voltál-.-
Jaj basszus... ne csesszétek már le. Tökéletesen értem mire gondolsz. Én is ilyen vagyok... Valahogy én akarok irányítani, és nem akarok megalázkodni és gyengének tûnni. Tehát mindig "én legyek felül" :D De a nõkkel ezt nem lehet megcsinálni. (Pasikkal sem :D) Ha akarod õt akkor kicsit romantikáznod kell és picit "megalázkodnod" kimutatni neki, hogy szereted vagy legalábbis vannak érzelmeid. Nem kell, hogy az egész világ sebezhetõnek lásson, de a csaj elõtt mindenképpen meg kell villantanod a gyengédebb, emberibb oldaladat is. Ha azt érezteted vele, hogy "na baby örüljél, járok veled amíg nincs jobb dolgom" akkor csak ellenszenvet váltasz ki belõle és azért se akar majd tõled semmit. Legyél vele kedves, udvarias és valld be neki, hogy te szeretnél többet és nagyon kedveled õt, csak nehezen tudod ezt kimutatni. Melós, de ez van, másképp nem megy. Én is kikészülök ettõl, mert azt sem tudom kimondani, hogy "szeretlek". Vagyis nem is akarom sokszor, mert így is túl nyálasnak érzem már magam :DD na mindegy. KÜlönben idõvel rá fogsz jönni, hogy ha valaki igazán tetszik akkor hajlandó leszel teperni érte kicsit, és ha valakit igazán szeretsz, akkor nem lesz majd rossz érzés kimutatni elõtte a szerelmedet. És nem akarok azt, hogy õ hódoljon be neked, mert ez az egész nem fog érdekelni és kicsit lecsitul benned. Ha ez gondot okoz, akkor nem az igazival vagy együtt. Különben hány éves vagy, 16 körül? Mert fiatal korban sokszor elõjön ilyesmi, lehet késõbb teljesen el is múlik mert majd rájössz, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy hitted. Persze létezik olyan, akinek ilyen a személyisége, és az istennek sem tud megváltozni, lásd: én. :) ) Ha csak csajozgatni akarsz, akkor ez a magatartás elmegy, de ha szerelmet keresel és rendes kapcsolatot, akkor változtatni kell, mert így nem lesz egyszerû. Tudom, nekem sem az olykor. Azért sok szerencsét. Remélem nagyjából arról van szó, amire gondoltam és nem írtam használhatatlan dolgokat. Még csak annyit, hogy sosem értettem az ilyet, szerintem ha a csaj akkor nem mondott igent, hanem csak mentegetõzött akkor nem nagyon akar tõled semmit. Vagy csak totál bizonytalan. De ha kicsit kedvesebb lennél hozzá biztos sikerülne meghódítani.
Ja és én vállalom, hogy egy öntelt nagyképû f.sz vagyok :DD De ha találok olyan embert, akiért érdemes megerõltetni magam akkor tudok rendes is lenni és igazán tudom szeretni. Csak kell az, hogy kihozza belõlem.
Talán vissza vehetnál kicsit az egoizmusodól, és talán a lány is másképp viselkedne veled.Talán ha önbecsülésed lejjebb csúszik bevalhatnád neki, hogy mit érzel és megigérhetnéd neki, hogy nem egy egoista állat leszel hanem a barátja.
Nem akarok rosszat mondani senkirõl de elolvasva, amit írtál csak egyetérteni tudok a válaszadókkal. Az olyan embereket mint te szokták helyre rakni több okból is. (modor, hozzáállás stb) Kisfiam szerintem te még nõj és okosodj egy kicsit és utána kezdjél magaddal bármit is. Azt meg fõként tanuld meg, ha szeretsz vkit igen is futsz utána és félrerakod az önbecsülésed és ha valóban szereted-s kapcsolatot kezdenél vele-nem "esélyt adsz neki" hanem felajánlod minden õszinte szeretedet. Ha továbbra is így viselkedsz azzal is egyetértenék ha a lány pofon vág. Utána azt kezdesz aranyapám az önbizalmaddal, amit akarsz..
Úristen mekkora egy f a s z vagy te. Jézusom....
A kérdező hozzászólása: Felre ertitek...persze enis hulyeul fogalmaztam.Tehat nem ugy ertem h gore, nagykepu.Hanem mondjam ugy h utanam futtak a csajok...es a csajok kozul meg o volt a legszebb.Mindig olyan magabiztos voltam.O szokta mondogatni.Es ezert ugy akarom h maradjak az.
A kérdező hozzászólása: Na jo most ugy allitottam be mint egy nagykepu f a sz akiket utalok:) ).Igazatok van.Nem foglalkozok azzal h mien voltam hanem h mien leszek.En csak tetszeni akartam neki mint regebb(mikor kicsi korunkba szeretok voltunk).Es gondoltam ha megmaradnek olyannak amien voltam akkor sikerulne.De lehet h az uj oldalam meg jobban tetszene neki:) . Es megegszer nem vagyok ego ista, nagykepu stb stb :P
A kérdező hozzászólása: Koszi :D epp erre gondoltam...es igen most leszek 16 :)

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. Hogyan kérdezzem meg tőle h akar e velem járni?

Legjobb válasz: Ne kérdezd meg. Találkozgass vele 1-2 alkalommal, majd mond meg neki hogy ez neked nem elég. Ekkor meg fog hátrálni, pár napig ne keresd, max irj neki valami semleges smst. Ha ismét hajlandó randizni, akkor csókold meg a puszi helyet. Ez tuti recept.

Ne kérdezd meg. Találkozgass vele 1-2 alkalommal, majd mond meg neki hogy ez neked nem elég. Ekkor meg fog hátrálni, pár napig ne keresd, max irj neki valami semleges smst. Ha ismét hajlandó randizni, akkor csókold meg a puszi helyet. Ez tuti recept.
Hát így: Teccõ, gyüssz topogni gecó!? Amúgy szerintem nem kell kérdezni( kemény lenne megkérdezi tõle hogy "járunk?") Inkább udvarolj neki, biztos képbe kerül majd és minden jön majd magától.

Hogyan kérdezzek meg egy lányt aki már ismerek hogy járna e velem? Az hogy "járunk", olyan ratyi beszólás... sokat gondolkoztam már ezen.

Kettesben vagyunk és megkérdezném t?le hogyan...n?t?l!

Legjobb válasz: szerintem ne kérdezd meg. :) hívd el randira. Nyílván nem így, hanem hívd el valahova kettesben. Ha van kedve eljönni veled, akkor az már fél siker.

szerintem ne kérdezd meg. :) hívd el randira. Nyílván nem így, hanem hívd el valahova kettesben. Ha van kedve eljönni veled, akkor az már fél siker.
Hát tényleg ne kérdezd meg:P hivd el valahova dumáljatok, ismerkedjetek, úgyis látni fogod akar e valamit vagy nem:) ha igen akkor majd megtörténik az elõ csók s akkor szabad az út:) sinen leszel. Hidd el:) csak le ne támadd...
A , , járunk?" az tényleg elég tapló kérdés...nemtudom..én ugy szoktam általába , hogy , , lehetne köztünk esetleg kicsit több mint barátság" Vagy hívd el moziba, nézzetek meg egy romantikus filmet sétáljatok csendes nyugodt romantikus helyen!Nekem be szokott jönni bár a dumám is elég jó:) Remélem segitettem:Peti
Figyelj hivd el valahová sokszor és ha mindig elmegy veled ...meg stb akkor már egy jo pont neked!! És legyél vele nagyon rendes figyeld meg mik a vágyai stb és amit tudsz teljesit..!! és hagyd kialakulnia dolgokat ...és egy idõ után ha szinpatikusnak talál egy kapcsolatra akkor még õ kezdeményez!! ( ez mondjuk türelmes embereknek való ) de ha már ide irsz akkor ezt is megnézhetnéd http://www.pasizasitanacsok.hu
Szerintem is inkabb hivd el valahova, setalni, vacsira egy etterembe, moziba. Ha a lany elmegy veled az tenyleg egy fel siker. mert ha a lanyt abszolute nem erdekeli a szemeleyd akkor nem -et mond vagy kihuzza magat vmi ures kifogassal h nem er ra balh blah blah... lenyeg h ne akarj mindent az elso alkalommal. ha nem tortenik meg az elso csok az elso alkalommal sincs veszve semmi es ne ess ketsegbe. En lany vagyok, es pl tipikusan nem szeretem ha a pasi mindent akar elso alkalomra. az en pasim pl zarkozott es felenk, tudtam h tetszem neki mert ereztem a body language-bol. a vegen kihivott vacsira, igaz sms-ben tette de olyan aranyosan arra nem lehetett nemet mondani... nem tortent semmi, csak jot dumaltunk, sot a masodik randinkon sem tortent semmi, inkabb ismerkedtunk egymassal, a 3ik randinal mar osszeert a kezunk es csak 4ik alkalommal tortent meg az elso csok. szep lassan mindent sorjaban. szamomra igy ennek sokkal nagyobb varazsa volt... SOK SIKERT!!!!
csajozasitanacsok az egy _szar_ ne spammeljetek vele már itt is!
Szerintem is hívd el többször több helyre.És amikor beszélgettek, légy figyelmes!Hátha megtudod, hogy valamit régóta szeretne már stb.De az, hogy nem kérdezed meg, az nem mindig válik be.Sok szerencsét! : ) ÉS MOST REKLÁM:

Van egy lány akibe szerelmes lettem de nem tudom hogy mondjam meg neki. szerintetek? Az se ki zárt hogy ő is szerelmes belém. Hogy kérdezzek rá?

Legjobb válasz: mibol gondolod, hogy szerelmes beléd? S hogyan adtad tudtára, hogy te is az vagy belé?

mibol gondolod, hogy szerelmes beléd? S hogyan adtad tudtára, hogy te is az vagy belé?
Most írja, hogy nem adta még a tudtára de akarja, szövegértés jeles...Mondd meg neki! Jobb lesz neked is :D
hány éves vagy? attól függ..mert a csajoknál mindig más ez a..hogy is mondjam ilyen ..mondjuk ilyen menõ-udvarlás :D
ismerkedj meg vele elõször, tudd meg, hogy hogy hivják hány éves, sttb, majd viccelõdjetek, hogy ne unja a jelenléted, majd ezután térjetek komolyabb témákra, bókold. Hajrá, menni fog!
Én addig se vártam amíg szakítanak:) És bejött.
elsõ csak nehogy te is így járj:)
ha szakítanának, ami nem tuti, mert lehet h csak unatkozott... na mindegy ha szakítanának még is csak, akkor várj egy kicsit, de ha valóban kellesz neki majd akkor is, akkor õ fog keresni persze inkább várj.
Tudtad hogy a tizenkét apostol közül Szent János volt az egyetlen, aki természetes halállal halt meg?
2es válaszoló ha velem megtenné ezt valaki akkor tisztában lennék vele, hogy ez az én hibám is, szóval elfogadnám a másik döntését és tanulnék az esetbõl.Mert az én esetemben is az volt, hogy a lány barátja tényleg semmit, de semmit nem tett a kapcsolatukért, a lány már fél éve mondta neki, hogy nem lesz ez így jó, szakítani fogok ha így marad, de semmi se változott. Ezután nem kell csodálkozni.
szóval! Ha egy pasi el tud hódítani egy csajt a párja mellõl ergo elhagyja a csaj a pasiját egy másikért, akkor Gratula! És ezek szerint a csaj feleannyira sem szerette a párját mint mondta! Ennyi! Ha el lehet hódítani vagy szeretni egy pasit vagy csajt a párjától akkor az nem szerette.

Van egy lány aki nagyon teszik nekem de a barátnőivel szokott lenni, hogyan kérdezzem meg tőle hogy teszik nekem és h nem járna-e velem?

Legjobb válasz: Odamész, megmondod, hogy négyszemközt szeretnél vele beszélni. Majd megkérdezed, hogy mi a véleménye rólad, aztán akár te is elmondhatod mit érzel. Sok sikert!

Odamész, megmondod, hogy négyszemközt szeretnél vele beszélni. Majd megkérdezed, hogy mi a véleménye rólad, aztán akár te is elmondhatod mit érzel. Sok sikert!
Kukkants le oda balra...látod amit én? Igen, az bizony a keresõ...xD
Így : " Te lány, aki a barátnõivel szokott lenni, tetszel nekem, járunk?

SEGÍTENÉTEK? Az egyik barátnőm ( hívjuk Lillának) mesélte, hogy megkérte az egyik egy évfolyammal fölöttünk járó lányt (Zitát), hogy kérdezze meg azt a srácot, aki szintén egy évfolyammal fölöttünk jár (Dávid), hogy ki tetszik neki. Mármint Dávidnak.

Ugyanis Lillának tetszett Dávid. Zita megkérdezte Dávidot, de végülis neki nem Lilla jött be, hanem az ebédl?ben rám mutatott, amikor Zita elkezdte err?l faggatni. Lilla ezt elmesélte nekem, mert kés?bb Zita elújságolt Lillának a történteket, vagyis, hogy én tetszek Dávidnak. Aztán kés?bb észrevettem, hogy Dávid sokszor megbámul engem, meg keresi a pillantásom. Egy ideig nem is tör?dtem vele, aztán nekem is megtetszett Dávid. Egyszer, még rám is köszönt a buszmegállóban. Az utóbbi id?ben meg mintha már észre sem venne. Lehet, hogy már nem tetszem neki? Szerintetek hogyan tudnám újra felhívni magamra a figyelmét?! 13,5/L

Legjobb válasz: Nem 13. 13 és fél!!

Nem 13. 13 és fél!!
-.-" azta kurwaaaaa...
hátha nem foglalkoztál vele akkor perszehogy utólag lesz*rja a fejedet. gondolj bele... amikor õ próbálkozott akkor te nem is figyeltél rá. meg sztem. 13 évesen nem valami egetrengetõ probléma ez.
tisztára mint valami Latin szerelmi sorozat:) De amúgy sztem csináld te is azt amit õ csinált amikor még tetszetél neki hátha bejön.Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
utolsó...igazad van...tényleg olyan mint egy latin sorozat...xDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!