Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kérdezzek egy (166 db)

Hogyan kérdezzekrá egy lánynál arra, hogy zsidó e vagy sem?

nem akarom megbántani mert járnék vele,ha nem zsidó.

Legjobb válasz: Te most komolyan a vallása/származása alapján döntöd el, hogy kell-e neked?

Te most komolyan a vallása/származása alapján döntöd el, hogy kell-e neked?
ha nem troll, akkor valami hitlerita pötsike
Huhh!Ez mellbe vágott.
HÜLYE vagy ha járnál vele és szereted akkor nagyon nem érdekel te retardált gyík.
korlátolt...
Te idióta barom! Ha esetleg az, akkor mi bajod van vele?
egyébként a zsidó lányoknak nagyon szép melleik vannak
viccesen, mintha természetes lenne. Mondd neki hogy az életének egy részérõl kevésbé tudsz. Felvezetõ kérdések: -Kedvenc szín -Kedvenc tantárgy - -||- fagyi stb. Aztán rákérdezhetsz: És milyen vallású vagy? Miben hiszel? Katolikus, Ref. vagy milyen vallású vagy? Aztán ha zsidó, akkor te döntesz. Szerintem nem meghatározó egy párkapcsol.ban hogy zs.-e vagy nem. Ha gyakorolja a vallását, akkor már igen. :D Ja! és ne rázd le rögtön, csak finoman ;))
Pont így: - Hé te! Igen te ott! Zsidó vagy? Voálá
Hát én se szívesen járnék egy zsidó lánnyal:) Valahogy derítsd ki:D
Oké, akkor én már nem vagyok zsidó "hivatalosan".:D Kösz!
20:15-ös vagyok. Azt nem írtam, én apai ágról sváb vagyok, ezért vannak is akik utálnak, de ezt én elfogadom, mindenkinek joga van hozzá:)
Azt nem tudom, csak azt, hogy anyai ágon "terjed". Ha egy zsidó anyának lesz egy lánya, akkor az Õ gyerekei is azok lesznek és az Õ lánya is tovább tudja adni... nem tudom van-e valami megkötés, hogy hány generáció, hiszen a lány ugyan úgy zsidó, mint az édesanyja vagy nagyanyja. Legalábbis én így tudom. Amúgy ha jól emlékszem töri órára, akkor a 3. birodalomban olyan rendelkezés volt, hogy akinek a nagyszülei között van zsidó azt deportálják.
nálam úgy jött ki a dolog, hogy valami zsidós viccet meséltem, és elküldött a k*rva anyámba, és elég keményen megütött.. köpni-nyelni nem tudtam... aztán beletelt egy-két órámba, amíg rájöttem...
Illetve hülye vagyok... *hányadig generációig Ez értelmesebb.
sajnos, nem sajnos, bennem ilyen vér van... szerb, szlovák, sváb, zsidó, cigány. na most akkor én többszörösen kössem fel magam, vagy épp melyik vérvonal miatt?
inkább azt kérdezd meg, hogy cigány-e. És akkor szólj a németeknek...
Ejts le egy ötforintost egy csatornába. Ha utána ugrik akkor tuti zsidó. Bár a teszteléstõl tartózkodj szombatonként, ugyanis akkor nem érhetnek pénzhez. :P
Utolsó jól mondja:D Egy kutyaszarból is kiszednék:D
Te jó ég! Ez most komoly?! Te egy vallásilag és politikailag elb*szott ember vagy... U.i.: Egy helyesírási tankönyv se ártana...
Walk With Me nagyon jó leírta:)
Ritka sötét vagy kérdezõ!
Walk With Me, ha ilyen profi vagy, mondd már el nekem légyszíves, hogy hányadik ágig számít ez.:D
Nem kötném fel magam, mert aki felköti magát az gyáva. De el lennék keseredve.
hát... akkor én a helyedben a családod miatt szégyenkeznék. :DDD
Zsidó-e vagy? :D
Én nem szégyenkezek miattuk:D Mindenki eldöntheti magának, hogy gondolkodik. Engem erre neveltek, és én is erre fogom nevelni a gyerekeimet.
'hát... akkor én a helyedben a családod miatt szégyenkeznék. :DDD' Ott a pont.
Te nagyon sötét vagy kérdezõ. Shalom.
Mesélj neki arról, hogy a nagyapád SS tiszt volt és hazahozott Németországból két mázsa ingyen szappant, aztán figyeld a reakciókat:D
Pont ide, pont oda, nálunk ez így megy és nem változtatunk rajta:D
20:03, mire? Arra, hogy ismeretlenül is rühellni kell valakit azért, amirõl nem tehet?
Legjobb barátnõm anyai ágon zsidó származású. Együtt szidjuk a szabadkõmûveseket :D
Jajj, miért csináltok "faji" kérdést a dologból? :D:D Nyilván gond, ha csak ennyi miatt nem járna vele, de lehetnek más indokok is :) Mint minden párkapcsolatban, szükség van azonos értékekre és gondolatvilágra, másként nem megy. Lehet hogy az ellentétek vonzzák egymást, de pl egy buta és egy okos ember soha az életben nem lenne jó párkapcsolatban, de biztosan nagyon frusztráló lenne az is, ha mondjuk egy ezós és egy tudós kerülne össze. Ha alapvetõ szakadékok vannak az emberek közt akár csak szokások alapján is( nem is kell a vallásig elmenni), akkor valószínûleg a kapcsolat hamar véget ér, és könnyen lehet, hogy mindketten sérülnek. Én amúgy az õszinteséget ajánlom, egy kellemes beszélgetés közben kitérhetsz a hitkérdésekre.
Szerintem az embert kell nézni és nem a származását. Amúgy meg mikor magyar feltalalálókról van szó, gondolom azért Wigner Jenõt, Teller Edét, Neumann Jánost senki sem szégyenli... vagy igen? Senki sem tehet arról, hogy milyen etnikumú, ez alapján nem szabad megítélni valakit. Tudom, hogy így "genetikailag" anyai ágon megy ez a dolog, szóval ha gyerekeitek lesznek (amit ilyen hozzállással kétlek) akkor Õk is zsidók lesznek etnikailag, de ez kit érdekel? Ha valaki rendes ember, akkor miért érdekel? Ha rólad kiderülne, hogy pl. felmenõid között zsidó volt, akkor felkötnéd magad?
Ja, a kérdéshez még annyit, hogy valami ilyesmi: Te: - Lehetne egy indiszkrét kérdésem? Õ: - Persze Te: - De nem szeretnélek megbántani, csak mégis kíváncsi vagyok rá... Õ: - Mondd Te: - Zsidó vagy? ennyi. Amúgy zsidónak lenni nem feltétlen vallást jelenti, ugyanis Õk egy népcsoport, a vallásuk a judaizmus, ennek is van sok ága... nem biztos, hogy ha valaki etnikailag zsidó, akkor vallása is az, tehát a világnézetet nem kell idekeverni. :)
Én akkor is járnék vele, ha zsidó. Nem az számít egy kapcsolatban !

Hogy kérdezzem meg egy lánytól hogy kedvel e engem ha félek s visszautasításoktól?

Legjobb válasz: Hidd el jobb ha visszautasítanak , mintha olyan után ácsingóznál huzamosabb ideig akit nem érdekelsz . Idõt vesztegetsz és ráadásul fel is emészt a kétely. Szerintem kérdezz rá :) Jobb tudni , hogy mi a helyzet, és lehet pozitív is a válasz .

Hidd el jobb ha visszautasítanak , mintha olyan után ácsingóznál huzamosabb ideig akit nem érdekelsz . Idõt vesztegetsz és ráadásul fel is emészt a kétely. Szerintem kérdezz rá :) Jobb tudni , hogy mi a helyzet, és lehet pozitív is a válasz .
a kedvel-e téged abba semmi nincs....olyat ne kérdezz tõle elsõre hogy leszopnál-e, mert itt kb biztos a visszautasítás :D
személytõl függõ. Valaki nyomulásnak fogja fel, valaki meg örül neki, ha megkérdezed.. Kérdezz rá!
Ha mersz nyersz!
Mindenki fél a visszautasítástól, de ez sajnos elkerülhetetlen. Ha nem kockáztatsz, esélyed sem lesz a szerencsére... De kezdetnek lehet jó ötlet ha elhívod teázni/ üdítõzni, vagy hasonló. Pl: "nem lenne kedved inni egy kávét?" Legroszabb esetben azt mondja, hogy nem, de ha szerencséd van, akkor elmentek és beszélgettek egy jót. Nincs veszíteni valód. tûnj magabiztosnak, lazának. Ne agyald túl. Légy spontán. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: De ha visszautasít akkor utána nem tudok a szemébe nézni

Szeretbék felmenni egy vonat vezetőfülkéjébe, ezt megengedik a mozdonyvezetők, vagy nem? Vagy ez személytől függ? Hogyan kérdezzem meg?

Legjobb válasz: Megkérdezed a kalauzt, hogy lehete-e, vagy kérd meg hogy kérdezze meg a vezetõt, hogy zavarnád-e, ha bemennél. De ha már elmúltál 12 akkor ez azért kicsit ciki.:)

Megkérdezed a kalauzt, hogy lehete-e, vagy kérd meg hogy kérdezze meg a vezetõt, hogy zavarnád-e, ha bemennél. De ha már elmúltál 12 akkor ez azért kicsit ciki.:)
A jegyvizsgálót kár ebbe bevonni, nem sok köze a mozdonyvezetõhöz. Ha ennyire szeretnél utazni, csak akkor tedd, ha tényleg nagyon fontos számodra, mivel ezzel elég sokat kockáztatnak, ha bevállalják papír nélkül. Van, aki megcsinálja, de egyre kevesebb. Célszerû hétvégén próbálkozni, mert ha ki szabad ezt így mondani, akkor kevesebb az ellenõrzés. És a mozdonyvezetõtõl kérdezd személyesen, de ne tolakodóan.
Rossz hírem van. Csak írásos engedéllyel tartózkodhatsz a vezetõállásban. Persze állomáson fél percre talán benézhetsz, de erre nagyon kicsi az esély. A vasút mégiscsak veszélyes üzem, elég vastag szabályzattal...

Hogy kerdezzek meg egy baratot, hogy ha van e csaja?

Legjobb válasz: kérdezz annyit h barátnõd hogy van??

kérdezz annyit h barátnõd hogy van??
szó szerint egyszerûen felteszed a kérdésed második felét egyes szám, második személyébe felé :D
Mik a sejtéseid?Mert ha konkrét.....több info kéne, kitüntetett ♡doki vagyok, írj rólatok vmit és talán tudok segíteni!

Tetszik egy fiú csak nem tudom hogy kérdezzem meg hogy én is tetszek-e neki és hogy járna-e velem?

Legjobb válasz: próbálj meg vele kettesben maradni, fiút könnyebb egyedül elkapni mint egy lányt, aztán ha sok idõt töltötök együtt majd kialakul

próbálj meg vele kettesben maradni, fiút könnyebb egyedül elkapni mint egy lányt, aztán ha sok idõt töltötök együtt majd kialakul

Van egy fiú az osztályból akit már 7-8 éve ismerek. Nagyon tetszik, de semmi bátorságom elhívni egy randira. Suliba inkább a fiú haverjaival van. Szerintetek, hogy kérdezzem meg? :S U. I. : egy fiúnak bejövök de én nem annyira bírom. Hogy rázzam le?

Legjobb válasz: beszélj vele facen... vagy vhol interneten elõszõr. Mond azt h véletlenül irtál rá, de azért kezdjetek dumálni. Akit pedig le akarsz rázni: addig haggyad ameddig nem kezd nyomulni, de akk mond meg neki h nem jön be neked.

beszélj vele facen... vagy vhol interneten elõszõr. Mond azt h véletlenül irtál rá, de azért kezdjetek dumálni. Akit pedig le akarsz rázni: addig haggyad ameddig nem kezd nyomulni, de akk mond meg neki h nem jön be neked.
Menj oda az elõzõhöz, hogy segítsen neked lerázni a srácot. Remélem jól "kétszékközé" esel. :P (Amiatt, hogy nem mondod meg a másik srácnak, hogy nem jön be neked)
A kérdező hozzászólása: Köszi;)

Tetszik egy lány facebookon láttam de ki van nála írva hogy párkapcsolatban szerintetek hogyan kérdezzem meg tőle hogy egy hármas partiban benne lenne-e?

Legjobb válasz: Sehogy. Ha nálam próbálkozna be valaki egy ilyennel egy kétlábas tarkón rúgással jutalmaznám. 20N

Sehogy. Ha nálam próbálkozna be valaki egy ilyennel egy kétlábas tarkón rúgással jutalmaznám. 20N
Szánalom.
Kedves kérdezõ! Nem gondolod, hogy a pasija kissé furcsán fogja fogadni a kérdést? Vagy esetleg vele is tervezel valami huncutságot, ha már ott vagy az ágyukban? Amúgy vannak erre szakosodott oldalak, ahol lehet ismerkedni, ott kisebb az esélye, hogy olyannak teszel ajánlatot, akitõl ez a hármas téma nagyon távol áll... mellesleg szerintem a párok inkább lányokat keresnek, nem fiúkat
xD A pasijának dobd fel az ötletet:D Garantáltam becsomagol.
A kérdező hozzászólása: nem õk vagyenek be engem:DD
Szerintem nem ártana elõször megismerkedni vele, aztán finoman lassan beadagolni a témát. Milyen hármasra gondoltál? 2 fiú 1 lány? vagy te és a barátnõd vennétek be? vagy hogy?
A kérdező hozzászólása: haver szerintem inkább rád férne egy pihenõ:D;)
aludj kisfiam, holnap iskola.....ne most verd ki
A kérdező hozzászólása: debunkó vagy!:D
Mondjuk: "Egy szimultán análba, pinába party?"
#2 vagyok. Miután tarkón rúgtalak, már nem nagyon lenne kedved hozzá. Maximum annyiban, hogy a párommal elásunk egy jó mély gödörbe-mert az tök jó buli(mégjobb, ha ott is maradsz). Most komolyan? Mi a f*sz van az emberekkel?? 20N
"Szia. Egy hármas partiban benne lennél?"
A kérdező hozzászólása: és miután tarkónrúgtad benne lennél??:DDDDDD
Ezt a szegény lányt te csak megdugni akarod. Szerintem, ha csak fb-on nézegeted, ne remélj semmit. Nem ismered. A hármas partiban a legtöbb normális ember nem szokott benne lenni, mert tisztában vannak azzal a fontos ténnyel, hogy nagy az esély arra, hogy szétzilálja az amúgy jól mûködõ kapcsolatot. Miért akarnál tönkretenni egy boldog párkapcsolatot??? Tegyél le errõl a vágyadról. 23L

Hogy kérdezzem meg egy lánytól, hogy van-e barátja? Hogyan nem lenne tolakodó?

Párkapcsolat, csaj,

Legjobb válasz: Ez nagyon helyzetfüggö. Azt teheted, hogy ha valami olyan tema merül fel, ami elkepzelhetö egy parkapcsolatban, akkor felteszel olyan kerdest, hogy: "nalatok ez hogy van?" (de a temabol legyen egyertelmü, hogy nem a csaladjara gondolsz). De keszül fel, hogy visszakerdez! Erre mondhatsz olyasmit, hogy: "Ugy emlekszem, emlitettel olyasmit valamikor, de akkor bocsi." (Pokerface vazzeg, nem BIG SMILE!)

Ez nagyon helyzetfüggö. Azt teheted, hogy ha valami olyan tema merül fel, ami elkepzelhetö egy parkapcsolatban, akkor felteszel olyan kerdest, hogy: "nalatok ez hogy van?" (de a temabol legyen egyertelmü, hogy nem a csaladjara gondolsz). De keszül fel, hogy visszakerdez! Erre mondhatsz olyasmit, hogy: "Ugy emlekszem, emlitettel olyasmit valamikor, de akkor bocsi." (Pokerface vazzeg, nem BIG SMILE!)
Van gazdád kiscica?
Szerintem az sokkal jobb lenne, ha valami olyasmit mondanál, hogy nagyon szerencsés a barátod, amiért egy ilyen okos/szép/kedves stb.. lánnyal hozta össze a sors. (v vmi hasonlo) Lényeg, hogy ezzel bókolsz is, és igy kiderül, hogy nincs barátja
#3 Ennel te tudnal tolakodobbat?
Sztem amit #3 irt, egyaltan nem tolakodo... Sztem ez a legedesebb mod megkerdezni, legalabbis nekem bejon.. Edes, mert tenyleg kozben bokol is. :) 19L
Én mindig így szoktam, bár 1 idõ után ráérzek: Hogy állsz a pasikkal?

Van a szembe szomszédom. Egy érett nő, és nagyon vonzó számomra. Nincs férje, és tudtommal szeretője sincs. Egy fia van, ő pedig az általánosban osztálytársam volt. Hogy kérdezzem meg tőle, hogy lenne-e kedve velem szexelni?

Legjobb válasz: Öltözz be pincérnek,egy behûtött pezsgõvel csengess be hozzá. -Üdvözlöm,szoba szervíz.Megsunázhatnám-e?Esetleg kitágíthatnám-e a púzóját? Egyébként minden erõmmel szorítok,hogy összejöjjön.

fhu na én ugyanígy vagyok csak nem az enyém hanem haverom szembeszomszédja....de az a nõ fhúúúú....egy hétig tárcsáznám, amíg lélegzik, aztán a hulláját is amíg kék nem lesz teljesen
"...egy hétig tárcsáznám..." gyerekek, ez mekkora :D:D:D Te, UUUUUURisten...! :D
Öltözz be pincérnek, egy behûtött pezsgõvel csengess be hozzá. -Üdvözlöm, szoba szervíz.Megsunázhatnám-e?Esetleg kitágíthatnám-e a púzóját? Egyébként minden erõmmel szorítok, hogy összejöjjön.
simán szóba elegyedsz vele és teszel kétértelmü megjegyzéseket(erotikus jelentéssel is)...látod, hogy fogadja és onnat tovább lehet lépni.
hát igy konkrétan rákérdezni??!!ha már annyira meg akarod dugni, udvarolj neki egy kicsit:DD
Az hogy odamész hozzá és megkérdezed, aligha hoz pozitív eredményt. Ahogy az elõzõ hozzászóló is mondta kapsz egy nagy pofont. Bár ha mazochista szerepre vágysz... :-) De komolyra fordítva a szót, ha körüludvarolod, mindenféle indokkal sokat vagy a közelében, és vágyakozó szemmel nézegeted és egy idõ után "kiöntöd a szived" hogy mennyire kívánatos számodra, meg hogy sok-sok éve vágysz rá, akkor lehet esélyed.
Hát elõzõ akkor inkább nem is mesélek. Elég szóba elegyedni és dicsérni a külsejét. Ültetni az ügyet hogy érjen. És utána udvarolni, ha egyértelmûen vissza utasít de csak szóban akkor van a legtöbb esélyed ágyba vinni.
Odamégy hozzá, megkérdezed, és ha kapsz egy nagy pofont, akkor tudod, hogy nem akarja.
ennyi, ahogy az elsö mondja
Ha a fia osztálytársad volt, akkor szerintem felesleges próbálkoznod. Egy fiatal anyuka.
A kérdező hozzászólása: Nem kimondottan fiatal anyuka. Írtam hogy még anno általánosban volt osztálytársam a fia. Amúgy kösz a válaszokat, valamit próbálnom kéne. De néha tesz olyan megjegyzést, hogy kapható lenne egy kis szexre, de mégiscsak a fia lehetnék.
de mit mond(ott) konkrétan?
Próbálj velem gyakran beszélni, találkozni, aztán vegyél neki névnapjára egy csokit vagy bombont vagy virágot.
Az alapján, amit írsz, szúrható.
14:47! Paraszt-e vagy fiam?
minden vágyam lenne egy ilyen szép 35ös dáma, aki még a rozsdás vasszöget is elharapná!
"14:47! Paraszt-e vagy fiam?" migiri migiri ú í uáá ding dáng bent van a lukban ú í uá á ding den balabala bing beng!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!