Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jutok legkönnyebben a (38 db)

Budakesziről hogyan jutok el a legkönnyebben Budapest Thököly utcára tömegközlekedéssel?

Legjobb válasz: Van egy jó pár Thököly utca BP-n. Melyik kerületre gondoltál pontosan?

Van egy jó pár Thököly utca BP-n. Melyik kerületre gondoltál pontosan?
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm szépen! :)
Hát, a XVIII. kerületi Thököly utcába pont nem így mennék. Határ úttól az 50-es, Kökitõl a 182, 184-es a nyerõ vagy a monori személyvonat.
Ne felejtsd el, hogy utcát kérdezett és nem utat. A Thököly utca meg a Fedezékrõl nyílik és egészen rövid szakasza van csak. Az útra én is így mennék, de az utca nem épp 300 méteres sétára van a 182/184-es buszok Pogány SzKIs megállójától.
maps.google.hu

Hogy jutok el a legkönnyebben?

A westendt?l kéne a lurdy házba kiérnem kedden, melyik a legkönnyebb út tömegközlekedéssel, és mennyi id?

Legjobb válasz: 4-es, vagy 6-os villamos a Margit híd irányába. Ennyi

4-es, vagy 6-os villamos a Margit híd irányába. Ennyi
3-mas metróval Kõbánya-Kispest felé 9 megálló, 103-mas busszal Kelenföldi pályaudvar felé 3 megálló. 1 db átszállójegy (490 Ft). Ha félsz a metrótól, akkor 4-es (Fehérvári út) vagy 6-os (Móricz Zsigmond körtér) villamossal 8 megálló, 21-es villamossal Mester utca (Ferenc körút) felé 5 megálló. Ez is 1 db átszállójegy.
SZERINTEM: A nyugatitól metróval elmész a népligetig, (ez max 15 perc) onnan pedig: a.) 1-es villamossal a lágymányosi felé. (ez is max 15perc) VAGY b.) 103-as busz. (ez 10perc lehet) A fennt említett 4-6 villamosokkal csak a Borárosig jutsz el.


Hogyan jutok el a legkönnyebben Debrecenben az állomástól a Kút utca 2-re?

Legjobb válasz: nem igazán írtad, hogy melyik állomástól szeretnél eljutni :) amugy meg van 1 rakás útvonaltervezõ a neten, ne légy rest használni õket.

nem igazán írtad, hogy melyik állomástól szeretnél eljutni :) amugy meg van 1 rakás útvonaltervezõ a neten, ne légy rest használni õket.
http://maps.google.com/ http://www.utvonalterv.hu/(S(125wez45dkm4lganqvrclpva))/Hand.. Nem halat kell adni az éhezõnek, de meg kell tanítani halat fogni!

Hogy jutok el a Stadionoktól a Déliig a legkönnyebben és milyen jegy szükséges hozzá?

Legjobb válasz: A kettes (piros) metróval. Egy sima 350 forintos vonaljegy elég.

A kettes (piros) metróval. Egy sima 350 forintos vonaljegy elég.
Lemész a metróba, és elmész a végállomásig. (Déli) 1 vonaljegy kell hozzá, 350 forint.

Hogyan jutok el a legkönnyebben a Nyugatiból a FEHOV-ára?

Kecskemétről mennénk!

Legjobb válasz: 4-es 6-os villamossal Blaha Lujza tér -> 2-es(piros) metróval Örs Vezér tere -> EXPO-busszal a kiállításra

4-es 6-os villamossal Blaha Lujza tér -> 2-es(piros) metróval Örs Vezér tere -> EXPO-busszal a kiállításra
Szia! Kék metróval a Deák Ferenc térig, onnan piros metróval tovább az Örs Vezér térig, ott pedig a 100as buszra kell felszállni, és a Vásárcsarnokig menni vele:)
bocsánat közben az EXPO busz már 100-as busz lett, de a többi stimmel :)

Hogyan jutok le a legkönnyebben és a legolcsóbban Szardiniára?

Ha repül?vel akkor hol találok olyan oldalt ahol olcsón tudok foglalni augusztusra?

Legjobb válasz: Vegyél egy doboz Szardiniát. Nyisd ki. Állj bele. Szardínián vagy! Mivel az elsõ kommentelõ már megválaszolta a kérdést kérlek bocsásd meg pillanatnyi gyöngeségem, képtelen voltam ellenállni a kísértésnek.

Vegyél egy doboz Szardiniát. Nyisd ki. Állj bele. Szardínián vagy! Mivel az elsõ kommentelõ már megválaszolta a kérdést kérlek bocsásd meg pillanatnyi gyöngeségem, képtelen voltam ellenállni a kísértésnek.
ha fapadossal utazol nem érdemes sokkal elõbb jegyet venned. wizzair-rel elmész Brüsszelig (Charleroi), ott meg Ryanair-rel tovább Cagliari-ba.
A szardínia egy étel te buta!
A kérdező hozzászólása: utolsó! köszi te pö.cs!

Hogy jutok el a Millenáristól a nyugatiig a legkönnyebben?

Legkönnyebb alatt azt értem, hogy csak egy jegyem van/lesz és, hogy pl: villamossal v metróval!?

Legjobb válasz: 4-6 os villamossal

4-6 os villamossal
A kérdező hozzászólása: és akkor fölszállok a millenárisnál és le a nyugatinál? am. köszi!
Hát a Millenárisnál nem, mert ott nem jár semmi, de kisétálsz a Széna térre és ott felszállsz a 4-6-osra.
Talán ha lenne eszed akkor odaállsz egy jegylyukasztó mellé és csak akkor lyukasztasz ha jön az ellenör amire 5% se adok

Hogyan jutok el a legkönnyebben Budapesten a Keleti pályaudvarról a Villányi útra?

Érdekelne még, hogy a Puskás Ferenc Stadiontól vagy a Keleti pályaudvarról jutok-e el legegyszer?bben a Villányi útra? Jó lenne, ha nem kéne közben átszállni másik járm?re...

Legjobb válasz: 7-es vagy 173-as busszal, vagy ezek gyors változatával a Móricz Zsigmond körtérig mész, és ott kezdõdik a Villányi út. Nincs átszállás, mint láthatod.

7-es vagy 173-as busszal, vagy ezek gyors változatával a Móricz Zsigmond körtérig mész, és ott kezdõdik a Villányi út. Nincs átszállás, mint láthatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
http://www.utvonalterv.hu/ Ez nem dísznek van amúgy.

Hogyan jutok el a legkönnyebben az Allee környékétől a parlamentig? Metró nélkül!

Mármint tudok többféle utat, de nem tudom mi lenne a legkönnyebb! Úgy szeretnék, hogy a 2-es villamossal menjek a Kossuth térig. De mivel menjek, hogy a 2-es valamelyik megállójához érjek. Metrót ki szeretném hagyni. Az sem baj ha hídon át kell sétálni! Köszi!

Legjobb válasz: Az Alle elõtt felszállsz a 4-6-os villamosra, elmész a Jászai Mari térig, ott átszállsz a 2-es villamosra, két megálló- Parlament

Az Alle elõtt felszállsz a 4-6-os villamosra, elmész a Jászai Mari térig, ott átszállsz a 2-es villamosra, két megálló- Parlament
Szebb lesz az utad, ha a Boráros térnél (Petõfi híd pesti hídfõ) szállsz át a 2-es villamosra! Odáig meg mehetsz a 212-es busszal is :) Hogy kevesebb idõ azt nem garantálom, bár meglehet!
Ha vennél jegyet, nem ingyen élõsködnél, nem lenne ilyen problémád!
Vagy a 47-es villamossal még a Fõvám térig, onnan a 2-es villamossal a Kossuth Lajos térig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszoktat! Igen, fontos szempont, hogy "szép" legyen az utam. Kikerülni amit ki kell!
A kérdező hozzászólása: Tanuld meg, hogy sose ítélkezz, amíg nem ismersz valamit. Utána sem tanácsos. Itt épp a cigányokra és kéregetõkre stb. gondoltam. Õk általában a 4es6oson vannak. Éltem évekig Pesten és mindig vettem jegyet, bérletet!
Sza.r élõsködõ sza.rmagyar vagy. Aki jegy nélkül utazik, egy b.uzi kommunista. Ráadásul hazudsz is, mert jössz ezzel az ócska cigánymesével. Ócska hazug náciprosti vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!