Találatok a következő kifejezésre: Hogyan juthatok Budapest Keleti (5 db)

Hogyan juthatok el Budapest Keleti pályaudvarról az Amerikai Követségre, a Szabadság térre?

Vidékr?l utazom fel Budapestre az amerikai vízum megszerzése céljából.

Legjobb válasz: Felszállsz a Keleti pu.-nál a kettes metróra, és elmész a Kossuth térig. Ott ha feljöttél a metróból, akkor ott lesz enyhén balra-elõre a parlament elõtted, a metrófeljárattól jobbra indulsz el, átmész a zebrán, lesz egy picike híd, azon is át, majd ott kicsit egyenest végig és ott is vagy a Szabadság téren. A Szabadság téren (egy majdnemkör tér) pedig balra indulj el, arról közelebb a követség. Nézd meg a http://maps.google.com címen, keresésként írd be azt, hogy: Szabadság tér, Budapest Itt látni fogod a Kossuth teret, meg azt is, hogy merre tarts. Nem hosszú a gyalogrész, párszáz méter, és nem kell egyszer sem átszállni sehol sem. Persze ezer más úton is oda lehet jutni, de ez "szép" környék, így az a párszáz méter séta még jót is tesz :)

Felszállsz a Keleti pu.-nál a kettes metróra, és elmész a Kossuth térig. Ott ha feljöttél a metróból, akkor ott lesz enyhén balra-elõre a parlament elõtted, a metrófeljárattól jobbra indulsz el, átmész a zebrán, lesz egy picike híd, azon is át, majd ott kicsit egyenest végig és ott is vagy a Szabadság téren. A Szabadság téren (egy majdnemkör tér) pedig balra indulj el, arról közelebb a követség. Nézd meg a http://maps.google.com címen, keresésként írd be azt, hogy: Szabadság tér, Budapest Itt látni fogod a Kossuth teret, meg azt is, hogy merre tarts. Nem hosszú a gyalogrész, párszáz méter, és nem kell egyszer sem átszállni sehol sem. Persze ezer más úton is oda lehet jutni, de ez "szép" környék, így az a párszáz méter séta még jót is tesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Hogyan juthatnék el legegyszerűbben Budapest Keleti Pályaudvartól a Liszt Ferenc reptérig? És ez mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: Attól függ, melyik terminál a célod. Ha az 1-es, akkor a Keletitõl gyors 7-es vagy 173-as busszal egy megállót mész a Hungária körútig, ami Zugló vasútállomásnál van. Ott vonatra szállsz, és Ferihegy megállóig mész (kb 20 perc) Ez kb 600 forint amiben a BKV is benne van. Ha a 2-esre mennél, akkor metróval Deák tér, onnan 3-as metróval Kõbánya-Kispest, onnan 200E busszal a végállomásig. Ez 490 forint 1 darab átszállójeggyel. A 2-es terminálhoz még egy megközelítési mód: az elsõ változatot végigcsinálod, és még onnan (Ferihegy vasúti megálló) 200E busszal mész a végállomásig. Ez pluszban 320 forint.

Attól függ, melyik terminál a célod. Ha az 1-es, akkor a Keletitõl gyors 7-es vagy 173-as busszal egy megállót mész a Hungária körútig, ami Zugló vasútállomásnál van. Ott vonatra szállsz, és Ferihegy megállóig mész (kb 20 perc) Ez kb 600 forint amiben a BKV is benne van. Ha a 2-esre mennél, akkor metróval Deák tér, onnan 3-as metróval Kõbánya-Kispest, onnan 200E busszal a végállomásig. Ez 490 forint 1 darab átszállójeggyel. A 2-es terminálhoz még egy megközelítési mód: az elsõ változatot végigcsinálod, és még onnan (Ferihegy vasúti megálló) 200E busszal mész a végállomásig. Ez pluszban 320 forint.
Az 1-esre is be tud menni a 200E-vel, ne küldd már el vonatozni :)
M2+M3+200E Mivel a metróm átszálláskor nem kell lyukasztani, ezért elég egy átszállójegy: 490 Ft.

Hogyan juthatok a legrövidebben Budapest Népliget buszpályaudvarról a Keleti pályaudvarra?

Nem vagyok járatos itt.

Legjobb válasz: M2 piros metro odavisz

M2 piros metro odavisz
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!
Bocs M3 kék metró deák térig és ott átszálsz a m2 pirosra 1 jegy elég
Idõben legrövidebb az M3-M4 kombó. Kálvin térnél kell átszállni.
A kérdező hozzászólása: köszi, ez kb. mennyi idõ?
20 perc
M3 metróval menj Újpest felé 4 megállót a Kálvin térig, majd M4 metróval a Keleti pu. végállomásig. 15 perc a minimum, de ha jegyet is kell venned vagy peremidõszakban (hajnal, késõ este) utazol, akkor számolj inkàbb 30 perccel.


Budapest Keleti-pályaudvarról, hogy juthatok el egyszerűen tömegközlekedéssel a Nyugati-pályaudvarig?

Leírná nekem valaki pontosan.Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: metróval.Deák térnél át kell szállni a másik metróra

metróval.Deák térnél át kell szállni a másik metróra
A Keletinél felszállsz a 2-es metróra, elmész a Deák térig, ott átszállsz a 3-asra, és azon a vonalon van a Nyugati megállója is.
A jövõre nézve pedig ajánlom ezeket az oldalakat: http://www.bkv.hu/ http://utvonalterv.hu/
Szerintem meg a 73-as trolival, ugyanis azzal nem kell átszállni. Elsétálsz a Keletinél megállóba (át kell menni a túloldalba, a Meki felé, de meg is kérdezheted, hol a megálló), és az elvisz a Nyugatihoz. Nincs messze.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!:-)
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg, akkor troli lesz belõle, mert nekem így egyszerûbb.Köszönöm szépen!

Budapest Keleti Pályaudvarról tömegközlekedéssel mivel, hogyan és mennyi idő alatt juthatok el az ELTE tanulmányi épületeihez (pl. főbejáratához)?

Vonattal érkezek a Keleti P.udvarra. Onnan kell tömegközlekedéssel kimennem az ELTE-re.

Legjobb válasz: www.utvonalterv.hu A keletinél felszállsz a pirosmetróra (M2), s mész 2 megállót. Az Astoriánál leszállsz és sétálsz egy kicsit: Múzeum körút, Ferenczy István utca, Egyetem tér.

http://www.utvonalterv.hu A keletinél felszállsz a pirosmetróra (M2), s mész 2 megállót. Az Astoriánál leszállsz és sétálsz egy kicsit: Múzeum körút, Ferenczy István utca, Egyetem tér.
Melyik kar? Szanaszét vannak, mi a cím? Régebben a jogit tekintették fõépületnek, de lehet, hogy ez megváltozott. Jogi kar: 7-es vagy 173-as busz a Ferenciek teréig, onnan 3 perc séta, megmondják. Bölcsészkar: Ugyanaz a busz Astóriáig, aluljárón át szembe, onnan fél perc. Természettudományi kar: Busszal vagy metróval a Blaha Lujza térig, onnan 4-es vagy 6-os villamossal a Petõfi híd budai hídfõjéig, onnan öt perc séta. Vagy más kar kell?
A kérdező hozzászólása: Múzeum körút 6-8/A ez a cím van a levélben. Akkor Keletitõl Piros metróval két megálló, és séta? Azt hittem, hogy sokkal messzebb van a Keletitõl.
Akkor ez a bölcsészkar, tehát a metróról vagy a buszról az Astóriánál szállsz le, ott a Múzeum körúti kijáraton jössz fel az aluljáróból, és onnan egy perc gyalog. (Ne az Egyetem térre menj!)
Mehetsz 2-es metróval (Déli pályaudvar felé 2 megálló), vagy az 5-ös busszal (Pasaréti tér felé 4 megálló), vagy a 7-es busszal (Budafok-Albertfalva vasútállomás felé 4 megálló), vagy a 173-mas busszal (Bornemissza tér felé 4 megálló), vagy a 178/178A-s busszal (Naphegy tér felé 4 megálló). A metró metrószakaszjeggyel, a többi vonaljeggyel valósítható meg (bár valószínûnek tartom, hogy bérleted lesz).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!