Találatok a következő kifejezésre: Hogyan juthatok Budapest (16 db)

Hogyan juthatok el Budapest Keleti pályaudvarról az Amerikai Követségre, a Szabadság térre?

Vidékr?l utazom fel Budapestre az amerikai vízum megszerzése céljából.

Legjobb válasz: Felszállsz a Keleti pu.-nál a kettes metróra, és elmész a Kossuth térig. Ott ha feljöttél a metróból, akkor ott lesz enyhén balra-elõre a parlament elõtted, a metrófeljárattól jobbra indulsz el, átmész a zebrán, lesz egy picike híd, azon is át, majd ott kicsit egyenest végig és ott is vagy a Szabadság téren. A Szabadság téren (egy majdnemkör tér) pedig balra indulj el, arról közelebb a követség. Nézd meg a http://maps.google.com címen, keresésként írd be azt, hogy: Szabadság tér, Budapest Itt látni fogod a Kossuth teret, meg azt is, hogy merre tarts. Nem hosszú a gyalogrész, párszáz méter, és nem kell egyszer sem átszállni sehol sem. Persze ezer más úton is oda lehet jutni, de ez "szép" környék, így az a párszáz méter séta még jót is tesz :)

Felszállsz a Keleti pu.-nál a kettes metróra, és elmész a Kossuth térig. Ott ha feljöttél a metróból, akkor ott lesz enyhén balra-elõre a parlament elõtted, a metrófeljárattól jobbra indulsz el, átmész a zebrán, lesz egy picike híd, azon is át, majd ott kicsit egyenest végig és ott is vagy a Szabadság téren. A Szabadság téren (egy majdnemkör tér) pedig balra indulj el, arról közelebb a követség. Nézd meg a http://maps.google.com címen, keresésként írd be azt, hogy: Szabadság tér, Budapest Itt látni fogod a Kossuth teret, meg azt is, hogy merre tarts. Nem hosszú a gyalogrész, párszáz méter, és nem kell egyszer sem átszállni sehol sem. Persze ezer más úton is oda lehet jutni, de ez "szép" környék, így az a párszáz méter séta még jót is tesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Hogy juthatok el a legegyszerübben Budapest Keltiből a Biatorbágyi Premier Outlet Centerbe tömegközlekedéssel?

Legjobb válasz: Elõször is nézzél egy vonatot Budapest-Kelenföldre utána leszállsz Kelenföldön onnan elvileg 200méterre van az Etele tér, Ha nem akarsz vonatozni akkor 7E busszal is kimehetsz az Etele térig, ahonnan Volán busszal tudsz kimenni a Premier Outlets centerhez. http://premieroutlets.hu/cikk/megkozelites_tomegkozlekedessel

Elõször is nézzél egy vonatot Budapest-Kelenföldre utána leszállsz Kelenföldön onnan elvileg 200méterre van az Etele tér, Ha nem akarsz vonatozni akkor 7E busszal is kimehetsz az Etele térig, ahonnan Volán busszal tudsz kimenni a Premier Outlets centerhez. http://premieroutlets.hu/cikk/megkozelites_tomegkozlekedessel
BKV teleport

Hogy juthatnék át budapest déi vonatállomásáról a nyugatiba?

szerintem elég világos volt a kérdés. villamossal vagy busz vagy akármi.

Legjobb válasz: Én úgy szoktam, hogy metroval elmegyek a deákig aztán meg 3-assal a nyugatiba. amúgy meg www.utvonalterv.hu

Én úgy szoktam, hogy metroval elmegyek a deákig aztán meg 3-assal a nyugatiba. amúgy meg http://www.utvonalterv.hu
Metró: Délinél fölszállsz a 2-es metróra, elmész Deákig, ott átszállsz a 3-as metróra, onnan Újpest felé a 2. megálló a Nyugati. És elég egy vonaljegy, mivel metrón belüli átszálláshoz nem kell új jegyet lyukasztani.
Elsétálsz a Moszkva térre (én így hívom akkor is), ott felszállsz egy 4-es vagy 6-os villamosra. Egyébként pályaudvarnak hívják mind a Délit, mind a Nyugatit.


Hogyan juthatok a legrövidebben Budapest Népliget buszpályaudvarról a Keleti pályaudvarra?

Nem vagyok járatos itt.

Legjobb válasz: M2 piros metro odavisz

M2 piros metro odavisz
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!
Bocs M3 kék metró deák térig és ott átszálsz a m2 pirosra 1 jegy elég
Idõben legrövidebb az M3-M4 kombó. Kálvin térnél kell átszállni.
A kérdező hozzászólása: köszi, ez kb. mennyi idõ?
20 perc
M3 metróval menj Újpest felé 4 megállót a Kálvin térig, majd M4 metróval a Keleti pu. végállomásig. 15 perc a minimum, de ha jegyet is kell venned vagy peremidõszakban (hajnal, késõ este) utazol, akkor számolj inkàbb 30 perccel.

Budapest Nyugati pu-tól a Rigó utcáig (16. szám) hogy juthatok el legegyszerûbben tömegközlekedéssel?

Üdv! Kérlek segítsetek, életemben egyszer jártam Pesten egyedül, de akkor sem erre :D Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A legegyszerûbb, ha a 9-es busszal elmégy a Harminckettesek teréig vagy a Horváth Mihály térig, onnan meg sétálsz.

A legegyszerûbb, ha a 9-es busszal elmégy a Harminckettesek teréig vagy a Horváth Mihály térig, onnan meg sétálsz.
A 9-es se rossz, de sokkal gyorsabb, ha a 4-es villamossal Újbuda vagy a 6-os villamossal Móricz Zs. körtér felé utazol 6 megállót, a Harminckettesek teréig. Onnan 5 perc séta. A Nyugatinál a villamos a pályaudvar elõtt áll meg, nem fogod eltéveszteni. Jegyet venni azonban a pályaudvari újságárusoknál vagy a közeli aluljáróban a pénztárból érdemes - a villamosmegállóban lévõ jegyautomaták nem túl üzembiztosak.
a villamost szerintem hagyd mert csak pár perccel gyorsabb a busznál, ráadásul tipikus turista/csövesjárat, összefújja oda Bp. összes szemetét a szél a kilences ezen szakaszán még nincsenek olyan sötét arcok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Még addig eldöntöm, hogy busz vagy villamos, lényeg hogy eltévedni már -remélhetõleg- nem fogok. :)

Sürgôs! Budapest! Hogyan juthatok el a Nyugati pályaudvarból a Lajos utcára?

Sürgôs! Hogyan juthatok el legolcsóbban -jármûvel, sétáláson kívül:)- a nyugati pályaudvarból a Lajos utcára (3.kerület)? És mennyi lehet a távolság a kettô között? Nagyon szépen köszönöm.:)

Legjobb válasz: 9-es busszal Óbuda felé. Kb. 10-15 perc, forgalomtól függ.

9-es busszal Óbuda felé. Kb. 10-15 perc, forgalomtól függ.

Budapest Stadion pályaudvartól hogy juthatnék el legkönnyebben az állatkerthez? (esetleg gyöngyös felől érdemesebb lenne előbb leszállni? )

Legjobb válasz: Ha megáll a Vidámparknál. akkor ott szállj le, ha nem, akkor az 1 -es villamossal gyere visszafele 4 megállót és egy rövid séta, és ott vagy.

Ha megáll a Vidámparknál. akkor ott szállj le, ha nem, akkor az 1 -es villamossal gyere visszafele 4 megállót és egy rövid séta, és ott vagy.
Stadionoktól megy pont oda troli, ami elõtte tesz le.
Elsõ lehetõség: A Buszról leszállsz már a Kacsóh Pongrác úton, innen egy jó 20-25 perc séta az állatkert Második: Elmész busszal a Stadionokig, onnan M2 metróval a Deák Ferenc térig itt átszállsz az M1 földalattira (nem kell új jegyet érvényesítened) (Mexikói út irányába)és elmész vele a Széchenyi fürdõig. Innen 2 perc séta Harmadik: Stadionokig mész busszal, onnan 1 / 1A villamossal Bécsi út irányába a Kacsóh Pongrác útig. Innen egy jó 15-20 perc gyalog.
Vagy még azt tudom mondani, hogy Busszal a Stadionokig és onnan a 75 trolival a Gundel Károly útig, ahonnan egy 5 perces séta.
A Kacsóh Pongrác útnál szállj le a buszról, onnan pedig gyalog vagy a Bethesda utcától 72-es trolival az Arany János utca felé 2 megállót utazva gyorsan elérhetõ az Állatkert.

Budapest Népligetből hogy juthatok el a Hungaroringre?

Még 1 hónap de szeretnék előre tervezni a buszom 12:40-re ér be a Népligetbe. Onnan szeretnénk barátnőmmel tömegközlekedéssel kijutni a Hungaroringre még időben :) Válaszaitokat előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Ajánlom figyelmedbe az útvonaltervezõt: https://maps.google.com/ Amúgy mi WTCC-n voltunk kint, 2-es metróval lemész Örs Vezér térig, ott átszállsz Gödöllõi (H8 asszem) hévre és Szilasliget megállónál kell leszállni, aztán követni a tömeget. :D De szerintem fog menni közvetlen buszjárat is, azt neten keresd, vagy a hungaroring oldalán.

Ajánlom figyelmedbe az útvonaltervezõt: https://maps.google.com/ Amúgy mi WTCC-n voltunk kint, 2-es metróval lemész Örs Vezér térig, ott átszállsz Gödöllõi (H8 asszem) hévre és Szilasliget megállónál kell leszállni, aztán követni a tömeget. :D De szerintem fog menni közvetlen buszjárat is, azt neten keresd, vagy a hungaroring oldalán.
Mindig van közvetlen különbusz Mogyoródra, néha a Volánbusz, néha meg a BKV/BKK kapja a megbízást, így e szolgáltatók oldalait figyeld!
Tavaly Árpád hídtól volt különjáratos busz, amit a jeggyel igénybe vehettél.
A kérdező hozzászólása: A futam 07.28 (vasárnap) :)
Jókat írtak az elõzõ válaszadók. Viszont 12.40-kor inkább már el se induljatok. :D Még ha ülõhelyetek van, akkor sem. Kezdjük ott, hogy 12.30-kor szokott lenni egy olyan program, hogy a pilóták körbemennek a pályán. Ez tök jó szokott lenni. Ez után nem sokkal már felállnak a rajtrácsra az autók, 14.00-ig jól el lehet õket nézegetni, pár pilótát is el lehet csípni (ha a rajtrácshoz közel van a helyetek) A másik, hogy igaz, hogy elviekben több, mint egy órád van lejutni a pályáig a futam kezdetéig, de a gyakorlatban ez jóval több idõt fog igénybe venni, hidd el. Vasárnap lesz (tehát ritkábban jár minden). A Szilasligeti hév megállótól, de az ingyenes buszjárat mogyoródi végállomásától is minimum 20-30 perc gyaloglás mire lejutsz a pályáig. Tekintve, hogy ha jól gondolom, akkor amatõr forma 1-re menõk lesztek, ez ennél több idõt is igénybe fog menni, mivel nem tudjátok merre kell majd menni. Ha pedig egyszer beértek a pályára, akkor nem fogjátok kibírni, hogy ne álljatok meg nézgelõdni és azzal is csomó idõ el fog menni. Ha állóhelyes jegyetek van, akkor megsúgom, hogy már reggel 9-kor alig van rendes állóhely. Ha meg ülõhelyetek, akkor is sok idõ, mire az ember megtalálja a helyét és átverekedi magát az embereken. Szóval menjetek minél korábban. Ha attól félsz, hogy elunnád magad, akkor mondom, hogy tök jól el lehet nézgelõdni, rengeteg érdekes dolgot lehet látni, és már délelõtt is vannak betétfutamok. Mi idén (tanulva az eddigi évekbõl) reggel 7-re kimegyünk. :DD Nyilván ez állóhely. De ha ülõ lenne is kimennék minél korábban. Nagyon jó az egésznek a hangulata. :)
Ja és ha bármi kérdés van, írj bátran! :)

Budapest Népliget autóbusz állomástól hogy juthatok el legegyszerűbben a (ELTE ITK) VIII. kerületi Rigó utca 16 szám alatti vizsgahelyre? Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: 3-as, kék metró a Népligettõl a Corvin negyedig. Onnann 10-15 perc séta a körúton a Blaha Lujza tér irányába v pár megálló 4-6-os villamossal, ha nem akarsz gyalogolni. a Harminckettesek terénél befordulsz a Baross utcába, annól nyílik balról a Rigó, a 2. keresztutca, ha jól emlékszem. Sok sikert! :)

3-as, kék metró a Népligettõl a Corvin negyedig. Onnann 10-15 perc séta a körúton a Blaha Lujza tér irányába v pár megálló 4-6-os villamossal, ha nem akarsz gyalogolni. a Harminckettesek terénél befordulsz a Baross utcába, annól nyílik balról a Rigó, a 2. keresztutca, ha jól emlékszem. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm!
Vagy: 1-es villamossal elmész a Kõbányai útig, ott felszállsz a 9-es buszra, azzal elmész a József körútig (32-esek tere) és kicsit visszasétálsz (kb. 1, 5 perc).

Hogyan juthatok el székesfehérvárról Budapest XIII. kerületébe?

Legjobb válasz: Autóval hetvenesen érdig, át a hatosra, majd a budai alsó rakparton fel az árpád hídig, majd át pestre a róbert károlykörúton... Vonattal a déliig, majd kettes metró.... útvonalterv

Autóval hetvenesen érdig, át a hatosra, majd a budai alsó rakparton fel az árpád hídig, majd át pestre a róbert károlykörúton... Vonattal a déliig, majd kettes metró.... útvonalterv
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem leírni, hogy nem autóval :D hanem tömegközlekedéssel :) Elsõ válaszolónak köszönöm a válaszát
Picit nagy a kerület, úgyhogy ha mondanál utcát, és házszámot, akkor lehet, hogy fejbõl le tudom írni neked a helyes választ.
Délitõl kettes metró Deák térig, onnan a hármassal Újpest központ felé a Lehel térig. De a 13. ker. elég nagy :D
Elsõ válaszoló idióta, Tömegközlekedés kategóriás a kérdés, tehát köszönjük a részvételt. Fehérvárról a legtöbb vonat a Délibe érkezik. M2-es metróval a Deákig kell menned, itt átszálhatsz a Váci út alatt közlekedõ M3-as metróra. Ez lehet, hogy elvisz a célodig, de nagy a kerület, így lehet, hogy jobb, ha a Deákon a 105-ös buszra szállsz fel, ami a Lehel út - Gyöngyösi út felé visz. Ha pedig a Reitter Ferenc utca környéke a cél, menj az M2-essel a Keletiig (vagy válassz olyan vonatot, ami eleve oda fut be Fehérvárról) és a 20E, 30, 30A, 230 buszokkal utazz.
illetve: HASZNÁLD AZ ISTENVERTE ÚTVONALTERVEZÕT!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!