Találatok a következő kifejezésre: Hogyan juthatnék millió (2 db)

Hogyan juthatok hozzá a facebook Premier Football alkalmazásában a Seafight játék segítségéven a 300 millióhoz?

Regisztráltam a seafightra, de fogalmam sincs, hogy mit kéne még tennem, hogy megkapjam a pénzt érte.. Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Na ez engem is érdekelne !

Na ez engem is érdekelne !

Hogyan juthatnék 1, 5 millió forinthoz?

Jelzálogkölcsön, hitel nem igazán jön szóba, mivel nincs ingatlanom és a fizetésem is elég kevés.

Legjobb válasz: Szia! És személyi kölcsön?Nemtudm milyen kritériumokkal rendekezel, de a férjem is, és is pénzügyi tanácsadók vagyunk(én ugyan most GYED-en), ha adsz valami elérhetõséget próbálunk segíteni.

Szia! És személyi kölcsön?Nemtudm milyen kritériumokkal rendekezel, de a férjem is, és is pénzügyi tanácsadók vagyunk(én ugyan most GYED-en), ha adsz valami elérhetõséget próbálunk segíteni.
Sajnos ma Magyarországon csak az kap hitelt, akinek nincs rá szüksége. Ilyen "hitelügynökökkel" nekem is volt dolgom, pedig van jelzálogfedezetem mégis több mint 2 hónapja szarakodnak rajta. Ráadásul az üzleti lehetõség, ami miatt kellet volna a pénz, már rég elúszott. Bukta. Ilyen kicsi- közepes összegnél szerintem inkább ismerõsökhöz fordulj, attól függõen hogy mire kell a pénz. Nekem van ismerõsöm, aki rendszeresen jár uzsoráshoz, áthidaló kölcsönért, hogy nyersanyagot tudjon venni a vállalkozásának. Neki ez a kamat már be van kalkulálva az áraiba.
hitel sajnos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!