Találatok a következő kifejezésre: Hogyan juthatnék a (342 db)

Hogyan juthatnék a klinikai halál állapotába, hogy megnézzem mi van odaát?

:)

Legjobb válasz: Nagyon könnyen. De ha vissza is akarsz jönni, akkor nem olyan könnyen. Amúgy meg az igazság odaát van (X-akták). Szóval van odaát? Ez biztos? Mások beszámolóinak nem hiszel?

Nagyon könnyen. De ha vissza is akarsz jönni, akkor nem olyan könnyen. Amúgy meg az igazság odaát van (X-akták). Szóval van odaát? Ez biztos? Mások beszámolóinak nem hiszel?
Az egyik barátom volt klinikai halálban...mindaddig hitt Istenben.Aztán amikor megkerdeztem mit tapasztalt azt felelte, hogy semmit.Nem volt sem fehéralagút és semmi lélek kiszállósdi.Csak feketeségre emlékszik.
Van annyi gomba vagy cocain, hogy a túlvilágon érezzd magad...:)
A kérdező hozzászólása: a rosszak a pokolra jutnak :)
Amelett, hogy az ember ezzel a témával foglalkozik még dolgozhat a boldog életen. Érdekes elképzelés, hogy a "rossz" emberek miatt ugyan az lenne odaát is, de ezen kár vitatkozni mert nem tudjuk meg amíg élünk. Egyébként szerintem hülyeség emiatt a klinikai halál állapotát kísérteni mert úgy is megtudja elõbb utóbb mindenki.
Amúgy ha kiderülne, hogy 100% hogy van halál utáni élet - jelentsen az bármit is - mi változna és hogyan a világban? Tegyük fel, hogy van. Akkor azok az emberek lesznek ott is, akik itt már voltak ebben az életben. Tehát mondjuk a gonosz, õrült... emberek odaát megváltoznak? Mert ha nem - miért változnának meg, vagy mitõl - akkor nem lehet sokkal szebb hely az sem. Magyarul szerintem kár ezzel foglalkozni is. Lehet hogy érdekes, mert tényleg az, szerintem is, de ha inkább azzal foglalkoznánk hogy az itteni életet tegyük elviselhetõbbé, urambocsá boldogabbá... Szóval az szerintem helyesebb lenne. De mindenki más, mindenki máshogy gondolkodik.
A kérdező hozzászólása: 100 esetbõl, kb 5-6 esetben nem emlékeznek, akik valóban halott állapotba kerülnek. ennek a definiálása kb ez: sziv leáll, agymûködés szinte megintcsak, és nem reagál semmilyen ingerre. vannak akik órákig voltak ebben az állapotban. visszahozták, és olyan dolgokat is elmondtak, ami nem ott történt, illetve olyan részleteket is elmondtak, amirõl nem lehetett tudomása semmiképp. érdekes. amit átélnek. nem olyan mint egy álom. szagok, tapintás, ízlelés, és hõ érzet, sõt volt aki az adott tájon a füvet is érezte a talpával, és a szelet ahogy fújt. szóval nem hasonló az álomhoz, hanem valóságos, mint ez. ezt tapasztalják sokan.
5/7 -re. Mi van ha csak szimplán nem emlékszel?
A kérdező hozzászólása: a megnyugvas jo lenne.
A halál utáni lét az csak azoknak adatik meg, akinek a lelke olyan erõs, valamiféle függésben van, hogy az idegrendszer pusztulása után fennmarad önálló halmazként a térben. De ez pusztán csak a tudat, mert a testtõl, érzékszervektõl megfosztva, még az idõ is megszûnik számára. Hát ez lehet a pokol. Csak lenni tétlenül, cselekvésre képtelenül. Érzékszervek nélkül tanulni, gyarapodni sem lehetséges, ezért az ilyen lelkek csak õrlõdnek tudatukban egyedül. Néhány lélek örlõdése esetleg félelme folytán jelenséggé alakul, vesztesége keletkezik hang, hõ, esetleg fény formályában. Kialakul belõle egy gömbvillám. És ez már valóban a pokol! Az egy biztos, hogy halál után az ítélõszék te vagy magad. El kell dontened, hogy melyiket választod. A végtelen megnyugvást, vagy a tüzes poklot.
Három hét szénmonoxidból épültem ujjá. Nincs odaát semmi, illetve odaát sem létezik! Jó lenne ha elfogadnátok, hogy ami van az itt van, ezzel kell beérni, ezt kell szeretni, mert nincs más!
A kérdező hozzászólása: nem sok kedvem van itt lenni. mivan ha mégsem halucináció? na és ha az? szép lehet. utána meg megszünik minden. és pihenés végtelen sokáig.....
Ne csináld marha öngyilkos szeretnél lenni? akkor nem vagy normális klinikai halál állapotában utoljára halucinál egyet az illetõ peszeg ilyenkor kémiai reakciók lépnek fel illetve az agy pusztulását jelzi az amikor is látod a fényt örülsz neki? szarvashiba, mivel ez csupán egy halucinácó jelzi az agysejtek pusztulását és ekkor olyan kémiai reakciók lépnek érvényben, aminek köszönhetõen testenkívüli élményt élsz át a klinikai halálból visszajött emberek ezt élik át csak beleképzel nek olyan valamit, ami nincs is persze magam is tévedhetek és halálután valóban létezik valami. De nemtom micsoda, mivel még élek ne higgy el mindent, mert becsapod magad azoknak higgy, akik minimum 2 év halál után visszajöttek Jehovah*
A kérdező hozzászólása: amcsi légierõ, kísérletezett már vele, egy pilóta tesztelõ centrifugával....
Ki vagy mi dönti el, hogy ki a rossz és ki a jó?

Hogyan juthatok a leggyorsabban útlevélhez?

Ma vasárnap van, nekem pedig jöv? héten péntek reggel kellene átlépnem a szerb határt.

Legjobb válasz: nekem 7 nap alatt jött meg az útlevél sürgõsségi nélkül. sürgõsségi felárral duplájába (minimum 15k-ba) kerül, de gondolom annyival gyorsabb is. plusz kérdezd meg az okmányirodás csajtól, hogy gyorsabb-e, ha felmész érte Pestre, és nem várod meg, hogy kipostázzák.

nekem 7 nap alatt jött meg az útlevél sürgõsségi nélkül. sürgõsségi felárral duplájába (minimum 15k-ba) kerül, de gondolom annyival gyorsabb is. plusz kérdezd meg az okmányirodás csajtól, hogy gyorsabb-e, ha felmész érte Pestre, és nem várod meg, hogy kipostázzák.
Keress egy okmányirodát, ahová nem kell elõre bejelenetkezni, hanem odamész reggel és kivárod a sorod. (Bevásárlóközpontokban van ilyen.) Kérd sürgõsséggel, és az igényléstõl számított 2-3 munkanapon belül megvan (még postázva is).
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindkettõtöknek! ;)

Hogyan juthatok a leggyorsabban diplomához? Nem venni akarok, hanem tanulni.

Milyen f?iskolát ajánlanátok? Pénzügyi területen dolgozom már 15 éve, de most kellene a papír is. Budapesti vagy környéki iskolák jöhetnek számításba. Pénz nem számít,csak a papír kell minél hamarabb.

Legjobb válasz: Fõiskolán sincsenek egy-két éves képzések, csak mester képzések. Minimum 3 év míg diplomához juthatsz és ez nem pénz kérdése. Tökmindegy, hogy mennyi tapasztalatod van.

Fõiskolán sincsenek egy-két éves képzések, csak mester képzések. Minimum 3 év míg diplomához juthatsz és ez nem pénz kérdése. Tökmindegy, hogy mennyi tapasztalatod van.
Mármint konkrétan milyet szeretnél?
diploma min.3 éve. felsõfokú szakképzés:2 év, de ott nem diplomát kapsz..
Okay, akkor van lehetõséged levelezõre és távoktatásra. Az idõtartama ugyanannyi, mint nappalin viszont nem kell bejárnod csak ritkán és figyelembe veszik, hogy nem vagy 20 éves és családod van meg dolgozni jársz. Pénzügyi szakok 3-4 évesek szoktak lenni. Viszont távoktatás csak fizetõsön van.
A kérdező hozzászólása: Na, ilyent szeretnék. Konkrétumokat is írnál?????
A kérdező hozzászólása: Ne kelljen gyakran bejárni, mert dolgozom. Pénzügyi jellegû legyen, mert ehhez értek. Ne legyen túl erõs, mert már öreg vagyok, és nem fog úgy az agyam, mint 20 évesen. Tudom, hogy pár évig tanulnom kell, de pl. 5 évet nem akarok rászánni. Köszönöm szépen.
De ezzel alapdiplomád lesz, ahhoz, hogy normális diplomád legyen, amit tudsz használni is az 5 éves képzésen kell részt venned.


Déli pályaudvarról hogyan juthatok a Mammut I. üzletházbaba?

Tudnátok villamost vagy metrót mondani megállónévvel, amivel a Mammuthoz juthatok?

Legjobb válasz: 2-es metró 1megálló.

2-es metró 1megálló.
Gyalog nem egészen 10 perc!
Szerintem egy megállót a felszínen tegyen meg, nem éri meg érte föld alá menni.
61-es villamos
61-es villamossal a Széll Kálmán térig, onnan meg egy kis sétával.
59A, 18-as villamos is jó még
A kérdező hozzászólása: köszi! és hol kell leszállnom?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)

Hogyan juthatnék a lehető leggyorsabban pénzhez?

Nagyon nagy szükségem lenne rá.a lehet? leghamarabb.kb 50-60 ezer forintra lenne szükségem.Van egy életcélom amit jelenleg enélkül nem tudok elérni,várni képtelen vagyok,nekem ez azonnal kellene.Segitség?Tanácsok?

Legjobb válasz: Kérj kölcsön egy baráttól,rokontól,ismerõstõl.Vagy feküdj le valakivel pénzért.

Kérj kölcsön egy baráttól, rokontól, ismerõstõl.Vagy feküdj le valakivel pénzért.
Tanulj türelmet...
Egy privát üzenetben mesélj errõl bõvebben egy kicsit, de semmit nem ígérek!
Kuldj kepet es meglatjuk...

Hogyan juthatok a legrövidebben Budapest Népliget buszpályaudvarról a Keleti pályaudvarra?

Nem vagyok járatos itt.

Legjobb válasz: M2 piros metro odavisz

M2 piros metro odavisz
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!
Bocs M3 kék metró deák térig és ott átszálsz a m2 pirosra 1 jegy elég
Idõben legrövidebb az M3-M4 kombó. Kálvin térnél kell átszállni.
A kérdező hozzászólása: köszi, ez kb. mennyi idõ?
20 perc
M3 metróval menj Újpest felé 4 megállót a Kálvin térig, majd M4 metróval a Keleti pu. végállomásig. 15 perc a minimum, de ha jegyet is kell venned vagy peremidõszakban (hajnal, késõ este) utazol, akkor számolj inkàbb 30 perccel.

Barcelonából vagy Madridból április 20-23 között hogyan juthatok a legolcsóbban Budapestre? Vonat, repülõ, .

Végtelenül hálás lennék, ha valaki konkrét járatinformációkkal segítene!

Legjobb válasz: 10.000-bõl legfeljebb stoppal járhatod meg. A vonat sajnos még drágább mint a WizzAir 21.000 forintos ajánlata.

10.000-bõl legfeljebb stoppal járhatod meg. A vonat sajnos még drágább mint a WizzAir 21.000 forintos ajánlata.
Vonat sokkal dragabb mint 21ezer ft. 2-300euro alatt nem uszod meg. Nemzetkozi buszt probalhatsz meg nezni, de erosen ketlem hogy az is 20ezer ala menne. A repulo meg egyre dragabb lesz ha nem veszel. Tizezerbol kizart hogy eljossz Magyarorszagra, csak a repteri illetek tobb annal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Reptéri illeték? Az mi? Én 11.000-ért vettem Barcelonába a jegyem, és csak egy nagy kézipoggyászt viszek, ami 2990 Ft.
MAD - BUD ápr. 22. Ryanair 17 606, 24 Ft Ez a legolcsóbb és náluk ingyenes a nagy kézipoggyász. Amúgy repjegy keresõ oldalakon fél perc alatt meg tudod nézni a legolcsóbb árat.
Pontosítok, az ápr 22-e csak 48€. Esetleg 24-e 33€ az pont 10.000Ft.

Csődeljárás alatti cégnél, hogy juthatok a szabijaimhoz?

Most kezdtem volna letölteni de bejelentették, hogy cs?deljárást kezdeményeztek.

Legjobb válasz: A csõdeljárás alapján próbálják rendbe tenni a dolgaikat, vagyis hamarosan hozzájuthatsz. Ha mégsem, és felszámolásig jut a helyzet, akkor a bérjövedelmek az elsõk, amit rendezni kell, csak az még odébb lesz.

A csõdeljárás alapján próbálják rendbe tenni a dolgaikat, vagyis hamarosan hozzájuthatsz. Ha mégsem, és felszámolásig jut a helyzet, akkor a bérjövedelmek az elsõk, amit rendezni kell, csak az még odébb lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!