Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jelentsem a főnökömnek, hogy el (3 db)

Hogyan és mikor jelentsem be a Főnökömnek, hogy babát várok? Milyen szavakat használjak? Hány hetesen és hogyan mondtátok el?

5 hetes vagyok, és valamikor el kéne mondanom Neki, de nagyon izgulok, hogy hogyan mondjam el. Utána szeretném a kollégáknak is, de hogyan egyesével, vagy hívjam össze ?ket egy helyre és úgy? Ti hogyan csináltátok ezeket? Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Minél elõbb jelentsd be mivel csak a bejelentés pillanatától vagy védet. Mielõtt elmondod reggel írj egy e-mailt is neki, hogy bizonyítékod is legyen. Milyen szavakkal? Ezt pontosan nem értem simán elmondod aztán kész, oké talán meghatja de azért nem rokon, hogy ugráljon örömében.

Minél elõbb jelentsd be mivel csak a bejelentés pillanatától vagy védet. Mielõtt elmondod reggel írj egy e-mailt is neki, hogy bizonyítékod is legyen. Milyen szavakkal? Ezt pontosan nem értem simán elmondod aztán kész, oké talán meghatja de azért nem rokon, hogy ugráljon örömében.
Én 7 hetes voltam, és mivel raktárosként dolgoztam (emelgetés), így mihamarább jeleznem kellett. Egyszerûen bementem hozzá, és közöltem, h kisbabám lesz. Reakciója rettentõen emberi volt: meddig dolgozok még? :D Kollégákkal pedig, akikkel jó viszonyban vagy, akkor akár kis csoportba összehívod õket. Akikkel pedig kevésbé, azok rövid idõn belül megtudják a pletykák által :)
Én írtam egy kétpéldányos levelet.hány hetes vagyok, meddig tudok elõreláthatólag dolgozni.miután elolvasta, aláírta.egyiket nálahagytam, másik nálam van.így a biztos.sajnos nálunk kénytelen voltam erre, mert nem a toleranciájáról és az egyenességérõl híres a fõnök.:s

Hogyan jelentsem be a főnökömnek, hogy szeptembertől munka mellett egyetemet kezdek el levelezőn?

Van erre valami forma levél, vagy elég csak szóban?

Legjobb válasz: Szóban elég. A vizsgákra stb fizetés nélküli szabadság jár.

Szóban elég. A vizsgákra stb fizetés nélküli szabadság jár.

Hogyan jelentsem be a főnökömnek, hogy el szeretnék menni szülési szabadságra?

Nemvagyok benne tapasztalt és félek töle?Egyszerüen álljak elé és annyit mondjak hogy terhes vagyok és elszeretnék menni szabira?Vagy hogy szokták ezt megfogalmazni?

Legjobb válasz: Csak bátran és õszintén! Légy bátor hiszen ez minden nõnek jár és nincs értelme stresszelni magad és ráadásul a kicsit is!! "Szülõ nõt 24 hét szülési szabadság illeti meg, amelyet úgy kell kiadni, hogy abból 28 nap lehetõleg a szülés várható idõpontja elé essen. A szülési szabadság tehát legkésõbb a szülés napjával kezdõdik!" Egy kis konkrét infó!! Szorítok!!

Csak bátran és õszintén! Légy bátor hiszen ez minden nõnek jár és nincs értelme stresszelni magad és ráadásul a kicsit is!! "Szülõ nõt 24 hét szülési szabadság illeti meg, amelyet úgy kell kiadni, hogy abból 28 nap lehetõleg a szülés várható idõpontja elé essen. A szülési szabadság tehát legkésõbb a szülés napjával kezdõdik!" Egy kis konkrét infó!! Szorítok!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!